fredag, februari 27, 2015

Usch

Som hela den här j-la säsongen gick det uselt även idag. Lätt match på pappret men torsk ändå. Lägg ner pingisen!!!

SM

Om en timme spelar vi!

torsdag, februari 26, 2015

Black Star Riders

Nya plattan är som förra plattan, blir bara bättre och bättre ju mer man lyssnar.

Göteborg - Falkenberg

Sista sträckan på väg mot SM.

Varför?

Varför krigar man år efter år för att komma till Champions League för att väl där inte vilja vinna? Eller är det så att man känner att man måste åka ur nu för att kunna lägga all fokus på att nå en fjärdeplats i ligan? Kommer man lägga sig i FA-cupen oxå? Och om det är så, kan man inte bara gå ut med det så man slipper sitta och titta på eländet?

Ikväll skall VIK försöka ta ytterligare en vinst för att kunna nå andraplatsen och direktkval. Tufft borta mot Öl-Connys AIK. Får hoppas att VIK vill mer än vad Arsenal ville igår.

Själv sätter jag mig på tåget i eftermiddag för att åka ner till Falkenberg och spela 3 set pingis......

onsdag, februari 25, 2015

Fiasko

Bara inse att vi inte räcker till.

Som vanligt

Arsenal viker ner sig och lägger hemms mot Monaco. Ett skott som styrs på BFG. Nu är det över.

Härlig seger

Det var en riktigt skön seger för VIK igår. Nu har man allt i egna händer. Så med andra ord kommer man VIKa ner sig borta mog AIK på torsdag...

Ikväll spelar Arsenal. Jag är redan hypernervös. Jag vill verkligen inte att vi skall åka ut redan i denna omgången. Går vi vidare så är det ju i alla fall en förbättring mot tidigare år. Torsk och vi har inte gått framåt ett smack.....

Come on You Gunners!!!

tisdag, februari 24, 2015

VIKtig match

Ikväll spelar VIK en riktigt VIKtig match hemma mot Malmö. Torsk och det är kört med direktkvalplats. Vinst och det finns fortfarande hopp. Jag tror dock att i vanlig ordning så VIKer man ner sig när det gäller. Ett tag tänkte jag nästan att man skulle gå och titta i hallen. Men så visar det sig att den visas på TV, lätt val. Bekväm som man blivit så blir det framför TV'n.

Inatt sov jag över 8 timmar. Helt underbart. Jag har inte ställt klockan denna vecka på extremtidiga tider. Jag hoppas att i och med bra sömn denna vecka kunna prestera så bra som möjligt på SM. Så istället för träning så laddar jag med sömn. Måste ju vara klockrent!

måndag, februari 23, 2015

Veckans första

Då är veckans första dag avklarad. Och de jag försökte mig på i fredags, lyckades jag med idag. Lycka!

söndag, februari 22, 2015

Pingisträning

Jag började dagen med lite pingisträning. Gick rätt så tungt. Känner mig inte hundra. Men det är ju nästa helg, eller snarare på fredag, som vi skall spela bra. Vore kul om vi kunde få ett lagom svårt motstånd i första omgången. Ett motstånd som vi, om vi spelar över vår förmåga, kan slå.

Arsenal vann borta mot Crystal Palace igår. Inget skönspel och med lite otur så hade vi bara kryssat. Deras sista nick var i stolpen. Vi borde dock ha avgjort detta tidigare då Sanchez missade ett riktigt bra läge att sätta spiken i kistan. Nu får vi ladda om till Champions Leaguematchen i veckan. Hemma mot Monaco. Och att hålla nollan är väl det viktigaste. Och det är just detta som jag inte gillar med bortamålsfördelen. För det känns som om det kan hindra det offensiva spelet på hemmaplan. 0-0 hemma är bättre än 1-1 hemma. Och för bortalaget så är det viktigt att inte förlora. Detta leder till att det kan bli lite avvaktande spel i första matchen. Hoppas jag har fel och att det blir en klang och jubelföreställning. Och där vi vinner med 4-0 och kan åka till Monaco och spela 0-0 eller 0-3.....

lördag, februari 21, 2015

Löpningar

Mycket rörelse i offensiven är a och o för ett bra anfallsspel. Speciellt löpningar utan att få boll borde uppmärksammas mer. Det är ju ofta dessa som öppnar upp och skapar chanser för andra!

Brittisk vecka

Det är Brittisk vecka på Bishop. Men var är John Smith's? #justasking

Den ofrivillige golfaren

Ja, det måste ju vara jag nu. Fast jag valde den frivilligt.

