måndag, mars 31, 2014

Lancaster gate

För några timmar sen gick man här. En bra men alldeles för kort resa är över. Man saknar redan London. Tack Lalle för denna helg!

fredag, mars 28, 2014

Gott om plats!

Väder

Prognosen från Norrmännen för London imorgon. Ser rätt ok ut!

Förberedelser

Sitter och tittar på BBC och Sky News för att komma in Londonstämning. Man kanske tom skulle ta en promenad i parken för att förbereda sig för Hyde Park oxå.

tisdag, mars 25, 2014

måndag, mars 24, 2014

Jobb igen

Efter att ha varit ifrån kontoret i fyra dagar så är det åter dags att få återse sin arbetsplats. Härligt! Frågan är nu bara om det blit för 4 eller 5 dagar? London på fredag men planet, har jag för mig, går rätt så sent ner. Och vi har utbildning alla förmiddagar tisd-fred. Men samtidigt skulle det ju vara skönt om man kunde få vila ut lite innan man åker iväg. Vi får se hur det blir.....

När jag igår kväll kollade väderprognosen för London nästa helg var det sol och skapligt varmt både lördag och söndag men när jag kollar nu så ser det molnigare och kallare ut. Jag skulle verkligen uppskatta om det kunde bli det förstnämnda vädret!!

söndag, mars 23, 2014

Pappa och Ella

Humor

Tidningen Mer Smak hade med en läsarfråga från någon som hade svårt att läsa texten i tidningen när den var tryckt på rosa bakgrund. Och naturligtvis trycks detta brev på rosa bakgrund, klockrent!

lördag, mars 22, 2014

Seger

Dagen avslutades med en innebandymatch och vi vann! 6-3 seger och två mål av blogger!

Tur

Det var nog tur för oss att vi, felaktigt, fick en man utvisad. Efter det får vi inte lika många kontringar mot oss....

Det borde lära Laget något om hur man ska möta ryssarna, backa hem chonga iväg bollen och väta på lägen. Så länge ryssarna får kontra är dom bra.

Tidig lördagsmatch

Det betyder att Arsenal torskar stort. Shitty borta, Liverfool borta och idag ryssarna borta. Dags att analysera varför det händer i tidiga lördagsmatcher.

Vägmålning

Tjejerna är ute och gör fint på vägen.

fredag, mars 21, 2014

torsdag, mars 20, 2014

Tåg

Sitter på tåget från Stockholm. Har varit i Älvsjö på mässa. Rätt färglös mässa men en dag utanför jobbet är ju skönt ändå.

Det kom ett brev

Och i brevet låg detta. Bella here we Come!

onsdag, mars 19, 2014

I valet o kvalet

Jag börjar mer och mer fundera på att försöka sälja biljetten mot Shitty. Det kommer att bli så jäkla stressigt annars. Samtidigt så vill jag ju se matchen. Ångest!

tisdag, mars 18, 2014

London

Är det alltid fint väder i London?

Tisdag

Igår var jag till jympan med Ina. Idag är det Freddies tur. Det är så dagarna ser ut numera. Jobba, hem, åka till någon aktivitet med barnen alternativt ibland åka och spela innebandy själv.

Igår tittade jag på VIK på TV. VIK lyckades knipa en pinne. Men straffarna var ju bedrövliga. Riktigt färglösa. Kanske är det så att de usla straffarna straffar VIK i denna serie?

måndag, mars 17, 2014

St Patrick's Day

Idag firar vi St Patrick's day. Och tanken i förra veckan var att fira detta med några välsmakande pints Guinness på Bishop Arms. Men tyvärr så blir det inte så. Fru Blogg fick ett extrainkallat styrelsemöte i samfälligheten så jag ska åka med Ina till jympan ikväll istället. Så kan det bli ibland.

Snö

Idag var det lite ljusare när man cyklade till jobbet. Men det berodde nog mest på att det var en massa snö på marken. Det var dessutom en rätt så tungcyklad snö som låg där. Men det gick ju lite lättare när man tänkte på gårdagens seger. Nu finns det ju en liten chans att vi klarar en fjärdeplats i år med. För jag tror ärligt inte att vi kan rubba någon av de tre bästa lagen, dom är helt enkelt för bra.

