fredag, juni 27, 2014

torsdag, juni 26, 2014

En morgon kvar

Nu är det bara en morgon kvar att gå upp tidigt pga arbete. Att man sen kanske kommer vakna tidigt eller väljer att ställa klockan tidigt är ju en helt annan sak. Snart 7 veckors ledighet!

onsdag, juni 25, 2014

Dom jobbiga tankarna

Idag när jag joggade så kom dom tunga tankarna igen. "Vad håller jag på med?", "Det här är sista rundan!", osv, osv. Men när man väl hade joggat 8 km var man rätt så nöjd med sig själv. Och eftersom det är onsdag idag och det var sista ABB-joggen innan sommarlovet. Så blev det även en liten sväng med Ina också. Idag körde vi, som tur var, bara 1,25 km. Jag ville att hon skulle springa hela vägen runt. Och det gjorde hon.

Nu har jag lovat henne att om hon springer hela 2,5 km utan att stanna/gå så ska hon få välja valfri godispåse. Jag gissar att med den moroten så gör hon det nästa gång vi springer :-)

Bra sömn

Inatt var första natten på länge som jag sov skapligt bra på. Synd bara att väckarklockan skulle ringa. Det hade ju inte varit helt fel att sova en stund till när man äntligen sov bra. Men, men, snart semester. Då kanske det kan bli lite mer sömn.

I övrigt kan man väl säga att det verkar vara dom hungriga lagen som går vidare i VM.

Idag är det 8 km som gäller. Jag gissar att jag efter dessa 8 km även måste ta ytterligare 2,5 km med Ina. Det är ju ABB-joggen ikväll.

tisdag, juni 24, 2014

Bokat

Nu är även hotellet bokat till den 11-16/9-14. Det blir på "stammis"-hotellet Lancaster-Hall. Så nu är det bara att börja räkna ner tills det bär av!! :-)

Nytt schema

Jag har nu följt mitt skoföretags träningsschema i ett par veckor. Och nu ville dom planera om schemat. Jag har varit för duktig. Så nu skall jag springa lite längre och lite snabbare. Vi får väl se hur det går. Det var inte lite snabbare heller i jämförelse med ursprungsplanen. Men det är väl bara att bjuda till och ha kul.

måndag, juni 23, 2014

Tungt

Idag är jag schemalagd på 7 km jog. Och eftersom att det skall regna ikväll så tänkte jag att jag skulle ut innan jobbet. Och det lyckades jag med. Men detvkänns mycket tyngre att jogga direkt man kommer upp ur sängen än när man käkar frulle först och sen softar en stund innan man beger sig ut.

Hur som helst så är det joggingrundan avklarad för idag. Nu går jag se fram emot nästa runda som är på onsdag.

söndag, juni 22, 2014

Träningsvärk

Idag känns det i benen att jag jogga igår. 11,3 km är det längsta jag joggat på några år. Så det kanske inte är så konstigt att det känns
Idag är det i alla fall vilodag. Och den tillbringas med att vara friidrottstränare.

Grattis Brorsan!

Idag fyller TB's brorsa 28 år. Stort grattis!

lördag, juni 21, 2014

Bokat

Då är flyget bokat till septemberresan. Ca 782:- Tor inklusive bra benutrymme.

Laddar

Snart dags för 10,5 km i spåret. Men först ladda med lite gröt!

torsdag, juni 19, 2014

Regn

Idag regnar det. Och jag är rätt så glad att jag flyttade mitt joggingpass som skulle vara idag till igår. Så det blev 7 km joggade igår, skönt! Nu blir det vila i två dagar. Men på lördag är det dags för nästa runda. Då är det tydligen över milen.

Idag blir det planeringsmöte för kommande Londonresa med grabbarna. Jag tror nog vi redan bestämt oss för när det blir. Men kul att planera ändå :-)

Ha en trevlig midsommarhelg!

onsdag, juni 18, 2014

Full fart

Det springer på rätt så bra nu. Mycket att göra både på jobbet och hemma. Börjar längta lite efter semestern. Då kanske man i alla fall kan börja sova bättre. Just nu har jag väldigt svårt att sova.

