fredag, januari 31, 2014

Tufft pass

En av stationerna på Inas friidrottsträning var att springa totalt 800 m. Och på den stationen hjälpte jag till. Så jag fick ihop 2400 meters löpning idag.

Grattis Coach!

First of all, a big congrats to the one and only, Coach! Ha en bra namnsdag!!

Oj, redan fredag, veckan har sprungit på rätt så fort. Nu en rask helg innan vi börjar om igen. I vanlig ordning så är det fullt upp från den stund man kliver ut från jobbet i eftermiddag. För på fredagar är det ju friidrott för Ina. Imorgon har jag innebandymatch och på söndag förmiddag ska jag sitta och vända blad när B-laget har seriesammandrag. Helgen avslutas med att avnjuta, i bästa fall, en match med The Mighty Gunners!

Trevlig helg vänner!

torsdag, januari 30, 2014

Huvudvärk

Jag har fått huvudvärk så här på kvällen. Säkert en kombination av träning, lite sömn och för "lite" mat. För jag känner mig faktiskt lite småhungrig. Det kan ju kanske vara för att jag inte har ätit någon godis sen i söndags. Och det låter kanske inte så konstigt men faktum är att jag den senaste tiden suttit och tryckt i mig en massa gotta i tid och otid. Men det är slut med det nu!

Ja se det snöar

Idag har det snöat till och från. Och tydligen väldigt halt på vägarna. Tur man inte åker bil idag :-)

onsdag, januari 29, 2014

Det har känts bättre

Dagens träningspass vid bordet kändes inte helt bra. Och riktigt halt var golvet idag också. Men eftersom jag själv inte bidrar till bättre renare golv så ska jag inte klaga. Nytt pass imorgon!

Inte bra nog

Arsenal spelade 2-2 borta mot Southampton igår. Och Arsenal var riktigt dåliga i första halvlek. Det påminnde om förra hösten/vintern där man alltid i första halvlek gick in med någon konstig inställning och inte jobbade. För att i andra halvlek spela med mycket bättre fart. Det är tragiskt att det skall behöva vara så här. För spelar man med rätt inställning i varje match så är man i alla fall inte på förhand uträknade mot något lag. Men dyker man bara upp till andra halvlek så kan man torska/kryssa mot vilket skitlag som helst. Att sen Flamini gör en idiottackling är ju helt idiotiskt. Helt rätt med rött kort där!

Nåväl, tur det är onsdag och man får åka iväg och träna lite pingis i eftermiddag. Första passet med nya plattor. Bara en sån sak!

tisdag, januari 28, 2014

1580:-

Härligt att gå till tandläkaren. Och dessutom nästan en ideell verksamhet oxå. Det visade sig, enl tandläkaren, att jag även hade ett hål i den tand som gick sönder. Så prislappen stannade på 1580:-. Och dessutom så är det numera nästan bara plast där och hon trodde nog inte att tanden/lagningarna skulle hålla för evigt.... Det går bra nu....

Ikväll är det i alla fall lite Arsenal på TV igen, härligt! Då har man i alla fall något att se fram emot efter Freddies jympapass i Hamreskolans gymnastikhall.

måndag, januari 27, 2014

Oskönt

Igår gick det en bit av en tand. Och som tur är så gör det inte ont i tanden. Men däremot så är det rätt så oskönt på tungan som skaver mot den trasiga tanden. Nu har jag fått en tandläkartid imorgon så det finns ett ljus i tunneln i alla fall.

I övrigt så är det en ny vecka fylld med enorma möjligheter. Det gäller bara att hitta dom!!!

söndag, januari 26, 2014

Nya plattor

Att byta plattor är en av de saker jag inte gillar med att spela pingis. Det är så fruktansvärt tråkigt. Jag vill bara spela och inget annat...

Men nu är det bytt för den här säsongen!

