tisdag, maj 31, 2011

Caffreys

För att jag kan!


Sista dagen i maj

Och sen börjar väl sommaren. Juni, Juli, Augusti. Så fram med regnkläderna. Nä då, det blir nog en kanonsommar med sol och lagom med värme. Efter denna vecka så är det bara 4 veckor kvar tills semestern börjar.

söndag, maj 29, 2011

fredag, maj 27, 2011

På Sportbaren

För lite mat.


Guinness

*klapp klapp klapp*


Hinna med

De sista dagarna har varit något stressande. Mycket att göra på jobbet och sen hem och ta hand om dvärgarna. Det har varit vissa saker som har behövts utredas på jobbet och jag har jobbat rätt så hårt med detta. Samtidigt har jag med hjälp av våra finska vänner hållit på med en uppgradering av en utrustning ute i produktion. Kul när det händer saker. Men skönare om det kan vara en sak i taget....

tisdag, maj 24, 2011

Tidig morgon

Jag var på jobbet strax efter fem imorse. Vi håller på att köra lite tester på en lina. Vi gör likadant imorgon. Men i princip vet vi nog redan nu vad som behöver göras. Nu gäller det bara att klura ut hur.

måndag, maj 23, 2011

I'm back!

Japp, tillbaka på jobbet efter sjukdom och helg. Så nu jäklar så kör vi!!! 40 friska timmar ligger för våra fötter. Det är bara att hugga in och beta av. Snart är det helg igen.

fredag, maj 20, 2011

Med tanke på Irland

Black Rose på Hammersmith i januari.


Och med tanke på att Coach snart skall till Irland så kan det vara bra att veta att Thin Lizzy spelar i Dublin den 28/5.

Sällskap

Idag fick jag sällskap hemma. Efter några timmar på dagis ringde dom och sa att Freddie hade feber. Så jag gick givetvis och hämtade henne. Jag har tagit tempen på henne flera gånger sen dess utan några som helst tecken på feber. Tvärtom har det varit full fart. Där rök min vila....


torsdag, maj 19, 2011

Kaffe

Jag är, inte helt otippat, hemma idag. Feber och ont i halsen. Man borde kanske ha varit hemma igår. Sjuksystern sa att jag skulle äta glass. Synd att det inte finns någon hemma....


onsdag, maj 18, 2011

Jobbig natt

Jag fick ont i halsen igår och inatt kom febern. Jag vaknade sen vid 05:00 och kolla tempen, 38,0. Lite senare så hade den gått ner till 37,8 så nu sitter jag här på jobbet och skall strax bege mig till Köping för ett möte. Man skulle kanske ha tagit spaden med sig och kört ett pass med Kvoten när man ändå är där.

Det blir nog inte så mycket jobb efter Köping. Blir nog hem och vila lite.

måndag, maj 16, 2011

En nyckelpiga

Undrar om den pratar finska?


Månadens fatöl

ESB, byggd med kärlek av kompisarna på Fullers.


Botaniska trädgården

Snyggt och prydligt.


Det saknas några inlägg

I slutet av förra veckan, när vi var i Helsingfors, så hade blogger problem. Det var ett gäng inlägg som försvann. Dom skulle komma tillbaka men bara ett par av dom gjorde det. Kanske återpublicerar jag dom. Men dom är ju inte aktuella längre. Men ändå. Om inte annat så för en påminnelse av att det var strul med blogger just då....
Det går bra nu

Arsenal radar upp den ena stormatchen efter den andra numera. Igår blev det ytterligare en förlust. Men nu kan dom bara förlora en match till denna säsong. Skönt det.....

Själv är jag väldigt trött idag. Och att sitta framför datorn och jobba är riktigt jobbigt för ögonen idag. Men det är bara att försöka stå ut resten av dagen. Kanske blir det lättare nu när jag fått mat i magen. Märkte ni vilken poesi det blev? Man kanske skulle börja med dagens dikt eller något här på bloggen. Eller så fortsätter jag som vanligt och bara skriver en massa sk*t. Ja, så får det bli.

Idag är det avslutning på Inas dans. Skönt att det är slut sen. I alla fall för mig. Det är lite stressigt när man skall hämta på dagis och sen åka till dansen. Det är ju inte alltid som Freddie är på det bästa humöret när det är dags att gå hem. Hon är väldigt bestämd och allt ska ske på ett visst sätt. Och även om det råkar vara 25-30 grader varmt så skall jackan på och knäppas. Det går inte att gå hem utan att det är så.

lördag, maj 14, 2011

Ina

Här som en riktig prinsessa.


