måndag, februari 29, 2016

John Smith's

Eftersom jag hade incheckat bagage till och från London förra veckan så kunde det följa med några hem. Idag, efter 8,5 km jogg, tyckte jag att jag var värd en!

Tillbaka på jobbet

Efter att varit frånvarande från jobbet tis-fre förra veckan så är man åter arbetet idag. Ska jag vara riktigt ärligt så har jag inte den minsta lust att jobba idag. Skulle vilja ta igen mig lite. Men nu är det så här och det är bara att finna sig i det. Det är sjukt mycket att göra nu och jag vet knappt vad jag skall börja. Är väl lite det som gör det så jobbigt. Snart är det ju semester..... bara 4 månader kvar.....

söndag, februari 28, 2016

Länge sen....

Det var länge sen jag såg Arsenal så här färglösa. Visar ingen vilja, jobbar inte som ett lag. Och detta mot ett dåligt United, pinsamt!

onsdag, februari 24, 2016

Sista bussen

Arlanda-Västerås sen är jag hemma. Med lite tur står tjejerna och väntar på centralen när jag kommer fram.

Flyger

Det är riktigt segt att flyga. Även om det finns internet på Norwegian så är den lika seg som flygningen. Känns som om man surfar på 90-talet med uppringd internet.

Frulle

Samma bord och plats som vanligt. Men jag saknar grabbarna!

Synd på resultatet

Men det var spännande, bra stämning och en upplevelse att få vara där. Ångrar inte att jag åkte!

tisdag, februari 23, 2016

The Swan

Måste ju passa på att få sig en Olivers Island när man är i London.

The Swan

Måste ju passa på att få sig en Olivers Island när man är i London.

Hotellrummet

Någon som känner igen det?

John Smith's

Fint glas....

Fish and chips

En rejäl portion! Fisken var kanon! Stripsen kunde varit bättre.

Första

Blir gott till en fish and chips på Kingston Head.

Längst fram

Inte lika bra som i mitten av planet....

Dagens väder

Ser ju skapligt ut!

Arlanda

Jag kan inte hitta en sak som är bättre på Arlanda än vad det är på Västerås flygplats. Väntan är längre, mat/fika är dyrare och det är längre till gater. Så ni som föredrar att åka ifrån Arlanda får gärna berätta varför. Och då menar jag inte antalet resmål..... En del tycker inte vi behöver fler flyglinjer från Västerås eftersom vi har Arlanda..  

Resan är påbörjad

Buss ner till Centralen är avklarad. Nu väntar jag på Arlandabussen.

söndag, februari 21, 2016

Indisk mat

Ikväll bjöd fru Blogg på sin indiska specialitet. Chicken Tikka Masala och rajta.  Fantastiskt gott!

lördag, februari 20, 2016

V75

Idag är det min tur att lämna in V75. Var fjärde vecka är det min tur. Vi är fyra stycken som har spelat ihop sedan januari 1990. Varje vecka med undantag för en kort period när en var iväg utomlands. Vi ligger fortfarande plus.

Men varje gång jag nu tippar så är det inte alls som förr. Då läste man travprogrammen dagligen. Man var på trav flera gånger i månaden. Man drog in pengar till VBTK på Olympiatipset (tror det hette så). Nu känner man inte igen en ända häst. Känns som om det är mer ren tur om man skulle lyckas. Det var det säkert då oxå men då man följde med mer så kändes det som om man var duktig när man vann något. Nåväl, bara göra sitt bästa och hoppas på turen....

fredag, februari 19, 2016

Skum dröm

Inatt hade jag en helt sjuk dröm. Jag tror jag fick med flera av uppgifterna jag har på jobbet i en ända uppgift. Det slutade i alla fall med att jag skulle försöka med att pinga, via SQL, alla hushåll på Åland. Jag skulle ta reda på vilka som hade glass hemma.... Helt sjukt! Men jag har inte ätit glass under hela februari.... Kanske därför....

Freitag

Kände mig inte helt bra igår och somna in strax efter 20. Tyvärr så vakna jag vid 12 och sen kunde jag inte somna om på en stund. Och när man väl somnar så ringer ju klockan så klart. Men jag somnade om och tänkte att jag skulle sova tills fru Bloggs klocka ringde. Men en kvart efter jag somnat om så kom Freddie in och ville berätta att hon skulle gå på toaletten. Bra att veta..... eller inte. Hur som helst så var det lika bra att gå upp då. Får väl försöka ta chansen att sova några timmar här på jobbet :-)

Men hur som helst så är det snart helg igen. Friidrott, pingisträning, friidrott skjutsa till något kalas i Enköping och så vidare.....

Ha en trevlig helg!!

torsdag, februari 18, 2016

Snö

Och det kan ju jag tycka vara lite onödigt, att det ska snöa alltså. Jag vill ha vår, grönt och varmt. Inte vinter, snö och kallt. Men det är bara februari än så det känns väl inte helt oväntat ändå.

