lördag, december 31, 2016

Nyårsmiddag

Jag bjöd tjejerna på en trerätters middag ikväll. Toast Skagen till förrätt. Helstekt oxfilé med potatisgratäng till huvudrätt. Och en chokladmousse med en After Eight till efterrätt. Helt ok om jag får säga det själv :-)

Första...

.....Och förmodligen den sista gången jag höll på United i en ligamatch. Vid 0-1 tänkte jag att jag skulle lägga 50:- på att United skulle vända och vinna till 4 ggr degen. Men jag råkade, av misstag, lägga 550:-. Så det blev 1650:- i vinst :-)

Gott Nytt År!

Jag önskar alla ett gott slut på 2016 och ett riktigt Gott Nytt År!

tisdag, december 27, 2016

Träna, träna, träna....

Idag var jag ut på förmiddagen och körde en mil. Hade känning i baksidan av låret på vänster ben. Hoppas bara att det var tillfälligt. Kanske var det för att det var halt och man spännde sig lite när man sprang. Snart iväg till Klövernhallen för lite pingis. Men imorgon hoppas jag att det inte blir så mycket träning....

söndag, december 25, 2016

Juldagsfys

Idag hade jag 8 km på schemat. Det skulle inte vara några myskilometer idag utan gå lite snabbare. Jag kände att jag ville testa mig lite idag så jag drog på lite hårdare än vanligt. Det blev till slut ett ganska tungt pass men jag är helnöjd med att kunna snitta under 5 min/km på en 8 kilometers runda.

lördag, december 24, 2016

God Jul!

Vi startade dagen i friidrottshallen.

Ha en riktigt skön jul nu vänner och ta hand om varandra!

fredag, december 23, 2016

Dan före dan.....

Japp, imorgon kommer Tomten, typ. I alla fall till alla snälla barn. Idag skulle jag ju vara ledig hela dagen men jag hann inte med allt jag skulle göra igår så jag får köra några timmar idag oxå. Men sen så, sen är det dryga veckan ledigt!

torsdag, december 22, 2016

Torsdag...

....och sista arbetsdagen för i år! Vemodigt, nä, inte det minsta :-)

Igår hade jag ambitionen att jag idag skulle gå upp tidigt på morgonen och riva av de 5 lugna kilometerna jag har på schemat idag så att dessa var gjorda. Jag vet ju att jag inte pallar att ge mig ut och jogga det första jag gör på morgonen. Och när klockan ringde kl 5 så var det ett väldigt snabbt beslut som togs att jag inte skulle ut :-) Nu får jag köra detta pass ikväll istället. Men det tror jag är bra mycket nyttigare än att sticka ut direkt på morgonen.

onsdag, december 21, 2016

Guinnesschoklad

Det vore ju lite intressant att prova. Men 99 spänn känns lite väl mycket.

Näst sista arbetsdagen

Nu är det nära färdigarbetat för i år. Imorgon är sista arbetsdagen och sen börjar det riktiga arbetet. Men det oavlönade arbetet är ju helt underbart. Att få vara med dvärgarna några dagar.

I mitten av januari har VBTK's div3-lag sammandrag i hemmahallen. Det behövs domare. Så om det är någon som är sugen på att göra en insats så är det bara att säga till :-)

Idag skall fönsterna bli helt klara. Dom kom på plats redan igår men idag skall dom göra allt det där andra jobbet, foder mm. Får väl hoppas att vi efter det är nöjda med arbetet och kan betala den gigantiska fakturan.

tisdag, december 20, 2016

Julgranen

På allmän begäran kommer här en bild på julgranen på Lancaster Hall.

Måndagsfys

Det stod 8 lätta kilometer på schemat igår så jag var ut och sprang 10 km. Det var skapligt varmt men det var ruggigt halt på vissa ställen. Man fick ta ett skridskoskär ibland....

Dienstag

Idag blir det jobb hemifrån. Fönsterna i vardagsrummet skall bytas ut så jag är hemma medans knegarna är här och förhoppningsvis knegar. Förhoppningsvis blir det ett lyft med nya fönster. De gamla är i orginal och kunde ha varit bättre underhållna. Sen blir det ju naturligtvis skillnad med 3-glas jämfört med 2-glas. Sen får vi se när vi har möjlighet att byta nästa gäng fönster. Men med lite tur så kanske vi kan fixa det under nästan år. Då blir det i så fall fönsterna i alla tre sovrum.

måndag, december 19, 2016

Sen igen....

Vet inte riktigt vad det är med mig nu för tiden men jag antingen glömmer att blogga eller är väldigt sen. Inte ok! Men ambitionen är att varje morgon leverera ett mer eller mindre patetiskt inlägg om något som hänt eller något jag tycker eller något jag reagerat på eller bara ren rubbish. Idag vet jag inte varför jag inte hann lägga in något imorse. Jag var ändå på jobbet i bra tid. Jag hade all tid i världen på mig att skriva någora kloka ord. Men inte...... Skärpning nu!!!

söndag, december 18, 2016

Lördagsfys

Jag började lördagen med 16,6 km löpning. En snabb lurre innan det var dags för att åka och spela julpoolen i pingis. Det skulle ta ca 2 timmar men 6 timmar senare så var det klart. Seger och en massa choklad i vinst.

torsdag, december 15, 2016

Tillbaka till verkligheten

Då är man tillbaka i verkligheten igen. Det blir ingen lunch-Pint idag. Det blir ingen "walk in the park". Det blir inget softa en stund på rummet efter frullen. Utan det blir jobb, jobb och åter jobb......