Freddie

Ett par minuter i bilen så sover hon. Jag känner mig oxå lite trött. 5 km i skogen blev det på förmiddagen.


fredag, maj 13, 2011

tisdag, maj 10, 2011

Fy svordom

Är precis tillbaka från en joggingrunda. Och fy vad det är jobbigt. Det var inte långt, det gick inte fort men det var fruktansvärt tungt. Det gick mycket lättare i söndags när jag joggade. Men då gjorde jag det på förmiddagen. Idag har jag jobbat, handlat, hämtat på dagis, lekt i lekparken, lagat mat, ätit mat, diskat, tvättat och nattat två små prinsessor innan jag joggade ut.

Men det är väl så det kommer kännas innan man kommer in i det här. Tänk sen när man kan jogga utan att fundera på vad man håller på med.

36 grader i solen

Dags att bege sig ut och springa.


Fiasko

Jag gick in på webben för att anmäla mig till London marathon nästa år men det är redan stängt :-(
Jag måste hitta en annan morot för min joggning. Synd, för jag var väldigt taggad för detta.

First thing

Coffee.


måndag, maj 09, 2011

Måndag igen

Det går undan. Tiden bara rinner iväg. En bra helg dock. Även om den kunde varit lite längre. Kanonväder hela helgen och det var perfekt helg att ha städdag på. Eftersom vi har mer att skotta på vintern än alla andra så har vi nog lite mindre att ta hand om på städdagarna. Och eftersom alla som bor i vår länga alltid ställer upp så går det rätt så bra. Och jag kan faktiskt, numera, tycka att det är ganska avkopplande att rensa lite ogräs och borsta lite grus.

Att sen helgen förstördes av att Arsenal fortsätter att vara totalt under isen var väl det enda negativa denna helg. Som tur är så har man sen en tid tillbaka gett upp ligan och därför så tar jag inte så hårt på förlusten. Även om det aldrig är kul att förlora.

torsdag, maj 05, 2011

Flickorna

sitter och läser.


På väg

till lurren såg det ut så här.


Så ja

Torsdag idag och solen börjar titta fram. Det kanske kan bli en fin helg. Och det skulle ju inte vara fel med tanke på att vi skall ha städdag på lördag i samfälligheten. Den första av 3 det här året. Den andra blir innan midsommar och sen är det höststädningen kvar. Och är det bara fint väder så har jag inget emot att jobba lite.

onsdag, maj 04, 2011

Gungning





Nu vet jag vad som väntar efter dagishämtning i alla fall.

Freddie

Som är en liten nappis.


Trött

Idag är jag extremt trött. Och jag tittade ändå inte på Hollywoodmatchen igår. CL-matchen med 22 skådisar och ett förutsägbart slut. Jag tittade en del på första matchen mellan dessa lag men det räckte för mig. Det kändes bra mycket smartare att sova igår. Men det verkar inte ha hjälpt. Jag är ändå toktrött idag. Tur man får vila upp sig här några timmar innan man går hem igen.

tisdag, maj 03, 2011

Konstigt

Jag har inte ens kommit igång med träningen inför nästa års marathon. Men jag har redan ont i hälsenan. Jag vaknade i morse och hade så jäkla ont i hälsenan. Det kändes precis som hälseneinflammation. Hoppas att det inte är så allvarligt. Lite komiskt ändå att det räcker med att tänka på träning för att man skall få ont...

söndag, maj 01, 2011

Seger!

Tänk att Arsenal till slut kunde vinna en match. Det är inte så ofta numera. Och då gör man det mot ManUSA av alla lag, konstigt. Men härligt!! Och jag kan inte säga att det inte var rättvist. USA backade, i vanlig ordning, hem och försökte ta oss på kontringar. Och visst kan det se farligt ut ibland när vi tappar bollen högt upp på plan och bara ett gäng darriga backar kvar att förlita sig på. Men det gick ju bra den här gången.

Men man måste kanske ändå, i denna framgång, ägna en tanke åt ManUSA's sympatiske vänsterback Evra. Jag menar, det kan ju inte som man vara lätt att förlora mot pojkar. Eller att som lag förlora mot en ungdomsakademi. Ja, stackarn.....

Ina

Det är inte så dumt att sova en stund i bilen.


Freddie

Käkar pannkaka med glass på Åsby trädgård.