onsdag, september 30, 2009

Nu väntar vi bara på Platini

Eftersom gårdagens 2-0 mål för Arsenal var så klar offside så väntar i alla fall jag på att Platini skall granska matchen i efterhand. Kanske kan man stänga av Arsjavin för att han inte gick fram till domaren och sa att målet inte skulle räknas? Jag skulle inte bli förvånad.... heja UEFA!

tisdag, september 29, 2009

Lekstuga när Arsenal dominera stort

Om man söker på "spel mot ett mål" så är jag övertygad om att Arsenals match idag står som första träff. Helt överlägsna grekerna och det var bara en tidsfråga innan första målet skulle trilla in. Skönt att vinna och att hålla nollan igen.

Heja Arsenal!!!
Champions league ikväll

Arsenal spelar hemma på Emiraten mot Olof Mellbergs grekiska klubb. Visste ni att Olof Mellberg är det första målskytten på Emirates Stadium? I alla fall i en tävligsmatch. Det var när han spelade i Aston Villa som han gjorde det i premiärmatchen säsongen 06/07. Arsenal kvitterade sedan i slutet av den matchen, tror det var Gilberto Silva som gjorde målet, och det slutade 1-1.

Ikväll hoppas jag dock att Olof M inte skall göra något mål. Jag vill se ett stabilt Arsenal som hittat tillbaka till det spelet dom hade det första matcherna av säsongen. Många mål framåt och få bakåt.

Skall ladda inför Arsenalmatchen med att se några perioder av VIKs match mot Malmö i hockeyallsvenskan. VIK har ju varit väldigt målsnåla både framåt och bakåt i år så frågan är i vilken av matcherna det blir flest mål ikväll?

Heja Arsenal!!!

Vilken chaufför


En hund som sitter på förarplatsen.

söndag, september 27, 2009

Söndagkväll

Och då är det dags för innebandy. Enligt rykten skall vi även idag spela en träningsmatch men jag är inte säker. Det visar sig. Huvudsaken att vi blir tillräckligt många för att kunna träna ordentligt.

I helgen har HBTK spelat seriespel i bordtennis. Och detta utan att jag var med. Så förutsättningarna fanns för full pott! Man mötte dock två svåra lag där man fick ge sig men man lyckades vinna 2 matcher och det borde väl Coachen vara nöjd med? Jag hoppas att någon kan lämna en rapport över hur det har gått i helgen.

Kladdkaka


Ska bli gott! Ja, i alla fall hoppas jag det.

lördag, september 26, 2009

Arsenalvinst

Efter ett allt annat än bra spel lyckas Arsenal vinna borta mot Fulham FC med 1-0. Detta tack vare mycket bra målvaktspel av tredjemålvakten Mannone och ett tillfälle av briljans av Fabregas när han spelar fram RvP till målet.

Annars var det inte mycket som var bra i denna match. Diaby var en katastrof och han blandar och ger som han alltid har gjort. Det brukar vara en bra match och sen tre dåliga matcher från hans sida. Snart dags för en bra?

Nåväl, 3 pinnar är ändå det viktiga. Och det var i sådana här matcher, när man inte spelar så bra, som man i fjol torskade eller i bästa fall spelade oavgjort. Så det kanske är ett gott tecken?

Heja Arsenla!!!

fredag, september 25, 2009

Guinness


*klapp klapp klapp*
Ont

Idag har jag ont i ryggen, inge kul. Hade tänkt att åka och träna i förmiddags men så fort jag rör mig lite så gör det ont i ryggen. Tur i oturen att man inte spelar någon pingis i helgen. Och kanske går det över efter att jag varit en kortis på pubben ikväll. Hoppas det i alla fall.

Ina och Råttis


På väg hem från dagis.
Andra frullen

Problemet när man är ledig från jobbet är att man äter alldeles för mycket. Jag är redan inne på min andra frulle. Den första åt jag kl 5 när Ina vakna och var hungrig. Nu 2,5 timmar senare så käkar jag min andra frukost.

I vanliga fall, när man jobbar, så käkar jag frulle och sticker till jobbet. Där blir det sen kaffe vid 9 och ibland även en frukt. Men när jag är hemma så är det ett evigt småätande....

torsdag, september 24, 2009

Så är det!



Guinness is good for you! Ja, så är det ju naturligtvis. Det har vi vetat länge!
Glöm inte bort!



