torsdag, juli 28, 2011

The perfect combination!

Gunners och Guinness!


Invigning

av den nya diskmaskinen.


Grävning

Har grävt mycket idag. Tungt!


Grattis Bloggen!

Tänk att bloggen fyller 5 år idag. Vem hade trott det för 5 år sedan? 5 år av en del dåliga inlägg och en större del sämre inlägg. Som tur är så har kommentarerna hållit högre klass, ibland.

Så om du vill vara med och fira bloggen så kom ner till Harrys i Västerås imorgon fredag klockan 16:00.

onsdag, juli 27, 2011

Godis funkar alltid

Idag var det dags för Ina att springa lite i skogen igen. Vi har ju ett 1,6 kilometersspår alldeles i närheten. Men när vi sprungit en bit idag så var det gå som gällde. Det var inte helt enkelt att locka henne till att springa mer. Men när vi kom till den längsta uppförsbacken så sa jag att om vi springer uppför backen och hela vägen som är kvar på spåret så skall du få 3 st godisfiskar. Och efter det så sprang hon först uppför backen och fortsatte ända in i mål. Så godis funkar tydligen bra!

tisdag, juli 26, 2011

Freddie

Slocknar nästan alltid i bilen. Och det tar inte lång stund heller.


Fredag

På  fredag kör vi igång ryddes festligheter klockan 16:00. Då kan ni finna mig på Harrys till att börja med. Kinesen är fortfarande inte 100. Men jag jobbar även på en alternativ kines, Borgen. På fredag får vi svaret vem det blir, under blir någon.... Hur som helst, Harrys 16:00!


söndag, juli 24, 2011

Skön seger!

Arsenal slog idag Liverpool med 3-0. En riktigt skön seger. Segern var ett måste för att haka på i toppen av ligan.

fredag, juli 22, 2011

Klart

Nu är hela altantaket klart. Det tog längre tid än jag förväntat mig. Och det var bra mycket jobbigare än jag  hade förväntat mig.


Altantaket

Det blir lite skillnad när man börjar rengöra det.


torsdag, juli 21, 2011

Ina

Har precis avslutat en 1,6 km runda. Nu börjar hårdkörningen för henne.


onsdag, juli 20, 2011

Tomater

Nu har det blivit lite tomater hemma, kul!


Planeringen är i full gång!

Som ni alla vet så fyller Ryddes Stygga Pojkar 5 år den 28/7. Men firandet blir, på Coachens begäran, den 29/7. Så nu sitter jag här och planerar för fullt. Preliminärt ser programmet ut som följer:


  • Coachen har lovat att berätta allt det bästa som hänt från sina år som coach för HBTK (och märk väl, det bästa från dessa år, så det kommer nog vara en ganska kort punkt ;-))



  • Sen till firandets höjdpunkt! Om allt går i lås så kommer vi få se en returmatch mellan Fightern och Kinesen på Stora torget. Helt klart är att Fightern ställer upp om Kinesen gör det. Kinesen är dock inte 100 än. Han väljer mellan att spela pingis mot Fightern, vända burgare i Karlskoga eller inviga sin nya baja-maja. Jag jobbar dock vidare med frågan



  • Om Kinesen väljer oss så har han även lovat att ställa upp på att alla som vill får spela en match till 5 mot honom. Och jag lovar att den spelare han då tackar 2 ggr för matchen skall få en pint Guinness i baren (gissar att Fightern ligger bra till där....)


Sen är det i vanlig ordning fritt fram för rövarhistorier av skilda slag!


Alla är hjärtligt välkomna att fira denna dag. Och det gör inget om man slänger in en kommentar här om man vet att man kommer närvara.

tisdag, juli 19, 2011

fredag, juli 15, 2011

Snart dags igen!

Snart fyller Bloggen år igen. Närmare bestämt den 28 juli. Är det någon som är sugen på att fira detta nere på något vattenhål på stan? Jag tycker det skulle vara kul om det kunde komma ner några stycken på 5-årsdagen.

Uppför

Kan en löparrunda som börjar och slutar på samma plats bara gå uppför? Ibland kan man tro det. 9 km idag. Det gick skapligt trots allt. Seg nu dock.


En hängbro

Högakustenbron.


söndag, juli 10, 2011

Gungning

Då var det dags för gungning igen. Rätt så behagligt :-)


Femman

Ambitionen var att springa milen. Men det var så jäkla tungt idag så jag vek ner mig...


fredag, juli 08, 2011

Mmm

Riktigt god efterrätt idag. Precis vad jag behöver för att få lite tyngd i löpstegen.....


Bad

Skönt att bada en så här varm dag.


Irish coffee

Det blir en Irish till eftermiddagsfikat idag. Inte helt fel. Jag är helt slut i kroppen idag efter gårdagens grävning, målning och joggning.


London

Det är visserligen långt tills det är dags att åka till London igen. Men nu är i alla fall flyg och hotell klart. Så nu är det bara resten (fotbollsbiljetter, Brewery tour) kvar. Men skönt att ha fixat en del i alla fall.

torsdag, juli 07, 2011

Sommarjobb

John Terry jobbar extra på Vallby friluftsmuseum under sommaren.


Efter

Och ikväll blir det förhoppningsvis målning.


10,9 km

Idag blev det en runda på 10,9 km. Det var 10,9 km med negativa tankar. Jobbigt dom bara den. Då här långt har jag inte sprungit på många år.


Före

Så här såg det ut innan vi började byta ut panelplankan.


onsdag, juli 06, 2011

En dag med hårt jobb

Vi håller på med lite panel på förrådsdelen. Den översta brädan hade ett hål längst upp i vänstra hörnet. Besiktningsmannen som vi hade sa att det förmodligen var ett hummelbo. Och att det bara var att lappa. Men vi tänkte att vi skulle byta ut hela brädan.

När jag tagit bort den gamla brädan så ser jag att det är ett gammalt fågelbo där. Och fågeln hade bäddat ordentligt för det är ju trots allt 4 bräder fjällpanel högt så jag var även tvungen att ta bort nästa bräda för att komma åt ordentligt. Det vissade sig att det även fanns några små gamla fågelägg kvar där. Men nu är boet borta och nu ärdet bara den översta brädan kvar att sätta dit.

Men som om det inte vore nog med jobb. Även jobbet behöver hjälp. Och förhoppningsvis kan jag klara av det bara genom att koppla upp mig mot jobbets nätverk. Men det är inte hundra på att det kommer att gå.

söndag, juli 03, 2011

Skönt

Då är man igång med joggningen igen. Det blir förhoppningsvis lättare att hålla igång nu när man är ledig.


Grattis Ina

Ina har namnsdag idag. Eftersom hon även heter Aurora. Hon heter Aurora eftersom min allra första, riktiga, pingistävling var Auroraspelen. Nä, det är inte därför men det är ju ett roligt sammanträffande.