onsdag, juli 06, 2011

En dag med hårt jobb

Vi håller på med lite panel på förrådsdelen. Den översta brädan hade ett hål längst upp i vänstra hörnet. Besiktningsmannen som vi hade sa att det förmodligen var ett hummelbo. Och att det bara var att lappa. Men vi tänkte att vi skulle byta ut hela brädan.

När jag tagit bort den gamla brädan så ser jag att det är ett gammalt fågelbo där. Och fågeln hade bäddat ordentligt för det är ju trots allt 4 bräder fjällpanel högt så jag var även tvungen att ta bort nästa bräda för att komma åt ordentligt. Det vissade sig att det även fanns några små gamla fågelägg kvar där. Men nu är boet borta och nu ärdet bara den översta brädan kvar att sätta dit.

Men som om det inte vore nog med jobb. Även jobbet behöver hjälp. Och förhoppningsvis kan jag klara av det bara genom att koppla upp mig mot jobbets nätverk. Men det är inte hundra på att det kommer att gå.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi är ju några få som är oumbärliga för jobbet,men det får vi leva med brorsan:)
Utan oss stannar ju skiten,så är det bara.
Träffade the Real förresten,på sportbaren! Han var rejält berusad(skämdes lite faktiskt)men kunde i alla fall få fram några ord när jag träffade honom.
Han sa nåt om att du var klar nu för VBTK! Bekräftar du?

/TB:s brorsa

Anonym sa...

Haha, ja han nämnde att han träffat er där.

Jag kan varken bekräfta eller dementera ryktena om eventuell övergång till VBTK.

/TB

Anonym sa...

Spännande fortsättning följer:)
Hela pingis-Sverige är nyfikna på hur det blir....

/TB:s brorsa(den nyktra)