fredag, februari 28, 2014

Över

Det är över nu. 1-4 i set. Det är inte alltid dom goda, bästa, vinner.....
Jag spelade ok, inte spänt, men räckte inte till idag. Så SM är över för denna gång :-(

Torsk

Det blev torsk med 1-3 i första. Lite synd. Vi spelade helt ok och kul att spela på ett golv som inte är som en isbana.

På plats

SM är igång. Vi går in kl 12.

torsdag, februari 27, 2014

Tåg

Sitter på tåget ner till Helsingborg. Rätt så segt. Och nästan 4 timmar kvar inklusive ett byte i Lund.

Pilot, jobb och ledig

Idag hade jag tänkt att vara helt ledig från jobbet. Bara fokusera på att vila och ladda inför eftermiddagens tågresa ner till Helsingborg. Nu är det ju så att jag varit pilot för ett IT-projekt på jobbet. Vi ska lämna Notes och gå över till Microsoft när det gäller mail och kalender mm. Och eftersom man har även mailen på jobbmobilen och att jobbmobilen alltid följer med hem så såg jag igår kväll att vi piloter skall svara på en enkät så att dom vet om dom kan gå vidare med att migrera alla andra användare oxå. Och eftersom jag känner ett sånt ansvar så sätter jag mig nu givetvis och kopplar upp mig mot jobbet och gör denna enkät. Och när jag ändå är uppkopplad så........ ja, ni vet hur det är......

Det som är bra med att jag är hemma idag på förmiddagen är att vi har hantverkare här som fixar tvättstugan. Och idag så skall dom dra rör och koppla in el och bära in grejer så det kan ju vara bra att vara tillgänglig en stund ifall dom har några frågor.

tisdag, februari 25, 2014

Ina o Freddie














Hittade denna gamla bild. Helt underbar!

En bild

När jag och Ina gick ut till bilen idag så sa hon, "får jag hämta min mobil?". Hennes mobil är förövrigt min gamla mobil som hon får ha hemma och spela spel med. Så frågan var lite överraskande för mig.
-"Nej, det är klart att du inte får", sa jag.
-"O vad synd, jag skulle ju vilja ta en bild på den vackra himlen", sa Ina.
Då får jag ju naturligtvis lite dåligt samvete men kommer snabbt på en sak.
-"Du kan få låna min nya jobbmobil och ta en bild", säger jag och Ina visar ett jätteleende.
Så här är bilden!

måndag, februari 24, 2014

Helgen är över...

Och den gick alldeles för fort. Tur att det bara är 3 arbetsdagar denna vecka. På torsdag åker jag till Helsingborg och spelar några set pingis. Hem på lördag igen, på söndag Uppsala och barnkalas.

Imorse var det rätt så varmt ute när man cyklade till jobbet. Även om man knäppte upp jackan så blev det inte så kallt. Är våren på väg eller? Fåglarna kvittrade i alla fall.

Igår var det fyra veckor sedan jag slutade med godis och glass. Utan att ha gjort någon annan förändring i kost eller träning så har jag under denna tid tappat minst 4 kg, bra där!

lördag, februari 22, 2014

Förmatch

Viasat bjuder på Förmatch till huvudmatchen idag. Everton klart bättre av det jag sett hittills så Chelski vinner väl med 3-0...

Snö

Det finns ju lite snö kvar så det går ju att leka i snön än.

Lördag

Och dagen startade med ett träningspass pingis. Förmodligen det sista innan SM. Det kändes bra ett tag i början men blev sämre med tiden. Svårt att hålla koncentrationen. Men förmodligen behöver jag inte hålla koncentrationen så länge under SM-tävlingarna.......

Idag är det återigen Premier League på TV. Vi får väl se hur mycket jag får se då fru Blogg ska iväg på eftermiddagen och det blir bara jag och dvärgarna kvar här hemma. Och det verkar som om dom redan har fått lördagsgodis så det går ju inte att muta dom med det under fotbollen.

Ha en trevlig helg!

Freddie

Är finklädd idag. Och även hunden har fått på sig en fin tröja :-)

torsdag, februari 20, 2014

Regeländring

Det måste till en regeländring i fotbollen. Straff + utvisning är ett för hårt straff. Särskilt när det inte är en målchans. Igår hade ju äcklet inte haft en möjlighet att göra mål efter att han petat den förbi mål och målis. Hade det varit tvärtom att det var Sczesny som blivit fälld så hade det på sin höjd blivit gult. Varför är det så? Hur som helst så förstörde det matchen för alla som tittade, vare sig dom höll på något lag eller inte.....

