torsdag, september 30, 2010

Det var bättre förr!

Ok, bildkvallan är kanske inte den bästa men målen är!


Heja Arsenal!

tisdag, september 28, 2010

Match ikväll

Arsenal har bortamatch i kvällens Champions League-omgång. Och det skulle vara oerhört skönt med en seger ikväll. Men det kommer bli tufft då vi tvingas ställa Fabianski i kassen. Inte för att vi normalt har en världsklasskeeper men den här killen är ingen kung i kassen precis. Så ikväll gäller det att utespelarna stoppar Partizan Belgrad långt upp på plan så vi slipper nerviga inlägg.

Heja Arsenal!!!

söndag, september 26, 2010

Sliten

Det känns att det blivit 4 lagmatcher spelade i helgen. Man är rätt så sliten nu och värre kommer det nog att vara i morgon. Efter gårdagens 2 förluster (Juno, Upplands Ekeby) så lyckades vi idag skärpa till oss lite och vinna bägge matcherna (Bålsta, Lansen).

Tyvärr kunde jag inte uppfylla Coachens vilja att jag skulle spela 73 set i helgen men det blev i alla fall 48(?) set. Och det känns som om det räckte gott och väl.

Frulle


Härligt!

fredag, september 24, 2010

Freddie


kryper runt på tomten.

Behagligt


Det är ett rätt så behagligt väder idag. Perfekt att promenerar i. Men jag är i behov av lite kaffe så jag får väl börja att traska hemåt.

torsdag, september 23, 2010

tisdag, september 21, 2010

4-1

Till The Mighty Arsenal! Arsjavin hänger in fyran. Är det avgjort nu?

Medgångssupportrarna till storklubben har börjat bege sig hemmåt i alla fall...

.....och slutresultatet blev 4-1 till Arsenal!!!
3-1

Tydligen var 2-1 målet på straff. Och nu kom 3-1 oxå på straff. Nasri bägge gångerna!
2-1 till Arsenal

Tydligen, jag hann inte ens borsta tänderna klart innan förlängningen var igång och Arsenal gjort mål.
Jaha

Då ska man behöva titta på en förlängning oxå. Det är ju precis vad spelarna behöver nu när det är 2 matcher i veckan.
1-1

Efter en solklar offside och dessutom en målvaktstavla av Fabianski. Gibbs blev offsideavblåst i första halvlek på en mycket mer tveksam offside. Men så kan det vara på Shite Hart Lane.
One - nill


To the Arsenal!!! Synd att Bet365-streamen lagga just då..... men kul att vi får leda en stund i alla fall....
Snart avspark

Arsenal borta mot Sp*rs på Shite Hart Lane i Kalle Anka Cup. Förhoppningsvis kan vi med lite tur störa storklubben lite men om inte så kan man ju alltid säga att det bara var Kalle Anka Cup.......

Kom igen nu Gunners!

lördag, september 18, 2010

Fira


Nu är lägenheten flyttstädad. Och det tänker vi fira med lite oxfilé.

Fikakompis


Idag är även Ina med och fikar. Och hon verkar hålla sig vaken hela tiden.

fredag, september 17, 2010

torsdag, september 16, 2010

Seger

Det var en skön seger igår mot Braga. 6-0 och skapligt spel. Men det är svårt att värdera hur bra det var. För hur bra är Braga? Ett sopgäng eller ett bra gäng? Var det Arsenal som gjorde dom dåliga eller är dom inte bättre? Det är svårt att säga. Skön seger hur som helst!

Själv är jag lite seg idag. Innebandy igår och det var riktigt tungt. Kändes nästan som om det skulle kunna vara en förkylning på gång. Jag brukar inte gå in i väggen så lätt som jag gjorde igår. Men men, det visar sig väl. Jag känner i alla fall inte av någon förkylning idag så det blir väl ett pingispass ikväll. Det sista innan nästa helgs sammandrag.

tisdag, september 14, 2010

Match imorgon

Första omgången i Champions League och Arsenal börjar hemma mot Portugisiska Braga. Ett lag som gjorde det bra i kvalet till Champions League och slog ut både Celtic och Sevilla. Så det gäller att vara på topp. Arsenals skadelista är som den brukar, full. Walcott, Ramsey, Frimpong, Diaby, Vermaelen, Bendtner och Van Persie är alla borta. En seger imorgon är dock ett "måste". Hemmamatcherna måste man vinna!

Balkongen


Det går trögt med balkongutbyggnaden. Vi kommer nog inte få se resultatet.

Post


Visserligen till mamma men ändå!

Morgongungning


En bra start på dagen helt enkelt.

måndag, september 13, 2010

Det gula huset


som syns längst bort är dagis. Med andra ord är det rätt nära till dagis.
Då så

Nu är man uppkopplad igen. Nu har jag fått igång internet efter den sista flytten. Den från mor och far hem till radhuset. Och det var bara att koppla in datorn och ösa på direkt.

Har valt 100/10 Mbit och nerladdningen går ju som den är tänkt. Dock så verkar upp något sämre än förväntat. Men det skall nog funka ändå.

