tisdag, augusti 31, 2021

Tisdag

 Och vi är framme vid månadens sista dag. Snart har vi september. Jag föredrar juni, juli och augusti. Gillar inte att gå mot istider och mörker. Så om någon kan tipsa mig om vart jag borde bo för att slippa detta så tas feel free att skriv det i en kommentar här.

Jäkligt trött idag fast jag tycker jag har sovit ok. Kanske skulle behöva sova några timmar till :-)

Nåväl, ha en fin dag!

måndag, augusti 30, 2021

Är på jobbet

 Japp, åkte hit idag. Fick höra att det var en sak som inte funkade att göra på besöks-tv'n. Att säkerhetsfilmen inte gick igång..... Men det verkar ju mer vara hårdvarufel.... Så vad f*n ska jag hit och göra.....?

Ny vecka ändå! Fantastiskt att återigen få se till att aktieägarna mår bra och inte bara behöver äta vatten och bröd. Nä, fina middagar är de värda!!! Och det är min uppgift att se till att så blir fallet!

Nä, nu kör vi!

Ha en fin måndag!

lördag, augusti 28, 2021

På Torpet

Åkte hit igår och har redan klippt en hel del gräs och snickrat vid lillstugan.

Fru Blogg planterade några tagetes på Jennas minnesplats när vi var här senast. Nu har det blivit blommor!

torsdag, augusti 26, 2021

Torsdag ändå

 Ja, det betyder ju att vi i alla fall har passerat halvtid på denna arbetsvecka, vilket är bra. Och det mesta talar för att det blir en tripp till Kramfors imorgon. Och då är ju detta lite som en fredag, typ.

Jag misstänker att jag inte sitter så bra när jag jobbar hemma. Tycker i och för sig inte att jag sitter så bra vart jag än sitter. Men det känns stelt i nacken. Även den nya soffan kan i vissa lägen ge lite smärta i nacken. Eller så är det en kombination av allt detta? Hur som helst så är det lite oskönt i nacken.

Nä, dags att ge allt för våra kära aktieägare. Man vill ju inte att de ska behöva bli besvikna på det man gör så nu kör vi!

Ha en fin torsdag!

onsdag, augusti 25, 2021

Huvudvärk

 Igår kväll hade jag huvudvärk men hoppades att det skulle gå över med lite sömn. Idag vaknade jag upp med lite huvudvärk och det är ju inte roligt. Skulle varit in på jobbet idag. Men det lär jag ju inte göra. Inte i dessa tider. För två år sedan hade man nog bara tagit ett par alvedon och sen dragit iväg och sett vart det tog vägen. Och det är ju inte så konstigt, det är ju ett ekonomiskt bortfall att vara sjuk. Särskilt för två år sedan då det var en karensdag. Nu får man väl en liten slant redan första dagen, om än liten. Nu finns ju även möjligheten att jobba hemifrån. Och märker man då att det inte funkar så får man väl sjukskriva sig. Men märker man att problemet går över så kan man ju ösa på hela dagen och inte förlorat pengar på köpet...

Annars är det väl inte så mycket nytt. Men det är ju sällan det....

Ha en fin onsdag!

tisdag, augusti 24, 2021

Idag

 Imorse vaknade jag som vanligt runt 4 men somnade om. Vaknade igen kvart i fem och somnade om. Sen ringde klockan 05:03 och då var det inte läge att somna om längre. Men idag hade jag nog lyckats somna om. Men sova får man väl göra på torsdag när man dragit in Lottovinsten på onsdag......

Det märks att skolan och aktiviteter är igång igen. Det gäller att ha koll på schemorna. Skola, jympa, friidrott, piano, scouter och målerikurs. Jag skulle verkligen behöva den där drömvinsten för vem har tid att jobba med så mycket aktiviteter att hålla reda på. Sen kan man ju tycka att Freddie kanske skulle kunna ta sig själv från skolan till träningen. Problemet är ju att skolan slutar antingen precis när träningen börjar och någon dag till och med lite senare. Så att cykla/åka buss gör ju att hon missar än mer av träningen.

Nåväl, idag är det en ny dag fylld med möjligheter att få ge allt för aktieägarna!

Ha en fin dag!!

måndag, augusti 23, 2021

Gick till pappa

Passade på att gå till Pappas minneslund medans jag väntade på att Inas kurs på växthuset skulle ta slut.

Börjar bli en ovana

 Jag vet inte varför men jag har en förmåga att vakna runt 04:00 varje dag, vardag som helg. Inget kul. På vardagarna kan jag omöjligt somna om men igår när jag inte hade någon aktivitet förrens 11 så kunde jag i alla fall somna om ett par timmar. Och det spelar ingen roll när jag går och lägger mig. Det är vid fyra-tiden som jag vaknar.....fiasko!

Det var i alla fall fint väder igår på friidrottsträningen. Allt blir ju så mycket enklare då! Spjut och häck följt av en liten fysövning. 60 meters intervaller med styrkeövningar som "vila" :-D

Och ny vecka har vi nu oxå. Det är ju kanon!! Vi får hoppas att detta blir den bästa veckan ever!!!

Ha en fin måndag!!

söndag, augusti 22, 2021

Söndagmorgon

Igår var vi till Täby för friidrottstävling. Tibblevallen var en trevlig arena. Mycket fräschare än Arosvallen. Vädret var perfekt!
Idag är det friidrottsträning och spjut, häck och kortintervaller ska det bli är det tänkt. Vi verkar ju få skapligt väder i alla fall!

