tisdag, december 30, 2014

Gott Nytt År!


Jag vill passa på att önska Er alla ett gott slut på 2014 och ett riktigt Gott Nytt År!

söndag, december 28, 2014

London Pride

I 50 cl flaska, tackar tackar!

Tragiskt

Det är ju en del fotboll att kolla på idag. Och man hinner knappt sätta sig så är det nån spelare som ligger och grinar. Och då har vederbörande fått en öppen hand över ansiktet. Det kan inte göra så ont som det ser ut. Det är likadant i många många situationer. Ibland har det inte ens varit kontakt. Och nu gnäller jag inte bara för att det var en Unitedspelare i detta fall. Det är likadant i alla lag, inklusive Arsenal. Men det är så jäkla tråkigt att behöva se.

Seg i kroppen

Ännu ett pingispass avklarat. Idag kändes det i kroppen att man körde igår. Framförallt kändes det i benen. Jag var riktigt seg men kämpade på så gott det gick. Nu blir det än vilodag innan nästa pass.

lördag, december 27, 2014

VIK

Kollar VIK på datorn. Trodde att min nya jobbdator hade samma möjligheter att koppla upp sig på TV'n som den gamla. Men icke!

Bättre lycka idag

Idag var låset fixat så vi kunde komma in i hallen och träna. Idag var det kul att spela. Kan kanske bero på att det kändes rätt så skapligt att lira. Nytt pass imorgon!

fredag, december 26, 2014

Snopet

Skulle träna pingis imorse. Men när vi skulle gå in funkade inte nyckelbrickan. Om det är för att det är annandag jul eller fel på låset vet vi inte. Vi provar imorgon bitti igen..

torsdag, december 25, 2014

Juldagen

God fortsättning på Er! Hoppas att julaftonen var bra för er också.

Undrar vad man skall pyssla med idag då? Gnälla på dvärgarna för att de inte plockar undan alla leksaker som dom fått i julklapp och som dom nu öppnar och leker med lite överallt. Eller så softar man bara och låter det förfalla än mer här hemma. Imorgon blir det i alla fall lite pingisträning. Det blir det nog på lördag och söndag också....

måndag, december 22, 2014

Buss

Sitter på bussen på väg till Paradiset. Får se om Mangan o Kenneth rockar loss i pianobaren.

fredag, december 19, 2014

Sista arbetsdagen i år!!

Tänk att man återigen har kommit fram till årets sista arbetsdag. Nu väntar 2,5 veckors ledighet. Känns mer än välkommet!

Dagen började med ett besök till tandläkaren. Freddie hade en tid 07:45 imorse. Hon tyckte det var hur kul som helst att åka i tandläkarstolen. Hon skratta och skratta. Tur det i alla fall!

Ha en trevlig helg!

torsdag, december 18, 2014

Success

Det ser ut som om morgonjobbet blev en total succé! Det verkar i alla fall som om det lirar. Man kanske skulle sätta igång bilen på tomgång så man snabbt kan komma härifrån ifall det börjar strula.... :-)

Tidig

Är tidigt på jobbet idag. Ska fixa lite prylar på en avdelning som inte jobbar skift. Så för att inte störa produktionen så börjar jag tidigare.

onsdag, december 17, 2014

Hosta

Jag har åkt på en rejäl hosta. Speciellt jobbigt är det när man ska knoppa in på kvällen. Men till slut så somnar man och klarar sig hela natten. Så det är ju bra i alla fall...

Nära jullov nu i alla fall! Inte helt fel!!! Längtar!!!!

tisdag, december 16, 2014

3 kvar

Nu är det bara tre tidiga uppstigningar kvar i år. I alla fall tidiga pga jobb. Kan ju faktsiskt bli en tidig uppgång på julafton. Friidrottshallen är öppen för aktiva med familj mellan kl 7-10. Man kanske skulle ta med sig dvärgarna dit så dom får springa av sig lite. Och även själv få springa lite såklart.

I eftermiddag är det avslutning för Freddies jympa. Så då slipper man äntligen att behöva sitta i omklädningsrummet och vänta. För idag har dom "uppvisning". Ska bli kul att få se!!

måndag, december 15, 2014

Lottningen

Idag lottades CL-slutspelet. Och eftersom vi, återigen, bara blev tvåa i våran grupp så får vi då en gruppetta i slutspelet. I år blev det Monaco. Och även om det inte är en lätt uppgift så känns det i alla fall på pappret bättre än att Bayern München som vi brukar få möta. Nu återstår bara att bestämma när matchen skall spelas. En tisdag vore bäst. Då kan man ju, om man nu kan, åka dit med Norwegian på tisdag förmiddag och hem med Ryan på onsdagen.

Hemma på jobbet

Så här ser det ut numera. Man har numera fönsterplats. Det går bra nu...

söndag, december 14, 2014

fredag, december 12, 2014

Tillbaka på jobbet

Då är Freddie åter på dagis. Och det betyder att jag är åter på jobbet. Ikväll är det dessutom julfest! Inleder på Bishop kl 15 sen rullar det bara på.