Igår besiktigades våran 240. Och det gjordes utan anmärkning! Kul!

Idag släpps programmet för Premier League. Jag hoppas verkligen att Arsenal får ett lättare program i början. I och med att det är VM nu så kommer inte försäsongsträningen bli lika bra som de år det inte är något mästerskap på. Och dessutom så ligger det två kvalmatcher till Champions League i augusti som är superviktiga. Så ett behagligt schema är allt jag begär :-)

måndag, juni 16, 2014

Grattis mamma!

Idag fyller världens bästa mamma år. Ha en riktigt skön och bra födelsedag!

lördag, juni 14, 2014

Öppet hus

Idag var det öppet hus på mitt jobb och tjejerna ville dit. Där fick dom, bland annat, prova på att montera tryckknappar. Ina tyckte det var jättekul. Och det blev inte sämre av att hon vann pris på tipspromenaden. Vilket även Freddie gjorde.

fredag, juni 13, 2014

Märkligt

Jag fattar inte hur vissa kan reagera på saker som dom gör. Som t ex när en fd Arsenalspelare via Barca hamnar hos Chelski. Och då uttrycker sig denna spelare att ser fram emot det hela och hoppas att det ska bli bra, typ. Och då kan man läsa att vissa Arsenalsupportrar blir förbannade för att han uttrycker sig så. Och vissa Chelskisupportrar säger att dessa Arsenalsupportrar bara är sura bara för att han valde Chelski.

Men vad ska karln säga när han kommer ny? "Usch, det här vill jag inte alls men jag är inte välkommen hos varken min barndomsklubb eller i klubben jag växte upp i". Nä, så kan han ju inte säga. Men det verkar inte vissa Arsenalsupportrar fatta. Och de Chelskisupportrar som säger att han valde Chelski före Gunners är ju oxå ute och cyklar. Han hade ju inte ens det valet.

Det känns som det finns alltför många där ute som har alldeles för lite att göra när dom har tid och tjafsa om sånt dom ändå inte verkar fatta ändå......

Brinner

Jag möts av denna text på tavlan ute vis AF-cellen. Underbart! :-)

Först på kontoret

Idag är jag först på kontoret. Men ska jag få ihop någorlunda full dag så måste det bli så. Jag tänkte nämligen gå på Inas skolavslutning.

torsdag, juni 12, 2014

Schemat följs!

Idag var min andra joggingrunda planerad. Och eftersom fru Blogg ska iväg på roligheter i eftermiddag så fick jag passa på och ta den nu på morgonen. Så jag har redan gjort mitt pass för idag, yippie! Och klapp på axeln :-)

onsdag, juni 11, 2014

Mittvecka

Då har vi kommit fram till onsdagen och det är nu bara några dagar kvar att gå upp tidigt på denna vecka. Jag har varit duktig denna vecka och cyklat till jobbet. Lite synd att "cykla till jobbet" kampanjen är över.

Ikväll blir det nog ABB-joggen. I alla fall om Ina får bestämma. Risken är dock att vi måste ta med Freddie oxå. Och då kommer inte Ina att få springa så mycket som hon vill. Men vi får väl se vad som händer. Det kanske hinner bli åska innan det är dags.....

tisdag, juni 10, 2014

Kört direkt!

Jag har idag inlett min träning. Jag har börjat jogga. Och jag lät mitt skomärke göra träningsprogrammet. Det skulle idag inledas med 5 km extremt lätt jogging. Men det var omöjligt att hålla det tempot. Trots att jag tog det lugnt så var jag för snabb. Och enligt GPS-en jogga jag även lite för långt. Nåväl det var ju inte tvärtom i alla fall. Nästa pass är enligt schemat på torsdag.

Inte mycket

Det finns inte så mycket att orda om idag (som om det fanns det någon annan dag...). Så jag skippar att skriva något nu i alla fall. Eller jag har ju skrivit något men egentligen inte. Alltså några ord har jag skrivit ner här men ingenting av värde direkt. Så vi glömmer detta inlägg och går vidare i livet. Jobba kanske? Någon? Lite synd att behöva jobba i och för sig. Nu när det är så fint väder. Man borde ju göra något vettigt istället. Typ softa eller nåt...

måndag, juni 09, 2014

Yes!