Idag är det Arthur's day! Glöm inte bort att fira på det rätta sättet, dvs med (minst) en Guinness!

onsdag, september 23, 2009

Äntligen

Varje onsdag har vi ABB-hallen bokad för innebandyspel. Men vi har inte fått ihop folk på 2 veckor nu. Men idag blir det spela av, äntligen! Känner att jag behöver röra lite på mig......
Vilket drag i Åsbyhallen

Ett vanligt förmiddagspass bordtennis i Åsbyhallen lockade rekordpublik. Det verkade som om skolan hade givit barnen ledigt för att få gå och kolla på vacker pingis. Och den chansen tog dom verkligen. Det satt folk i stort sätt överallt. Och man såg att det var många som häpnades över den världspingis som vi bjöd på. 3 stycken stenhårda femsetsmatcher bjöds den högljudda publiken på innan brorsorna packa ihop (både saker och själva...).

Det var kul att spela en vardagsförmiddag. Det är något man skulle kunna tänka sig att göra oftare, synd bara att man jobbar i vanliga fall. Men, men, kul i alla fall. Och den stora, högljudda, publiken inspirerade verkligen. Tänk att barnen fick ledigt för att se oss spela. Precis som när vi var små och fick gå och titta på när Ingmar Stenmark körde slalom.

Lycka till i helgen nu HBTK!

tisdag, september 22, 2009

Bebisen har fått ett namn


Och namnet är Fredrika.

Redo


att utforska världen!
Skönt när det är över

Jag var ner på gymmet och sprang (läs jogga, eller föresten lufsa) ca 7 km. Sen blev det även lite styrketräning, med betoning på lite. Men det är fruktansvärt svårt att hålla motivationen uppe när man står där på bandet. För det är allt annat än roligt. Dock så är det skönt när det väl är över och man har kört ett pass. För det behövs verkligen.

måndag, september 21, 2009

söndag, september 20, 2009

Lite trött i kroppen

Efter dagens bordtennisspel avrundade jag kvällen med en träningsmatch i innebandy. Som tur är så var vi mycket folk i laget som omväxling. Vi vann matchen med, ja, säg det, vi vann matchen i alla fall. Jag lyckades bidra med 4 mål och ett målgivande pass. Det får jag vara nöjd med. Det är en del spelare i det här laget som har spelat på riktigt. Så jag som glad amatör är glad bara jag inte gör bort mig allt för mycket.

Nu gäller det att komma ner i varv så man kan få gå och lägga sig och sova.

Hallstahammars BTK dominerar


Återigen dominera HBTK i Västeråsmästerskapen. 2 titlar skrapade brorsorna ihop. Ända slumpen var i dubbeln där dom underpresterade. Men det var naturligtvis Coach fel. Han var kommenderad till nån möbelaffär. Men när han var tillbaka så gick det som alltid när Coach coachar, idel segrar!

Pojkar 40


TB's Brorsa segrade som vanligt. Och nu har han lovat att ta över strykandet hemma hos familjen Jansson.

lördag, september 19, 2009

Äntligen


Äntligen har bebisen fått på sig lite Arsenalkläder.
Hemmamatch igen



Det var ett tag sen Arsenal spelade hemma på Emirates nu. 3 raka bortamatcher och ett landskampsuppehåll senare är det alltså dags igen. Självförtroendet i truppen borde ha repats sig något efter de 2 förlusterna i Manchester. Visserligen spelade man inte bra borta mot Standard Liege men man lyckades ändå vända ett 2-0 underläge till 3-2 vinst. Och det borde ju stärka självförtroendet.

På skadelistan finns fortfarande Arsjavin, Walcott, Djourou, Almunia, Nasri, Vela, Fabianski och Denilson. Där några av namnen är riktigt bra spelare. Nu gäller det för utfyllnadssplarna att visa vad dom vill med sin fotboll. Och allt annat än seger skulle kännas som en förlust.

Heja Arsenal!!!


Bokat

Nu är hotellet bokat till den 23-25/11. 70£ per skalle är väl ett överkomligt pris. Nu är det bara invänta biljettsläpp hos Arsenal för dom sista plåtarna. I värsta fall vet ju TB's Brorsa var man kan köpa biljetter på plats i London.

Heja Arsenal!!!

torsdag, september 17, 2009

FetTräningsmatch

Ikväll spelade Hallstahammars BTK träningsmatch mot VBTK. Matchen slutade med 9-5 seger trots en svag inledning och 1-3 i baken. Bäst i HBTK var, som vanligt, TB's Brorsa som dominera stort utan att tappa match. Det ser bra ut inför nästa helgs seriesammandrag då HBTK dessutom förstärker med några vassa killar.

onsdag, september 16, 2009

Skön vändning!