Nu är det över och nu finns bara FA-cupen kvar där det finns en liten chans till vinst. Men det är helt beroende på om vi kan hålla oss skadefria eller inte.

onsdag, februari 19, 2014

Torsk

0-2. Där det andra målet kändes onödigt då kos springer upp helt i onödan. Hade varit bättre att hålla det till 0-1 än att tokchansa framåt. Nu är det kört, det här går inte att vända borta :-(

Migrering

Inatt har jag blivit migrerad på jobbet. Eller rättare sagt, min mail mm har blivit migrerad. By Lotus Notes, hello Outlook! Så vi får väl se hur det går att komma igång idag....

Ikväll spelar Arsenal hemma mot Bayern. Och vi är ruggiga underdogs. Och det är ju inte helt fel. Hoppas bara att dom inte startar med handbromsen i idag. För när vi gör det börjar det alltid med några baljor i baken relativt snabbt. Och det har vi verkligen inte råd med.

Heja Aresenal!!!

tisdag, februari 18, 2014

Sitter

Jag sitter i ett omklädningsrum. Och väntar på att Freddies jympa ska ta slut. Det är ju inte helt sköna bänkar att sitta på. Det känns i ryggen. Men nu är det bara ca 10 min kvar.

Snart tisdagen avklarad

Och det känns nästan som om dagen inte funnits. Fullt upp hela tiden och succé efter succé i allt man gör. Eller, det har i alla fall rullat på rätt ok. Men eftersom ingen annan klappar en på axeln och säger att man gjort något bra så får man väl försöka berömma sig själv lite. Det kan väl aldrig skada?

Denna vecka är Champions League tillbaka. Och det betyder att det finns alla möjligheter i världen att inte gå och lägga sig för tidigt.

måndag, februari 17, 2014

Återigen en ny vecka

Usch vad fort den här helgen sprang iväg. Jag fattar inte varför tiden måste gå så fort när man har några dagar ledigt. Men ska man vara ärlig så har tiden gått rätt så fort i veckorna oxå. Men det kunde väl vara så att veckorna går fort och när det blir helg så stannar tiden...

Imorgon har jag i alla fall ett utvecklingssamtal att se fram emot, eller som jag brukar säga, "chefens monolog". För vad ska jag säga? Det känns ibland mest som ett spel för galleriet, att man ska ha dessa samtal vare sig man vill eller inte. Man ska ju sätta upp mål och annat på dessa samtal, så mitt mål kanske skall vara att inte ha några fler utvecklingssamtal?

söndag, februari 16, 2014

Skön respons

Efter en tung vecka så lyckades vi slå ut Liverpool ur världens äldsta cup, FA-cupen. Alltid roligare att vinna än att förlora även om vissa bara tycker att det är FA-cupen. Nu väntar Everton hemma på Emirates i kvarten.

Guld

Det går.rätt hyfsat för det svenska skidlandslaget. Guld igår, guld idag. Det går bra nu!

Själv har jag tränat pingis idag. Det kändes lite bättre än senaste tiden men en bit kvar till formtoppen!

Ikväll ska Arsenal bli förnedrade mot Pool igen. Jag orkar inte en till förnedring.

lördag, februari 15, 2014

Vinst

Det var innebandymatch idag och som omväxling lyckades vi vinna! 6-4 blev det tillslut. Och idag gjorde jag ett mål dessutom. Läste av en indianare och kom ren med keepern, bara att trycka upp den i nättaket. Hade även ett skott i ribban.

torsdag, februari 13, 2014

Solen skiner

Nu skulle man vara här istället.

1 pinne

Ja, vad ska man säga om gårdagens insats? Dom höll ju iallafall nollan. Och det kändes som om det var prio igår. Och det är klart, efter att ha släppt in 5 i lördags med bud på fler så blir det väl ganska naturligt att man inte vill upprepa samma fiasko igen. Före jul blev det stortorsk mot Shitty och matchen efter 0-0 mot ryssarna. Det känns igen......

Nu är det Pool hemma i FA-cupen på söndag. Men det känns lite som om vi saknar Ramsey och Walcott i laget. Två spelare som producerar mycket framåt. Giroud är ju alldeles för ojämn. Och borde kunna göra mer mål än vad han gör.