Imorgon spelar Arsenal sen match hemma mot Newcastle. Och det ser tunnare ut än någonsin i försvaret. Kos är ju skadad, Monreal är skadad, Chambers är avstängd och Gibbs är osäker. Vi får väl se vad Wenger kan skrapa ihop tills imorgon. Kanske kan Bould gå in i mittlåset. Han skulle nog inte göra bort sig.

torsdag, december 11, 2014

onsdag, december 10, 2014

VAB

Inatt vaknade Freddie och kräktes. Och sen har hon hållit på så. Det tar på både hennes och mina krafter. Hoppas hon blir bättre snart.

tisdag, december 09, 2014

måndag, december 08, 2014

Freddie o jag

Väntar på Inas gymnastikuppvisning. Det är sista gången för terminen.

Historia

Jag tycker den är rolig i alla fall....

A wife asks her husband, a software engineer... "Could you please go shopping for me and buy one carton of milk, and if they have eggs, get 6!" A short time later the husband comes back with 6 cartons of milk. The wife asks him, "Why the hell did you buy 6 cartons of milk?" He replied, "They had eggs."

Måndag

Och bara 10 arbetsdagar kvar i år! Och idag ska jag få en ny jobbdator. Shit, vad ska jag fylla dagarna med nu? Det brukar ju ta en evighet att starta upp datorn på morgonen. Och när man ska öppna t ex Word så tar det en evighet. Jag kommer ju att få massor av tid till riktigt jobb nu :-(

söndag, december 07, 2014

Segt

Det är något som inte är bra. Jag vet dock inte vad. Men jag är allt annat än glad. Mer åt det gringa och gnälliga hållet. Jag gillar inte att vara så här. Kanske blir bättre bara jag får komma till jobbet imorgon.... Mohahaha....

På friidrott

Det är en träningstävling idag. Ina ska hoppa längd och springa 600 meter.

lördag, december 06, 2014

Jogga

Det blev idag, efter 2,5 månaders förfall, en joggingrunda på 11,2 km. Jobbigt men nöjd!

fredag, december 05, 2014

London Pride

Ja, sämre kan man ha det efter ett tungt tränarpass på friidrotten.

Jobbar hemifrån

Fredagen avslutas med jobb hemifrån. En massa material som skall uppdateras i R3. Ett riktigt apjobb. Men när man gör det hemifrån så kan man dra på Spotify och lyssna på lite Priest. Och dessutom kan man köra en tvättmaskin!!

Mer jobba hemifrån åt folket!!

Fredag!!!

Äntligen fredag! Och efter denna dag så är det bara 10 arbetsdagar kvar i år. Eller i alla fall vad jag vet. Jag kommer ihåg förra julen. Då yrar jag om antal dagar kvar att arbeta och den långa julledigheten jag skulle ha då. Det blev ju den gången inte riktigt så. Jag jobbade inte bara dom svarta dagarna utan även på några av de röda dagarna. XP-datorer skulle bort från nätverket och Windows 7 skulle ersätta. Det var inte helt enkelt på alla ställen. Och på en av linorna var det extra svårt. Men jag kommer ihåg att jag fixade det den sista svarta dagen. Tråkigt att inte inte uppskattades mer än med ett "bra jobbat.....bla bla bla". Men så är det när folk inte fattar bättre. Men om jag säger så här, det är ju inget som driver att man skall lägga ner det där lilla extra om man inte får valuta för det......

Nu ska jag sluta vara bitter. Det är ju trots allt helg på gång. Friidrottsträning ikväll. Eventuellt en klubbtävling på söndagförmiddag. Frågan är när man skall få in ett pingispas den här helgen. Inte för att jag är sugen utan mer för att vänja mig vid nya bollen och inte tappa all känsla.

torsdag, december 04, 2014

Aktivitetsband

Jag har skaffat ett sådant. Klocka, stegräknare, kaloribrännarräknare och allt vad det nu är. Får väl se hur det här funkar och vad det kan ge.

Diskcheck

Typiskt att den vill göra en check på disken nu. På måndag får jag ny dator. Jag hade nog klarat mig i två dagar till utan denna check.

onsdag, december 03, 2014

Tröttare än någonsin

Idag är jag nog tröttare än jag varit på bra länge. Och då tycker jag ändå att jag har varit rätt så mycket trött den senaste tiden. Och ikväll så spelar Arsenal och frågan är hur många minuter jag hinner se innan jag somnar? Fast det kanske bara är bra om jag slipper se det. Känner på mig att det kommer en fölust idag. Och det skulle vara riktigt illa. Vi har helt enkelt inte råd att förlora idag. Kryss är inte heller godkänt. Inte som det ser ut i tabellen. Ska vi ha en chans på topp-4 så gäller det att hänga på nu. Annars går tåget...

Heja Arsenal!!!

tisdag, december 02, 2014

måndag, december 01, 2014