Ha en fin söndag!

fredag, augusti 20, 2021

Äntligen fredag!

 Ja, nu har vi snart gjort en arbetsvecka. Borde ju vara läge för en längre semester då eller?

I helgen blir det mest friidrott. Imorgon åker vi till Täby och tävlar. På söndag drar träningen igång igen. Så helgen kommer säkert att gå alldeles för fort.

Hoppas i alla fall på uppehåll i helgen. Är så drygt om allt ska bli blött när man är ute och allt är mycket enklare bara man slipper regnet. Men det vet man ju aldrig, tyvärr!  Lättare med vädret under inomhussäsongen :-)

Annars är det väl inte så mycket mer att orda om, Ni får ha en fantastisk helg!!

torsdag, augusti 19, 2021

Sämst tränad

 Det är helt sjukt hur man för två veckor sedan kunde känna sig i toppform och igår var jag den sämst tränade i Sverige. Helt slut under joggingturen på Rocklundaspårets femma. Det är ju så jäkla tragiskt! Och det är ju inte så att jag inte har tränat någonting under den här perioden. Jag har ju ändå sprungit ett gäng gånger i veckan. Så det borde ju inte behöva vara så här illa.....

Nåväl, allt handlar väl inte bara om löpning även om det är roligare när det känns bra under passen. Kanske är det bara åldern som gör sig påminnd.....

Annars är det väl inte så mycket att orda om, igår började skolan igen. Freddies gymnastik har dragit igång och att få tiden att räcka till blir återigen en kamp....

Ha en fin torsdag nu vänner!!

onsdag, augusti 18, 2021

Idag kom tröttheten

 Det är ju så att när man börjar ställa klockan igen efter semestern så är det ju bara en tidsfråga innan man vaknar på morgonen och är så där toktrött. Nu har jag haft klockan ställd på 5 varje morgon och idag kom den där tröttheten. Första dagen brukar ju gå bra. Men sen är det bara en fråga om det är andra, tredje eller senare som tröttheten sätter in. 

Men timmarna skall göras, så det är bara att sätta igång!!

Annars är jag alldeles för trött för att komma på något att skriva. Och dessutom så har det ju inte hänt något sen igår så vi tar nya tag imorgon!!

Ha en fin onsdag!!

tisdag, augusti 17, 2021

På jobbet idag

 Japp, då är man på jobbet idag då. Det blir väl här fram till lurren i alla fall. 

Var ut och sprang en sväng medans Freddie jympade igår. Från Bellevue tll och från Rocklunda och sen 10 kilometersspåret där. Helt slut! För ett par veckor sedan kände jag mig i grym form. Nu är jag ett jäkla vrak när jag springer. Men men, det är väl så när man är dåligt tränad.

Här är i alla fall gårdagens pass:

Ha nu en fin tisdag!!

måndag, augusti 16, 2021

Dags att jobba igen

 Ja, det är ju märkligt vad fort tiden går när man är ledig! Det har alltså redan gått 5 veckor sen jag senast satt här och jobbade. Tragiskt! Och inte en semesterdag kvar att plocka ut så man har ju inget annat val än att jobba nu....

Nåväl, det är väl bara att bjuda till och se till att aktieägarna kan sova gott även i höst!!

I övrigt har jag väl inte så mycket att orda om. Är inte van att knata upp den här tiden och det kan ju vara så att tröttheten hindrar mig från att skriva en mindre novell här på bloggen idag. Eller så är det bara den vanliga "nyhetstorkan" som gör att det inte skrivs så mycket. Men nu är jag i alla fall tillbaka på jobbet och bloggens arbetstider blir därmed oxå de vanliga (hör folkets jubel och tillrop!).

Ha en fin måndag nu vänner!!

söndag, augusti 15, 2021

Andra dosen

Idag tog jag och tjejerna den andra TBE-sprutan. I april tar vi den tredje.

tisdag, augusti 10, 2021

Just ja, sprang igår...

 Det blev en sväng igår. Först tänkte jag springa lite hemifrån, sen ville dvärgarna till Vallen och kasta diskus. Så då tänkte jag att jag skulle köra lite intervallen. Vi fick skjuts dit och det visade sig att diskusringen var översvämmad av vatten. De ville inte längre kasta diskus och ville hem :-) Och jag ville inte längre springa intervaller. Så dvärgarna blev hämtade av fru Blogg och jag tänkte att jag skulle ta en omväg hem springandes/joggandes. Så jag fick ihop 10 km.

Ha det fint vänner!!

Grattis Lars!

Grattis på namnsdagen Lalle! Have a Good One!
Här syns han på ett av hans favvoställen i London!

fredag, augusti 06, 2021

Fredag

 Och nu är det bara en ledig vecka kvar, vilken rå-ångest!

Var ut och sprang igår som omväxling. Blev en halvmara. Sprang förbi längst ut på Rönnby där det finns vatten att dricka, bra och behövligt!

Här är passet:


Ha en fantastisk helg!!

onsdag, augusti 04, 2021

Har sprungit lite

 Några rundor har det blivit de senaste dagarna. Och jag vet ju hur gärna Ni vill se dessa :-)


5 km bana:


10 km landsväg:


Hemma igen:


Dagens pass:

Ha en fin dag!