tisdag, april 29, 2014

En seger ifrån

Nu "räcker" det med 3 pinnar till på de 2 återstående matcherna för att Arsenal skall ordna en fjärdeplats i år igen. Igår var det en stabil seger och skönt att kunna fira St Totteringham's day igår. Det är tydligen 19 raka säsonger nu......

Det var ju inte många som trodde det när Sp*rs spred slantarna kring sig med många inköp i sommras medan vi satsa allt på ett kort. Plus att vi tog en Bosman-Sanogo och en Bosman-Flamini. Men ett tränarbyte senare är dom vita fortfarande i skuggan av The Mighty Gunners.

måndag, april 28, 2014

St Totteringham's day

Infaller tidigare än de senaste åren. Alltid lika kul!

Får vi fira ikväll?

Arsenal spelar hemma mot Newcastle ikväll och vid vinst så får vi fira St Totteringham day. Det vore ju rätt skönt att få fira någonting den här säsongen i alla fall. Visserligen så får vi ju fira denna "högtid" varje år. Eller i alla fall de senaste jättemånga åren.

En seger skulle även innebära att vi rycker lite från Everton i kampen om Champions League kvalplats. Men eftersom det är Arsenal vi snackar om här så kommer vi förmodligen torska ikväll.

Heja Arsenal!!!

söndag, april 27, 2014

lördag, april 26, 2014

Säsongens sista

Idag spelade vi den sista matchen i innebandyn. Och som vanligt var vi bara en avbytare. Men det gick bra ändå, 8-2 seger och eder Mr Blogger måla igen :-)

Honey Dew

Hemlevererat till dörren, inte helt fel! Tack Lalle!

torsdag, april 24, 2014

Torsdag

Och solen verkar skina på oss idag oxå. Tur man får sitta inne och jobba istället för att vara ute och bränna sig. Hoppas att vädret håller i sig över helgen. Det är ju städhelg i samfälligheten. Och det är ju något lättare att gå ut och jobba när det är skapligt väder.

tisdag, april 22, 2014

Vilket rull

Igår pumpade jag cykeln och jäklar vilken skillnad det blev på rullet idag. Det gick mycket lättare att cykla. Kanske hjälpte det till att det är grusfritt oxå.

måndag, april 21, 2014

Klart

Eller i stort sett i alla fall. Det är bara några reglar som skall kapas i rätt höjd. Men det är ingen panik med det.

Grillpremiär

Det blev grillad Entrecote med tillbehör.

Paus

Lite kaffe är aldrig fel :-)

Ina

Redo för att gå ut och leka.

Sista lediga

Imorgon är det jobb igen. Som jag har längtat! Ska bli härligt att komma tillbaka till jobbet för att se till så att aktieägarna får valuta för sina väl investerade pengar!

Idag hoppas jag dock på att vi ska få upp den sista brädan på staketet och att några taklister ska bli målade.

lördag, april 19, 2014

Spaljé

Efter att ha sågat till alla bräder utom en gjorde vi en spaljé till björnbären!

Påsk

Och snart är 10 dagars ledighet över. Shit vad det gått fort. Tur det startar med en fyradagars vecka följt av en tredagars vecka :-)

torsdag, april 17, 2014

onsdag, april 16, 2014

Sea life

Idag har vi varit och tittat på fiskar mm. Rätt så kul faktiskt. Dvärgarna verkade i alla fall gilla det!

söndag, april 13, 2014

Så där ja

Då har man käkat gotta igen. Det blir över påsk men sen är det slutätet igen.

Grattis Arthur

Idag har Arthur namnsdag. Det kanske man ska fira med det svarta guldet som Arthur Guinness en gång i tiden uppfann.

lördag, april 12, 2014

Seger..... till slut!

Det krävdes straffar för att Arsenal skulle lyckas slå ut de regerande mästarna ur FA-cupen. En av straffskyttarna för Arsenal var Kim Källström. Och han satte, med ett leende på läpparna, straffen stensäkert i ena hörnet. Verkligen kul för Kim!! Dessutom två straffräddningar av Fabianski.

Nu väntar antingen Hull eller Sheffield U i finalen den 17 maj. Skönt att det är en månad dit så man kanske hinner få lite spelare tillbaka från skador. Özil och Wilshere borde väl kunna vara tillbaka då. Likaså Koscielny borde vara tillbaka då. Frågan är bara, vart är Bendtner?

O va gott!!

Jag blir så sugen. 76 dagar sen. Är det dags nu?

fredag, april 11, 2014

Freitag

Och idag är det sista arbetsdagen innan påsklovet, yippie! Det enda som är bestämt att vi skall göra är att vi ska hälsa på Ville. Det var länge sen så dvärgarna tyckte det var hög tid! Ska bli skönt att, förhoppningsvis, slippa tänka på jobbet ett tag.