Söndag

Och strax ska jag och dvärgarna till pulkabacken. Lika bra att komma iväg i tid så det kanske inte är så mycket folk där.

fredag, januari 24, 2014

Vilken natt

Det började rätt bra med tidig insomning. Men redan 23:30 kom Freddie. Och vid 02-tiden började Freddies potta att spela så det var bara upp och tysta den. Sen vid 4-tiden så låter Freddie väldigt snorig. Men eftersom hon sover så får det vara. Men några minuter senare sätter hon sig upp och säger att hon är snorig. Så upp och fixa något att torka henne med. Men det tar inte slut och då ser jag att det är stora fläckar på sängkläderna och misstänker näsblod. Så upp och tända och ser då en genomblodig Freddie sitta där i sängen. Hela ansiktet var mer eller mindre täckt med blod. Ingen hit!Till slut slutade det att blöda och hon kunde somna in igen. Men för min del var det snart dags att gå upp så det blev inge mer sova.

Freddie får vara hemma idag med fru Blogg och vila upp sig och se att det inte kommer mera.

torsdag, januari 23, 2014

Lurren avklarad

Nu är det bara några timmars slit kvar innan man får åka iväg och hämta ut det förnyade körkortet. Sen skall det tydligen åka och shoppas, kul, NOT! Men tydligen skall vi till Hälla så kanske kan jag med hjälp av dvärgarna övertyga fru Blogg att gå på Pizza Hut.

onsdag, januari 22, 2014

Trött

Idag är jag så himla trött. Fattar inte varför? Förhoppningsvis kan man slockna rätt så tidigt ikväll och sova bra inatt så man blir redo för en ny dag utvilad.

Idag ska i alla fall jag och dvärgarna till farmor och farfar. Det ser vi fram emot. Dessutom blir vi, förhoppningsvis, bjudna på farmors fantastiskt goda soppa! Det är inte mycket som slår den!

tisdag, januari 21, 2014

Halt

Idag var det plogat på cykelbanorna. Och det kan man ju tycka är bra. Problemet är bara att det blir jäkligt halt. Men det gick bra ändå. Man får ta det lite försiktigt.

Nu är det bestämt, det blir SM i Helsingborg. Min dubbelpartner skickade mig ett SMS och skrev typ, "om du vill spela SM så åker vi". Så det blir av, häftigt! Det är ju nästan så man skulle ta och köpa nya plattor för dom gamla är rätt så slitna. Och om vi nu skall åka på SM så borde vi ju träna lite oxå. Och då kommer plattorna bli än mer slitna. Men samtidigt är det ju inte gratis med dom där plattorna. F*n, svåra beslut.....

måndag, januari 20, 2014

Ny vecka igen

Veckorna ramlar på i ganska så rask takt nu. Det är redan vecka 4. så med andra ord så är det nästa halvvägs mot sportlov. Jag fundera på att ta ledigt den veckan Ina har sportlov. Skulle vara skönt att vara lite ledig och göra något annat än bara jobba. Men det gäller att hitta på saker oxå. Inte bara gå hemma och inte göra något. Då blir det nog bara segt.

Det var inga fina cykelbanor imorse. Det var rejält spårigt på sina ställen. Så det gäller att ta det försiktigt, särskilt i backarna. Lätt hänt att dratta omkull där. Tur man har så bra balans :-)

Ha en bra vecka!

söndag, januari 19, 2014

God lurre

Fru Blogg bjöd på spagetti m köttfärssås och lite broccoli. Det satt inte helt fel!

Mycket att göra

Började dagen med ett pass pingis. Sen var det hem och städa så att det åtminstone bara ser stökigt ut och inte som någon form av kvart. De flesta råttorna har nu åkt in i dammsugaren och likaså de flesta pappersklippen som har en tendens att dyka uppåt det flesta av mattor.

Nu blir det mat och sen fortsättning av dammsugandet.

lördag, januari 18, 2014

Vinst och förlust

Arsenal vann planenligt mot Fulham. 2-0 efter 0-0 i paus ökade Arsenal pressen på Fulham och utdelningen kom via två mål av Santi Cazorla.

I innebandyn blev det torsk mot serieledarna. 2-4 slutade matchen och jag spelade 2-0 i matchen.

Och nu

Efter att ha kört ett tretimmarspass som funktionär i friidrottshallen är det strax dags att åka iväg tull Klövernhallen för innebandymatch.

fredag, januari 17, 2014

torsdag, januari 16, 2014

Torsdag

Och ingen tid att passa i eftermiddag mer än den vanliga hämtningstiden. Inga aktiviteter som skall avklaras utan bara hem och softa.... yeah, right. Softa är väl bara att glömma men i alla fall.....