Kvar finns minnena, tröttheten och glädjen att man faktiskt ibland kan unna sig att kunna åka iväg några dagar med goda vänner till London. Det gäller att ta tillvara den möjligheten och inte ta allt för givet. En vacker dag så kanske det inte finns de möjligheterna längre av en eller annan anledning.

Jag är i alla fall helnöjd med resan!

tisdag, december 13, 2016

lördag, december 10, 2016

Jack Horner

Idag var vi till Fullerspuben på Tottenham Court Road. Jack Frost till alla utom Coachen som tog en ESB.

fredag, december 09, 2016

Första kvällen i London

Kom ner vid 17:30 så det blev till hotellet direkt och sen till Bella Italienska för käk. Efter det några bra innan vi knaprar chirre på hotellrummet.

Fredag och resdag

Idag är det dags för det vi bokade redan i slutet av juni. Då kändes det sjukt långt borta men nu är vi här. Och tiden har som flugit fram. Och idag är det våran tur att flyga, till London. Så om ni inte har något annat för er vid 14:15 tiden och då tittar upp på himlen så borde ni kunna se vårat plan flyga i riktning mot London.

Som vanligt ska det bli jättekul att få komma iväg. Men det känns även lite konstigt att lämna familjen för flera dagar. Man är ju van att träffa dom varje dag, natta dom på kvällen och gnälla på dom att dom skall hålla lite ordning på sina rum (helt bortkastat men det hör väl till....). Men de närmsta dagarna blir det väl bara några snabba telefonsamtal. Helst då med hjälp av WiFi. Kanske ska försöka få fru Blogg att livesända luciatåget på måndag? Vore ju lite coolt :-)

För Er som inte skall med till London önskar jag en trevlig helg!!

Torsdagsfys

Torsdagskvällens träningspass var 12 km i komfortabelt tempo. Jag tycker att jag lyckades rätt så väl med både sträcka och tempo.

torsdag, december 08, 2016

Varmare idag

Igår körde vi tomtejogg på friidrotten. Vi brukar ju inte vara med på onsdagsträningen men det var fotografering igår och då ville Ina vara med. Så det var 17 barn med tomteluva och reflexväst som sprang ut på stan. I Vasaparken fick vi varm saft och pepparkaka vilket inte var helt fel. Tänk om man kunde ha den servicen när man själv var ute och tränade...

onsdag, december 07, 2016

Only 2

Japp, det är bara 2 dagar kvar tills vi åker till London. Satt igår och funderade på senast jag var i London. Och jag kom fram till att jag inte har varit där sedan februari. En väldigt snabb vända för att se Arsenal - Barcelona. Så det är ju verkligen hög tid att åka tillbaka.

Arsenal krossade Basel på bortaplan igår samtidigt som PSG kryssa hemma mot Bulgarerna. Det betyder att det bästa laget vann gruppen! Nu kan vi se fram emot en härlig slutspelsmatch mot Real Madrid, Bayern München eller kanske Juventus. Vi får väl se.....

tisdag, december 06, 2016

Tisdagsfys

Det stod 8 km på schemat idag. Så det var bara att bege sig ut i kylan. Det gick rätt bra bara man kom igång.

Oj då....

Vilket fiasko! Jag glömde att blogga igår, inte ok!! Jag får skylla på att jag var nere på stan hela dagen. IS-dag på firman. Sitta och lyssna en hel dag. Det tar på kan jag lova.

Det är bara fyra dagar kvar tills vi åker. Jag känner inte att jag har full koll. En ovanlig känsla för en van reseledare som jag. Kanske är det just det som är problemet, jag har blivit för bekväm i rollen. Tror att allt ska gå av sig självt. Skärpning nu!

Ikväll är det tydligen Champions League match oxå. Arsenal spelar en helt oviktig match borta mot Basel. Visst, vid vinst och poängtapp för PSG så vinner vi gruppen. Men det är knappast troligt. Varken det ena eller det andra......

söndag, december 04, 2016

Dubbla pass

Dagen började med ett pingispass. Efter lite friidrott för tjejerna så var det dags för lite löpning. Kändes tyngre idag.

lördag, december 03, 2016

Sällskap

Idag hade jag sällskap på rundan. Vi sprang och pratade hela rundan och tiden flög iväg innan man ens hann känna att man blev trött.

fredag, december 02, 2016

På promenaden...

...ner på stan i morse.

Freitag

Idag är det utbildning nere på stan på förmiddagen. Det betyder att jag kör någon timme hemifrån först istället för att åka till jobbet, klockrent! Sen får vi se om kursen är något att ha. Men det handlade om Skype och hur man använder skype för möten på bästa sättet. Om inte annat så får man ju komma iväg och andas lite......

Nästa fredag är det en resfredag. Tänk, tyckte inte det var så länge sen jag skrev att "nu är det bara 77 dagar kvar.....". Men nu är det ju bara 7 dagar kvar. Så det går undan. Och jag blir lika förvånad varje gång jag tänker på hur snabbt tiden går nu, helt sjukt!

Ha en trevlig helg nu vänner!!

torsdag, december 01, 2016

Det går undan

Shit vad tiden går fort. Det är redan torsdag och det känns nästan inte som om veckan börjat än. Det bara rullar på. Jag var ut en sväng och joggade igår oxå. Dryga 8 km i lagom takt. Jag gillar nog passen som är i komfortabelt tempo bäst. Där man bara behöver springa utan att jaga ihjäl sig. Visserligen skulle jag ju inte behöva göra några andra pass men man är ju så korkad att man vill bli lite bättre oxå.....


Idag låter jag joggingskorna vila och kör ett pass pingis på lurren istället.