I helgen ska Arsenal åka till Wembley och åka ur FA-cupen mot de regerande mästarna Wigan. Ja, jag är nästan helt säker på att det blir så. Formen är helt urusel just nu och det är nog bara en formtoppad Källström som skulle kunna vända trenden. Men han lär väl inte få spela.....

torsdag, april 10, 2014

Tillbaka

Ja, igår skulle jag ha spelat innebandy. Men en timme innan så började jag se dåligt och till slut såg jag nästan ingenting längre. Så det var bara att trycka i sig några alvedon och invänta huvudvärken. När jag kom hem så somna jag nästan direkt och sov i en timme ungefär. Idag är det bättre men jag har fortfarande lite huvudvärk. Kanske är det dags att fylla på med mer alvedon.

Nästa vecka är det påsk. Och då brukar det vara frosseri i godis. Fru Blogg fick hem en värdekupong på 1 kg godis. Och jag som inte ätit godis på 74 dagar. Är det dags nu att få ett återfall? Njuta av sötsakerna! Vi får väl se, om man ser nyktert på det så är det ju igentligen bara en massa socker och annat skit som man överhuvudtaget inte behöver! Hm, synd att man inte kan äta godis med motta utan när man väl äter så trycker man i sig så mycket det bara går....

Italienresan efter påsk blev flyttad. Nu är målet 7-9 maj. Mitt förslag är snarare att åka ner den 6:e maj. Napoli har hemmamatch den kvällen. Och det skulle ju kanske vara kul att få se en Italiensk match någongång.... Vi får väl se hur det blir...

tisdag, april 08, 2014

Tjänsteresa

Idag har jag varit i Bulgarien. Eller rättare sagt, jag har suttit vid en dator i Bulgarien. Eller jag har tagit över en dator i Bulgarien. Eller två datorer actually.

Med hjälp av Teamviewer har jag kunnat ta över datorn och jobbat med den precis som om jag suttit på plats. Så jag kunde testköra en programändring jag gjort för ett program som jag tidigare gjort. Naturligtvis blev det succé och programmet går som en dröm!

Frågan är nu, kan man ta ut traktamente för detta jobb? Jag jobbade ju på något vis i Bulgarien.

Hur som helst så var Teamviewer en positiv erfarenhet. Riktigt smidigt att jobba med.

Lurre

Idag hade jag låda med mig till jobbet så då har jag möjlighet att göra ett inlägg här på bloggen. Inte illa! Eller, kanske, har ju inget att skriva om. Händer ju ingenting i mitt patetiska liv. Att det är gympa för Freddie och scouter för Ina idag är det väl ändå ingen som vill läsa om. Så hoppa över den biten....

Jag saknar vårvärme! Det är ju kallt nu. Och imorgon skall det bli typ 2 grader och regn. Ingen hit! Nä, det behövs värme så att vi kan jobba lite på det nya staketet som ska sättas upp mellan oss och grannen (alla i längan byter staket nu). Men det är ju bra mycket skönare och nästan roligare om det är någorlunda skönt väder när man skall hålla på ute och jobba. Nä, nu är det väl snart dags att stämpla in igen!

måndag, april 07, 2014

5 dagar

Nu är det bara 5 dagar kvar att jobba innan det är dags för påsklov! Ska bli skönt med 10 dagars ledighet. Och när man kommer tillbaka så är det en dags jobb och sen en Italienresa. Och veckan därpå är det bara 3 dagars jobb innan vi skall ut och demonstrera. Och sen är det ju bara en transportsträcka innan 7 veckors semester!!

söndag, april 06, 2014

Mardröm

Idag är det 10 veckor sedan jag åt glass eller godis. Och inatt drömde jag att jag stod och skulle skopa upp glass i en strut. Sen skulle man gå och betala för det man tagit. Men min glass bara smälte bort hela tiden. Det spelade ingen roll hur mycket glass jag tog, den försvann innan jag hann till kassan. En riktig mardröm!

Jag hoppas verkligen jag slipper en till mardröm idag när Arsenal spelar. Men risken är stor att det kan bli en ny mardröm. Tidig avspark på bortaplan, det brukar bli stortorsk då. Och Everton är ett av de lag man vet det kommer bli tufft mot borta. Håller dock tummarna för välbehövliga tre pinnar.

torsdag, april 03, 2014

Jobbar

Sitter och jobbar lite så här på kvällen. Problem ute i världen med ett program som jag har gjort :-(

Men förmodligen inte mitt fel ;-)

onsdag, april 02, 2014

Onsdag

Idag är det onsdag och det betyder att det är dags att lira innebandy igen. Ska bli skönt att röra på sig efter gårdagens kebabtallrik till lurre och pizza till kvällsmat. Och helgen i London bjuder ju inte heller på någon renlevnadsupplevelse heller precis. Även om det var rätt ok mat i det stora hela trots allt.

Imorse var det riktigt kallt och det börjar bli dags att leta upp handskarna som jag har förlagt någonstans. Eftersom det blir cykling till jobbet imorgon så kan dom verkligen behövas.