Arsenal började fruktansvärt dåligt. Precis lika dåligt som det gick för mig att hitta någonstans att se matchen. Ingen stream funka, Viasatondemand funka inte, cdon.com funka inte. Och det verkade som om det var betalningsfunktionen som inte var i ordning. Men till slut verkade dom släppa på betalningen och alla kunde se (i alla fall jag). Så det var ju bra.

Jag misstänker att Arsenal släppte två mål i baken med flit i början bara för att få upp liveoddset. Man ville väl få ihop till avbetalningen på arenan. Skön seger till slut även om det krävdes ett offsidemål för 2-2 kvitteringen.....

Heja Arsenal!!!
Första matchen

Ikväll spelar Arsenal sin första match i Champions League. Man möter Standard Liege borta. Det borde bli vinst men som jag brukar säga, man vet aldrig. Frågan är nu hur man skall se det hela? Hitta nån stream eller köpa en sändning från Viasat? Ja, hittar jag en bra stream så åker jag på den annars får man väl köpa en sändning för 79:-.

Arsenal har Almunia, Van Persie och Denilson på skadelistan. Och då andremålvakten är långtidsskadad så kommer en riktig rookie kliva in, Vito Mannone, som bara gjort en start för A-laget. Det var mot Stoke i våras. En match som inte betydde någonting. Så det här blir en riktig utmaning för honom.

För övrigt kan nämnas att Standard Liege är det gäng vi skall se den 24/11.

Heja Arsenal!!!

Bebisen


sitter i bilen och även här sover hon. Skulle jag oxå vilja göra.

söndag, september 13, 2009

Tänk


att man kan få plats på en kudde. Och tänk att man kan sova så mycket. Och tänk att man aldrig har upplevt en Arsenalseger.

lördag, september 12, 2009

Usch vad tråkigt

Ingen bra match idag av Arsenal. Och man borde inte behöva förlora mot City. City var inte bra och ändå vinner man enkelt mot Arsenal. Visst, man kan komma dragandes med att Citys första mål var solklar offside och att Arsenal inte fick straff i andra halvlek på en solklar hands. Att City på kontringen gör mål osv osv. Men det skall inte spela någon roll mot City. Man ska vinna enkelt ändå. Nu är det dags att ta sig samman och komma ner på marken och börja göra sitt jobb igen. Bara för att man lyckades vinna 2 matcher i början är man inte oövervinnerlig.

Sen måste jag tacka Moneybayor för den fina ruschen han gjorde efter sitt mål. Tänk om han bara sprungit hälften så mycket under förra säsongen så hade vi någ tagit någon titel. Och det är ju underbart att han har blivit så ödmjuk oxå. Verkar vara en sympatisk kille!

Heja Arsenal!!!

Så här


kan man ladda för Arsenalmatch.
Äntligen match igen

Två långa veckor har gått sedan senaste matchen. Men nu är det äntligen dags igen. Manchester City på bortaplan med en pånyttfödd Moneybayor och en nyutnämnd lagkapten Toure står för motståndet. Det blev förlust med 3-0 förra året i motsvarande match. Och jag räknar med att det blir svårt i år igen. Arsjavin är skadad (tack interlull för det) och blir borta minst tre matcher. I övrigt har jag inte hört hur det är på skadefronten efter uppehållet. Förhoppningsvis är spelarna inte för slitna efter landskamperna.

Nu är det bara några timmars nervöst väntande innan man går upp i puls och kastas mellan hopp och förtvivlan. Saknar 03-04 laget som oftast tog en snabb 2-0 ledning och sen kunde man bara sitta och njuta av underhållningen.

Heja Arsenal!!!

torsdag, september 10, 2009

tisdag, september 08, 2009

Nybytt


Då var man tillbaka i blöjracet igen. Efter ett par månader utan blöjbyten är man lite rostig så här i början.

Ett dygn


och redan säger hon Pappa. Eller kanske var det bara jag som tyckte det lät så...

söndag, september 06, 2009

Planka


Bio och planka, är en bra söndag.
Mindre än en vecka kvar tills nästa Arsenalmatch! Det är så tomt på helgerna när det inte är någon riktig fotboll.

lördag, september 05, 2009

torsdag, september 03, 2009

Service


Idag är det dags att bränna stålar igen. Bilen på service med mera. Det enda man vet är att man blir lurad. Men eftersom man varken kan något själv eller har intresse av bilar mer än att köra dom så är det bara att vackert betala och se glad ut.