söndag, juni 29, 2008

EM-final


Sitter och kollar på finalen med Carolina helt plötsligt säger "hamburgare", "ser du?". Till slut fattar tom jag. McDonalds har reklamskyltar runt planen som Carolina sett.

Nyklippt


Carolina har precis fått luggen klippt av mamma.

Balkong


I år blev det bara lite blommor på balkongen. Jag ska senare leta upp en bild från fru bloggs storhetstid. Då kunde man knappt komma ut på balkongen.
En vecka kvar

Till semester. Men denna vecka börjar med 2 lediga dagar. Detta pga att dagis slår ihop avdelningar och alla Carolinas fröknar är lediga. På onsdag är det resa till Allingsås som gäller. Inget jag ser fram emot direkt. Sen är det bara 2 dagar kvar på jobbet. Tyvärr så känns det som för få dagar pga det jag skall hinna göra innan semestern.

Ikväll spelas finalen i fotbolls-em och Spanien och Tyskland gör upp om guldet. Jag åker, med största sannolikhet, till PD och kollar på den.

Heja Arsenal!!!

fredag, juni 27, 2008

Derek


Och Johannas handväska.

Rille Bloggar



På Pitchers


Träffar man på Sandra.

*klapp klapp klapp*



Ja, nu funkar det igen!


Får se hur länge.
Bloggen läggs ner?

Eller åtmindstonde trappas ner rejält. Det verkar som om min mobilkamera har slutat att fungera, snyft. Och utan att kunna ta kort blir det inga inlägg från mobilen. Och jag gissar, utan att veta, att inläggen från mobilen står för den större delen av alla inlägg. Så länge som mobilkameran strejkar är risken för uteblivna uppdateringar här på bloggen överhängande.

Heja Arsenal!!!

Snart dags


för att träffa grabbarna på Pitchers. Så om någon har vägarna förbi så är det bara att hänga på.

torsdag, juni 26, 2008

onsdag, juni 25, 2008

Stoppa pressarna!!!

Här kommer ett riktigt scoop. TB's brorsa återvänder till pingisbordet. I morgon kl 17,00 kliver han in i hagen i Åsbyhallen. Göran Badbyxa ställer upp som sparring och undertecknad är så ledsen att jag inte får vara med om denna högtidsstund.

Nu var det kanske dumt att gå ut så här offentligt med detta. Risken är ju att det kommer vara långa köer för att få uppleva detta. Så mitt förslag är, för att alla ska kunna få en skymt, att man bara får titta i några minuter innan man går ut från hallen igen. Om alla som vill skall hinna se spektaklet så är det nog på detta sätt som det måste gå till. Åsbyhallen är ju inte världens största hall. Men hade HBTK vetat att jag skulle släppa denna bomb så hade man nog bokat upp Globen för detta event.

Förhoppningsvis kan TB's brorsa lämna en rapport här som en kommentar. Jag kan knappt vänta på den.

För övrigt kan nämnas att det vita laget återigen spelade skjortan av det svarta laget i dagens innebandy, så det så!

Heja Arsenal!!! Och TB's brorsa!

lördag, juni 21, 2008

Halvtidsvila

Mellan Holland och Ryssland, 0-0. Tycker Ryssarna är bättre än så länge. Frågan är om dom orkar hela matchen. Holland kommer nog snart att byta in Robben och RvP. Då blir dom mycket farligare framåt. Kuyt håller ju inte. Dessutom så har han ju inte någon släkting/kompis som dömmer nu...........

Heja Arsenal!!!

C och G


Var igen sig en stund.

Och det


tog inte lång tid tills första pölen hittades.

Pöljakt


Det är sol och regn om vartannat eller samtidigt. Då måste man ju ut på pöljakt.

Potatissallad


A la Rille. Ska bli gott.
Pigg

Det är märkligt att så fort det är helg och man har möjlighet att sova lite längre på morgonen så ska Carolina vakna vid 5-tiden och vill genast upp och äta gröt. Men i veckorna när hon skall upp och gå till dagis så kan det ibland vara helt omöjligt att väcka henne. Nu har hon 2 dagar i rad vaknat 4:50 respektive 5:10 och vill upp. Och att få henne att somna om är stört omöjligt. Äta gröt! Säger hon och sen är det bara att gå upp.

