onsdag, december 27, 2006

Spjälsängen


går givetvis i Arsenals färger! Carolina måste ju få chansen att sova gott.

söndag, december 24, 2006

söndag, december 17, 2006

Söndag igen


Och återigen dags för handling. Det är ju, i och för sig, roligare, eller rättare sagt mindre tråkigt, än att tvätta.

lördag, december 16, 2006

Pubben


Äntligen dags för pub på jobbet. Fantastiskt god mat o trevlig pubpersonal!

torsdag, december 14, 2006


Hittade den här bilden i mina arkiv. Skönt att se Robban gå till den Pub som bär namnet på det laget han älskar över allt annat här på jorden :-)











Han verkar ju inte helt ledsen inne på pubben heller.

Lycka till på tisdag Robban när vi möts i kalle Anka Cup!

torsdag, december 07, 2006


Hemma igen så var det dags för Lilla C att testa de nyinköpta kläderna från The Armoury. Hon klär verkligen i de rätta färgerna :-)

F ö kan nämnas att Arsenal har gått vidare i CL genom att vinna sin grupp. Och man har även krossat Sp**rs hemma på The Groove med 3-0.

Så var det äntligen dags att åka ut för att se helgens begivenhet :-) Efter lurren stack jag iväg ut till The Groove för att avnjuta matchen Gunners - Liverpööl. Som vanligt när jag är på plats så vinner Arsenal. 3-0 slutade matchen och det var inte alltför jobbigt att träffa Robban efter matchen :-)



Pilsnern ute på arenan var fantastiskt god. Bl a så hade dom John Smith. En suverän öl som gärna kommer i grupp. Till dessa blev det även lite chirre.




Söndagen började med en promenad genom Hyde Park innan vi gick in till stan för lite lurre.
Ok, det var ett tag sen jag skrev här som R påpekat. Så jag skall ta mig i kragen och blogga ikapp mitt liv :-) Tar vid där jag slutade senast, dvs hemma hos Robban kvällen innan avresa till London och vad som skulle komma att bli en riktig fotbollsresa med 2 matcher (för vissa av oss) på 2 dagar. F ö måste jag bara passa på att tacka Robban för den underbart goda maten han bjöd på fredagen!




Vi såg matchen CSKA London - Watford på lördagen. Storseger, som väntat, för Ryssarna. Efter matchen stack vi och käka på Pizza Express på Fulham Broadway. God mat som vanligt. Blev dock fruktansvärt mätt vilket gick ut över öldrickandet för undertecknad.