Dags för lurre

Blir på Harrys idag.

fredag, februari 20, 2015

Jobba

Då är man på jobbet igen. Ska försöka mig på en förbättring i AF-cellen. Hur spännande som helst!

torsdag, februari 19, 2015

Ska inte kolla på VIK

Varje gång jag kollar VIK på TV'n så går det mindre bra. Igår mötte dom visserligen serieledarna på bortaplan och knep en pinne. Men det hade varit grymt bra med 3 pinnar. Då hade man gått upp i serieledning. Nu tappar man istället mot serieledarna. Synd! Är det mitt fel som kollar på dom när det visas på TV?

onsdag, februari 18, 2015

Läsvärt

Gå in på Arsblogs sida idag och läs dagens blog.

Läsvärt

Gå in på Arsblogs sida idag och läs dagens blog.

Lycka

Vilken lycka det är att få höra att det står en matlåda i kylen när man inte har tid att åka iväg på lurren. Och inte blir det sämre av att det är fru Bloggs fantastiskt goda hemmagjorda köttbullar! Det är nästan så att jag längtar lite till lurren nu.

tisdag, februari 17, 2015

Turen förbrukad?

Igår på jobbet skulle jag leta reda på en apparat med ett visst serienummer från 4 pallar, totalt 72 apparater. Och det man var tvungen att göra för att kunna se serienumret var att packa upp apparaten från kartongen. Och det är inte bara ett lager per pall. Men igår hade jag sån jäkla tur att den första förpackningen jag öppnade var just den apparat som jag sökte. Helt sjukt! Vilken jäkla röta! Nu har man väl förbrukat turen för ett bra tag framöver....

måndag, februari 16, 2015

Bortamatch

Det blev bortamatch mot Man USA i FA-cupen. Tuff match men helt klart möjligt.

Ny vecka igen

Då börjar vi om igen. Helgen gick, som vanligt, alldeles för fort. Arsenal vann och gick vidare till kvarten i FA-cupen. Vilket är bra. Arsenal spelade faktiskt rätt så bra igår. Och även om min bänkgranne på Villamatchen sa att Özil "is a bag of shit". Så var han lite bättre än så igår. Nu var det visserligen ett championshiplag man mötte igår. Men detta lag slog ut City i förra omgången och föll på straffar mot Liverpool i kalle anka cup. Så jag tänkter i alla fall glädjas åt bra spel. Man måste ju passa på när det händer :-)

Lottningen till kvartsfinalerna är ikväll. Och spontant så är det väl bara Liverpool borta jag vill slippa. Och med det vill jag inte säga att vi vinner mot resten men jag tror den lottningen skulle vara svårast.

söndag, februari 15, 2015

Snart match

John Smith's i glaset!

Lite märkligt

Hittills idag har jag spelat lite pingis och sen skruvat ihop en blombänk. En sån där som man använder när man planterar om lite blommor. Men det konstiga är att det värker i hela kroppen som om jag skulle ha kört värsta kroppsarbetarpasset. Och det har jag ju inte. Dåligt tränad kanske?

Söndag

Och schemat är fullt. Först pingis. Sen hem och käka lurre. Sen iväg med Ina på extrajympa. Efter det hem och kolla Arsenal bli utslagna ur FA-cupen.

Ha en trevlig söndag!

fredag, februari 13, 2015

SM

Eftersom vi vann DM i dubbel åker vi om två veckor ner till Falkenberg och spelar SM.

5 min före

Imose vaknade jag 5 min före klockan skulle ringa. Inte för att jag var pigg precis men något gjorde så jag vaknade då. Jag var och spelade innebandy igår. lite drygt en timme och jag tog helt slut. Igår hade vi inga avbytare så det var stundtals riktigt tungt. Jag uppmätte igår min näst högsta puls sen jag började träna med pulsband. Den högsta pulsen har jag haft under en pingsiträning i julas. Jag trodde nog att innebandyn gav högre puls men det verkar inte så.

I eftermiddag är det dags för friidrottsträning igen. Och imorgon är det en klubbtävling men Ina vill inte vara med. Jag vet inte riktigt varför hon inte vill vara med? Men hur som helst bra att hon vill träna i alla fall.

torsdag, februari 12, 2015

Kvällsmat

Våfflor med glass och mammas rödvinbärsylt, gott!

Lek i snön

Får se om dom vill komma in nångång.

Snart hela veckan

Redan torsdag! Snart har hela veckan passerat igen. Det går undan. Ikväll blir det dessutom lite innebandy. Kl 21:00 är dock ingen ultimal tid. Men kul att få lira lite i alla fall.

onsdag, februari 11, 2015

Semla

Idag blev vi bjudna på semla på avdelningsmötet, gott!