På måndag är väl ordningen återställd och att vakna strax efter 6 är väl inte att tänka på. Då skall det väl sovas till minst 7...... Visst är det härligt!

Heja Arsenal!!!

fredag, juni 20, 2008

I morgon


blir det ett försök att göra Rilles goda potatissallad.

Vad


är bättre än en Irish?

Carolina


gör en Henke Larsson.

Fruktsallad


med glass och grädde, mmm.
Gael Clichy signs new long-term contract with Arsenal

Japp, så är det. Har precis läst detta på http://www.arsenal.com. Han har varit riktigt bra i år och verkar vara en kille med hjärtat hos Arsenal. Han har gjort så att Cashley C***t inte har saknats det minsta. Och killen är dessutom inte direkt lastgammal, född 1985, och har därmed en lång karriär kvar hos The Mighty Gunners.

Annat var det att läsa i midsommar förra året. Då blev det klart att Thierry Henry skulle lämna för Barca. Det kändes då som ett hårt slag för klubben men med facit i hand så var det precis i rätt tid. Arsene knows!

Heja Arsenal!!!

Gammalt vin


Ja, ändå från 1991. Gott var det i alla fall!

Ingen äkta midsommarmat


Men det ska nog bli gott ändå. Oxfile med klyftpotatis och pepparsås.

torsdag, juni 19, 2008

Kvartsfinal i EM

Ikväll spelar Tyskland mot Portugal. Inte så värst svårt att välja ett lag att heja på.

Tyskland *klapp klapp klapp*

Och det är väl inte så svårt att gissa varför?

Heja Arsenal!!!
Midsommar

Vilket innebär 3 dagars ledighet från jobbet, tråkigt! Vad ska man då göra? Det är ju fruktansvärt långt till måndagen. Längtar redan tillbaka till jobbet.

Skämt o sido, det ska bli riktigt skönt med några dagars ledighet. Sen är det bara 8 arbetsdagar kvar till semestern. 6 veckor i sträck blir det i år (2 av dessa är föräldrarledigt). Dock är det inte så mycket planerat. Hoppas att pingisträningen i Hallsta drar igång tidigt så man kan spela pingis om inte annat.

Trevlig midsommar allihopa och ta hand om Er!

Heja Arsenal!!!

Finklädd


Det måste ju vara varje litet barns högsta önskan att ha en tröja det står Arsenal på.

måndag, juni 16, 2008

Vad hände?


Vart tog sommaren vägen? Tur man jobbar några veckor till. Heja Arsenal!!!

torsdag, juni 12, 2008

Vinst


Det var utlottning på kurren och jag lyckades vinna, stort! Heja Arsenal!!!

På väg till Åland


Nä då. Men väl ut på Söder.

Dörröppning


Det är bara att hålla upp kortet mot en dosa så låses dörren upp. Frukosten är fantastisk på detta hotell. Heja Arsenal!!!

onsdag, juni 11, 2008

Fotboll


Efter en måltid på Pizza Hut är det nu dags att avrunda dagen med lite godis och fotboll.

Hotellrummet


Är helt ok. Och lite till faktiskt.

Sitter på tåget


Tyvärr så glömde jag hörlurarna till telefonen hemma. Så det blir inget musiklyssnande på tåget. Skönt att sverige vann igår. Nu finns det i alla fall en liten chans till kvartsfinal. Nu går tåget. Heja Arsenal!

tisdag, juni 10, 2008

Snart avspark

Sverige kliver ikväll in i EM-turneringen med en match mot de regerande mästarna. Och hur det gick till, att Grekerna vann EM, kan jag fortfarande inte fatta.

Laguppställningen är inte precis den jag skulle valt. Men det är ju å andra sidan inte jag som bestämmer och då kan man kanske ha lite andra tankar än huvudansvariga har.