Snart är det tisdag. Och då bär det av på en snabbvisit till London. Med facit i hand så borde man åkt redan på lördag och kollat FA-cupmatchen mot Hull oxå. Men det är ju o andra sidan inte helt gratis att bo i London så en natt räcker för ny. Imorgon är det ju i och för sig ny dragning på eurojackpot men pengarna hinner kanske inte betalas ut innan lördagen ändå.......

onsdag, februari 17, 2016

I'm back!

Japp, jag är tillbaka på jobbet! Aktieägarna kan andas ut!!! Nu blev det ju inte fulltidsVAB ändå eftersom jag jobbade en del hemifrån. Men det blev ju inte fulla arbetsdagar.

Det bästa med att komma tillbaka till jobbet är nog ändå att man bara kan gå och hämta en kaffe när man vill. Visserligen inte det godaste kaffet men det är färdigt när man behöver det!

tisdag, februari 16, 2016

Fågelsång

När jag ändå är hemma så passar jag på att tvätta undan lite. Och när jag står i tvättstugan och hänger tvätt så hör jag hur fåglarna kvittrar utanför. Man ser solen skina genom köksfönstret och man får en känsla av vår. Nu vet jag ju inte om det är så skönt ute som det ser ut men känslan inifrån är i alla fall den.

Tisdag, ny VAB-dag

Eftersom Ina hade feber igår så måste hon vara hemma även idag. Har inte kunnat kolla henne än då jag låter henne sova så länge hon vill idag. Det är väl vila som gör att man blir frisk har jag hört.

Det bästa med Arsenals seger i söndags var att biljettförsäljningen tog fart. Två matcher som jag hade upplagda för försäljning gick åt inom ett dygn. Det tror jag inte de gjort om vi torskat och i och med det varit borta från chansen att vinna. Chansen finns ju bara i teorin men vissa verkar tro att det även kan ske i praktiken vilket jag är tacksam för.....

söndag, februari 14, 2016

Vilket fiasko!

Jag bytte TV-operatör för några månader sen. Det var någon försäljare som erbjöd oss 6 månader gratis. Och det lät ju jättebra. Och det är jättebra. MEN, jag frågade då om boxen var med inspelning. Och det behövdes inte. Allt finns i VOD. Man kan se programmen när man vill. Kanon tänkte jag för jag hade ju berättat att det var sporten som var intressant och framförallt då Premier League.

Idag hade ju Fredrika friidrottsträning. Jag är hjälptränare även för henne. Hon tränar kl 13:00 på söndagar. Idag spelade Arsenal exakt den tiden. Jaja, jag får väl spela in eller kolla på VOD. Mm, eller hur? VOD'en är kanon för allt utom sport. För där kan man inte se efteråt. Så jag letade fram en gammal inspelningsbar DVD. Och jag lyckas komma ihåg hur man ställer in inspelning. Jag får leva med att det är lite sämre kvalitet. Det viktiga är ju att få se matchen. Så när jag kommer hem och ska sätta mig och kolla så ser jag att klockan på DVD-spelaren går 1,5 h före. Haha, det betyder att jag i bästa fall har fått med första halvlek. Ok, jag kollar väl på det då.

Nästan det sista som händer innan inspelningen bryts är att Leicester slår in en straff i slutet på första halvlek. Sen bryts inspelningen. Ok, en chansning, kanske kan man se matchen retroaktivt i Viaplay? Jag startar Viaplay på mobilen, letar upp Arsenals match, kör igång uppspelningen och ser viasatstudion. Jag ser ett resultat, 0-2, jag är helt knäckt. Slår av Viaplay, är riktigt förbannad och sur. Torsk hemma i denna vikiga match, inte ok. Men sen kollar jag lite på nätet och ser att Arsenal har vänt och vunnit med 2-1. Då var det lite svårt att vara skitarg för att man missat andra halvlek. Även om det skulle vara kul att få se målen.....

Skön seger till slut och nu sitter jag och jobbar!!

fredag, februari 12, 2016

Fredag

Och idag har jag tydligen PDA-samtal. Vad nu det ska vara bra för? Och det är ljust när man ställer sig den frågan man inte skall ha PDA. För det är då det verkligen inte ger något. PDA ska man ha när man är pigg, glad och framåt. De senaste 2 veckorna har det varit så sjukt mycket att göra på jobbet. Det har varit så sjukt mycket konstigheter som man fått springa på. Finns knappt en avdelning på produktionen som jag inte har hjälpt på något vis dessa veckor. Jag är med andra ord trött, slut och gnällig. Inte rätt läge att ha PDA då.....

Skit samma, det får bli som det blir. I eftermiddag är det i alla fall lite friidrottsträning. Imorgon är det friidrottstävling. Och på söndag är det ny friidrottsträning. Dock är träningen på söndag precis samma tid som Arsenal spelar mot Leicester. Taskig timing. Så om jag inte lyckas få fru Blogg att vara ledare på söndag (har inga större förhoppningar) så blir det 3 dagar i rad i friidrottshallen.

torsdag, februari 11, 2016

Torsdag...... snart helg

Ja, nu har man ju tagit sig upp för den här dagen. Nu är det bara fredag kvar att gå upp tidigt på. På lördag kan vi sova till 8 om det går.