Heja Arsenal!!!

fredag, september 10, 2010

Dags för match igen

Imorgon är det dags för Premier League igen. Ett långt uppehåll på två veckor har det varit. Och i vanlig ordning går Arsenalspelare sönder när dom är på landskampsuppdrag. Walcott blir borta 6 veckor medans Vermaelen är borta minst i helgen. Det skall i alla fall bli kul att det börjar igen. Och Bolton är ingen lätt motståndare. Jag gissar att Bolton kommer hissa höga bollar in mot vårat straffområde där Kevin "Armbågen" Davies kommer gå fram som en ångvält. Det gäller att inte släppa till några onödiga frisparkar på våran planhalva.

Heja Arsenal!!!
Hårt jobb

Det var precis det som behövdes för att ryggsmärtan skulle försvinna. Först ett långt pass med fönsterputsning i lägenheten. Sen blev det ett pass med gräsklipparen hemma hos mor och far. Och nu känner jag ingenting i ryggen längre, kanon!
Ryggont

Idag har jag rätt så ont i ryggen. Jag vet inte varför jag fått det men det började igår och det blev inte bättre av att träna pingis heller. Det var lite bättre fart på träningen igår än gången innan. Men det blev inte så många set spelade, 7 för att vara exakt. Men det kanske blir några fler nästa gång.

torsdag, september 09, 2010

Ser


rätt så skönt ut!
Lite sliten

Igår var det innebandy och det känns idag. Känner mig tung i benen. Men kul att lira var det ändå. Vi vann ju som vanligt den interna hatmatchen. Ikväll blir det lite bordtennis och förhoppningsvis är det några fler än senast på plats. Har en liten känsla att till och med Brorsan kanske dyker upp. Jag vet, det är en konstig känsla, men den finns där ändå. Hoppet är ju det sista som överger en......

Ni som bara skall dit för att titta, kom ihåg att vara där i tid. Det är som vanligt stor risk för lapp på luckan!

tisdag, september 07, 2010

Som väntat...

Fr SkySports liverapportering:

12 It looks like Walcott caught his foot in the turf as Johnson's cross went across goal. He is leaving the field on a stretcher.

13 Not good news for England and Arsenal fans as Walcott's game is over. He is replaced by Adam Johnson.

Och RvP blir borta till i mitten av oktober. Och den skadan kom redan innan landskampsfotbollen. Får väl summera imorn hur många Arsenalskador vi fått under detta uppehåll.

Nyvaccinerad


Det var väl så där kul...
Va med och tävla!

Var med i Hälla Shoppings tipstävling. Det kostar ingenting att vara med men det är ändå fina priser. Här kan ni anmäla er!
Grattis Freddie!


Grattis Fredrika på 1-årsdagen! Det ska vi fira med ett besök på BVC. Där är det vaccination som gäller.

söndag, september 05, 2010

Halvjobbigt

Jag är precis tillbaka efter ett innebandypass. Och det var halvjobbigt idag. Vi var inte så många ordinarie Rådjur på träningen men vi lånade in ett gäng som vi spelade mot. Vi vann enkelt så man behövde, tyvärr, inte förta sig allt för mycket. Imorgon är det lämna Ina på dagis som gäller. 3 timmar per dag är hon där. Så mellan 8,15-11,15 är det bara jag och Freddie. Dags att lära henne gå nu. Hon är på "gång" att lära sig så nu är det bara att träna hårt så hon kan gå till dagis med mig och Ina.

torsdag, september 02, 2010

Första passet

Nu är första passet för säsongen avklarat. Och jag måste säga att det är lite skillnad på drag i lokalen jämfört med för ett år sedan. Hoppas att det blir lite bättre uppslutning framöver (frågan är bara vilka det skulle vara?). Det kändes dock lite konstigt att spela pingis igen. Vissa muskler som inte var vana att användas. Mjölksyra i benen. Magen tog emot. Ja, det kan bara bli bättre.
Trött

Idag är jag fruktansvärt trött. Det var ju fest igår och det kan väl säkert bidra till det. Men även flickornas sömnproblem i natt bidrar på ett icke positivt sätt. Men snart så är det färdigjobbat för i år och då kan jag, med lite tur, få sova lite längre än till 05:15 på mornarna.

Ikväll blir det ett första pingispass för säsongen. Det blir nog jättekul! Jag har längtat efter detta hela sommaren. Äntligen drar det igång. Men det blir inte många pass den här vintern. Men några innan första sammandraget blir det i alla fall....

onsdag, september 01, 2010

Vilken dröm

Jag drömde om första sammandraget som är i slutet av september. Vi hade ont om folk och det skulle bli svårt att få ihop fullt lag till alla matcher. Då dyker han upp, den riktiga kompisen, TB's brorsa. Vilken hjälte och kompis! Glider in där trots att han slutat med pingisen. Det kallar jag en riktig kompis. Tänk vilka konstiga drömmar man kan ha ibland.....