fredag, november 30, 2007

onsdag, november 28, 2007

Aj, aj!!

Var på gymmet igår för första gången sedan 19/10. Och nu börjar jag känna att jag tränat. Det börjar göra lite ont i kroppen. Var och spelade innebandy idag och hoppades att det skulle dämpa träningsvärken lite men det har jag nu svårt att tro. Men det har nog gått över på fredag. Då blir det, förhoppningsvis, ett nytt gympass. Så helgen genomlids väl med träningsvärk. Förhoppningsvis så kan The Gunners lindra smärtan på lördag med 3 pinnar mot AV.

Heja Arsenal!!!

Ny tröja


Direkt från The Armoury. Något stor än så länge men hon blir väl större så småningom.

tisdag, november 27, 2007

Usch!

Var det så här jobbigt det kändes när Arsenal förlora en match. Hade faktiskt förträngt det. Men även om Arsenal spelade med många B- och C-lagsspelare och jag inte förväntat mig annat än torsk idag så känns det riktigt jobbigt. Får hoppas att detta inte sätter sig i skallen på grabbarna. Man vet ju aldrig hur juniorerna reagerar när dom helt plötsligt loosar en match. Är ju inte helt vana med det. Nu är det bara att ta nya tag på lördag då en ny tuff match väntar, AV på bortaplan är inte enkelt. Det har vi ju sett tidigare denna säsong när Ch€£$ki åkte på torsk. Men förhoppningsvis ställer Arsenal upp med några A-lagsspelare och då borde det räcka för seger.

Heja Arsenal!!!

söndag, november 25, 2007

Sista ölen


Blir en Boddington. Förmodligen det enda bra från Manchester.

John Smith på fat


Är inget som man springer på hemma på pubbarna så man får passa på när man är i England.

Visst är det kul att resa bort men oj vad man saknar den här lilla filuren.

Bästa platserna


På Emirates Stadium ser ut så här. Det var en riktigt trevlig rundvandring och en bra guide. Dags att börja ta sig till flyget.

Picadilly


En söndagsmorgon. Nu ska jag ut till Emirates Stadium och gå på tur.

lördag, november 24, 2007

torsdag, november 22, 2007

Efter sjukdom kommer hårdträning


Här tränas dribbling.
I matbutiken

Visst har ni väl sett de otaliga smakprovstanter och gubbar som står och bjuder på olika matprover i matbutikerna? Allt från choklad till riktig mat. Idag stod det en dam på Hällas ICA Maxi och bjöd på skinka som hon med plasthandskar trädde upp på små tandpetare. Och det kan ju verka seriöst med handskar och allt om det inte var för att hon dessutom var snuvig. Jag ser på håll att hon står där och snyter sig rejält i en näsduk. Dessutom med dessa plasthanskar på. För att direkt efter det peta på lite skinka på nya tandpetare. Nu har jag kommit så jag skall gå förbi henne och givetvis frågor hon mig om jag inte vill smaka på lite skinka.
-Nej tack, det är bra ändå.
-Men det är klart du ska smaka på denna jättegoda skinka.
-Nä, jag vill inte! Och ser framför mig hur hon snyter sig......
Detta är inte fräscht mina vänner. Får det gå till på detta vis? Usch! Tur att man, när man är på restaurang, inte ser vad dom gör inne i köket. Det är väl knappast bättre där......

Ja, ja, nu är det bara ett drygt dygn kvar tills jag åker till London och Emirates Stadium. Roligt för mig :-)

Heja Arsenal!!!

tisdag, november 20, 2007

Angående lotto


Klassiskt citat "hur svårt kan det va?", klockrent vid många tillfällen. T ex när man pratar golf....

Blivande skattemas?


Ja, vem vet? Men miniräknaren verkar väldigt intressant och rolig. Heja Arsenal!

Dagens lurre!


Biff med lök och till det blir det kokt potatis. Ska förhoppningsvis bli gott.

måndag, november 19, 2007


Viken tur att tvättstugan är ledig ikväll. Det finns lite, av lilla C nerkräkta, kläder mm att tvätta. Men det är inte helt kul att tvätta. Det måste jag ju medge. Tur man kan spela bingo på mobilen...

Heja Arsenal!!!
I'm back!!!