Ambitionen fanns i alla fall

Imorse ställde jag klockan på 05:00. Men jag var helt slut när klockan ringde. Det tog nog en 25 minuter innan jag klev upp. Och eftersom jag traskade till jobbet idag så blev jag senare än jag hoppats. Men ambitionen fanns i alla fall där...

Väl på jobbet så får man höra att man behövdes ute i produktionen. Det funkade inte som det skulle. Men efter lite felsökning med efterföljande åtgärder så fungerar numera allt igen. Tragiskt dock att jag måste dit och fixa. Jag har ju inte ens med den linan att göra....

tisdag, februari 10, 2015

Överlägset först!

03:59 stämplade jag in idag/natt. Blev väckt vid 01:19 och kunde sen inte somna om. Och eftersom det är en grej jag måste fixa innan produktionen kommer igång på en line så var det lika bra att gå upp till slut. Och just slut kommer jag nog att vara ikväll när Arsenals match börjar. Jag kommer nog kanske till och med slockna under matchen. I alla fall om det är en tråkig match. Vi får väl se. Efter helgens torsk så är det bara seger som räknas!!!

måndag, februari 09, 2015

Hånad

Idag blev man hånad av en Sp*rs-supporter. Och inte nog med det, en hobbysupporter. En sån där som knappt vet vilka dom möter på helgen eller vilken tid de spelar. Men helt plötsligt så är man den största supporten någonsin och hånar friskt. Patetiskt!

Yr i bollen

Idag känner jag mig yr i huvudet. Känns så där om jag skall vara ärlig. Hoppas det går över snart. Borde väl gå över på 40 arbetstimmar denna vecka så man är pigg till helgen....

fredag, februari 06, 2015

Promenad

Det blev en promenad till jobbet idag. Rätt behaglig tempratur. Men det tog nog längre tid än vanligt att gå idag. Kan bero på det något jobbiga underlaget. Hur som helst så var det helt ok.

Imorgon spelar Arsenal en extremt viktig match borta mot Sp*rs. Och det är inte kul att lägga mot dom. Och särskilt inte nu när det är så tight om fjärdeplatsen i ligan. Vi saknar Sanchez imorgon. Och som jag känner det så här inför matchen så är det två spelare som måste lyckas imorgon om vi ska ha chans. Det är Walcott och Özil. Och då menar jag inte offensivt. Dessa båda herrar var inte med borta mot City. Och jag tror att dessa två herrar har svårast att göra ett bra jobb deffensivt. Lyckas dom med det så har vi alla chanser att vinna. För framåt är jag inte orolig att vi inte skall skapa chanser för att vi ska kunna göra mål. Håller vi bara tätt bakåt så.....

Heja Arsenal!!!

torsdag, februari 05, 2015

Torsdag

Och i och med att det är en tredagarsvecka så är det mao mittvecka idag. Tänk om alla arbetsveckor var 3 dagar långa. Det vore ju grymt!!

onsdag, februari 04, 2015

Tidsomställning

Det är tufft med en timmes tidsomställning så här mitt i veckan. Men det är bara att bjuda till. Det är ju snart kafferast så då kanske man kan piggna till lite. Och snart är det ju dags för lunchpinten.... nä just det, det är slut med det nu....

måndag, februari 02, 2015

Mysfaktor

En burgare

Dagens mat intogs på The Dove.  Fantastiskt god burgare!

5-årsjubileum

Vi rekar för fullt för jubileumet i sommar/höst. Black Lion is the place! Pingis in the Beer garden. Alla mot alla! Längtar!

På Black Lion

Lalle ser nöjd ut. Har precis smakat en ale med samma namn.

Emirates Stadium

Emirates Stadium

Fin dag

Solen skiner men det är lite kyligt.

En kall morgon

Snart dags för att åka till Araenalland igen. Det var sjukt mycket folk i shoppen igår så vi bestämde att vi skulle åka ut nu på morgonen istället. Sen blir det att åka ut till Chiswick och polarna på Fuller's. 

söndag, februari 01, 2015

Usch!

Efter att ha ätit en fantastiskt god sunday roast på The Mitre ser man en mus springa omkring på golvet,  usch!

Storsurfarn

Lalle har hittat free-wifi :-)

Lalle

Utanför den klassiska puben 'the Swan'!

Vad?

Vad är bättre än en London Pride?

A free pint

Det händer lite då och då att jag får mail från Svanen. Antingen rabatt på maten eller så vill dom bjuda på en pint öl. Men oftast är man hemma i Sverige när dessa mail kommer. Men inte idag! Ett mail med en fri pint dök upp idag. Bara att gå till Svanen och hämta ut. :-)

Skön seger

Fruktis

Har, som vanligt, gjort ett bra jobb!