Men sen är det fredag och då är det friidrott. Efter det kommer lördag och då är det funktionärsarbete i friidrottshallen följt av en innebandymatch. Sen kommer söndagen med ett pass pingis. Men nu jobb!

onsdag, januari 15, 2014

Godissugen

Det är helt sjukt vilket sug efter godis jag har just nu. Som tur är så är fru Blogg iväg och tränar och att promenera iväg nu på kvällen med dvärgarna känns ju inte aktuellt. Men faktum kvarstår, jag är toksugen på godis.

Fick inbjudan till SM i Helsingborg idag. Jag är ju kvalificerad både i singel och dubbel. Och visst skulle det vara kul att få vara med på ett SM någon gång. Men att åka ner till Helsingborg för att spela 4 set i singel är ju inte så jäkla kul. Och framförallt inte gratis. Så det lutar åt att jag inte åker även om det på ett sätt är jäkligt lockande....

Körigt nu

Ibland är det bara strul överallt på jobbet. Och av någon konstig anledning verkar alla telefoner vara vidarekopplade till mig. Vad det än är för problem så verkar dom ringa mig. Man kanske skulle starta någon form av konsultfirma för diverse problem. Ring mig så kan jag fakturera....

Imorse fick jag iallafall åka bil till jobbet, skönt!

tisdag, januari 14, 2014

Skön seger

2-1 borta mot Aston Villa igår. Riktigt skön seger! Första halvlek var rätt så bra. I andra blev man dock lite försiktiga och ville mest behålla ledningen. När Villa sen reducerade så blev det lite oroligt men dom fixa det i alla fall till slut.

Igår var man till Hamre för gympa med Ina. I em/kväll bär det av till samma hall för jympa med Freddie. Efter det skall Ina till scouterna. Så nu känns det som om vardagen är tillbaka igen....

måndag, januari 13, 2014

Nytt halsband

Freddie hade gjort ett halsband på dagis idag. Ett Arsenalhalsband till pappa, stort!

Två godkända

Ytterligare två inlämningsuppgifter är nu godkända. Nu är det bara tre uppgifter kvar.

Två minuter

Så lång tid låg min biljett uppe till försäljning innan den köptes. Man U verkar fortfarande locka folk till matcherna.

Det blev cykling

Rejält påklädd drog jag iväg på hojen. Men eftersom jag var så rejält påklädd så blev det snart jäkligt varm. Och i vanliga fall, när det är någon plusgrad, brukar jag dra ner dragkedjan på jackan. Men vid -13 så vågade jag inte det. Rädd för kylan helt enkelt. I övrigt om cykelturen kan jag säga att jag var rejält stum i benen i uppförsbackarna. Det kändes som om jag spelat pingis hela helgen...

Cykla eller gå?

Ja, helst hade jag nog stannat hemma idag!

söndag, januari 12, 2014

Sliten

Två dagars pingisspelande känns i kroppen. Och det var inga större framgångar heller. Men vi lyckades ta en pinne mot Visby i en svängig måstematch. Förlust hade inte varit bra Fp Visby är ett lag Vi hoppas att ha bakom oss när serien stänger.

Nu är jag trött och vill sova. Men först matlagning, nattning av dvärgarna. Men sen så.

lördag, januari 11, 2014

Idag pingis

Vi började med 5-8 mot Upplands-Ekeby. Nu är det Heby som gäller men jag tror på stortorsk där.

fredag, januari 10, 2014

Nu vet jag

Jag har den senaste tiden gjort inlägg här som inte visats. Det visar sig nu att appen jag använder från telefonen säger att inlägget har publicerats men i själva verket har det inte gjorts. Synd, men så kan det vara ibland. Jag har även en annan app för publicering och den verkar funka i alla fall. Men jag gillar den som inte funkar bättre (när den funkar alltså...).