Skönt, idag känns det återigen rätt så bra. Visst, lite matt och så men det är väl ganska naturligt när man inte ätit ordentligt sen i torsdags. Det bästa av allt är att Carolina äntligen har fått tillbaka aptiten. Åt både lunch och lite efterrätt idag, skönt! Nu är det bara G som skall bli kry. Men eftersom hon ligger ca ett dygn efter mig så borde hon bli bra imorgon, hoppas.

Sverige gjorde väl inte många glada i lördags. Det blev stor-torsk. Det bästa var väl att jag lyckades somna i soffan precis innan avspark och vaknade till efter en stund och såg att det stod 1-0 till Spanien. Bara att gå och lägga sig i sängen och sova. Slapp man bli av med två timmar i onödan.

Heja Arsenal!!!

lördag, november 17, 2007

Det har gått några dagar sen sist.........

Men som alltid så finns det anledning till det. Det började med att Carolina blev dålig och och fortsatte med att jag blev dålig och slutade(?) med att G blev dålig. Vinterkräksjukan löd Carolinas dom igår (fredag). Hon börjar, tack och lov, bli lite piggare nu men än är det inte över. G är sängliggande nu och jag börjar känna mig lite starkare igen. Med lite tur så kanske vi har varit längst ner i källarn nu och kan börja klättra uppåt igen.

Förhoppningsvis kan Sverige se till att kvala sig EM ikväll. Sen match är det vilket betyder att man kommer somna i soffan strax efter avspark........ Om man nu är vaken så länge.

Heja Arsenal!

måndag, november 12, 2007

3 nya poäng och tillbaka i serietopp!

Sköna 3 pinnar idag. Det är ju alltid oroligt innan matchen. Och när sen Reading ställer upp med 8-9 man i försvaret ser det lite svårt ut. Men med lite fart och rörelse kan Arsenal göra 1-0 strax innan pausvilan. Sen är det bara att spela på i andra halvlek när ytorna öppnades upp. The Gunners fick dessutom ett mål, fleaktigt, bortdömt. Men vad gör det. Vi vinner matchen och allt är frid och fröjd.

Heja Arsenal!

Nappsoppa


Ser ju riktigt gott ut.....

Gunners *klapp klapp klapp*


Ikväll är det match borta mot Reading. Vinst med minst 2 mål annars stannar äcklen från Manchester kvar i ligatoppen. Heja Arsenal!

torsdag, november 08, 2007

Härligt!


Idag kom membership pack från Arsenal. Den "får" man som medlem i the mighty Gunners.

En av Carolinas favoritsysselsättningar


Är att riva i pappersinsamlingen. Jag finner det dock inte lika roande att plocka upp det igen.
Jag har en kompis som brukar skicka SMS till mig med roliga historier. Så jag tänkte att jag skulle delge er alla en av dessa:

Två blondiner satt på en parkbänk i månskenet i Västerås en kväll och diskuterade. Då frågar den ena blondinen den andra:
-Vilket är det längst till, Sala eller månen?
Den andra blondinen:
-Men hallååååååå.. SER du Sala eller???
Tänk så det kan vara.

Jag hann inte mer än skriva här på bloggen att jag var av med förkylningen, Arsenal spela en usel match borta mot Slavia Prag, jag torska några kronor på samma match (ja, jag vet, jag brukar inte spela på Arsenal men 57% ränta på några timmar är svårt att motstå), jag somna på en trästol under denna match, blivit uttagen till lag-DM finalen på lördag i bordtennis, innan jag vaknade upp i morse med ont i halsen igen.

Får väl gå på C-vitaminen igen. Och jag som hade tänkt träna lite BT innan helgen. Får ställa in det oxå. Får hoppas att den gamla fina taktiken "att vila sig i form" håller.

Det enda possitiva med poängen igår för Arsenal är väl att man nu är klara för åttondelsfinal i CL. Och att man därmed kan vila viktiga spelare i de sista två matcherna i gruppen. F ö spelar inte Arsenal förrens på måndag kväll. Och då i Canal+. Det betyder att då kan jag i alla fall somna i soffan när matchen går......

För den som undrar varför det numera så sällan kommer några bildbloggsinlägg från mig. Kan jag berätta att förra helgens bredbandsavbrott gjorde stora hål i min plånbok då jag var tvungen att surfa på mobilen. Så m a o får Mälarenergi/Bredband2 ta på sig dessa uteblivna bildbloggsinlägg....

Heja Arsenal!!

onsdag, november 07, 2007

Ibland kan man undra!