Äntligen ny vecka. Och denna vecka är det dessutom 5 arbetsdagar i, lycka!!! Det kommer nog att vara en ganska så spännande vecka då det är dags att byta ut lasern i en utrustning mot den lasern vi var nere i Italien och tittade på. Det är alltid spännande att byta ut prylar i en utrustning som är 10 år gammal och dåligt dokumenterad. Utmaning!!

Nu är det bara 14 arbetsdagar kvar till semestern. Och massor att göra. Det kan bli en sån där klassiker där man jobbar skiten ur sig in i semestern och sen slappnar av och blir sjuk.....

söndag, juni 08, 2014

Dags för friidrottsträning

Första gången på Arosvallen. Jag ska vara ledare på långsprint.

En sväng

Nu på morgonen har jag återigen varit ute och kört en sväng med våran 240. Inga större konstigheter. Men när man kör i 100 km/h så känns det som om man kör fort. Det gör det ju inte i våran V70.

lördag, juni 07, 2014

Lördag

Shit vad tiden går fort när man är ledig. Tre dagars ledighet känns snart över. Men det är ju trots allt en ledig dag kvar. Jag har i och för sig jobbat idag. Åkte till jobbet i morse och hämtade datorn och åkte hem och SAPpade lite. Ett par hundra material behövdes uppdatera med ny etikettdata. Så det var ett riktigt jonjobb som skulle göras. Men jag hade lovat att fixa det och nu har jag gjort det :-)

Imorgon är det friidrottsträning för Ina på Arosvallen. Det är där vi kör träningen i juni och augusti. I juli är det träningsfritt. I alla fall i grupp. Jag kommer naturligtvis köra stenhårt med Ina på egen hand. Det är ingen vilohem det här, det är hård träning som gäller om det skall bli något!!! Skoja bara, om hon vill träna så gör vi det annars får hon vila istället :-)

fredag, juni 06, 2014

Kaka

Tjejerna ville att vi skulle göra kladdkaka. Så naturligtvis gjorde vi det. Sen skulle dom fixa till den lite. Så det blev några flaggor ditsatta på den.

Freddie o Ina

När vi var på väg till Djäkneberget. Sen gick vi via ICA-Sjöhagen hem. Så det blev en skaplig promenad för Freddie.

Sveriges nationaldag

Idag firar vi Sveriges dag. Och numera betyder det att man är ledig från jobbet. Så jag får väl försöka undvika jobb idag. Jag skulle dock behöva jobba i helgen. Men då måste jag till jobbet och hämta datorn. Det får kanske bli imorgon då....

Ha en trevlig nationaldag!

torsdag, juni 05, 2014

Sliten

Det blev innebandy igår. Och inte nog med det, Ina ville vara med på ABB-joggen. Så det blev ett varv i Rocklundaspåret oxå.

onsdag, juni 04, 2014

Jobbar idag med

Igår trodde jag ju att jag skulle VABba idag. Men jag har det rätt körigt på jobbet nu och fru Blogg var snäll och tog en dag till. Vi får väl se hur det blir imorgon om det behöver VABbas då.

Nä, nu blir det full rulle på jobbet!

tisdag, juni 03, 2014

Ny VAB på gång

Imorse la Freddie en pizza bara så där. Som en blixt från en klarblå så kasta hon upp den. Helt otippat. Idag är fru Blogg hemma. Imorgon lär det bli jag. Stackars lilla Freddie. Det var ju inte länge sen hon var hemma med hosta och feber. Men o andra sidan så var hon frisk nästan hela vintern. Så man skall väl inte klaga. Men ändå..... inte kul när dom små är sjuka.

måndag, juni 02, 2014

Grillning

Får passa på när det är så fint väder!

Ny kortvecka

4-dagars vecka denna vecka. Kortare än 5 men ändå för lång. Skulle lätt kunna tänka mig att vara ledig hela veckan :-)

söndag, juni 01, 2014