På fredag är det stängningsdag på dagis. Det betyder att jag skall vara hemma med dvärgarna då, härligt! Och på torsdag är det dags för ett mässbesök i Stockholm så det blir bara en tredagarsvecka på jobbet. Inte helt fel.

söndag, mars 16, 2014

Om någon undrar

Jag är helnöjd med tre pinnar idag. Tre matcher mot Sp*rs denna säsong med tre segrar och noll insläppta som resultat. Helt ok!

7 veckor

Idag är det 7 veckor sedan jag käkade godis senast. Och ibland kan jag känna ett sånt godissug så jag är på väg att ge upp. Men än så länge har jag klarat mig från att ge upp. Och jag vet att om jag ger upp och bara smakar en eller två godisar så kommer jag att börja tokäta godis igen. Och det är ju inge bra...

Brandvarnare

Nu har jag satt upp två brandvarnare till. Dessa två är dessutom kompisar. Så om den ena varnar så varnar även den andra.

Derbydag

Idag möter vi Sp*rs på Shite Hart Lane. Allt annat än seger skulle vara en mardröm. Det är få matcher man verkligen inte vill torska på en säsong. Och detta är en av dom. Det har ju inte blivit bättre av att chefen har anställt en dansk Sp*rssupporter. Jag brukar kalla honom för Bendtner...
Men det är svårt att sia om hur det går i en sån här match. Nu har vi ju tyvärr en hel del skador på mittfältet då Ramsey, Wilshere, Walcott, Özil och Diaby (ja, jag vet, han är alltid skadad....) alla missar dagens match. Det är ju inte bra men det kanske visar sig att Wengers inlåning av Kim Källström var ett genidrag! Fler skador nu och han kliver in från start......

London

Verkar vara rätt ok väder där idag. En promme i parken hade ju inte varit fel.

lördag, mars 15, 2014

Pilsner

Bra grejer :-)

Oavgjort

Det blev 3-3 i innebandymatchen. Jag lyckades göra 1 mål men hade bud på något till.

Länge sen

Idag är första dagen på länge som jag bara kan vara en stund på morgonen. Den senaste tiden har det varit full rulle direkt från morgonen och att bara slappa en timme har inte gått.

Idag är det innebandymatch kl 12. Fru Blogg ska oxå träna så tjejerna ska till farmor och farfar en stund. Då får dom ju träffa deras fina lilla valp, Ella. Och det gillar dom :-)

fredag, mars 14, 2014

London

Om två veckor bär det av till London! Nästan så att man börjar längta lite :-)

torsdag, mars 13, 2014

Cykel

Igår när vi kom hem så stod det en cykel utanför oss. Den är inte våran och den är låst. Vad gör man? Kan ju inte börja frakta den därifrån då kan ju nån komma och säga att vi stjäl cykeln. Så jag tror fru Blogg polisanmälde det hela. Vi får väl se hur det slutar....

onsdag, mars 12, 2014

Saknar...

Jag saknar en reserapport från Coachens Londonresa. Kanske kan dyka upp en reserapport i en kommentar till detta inlägg kanske?

Klassisk backe

Slapp dock rycka idag. Har lärt mig att vara ute i god tid.

tisdag, mars 11, 2014

Inget...

...ont som inte bär något gott med sig. Nu slipper man ju i alla fall sitta uppe sent på vardagarna i vår....

Tråk

Matchen slarvades bort i slutminuterna på Emirates när Kos sticker iväg på en offensiv räd. 0-1 i första hade varit en helt annan pilsner inför denna fight.

Patetiskt

Fattar inte varför Robben inte är livstidsavstängd för filmning? Det är ju precis varje gång han lägger sig eller spelar över nåt så fruktansvärt. En skam för fotbollen!

Guinness

En omöjlig fotbollsmatch kräver en möjlig Guinness!

Vårtecken

Härligt med vårtecken. Hoppas det blir en fin vår!

måndag, mars 10, 2014

Sliten i kroppen

Det är tydligen fortfarande jobbigt att spela pingis i två dagar. Sammandragen är lika jobbiga som för några år sedan. Men tycker ju att man med åldern borde bli mer vältränad och förberedd för fyra lagmatcher. Men så är det tydligen inte.

Jag hojade till jobbet idag och kanske är det bra. Det kanske fungerar som lite uppmjukning av kroppen. Men efter någon timme på jobbet är man väl lika stel igen.

söndag, mars 09, 2014

Härligt!

Två vinster och fyra pinnar. Kontraktet säkrat! Och det hela blir ju inte sämre av att jag gick obesegrad i singel idag :-D

lördag, mars 08, 2014

Två pinnar

Det blev 2 pinnar av 4 möjliga i dagens seriesammandrag. De sista två omgångarna imorgon. Nu gäller det först och främst att undvika degradering och med lite flyt även undvika kval.