Ikväll spelar, som tidigare sagts, Arsenal match i Champions League. Men Viasat, som visar alla Champions League matcher, har den dåliga smaken att inte visa matchen på varken TV6, Viasatsport 1, Viasatsport 2 eller Viasatsport 3. Det betyder att man blir tvungen att köpa en webbsändning ikväll. För matchen måste man ju se. Ska bli kul, förhoppningsvis, att se några spelare som tidigare inte spelat så mycket då Fabregas, Hleb, Toure och Rosicky inte är med ikväll.

Heja Arsenal!
Idag är faktiskt förkylningen mycket bättre. Tog en överdos av C-vitamin igår och det verkar ha gjort susen. Istället har jag haft ont i min tand som jag har sprungit till tandläkarn med i två år nu. I morse var det dags igen och man skulle rensa nere i rötterna igen. Men denna gång gick man lite djupare ner efter rekomendationer från specialisterna.

Jag har i alla fall världens bästa tandläkare. Han är ett riktigt Arsenal-fan. Och vi brukar snacka mycket Gunners när jag är där.

Ikväll är det dags för ny match i Champions League. Slavia Prag på bortaplan blir nog inte så enkelt som man kan tro. Men förhoppningsvis går det som förväntat och vi efter kvällen är klara för slutspelet.

Heja Arsenal!

tisdag, november 06, 2007

Shit!

Då verkar det som om det är min (o)tur att bli förkyld, suck. Vakna i morse med lätt huvudvärk och ont i halsen. Är väl bara att avvakta och se om det bryter ut eller om man har tur och slipper. Hoppas bara att Carolina klarar sig.

Heja Arsenal!

måndag, november 05, 2007

Äntligen!!

Äntligen är bredbandet tillbaka. Förmodligen ett väldigt enkelt fel att åtgärda men eftersom det har varit helg så är det ingen som har jobbat. Det är ju märkligt att man säljer tjänster som skall vara tillgängliga dygnet runt men sen när det är något som är fel så är det bara vanliga arbetstider som gäller.

Tänk om Bellevue skulle börja sälja bowling dygnet runt men inte ha personal på plats när det blir fel? Det skulle ju aldrig funka. Särskilt inte med tanke på hur ofta man måste tillkalla personal för att något strular....

Nu var det länge sen Arsenal vann. Och då räknar jag inte Kalle-Anka cup som någon riktig turnering (om vi nu inte skulle gå och ta hem den... för då är det ju den viktigaste titeln ;-)). 2 raka oavgjorda matcher. Jag skrev i ett inlägg för en dryg vecka sen att vi skulle slå ManU med ett par mål (om inte shrek-Rooney eller fjoll-Ronaldo skulle snubbla in några bollar) . Nu hände precis det, båda två gjorde mål. Och det var det enda dom bidrog med under hela matchen. Usch! Gillar dom inte......

Nu är det bara att ta nya tag och komma in i vinnarcirkeln igen.

Heja Arsenal!!

Carolina och en jätteboll


Hemma hos farmor och farfar finns det en stor boll som Carolina gillar att leka med.

söndag, november 04, 2007

Utan internet


Sen i fredags har internetanslutningen varit nere. Dags för Mälarenergi att sluta fika nu. Jag har tröttnat på att vänta. Tur man i alla fall kan surfa på telefonen. Heja Arsenal!

lördag, november 03, 2007

Trött


på att vänta på mamma som ska springa i alla affärer? Det är i alla fall mitt tips. F ö så är det snart avspark. Heja Arsenal!

fredag, november 02, 2007

På öppna förskolan


bjuder Carolina pappa på mat. Hon verkar gilla att stå vid spisen. Får hoppas att det håller i sig.

torsdag, november 01, 2007

Emirates Stadium

Hittade denna bild från Emirates Stadium när jag kollade på gamla bilder. Denna bild är från i våras. Snart är det dags att åka dit igen.

Den 24/11 åker jag över för att bevittna slakten mot Wigan. Dagen efter blir det en rundtur på arenan innan det är dags att åka hem igen.

Ska bli kul att få se The Gunners igen. Abstinensen har varit stor sedan i våras.
Då var den första omröstningen klar. Det gällde alltså vilket lag man tror vinner PL. Arsenal är det lag som flest tror på. Vi får väl se, hoppas att ni har rätt.

Det kommer nu en ny omröstning och den gäller vem ni hoppas skall vinna PL. Vi får se om det blir någon skillnad.

Carolina kör taxi


En något udda taxi dock. 2 rattar och cab. Undrar om man får åka med?