Imorgon bär det av till den kungliga huvudstaden för en 3-dagarskurs. Ska bli kul. Tyvärr så har Carolina fått feber och det är aldrig kul att lämna hemmet när någon är sjuk. Men så är det ibland.

Givetvis så kommer det något blogginlägg från Stockholm. Så sitt nu kvar vid datorn i 3 dagar och uppdatera webbläsaren så skall ni se att rätt som det är dyker det upp ett nytt inlägg :-)

Heja Arsenal!!!

måndag, juni 09, 2008

Äntligen en riktig anledning till att se en EM-match i fotboll

Ikväll kommer Peter "Liverpool" Flöjtfeldt att dömma matchen mellan Holland och Italien. Jag kan inte annat än säga grattis till de bägge lagen. Vi får väl rätt snart se om vår stolthet i europa har käkat pizza eller rökt på innan matchen. Men i alla fall:

Peter Flöjtfeldt *klapp klapp klapp*

Heja Arsenal!!!

onsdag, juni 04, 2008

Någon som vet?

Jag ska på kurs i Stockholm 3 dagar nästa vecka. Men det var ruskigt svårt att få tag på hotellrum. Till slut hittade jag ett men det var svindyrt. Som tur är så pyntar ju firman, men ändå.

Men åter till frågan, vad är det som händer i Stockholm nästa vecka? Och visst, ett svar är väl att TB kommer på besök. Men mer?

Heja Arsenal!!!
Bloggen har varit kapad!!

Ser att min blogg har varit kapad. Hittade ett inlägg om att jag skulle ha spelat kubb. Och det kan jag ju säga direkt att det aldrig skulle ske. Det är lika otroligt som att jag skulle varit med i någon turnering och spelat semifinal idag och dessutom torskat stort i den. Så stort att vi inte skulle ha fått ner en enda pinne. Och det kan väl vem som helst räkna ut att det inte är sant.

Den som hackat bloggen verkar dessutom vara en hävert på Photoshop då han/hon lyckats få in mig på en lagbild. Vart är världen på väg? Vem kan man nu lita på? Vad är det som händer?

Det enda man kan lita på är att båtarna mellan Sverige och Åland tuffar på i rätt riktning.

Heja Arsenal!!!
På gång?

Det cirkulerar just nu rykten på internet att Coachen håller på att planera en ny kryssning. Enligt "säkra" källor så är det någon form av kick-off inför nästa bordtennissäsong. Ryktena är dessutom rätt så intensiva så förmodligen blir det av. Klara för krysnningen är Kenneth the rocker i pianobaren (som lovat att spela många gamla Whitesnakelåtar), Maggan (som lovar att sluta spela när vi kommer till pianobaren), diskokungen (som ska dansa non-stop under 22 h, kan dyka upp var som helst och dansa) och en hemlig gäst som eventuellt skulle bada i havet om han blev väckt.

Jag tycker det låter som ett lyckat gäng som Coach har lyckats dra ihop och jag hoppas verkligen att det blir av och att det inte är dom vanliga silly season-ryktena.

Heja Arsenal!!!

Sen lurre


Men väldigt god! Kebbe med ris på Tropic är aldrig fel.

tisdag, juni 03, 2008

19 Juli

Lägg det datumet på minnet. Då är det nämligen dags för The Mighty Gunners att dra igång matchandet igen. Och i vanlig ordning så är det Barnet dom möter i första träningsmatchen. Vet inte hur länge denna tradition pågått men det är ett gäng år.

Heja Arsenal!!!
Kubb

Imorgon är det semifinaldags i kubbtävlingen här på jobbet. Och givetvis har vi nått den. Vi inledde kubbturneringen med en jättekross och vi räknar iskallt med att fortsätta i samma stil. Jag menar, hur svårt kan det vara? Klossarna står ju stilla.

För er som är intresserade kan ni läsa om hur det gått här på bloggen. Men bara om vi vinner......

Heja Arsenal!!!

söndag, juni 01, 2008