50 Bast!



 
Ett stort grattis till Coachen som fyller 50 år idag!
 
Även om han, när vi skall ut och resa, försöker lura
 
mig genom att ange ett datum i maj som födelsedatum
 
så är det idag han fyller år :-)
 
Ha en riktigt bra födelsedag Coach!




fredag, mars 07, 2014

Sjukt trött!

Idag är jag ruskigt trött. Alltså, jag är rejält trött!  Fattar inte hur man kan vara så här trött. Och att då ha en helg framför sig utan att få sovmorgon känns inget vidare. Att behöva åka iväg för att spela pingis när man hellre vill sova. Men det är klart, knoppar jag in tidigt ikväll så kanske jag vaknar upp utvilad och pigg trots att klockan är tidigt.

Imorgon spelar Arsenal FA-cup mot Everton. Och den missar jag oxå i och med pingisen. 13:45 är det matchstart och andra omgången i pingis börjar kl 14:00. Så man har ju inte ens möjlighet att titta på mobilen :-(

Sen vill jag passa på att önska Coachen med familj en riktigt trevlig resa och vistelse i London! Have fun!

torsdag, mars 06, 2014

Tvätta


Skönt att kunna tvätta kläder igen!

Tvättstugan

Nu är det nästan klart i tvättstugan. Igår skruvade jag upp luckorna på skåpen men skyddsplasten är inte borttagen än men det är ju snabbt gjort. Det skall in en ventil för reglering av självdrag men sen är det nog klart där inne. Det största lyftet är nästan elementet som ger bra mycket mer värme än det gamla gjorde. Men även att vi nu har en dusch till är ju inte helt fel.

  
före


efter


före

efter

före

efter
 
Själv tycker jag att det blivit ett lyft!

onsdag, mars 05, 2014

Är det dags?

Jag har inte spelat innebandy en enda gång på onsdagar detta år. Är det månne dags för en comeback? Skulle ju vara roligt men då måste jag släpa med mig dvärgarna dit eftersom fru Blogg skall iväg på annat i eftermiddag. Vi får väl se hur det blir..

tisdag, mars 04, 2014

Hög tid

Riktigt smutsig bil. Snart ren :-)

Tuesday

Så var tisdagen här. Hur är det möjligt att man bara hinner slå igen ögonlocken så har det gått ett gäng timmar och det är dags att slå upp dom igen. Det är märkligt hur snabbt nätterna går. Tänk om arbetsdagarna var lika snabba....

I eftermiddag blir det till att åka till jympan med Freddie. Det är märkligt att hon numera ser fram emot jympan, hon som inte ville fortsätta i höstas. Himla tur att vi inte slutade.

måndag, mars 03, 2014

Flytt

Ser att Arsenals match mot Shitty har flyttats till kvällsmatch, det blir stressigt till konserten på kvällen. Tur det är samma tunnelbanelinje hela vägen.

Tillbaka i vardagen

Då så, ny vecka med nya möjligheter. Efter några dagars ledighet är man tillbaka på jobbet och ger järnet! Har ingen större arbetslust idag, känner mig rätt så sliten och trött. Men snart helg igen och nya dagar att spela pingis på. Ska bli skönt när pingisen är över för denna säsong. Visst, den kan säkert bli någon träning ibland men skönt att inte behöva boka upp helgerna bara för att åka iväg och spela pingis.

söndag, mars 02, 2014

På väg

Idag är det resa till Uppsala som gäller. Eller till och med lite utanför Uppsala. Barnkalas som gäller. Dvärgarna kusin fyller 5 år.
Nästa helg blir det en ny tripp till Uppsala. Då för att spela pingis både lördag och söndag. Men efter det blir det lugnt med resande några veckor. Men sista veckan i mars är det först Italien och sen London som gäller. Körigt nu...

lördag, mars 01, 2014

Sista sträckan

Sitter på tåget från Stockholm nu. Mindre än en timma kvar! Det är rätt drygt att resa ändå. Och alltid jobbigare hem eftersom man bara vill hem.

Petters

Här kanske man skulle ta och lurra idag? Tror det ligger på väg till stationen.

Pingis

Tittar på lite pingis innan det är dags att åka hem igen. Tåget går när Arsenal spelar idag. Får se om det går att titta på telefonen.