Annars är det äntligen fredag. En helg utan Arsenal (som spelar på måndag). Och istället blir det 4 seriematcher pingis. Inte direkt sugen på det faktiskt. Det är inför "tvingande" tillställningar som man känner att man inte vill hålla på. Ibland kan det vara kul med sammandrag etc. Men ibland känns det bara som ett tvång. Och det är ju inte kul. Jag känner att jag helst av allt skulle vilja ta det lite lungt i helgen. Men, men, det kanske blir kul när man väl är på plats och lirar....

torsdag, januari 09, 2014

I biltvätten

Torsdag

Idag är det torsdag. Med andra ord är det snart fredag och sen helg. Denna helgen blir det dock ingen ledighet. Det är pingis i Uppsala hela helgen. Och nästa helg så ska jag stå och kratta en längdhoppsgrop några timmar. Jag funderar redan nu på om man ska ta hela sportlovet ledigt. Det vore ju inte fel med lite ledighet!!

Dessutom sitter jag här och är toksugen på att åka på Bayern-matchen i februari. Tyvärr går ju Ryans plan "fel dagar" för att det skall passa bra. Men man kan ju åka från Arlanda oxå. Just nu SAS för ca 1500:- och Norwegian ca 1300:-. Fördelen med SAS är väl att man kan åka tunnelbana till Heathrow. Men det är klart, sen skall det till en natts hotell på det.... Man kommer nog upp i 2 papp minst. Men toksugen är jag ändå.

onsdag, januari 08, 2014

Sorry

Jag är riktigt dålig på att uppdatera bloggen numera. Jag har svårt att hinna, tror jag....

Idag har jag i alla fall varit inne på "lönesamtal". Eller som jag brukar säga, ett av årets två "chefens monolog-samtal". Den andra monologen är utvecklingssamtalet.

Hur som chefen berättar vad man får för lön och man blir, trots låga förväntningar, besviken. Men vem orkar bry sig? Det hjälper ju liksom inte...... Tur det är retroaktivt from april, då syns det ju nästan i alla fall på första utbetalningen...

tisdag, januari 07, 2014

Jobb

Idag börjar jobbandet igen. Men första dagen blir inte en full dag och den blir inte på jobbet. Ina har studiedag och hennes fritids har planeringsdag. Så hon är hemma med mig idag. Jag jobbar och hon ska få plugga :-)

Jag har haft problem med att få in inläggen här på bloggen. Jag ser idag att inlägg jag gjort igår inte kommit in. Vi får väl se om detta kommer in och om de jag skrev igår kommer in senare....

lördag, januari 04, 2014

Skönt

Efter att ha spelat 15 matcher pingis Ida och efter det ha joggat hem så kändes det bra att se Arsenal vinna komfortabelt mot Sp*rs. Jag trodde på förhand att det skulle bli tuffare än det blev.

En dag med pingis

Träningsturnering i tvåmannalag. Fem lagmatcher står på programmet. Tre avklarade. Två kvar.

torsdag, januari 02, 2014

Tredje inlämningsuppgiften på gång

Snart är den tredje (av 6) inlämningsuppgiften på väg att lämnas in. Några få förändringar kvar som skall fixas till. Men ikväll eller senast imorgon lämnar jag in den. Bara hälften av kursen kvar sen och kursen som borde varit klar nu......

Jaha

Dags att åka till jobbet då. Årets första arbetsdag och långt ifrån den sista.....

onsdag, januari 01, 2014

Skön seger!

Året började bra för Arsenal. Eller, det började så där. Det tog en halvlek innan det blev någon fart på dom. Och det dröjde ända in till dom sista minuterna innan vi kunde göra mål och vinna matchen. Men när väl målet kom så var det riktigt skönt och det var vår danske världsklassforward som gjorde målet, stort! Att han sen blev skadad i samma veva var ju inte lika bra.

Imorgon är det jobb igen. Jag hoppas dock, i vanlig ordning, att det inte blir alltför många timmar på jobbet.

Bra början

Vad är en bättre början på året än att sitta och plugga lite? Jag hade ju tänkt plugga ganska mycket under den långa julledigheten jag skulle ha. Men eftersom det blivit mindre julledighet än på många år så har jag inte hunnit med det. Men det måste väl i alla fall vara en bra början på året att få sitta här på den första dagen och göra inlämningsuppgifter?

Efter Eight

Eftersom klockan är en bra bit över 8 så måste det väl vara helt ok att ta en After Eight ( eller 3) till kaffet?

I övrigt vill jag önska Er alla en god fortsättning på 2014!