Ikväll blir det eventuellt pingisträning. Det beror på om det finns något bord ledigt. Det är ju korpen som har hallen igentligen.....

onsdag, februari 12, 2014

Sömn

För tillfället så går jag och sömn inte riktigt ihop. Jag är toktrött men kan f*n inte sova en hel natt. I morse vaknade jag 04 och kunde inte somna om. Till slut är det ingen mening att försöka längre och det slutar med att man är på jobbet outstanding först!

Ikväll är det Arsenalmatch igen. Och om dom inte är det minsta bättre än senast så kommer jag garanterat att somna framför TV'n. Fast är dom inte bättre än senast så gör det ju i och för sig inte så mycket om man somnar....

tisdag, februari 11, 2014

Jobbar hemifrån

Idag så kommer det några nissar och skall justera in värmen här. Det skall komma in nya termostater och allt ska bli så bra.

Så då för att slippa hålla på att dribbla med nyklar fram och tillbaka så tar jag ett arbetspass hemifrån istället. Och nu kanske man kan få vissa saker gjorda som man inte får tid till när man blir störd på jobbet hela tiden.

måndag, februari 10, 2014

Redo för g ympan

Ina ska strax in och träna gymnastik.

Vinter?

Nu har nästan all snö försvunnit och det ser allt annat än vintrigt ut. Nu tror jag nog att snön kommer tillbaka igen en sväng men när den ändå försvunnit så får den gärna hålla sig borta tills nästa vinter.

Ha en bra vecka nu vänner!

söndag, februari 09, 2014

Söndag kväll

Och nu ska jag berätta något för Er, jag har inte alls någon lust att åka och jobba imorgon!  Tänk att man skulle känna så, en riktig skräll..

Dags för träning

Söndag morgon och den vita bollen ska få sota för Arsenals plattmatch igår! :-)

lördag, februari 08, 2014

Oj, vilken smäll

Arsenal är helt under isen idag. Kan ryvärr inte säga att det är pga att motståndet är så jäkla bra. Det känns mer som om man själva inte är på tå. Då lägger man tom mot fool. Skärpning i andra och bjud till, om inte annat så för de resande supportrarna!

Ina hoppar längd

Friidrott

Är med Ina på klubbtävling. Hon har precis sprungit 600 m och ska nu hoppa längd.

fredag, februari 07, 2014

Årets första

Då har dagen kommit, den första VAB-dagen för året. Det är Freddie som precis som för ett par veckor sedan vaknade inatt med näsblod. Och då borde hon få ta det lugnt och vila under dagen så att det inte börjar igen. Förutom att hon är lite trött efter att ha varit vaken sen i natt så är det inga konstigheter. Hon behöver nog bara vila lite och bli pigg igen. Men först lite Nicke Nyfiken på TV'n.

torsdag, februari 06, 2014

Pingis

Då är man här igen, kul!

Träningsvärk

Idag vaknade jag upp med träningsvärk. Jag fattar inte riktigt varför. Jag tyckte att jag var alldeles för stillastående vid bordet igår och det borde inte blivit träningsvärk efter det. Men det kanske är cyklingen som gör mig sliten?

Idag blir det ett nytt träningspass pingis. Och ja, jag cyklar idag oxå. Jag kommer nog vara helt slut imorgon :-)

onsdag, februari 05, 2014

Freddie spelar munspel

Träning

I eftermiddag är det dags att svinga spaden lite igen. Men inte nog med det, jag får lite extramotion genom att cykla till jobbet -> träningen -> hem. Jag kommer nog bli grymt vältränad en vacker dag.....

På jobbet har det flytit på bra för mig i år. Det började ju med datorbytet som till slut lyckades och efter det har det bara rullat på med succéer! Kul när det ibland blir bra när man försöker göra något!

måndag, februari 03, 2014

söndag, februari 02, 2014

Ina nyklippt

Idag var Ina och klippte sig. Hon fick även håret lockat och stjärnor i håret. Nu lär hon väl inte vilja tvätta håret på ett tag.

En vecka

Nu har jag inte ätit godis på en hel vecka, stort! Och just nu känner jag inget sug efter gotta heller vilket är bra.

Snart är det dags att åka ner till Klövernhallen och vända lite blad. Bara hoppas att man får en 8-0 match....

lördag, februari 01, 2014

Helt slut

Idag var vi exakt noll stycken avbytare o innebandymatchen. Motståndarna hade en hel femma på bänken. Och hur gick det då? Japp, ni gissade rätt, det blev torsk. Och jag är helt slut i kroppen. Och kan knappt röra mig.