Jag har möjlighet att spela innebandy ikväll. Men det lutar åt att jag inte gör det. Även om det är kul när man väl är där så är det så jäkla sent. 21:00 ska man inte idrotta då ska man börja fundera på att knoppa in.

onsdag, februari 10, 2016

Hamburgare

Ikväll gjorde jag burgare till familjen. Lite pommes till och det hela smakade rätt så bra. 

Yes!!!

Jag hittade felet!!! Och det var ett riktigt skitfel. Rena turen att jag fann det. Jag är så glad nu!! Men det går väl snart över.....

Förstår inte!

Ibland kan jag inte förstå varför vissa saker inte funkar när man tycker att dom borde göra det. Sitter med ett problem på jobbet där det borde gå men inte gör det. Frustrerande! Det tråkiga brukar vara att rätt som det är så ser man det lilla, lilla felet och man rättar till det och sen funkar allt bra igen.... Längtar dit just nu......

På lurren blir det pingisträning med Foppa. Det finns två bra saker med att köra på lurren. Det ena är att man är med i knoppen den tiden. Och det andra är att man vet att det är max 1 timmes träning. Sen måste man tillbaka till jobbet.

tisdag, februari 09, 2016

Halvtid

Bara halva dagen kvar nu!!!

Tillbaka till det normala

Idag är det en helt vanlig tisdag. Inga konstigheter. Upp på morgonen och iväg till jobbet. Hämta på fritids och laga mat. Inga överraskningar. En helt vanlig dag helt enkelt. Det enda som inte är bra är att jag glömde matlådan hemma, fiasko!!

måndag, februari 08, 2016

Kvalitetslurre

Varma koppen!

Nervös

Nu sitter jag utanför och väntar. Och det sjuka är att jag är nervös....

Intagningsprov

Idag är det intagningsprov för Ina på Fryx. Vi har precis kommit hem från det första delprovet. Snart tillbaks för det andra provet. Denna gång ska dom sjunga själva. Ina är nervös. Ungefär som jag brukar kunna vara vid pingisbord...... Stackars barn!

fredag, februari 05, 2016

Vilken förmiddag

Var hit till 05:45 och har haft grymt körigt sen dess. Lyckades dock fixa några problem. Många återstår......

torsdag, februari 04, 2016

Två arbetsdagar kvar

Får se hur det skall gå att genomlida. Jag var rätt så trött när klockan ringde imorse. Var inte helt sugen på att gå upp. Men det blir ju sällan bättre för att man ligger och drar sig. Det hade varit skönt med sovmorgon på lördag men eftersom det är seriesammandrag så får man ingen sovmorgon. På söndag kanske....

onsdag, februari 03, 2016

Pingis

Körde ett lunchpass med Foppa. Det är inte många pingispass denna säsongen som jag tyckt varit roliga. Men 2 av dessa har varit de 2 lunchpass jag kört med Foppa. Jag var helt slut efter dryga 1 timmes spel. Men det var effektiv tid. Inga pauser. Han börjar bli riktigt säker på deffen och när han dessutom spelar offensivt så fort man inte gör det svårt för honom så är det riktigt jobbigt att möta honom. Kul att han fått en nytändning!! Jag kanske skulle prova det samma.....

Torsk igår

Ja, det kändes som en förlust i alla fall. 0-0 hemma mot Southampton är inte helt ok. Vi hade massor av chanser att göra mål men gjorde det inte. Deras målis var bra men vi gjorde honom bättre än vad han är. Nu börjar fjärdeplatsen vara i rejäl fara. USA är inte långt efter och vi är inne i en riktig svacka. Det märks att vi saknar Cazorla på planen. Det finns ingen som kan ta sig ur knipor och vända spelet lika bra som han. Vet inte när han är tillbaka men när han väl är spelklar så måste han ju komma i spelform oxå. Ju tidigare dessto bättre!!

tisdag, februari 02, 2016

Vilken morgon!

Imorse var jag något trött. Så jag bestämde mig för att inte stressa och att jag, eftersom jag var sen, skulle skjutsa barnen till fritids. Men shit vad mycket missade samtal jag hade från jobbet! Det var både på jobbmobil och min egna. Det var röstmeddelanden och SMS. Tydligen stora problem och hela produktionen låg nere.

Så jag hade verkligen något att sätta tänderna i när jag väl kom till jobbet. Och det tog inte så lång tid innan vi fixat så att det gick att börja producera igen. Återigen hjälte! Jag gissar att detta är något man inte kommer att komma ihåg när det är dags för nästa lönerevision!!!

måndag, februari 01, 2016

Februari

Då är vi inne i februari. Snart sommar....

Har inte så mycket att orda om just nu. Har ingen inpiration att skriva för tillfället. Men den kommer nog snart tillbaka.

Ha en bra måndag!