onsdag, juni 25, 2008

Stoppa pressarna!!!

Här kommer ett riktigt scoop. TB's brorsa återvänder till pingisbordet. I morgon kl 17,00 kliver han in i hagen i Åsbyhallen. Göran Badbyxa ställer upp som sparring och undertecknad är så ledsen att jag inte får vara med om denna högtidsstund.

Nu var det kanske dumt att gå ut så här offentligt med detta. Risken är ju att det kommer vara långa köer för att få uppleva detta. Så mitt förslag är, för att alla ska kunna få en skymt, att man bara får titta i några minuter innan man går ut från hallen igen. Om alla som vill skall hinna se spektaklet så är det nog på detta sätt som det måste gå till. Åsbyhallen är ju inte världens största hall. Men hade HBTK vetat att jag skulle släppa denna bomb så hade man nog bokat upp Globen för detta event.

Förhoppningsvis kan TB's brorsa lämna en rapport här som en kommentar. Jag kan knappt vänta på den.

För övrigt kan nämnas att det vita laget återigen spelade skjortan av det svarta laget i dagens innebandy, så det så!

Heja Arsenal!!! Och TB's brorsa!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej alla!!!

Coachen måste tyvärr meddela att han uteblir från säsongsupptakten, men nästa torsdag passar bättre för lite lek dvs. uppvärmning en runda i milspåret, stafetter, hoppa hage (hoppa över hage) osv.

Planera in nästa torsdag, gäller även du L as Ny...tänk på att det finns chans till två helger med bara rara grabbar............

//Coachen

Funderar på att bjuda in Kennet o eventuellt Maggan oxå, nej bara K så det blir lite körsångsdrag...

Möts Derby, Leeds, Chelsea o Arsenal nästa år i samma serie eller????

Kommer inte riktigt ihåg....

Derby borde tröstpremieras för endast en seger på hemmabana i premier league, ja för tusen en seger på hela säsongen var det visst.

Det måste vara en tippares dröm att ha ett så säkert lag med på tipset...

Anonym sa...

Då börjar det bli dags att limma igen då :)

1 dryg timme kvar tills det underbara ljudet av nylimmat gör sig gällande i Åsbyhallen igen.Misstänker dock att limmet har torkat,för det är ju trots allt JÄVLIGT länge sen man använde det.Självklart öppnar jag burken titt som tätt för att ta en liten "sniff"av det goda.
Nej,återkommer ikväll och meddelar hur det gått.
Hoppas inte folk har blivit bortskrämda av TB nu när han gått in här och droppat bomben!Vore skitkul och det kom 30-40 pers i alla fall.Begär inte mer än det,allt över det är bonus.
Välkomna alla pingislovers!!!
Var ni än befinner er i landet.
Kommer då osökt in på en Hans G:are: - De kommer från alla håll!!!

/TB:s brorsa som nu ska börja leta efter pingisväskan i nån garderob.

Anonym sa...

Förbanndes helvetes jävla skit.Kan inte komma på något bättre att säga just nu.Nyss hemkommen från Åsbyhallen,där det för övrigt var fullsatt hall.Eller åtminstone halvfullt med folk.Ärligt talat var det inte en käft där!!
Började lira mot Goran Badbyxa och lägger med 2-4 i set.
Sen dyker Jonny Big upp i hallen.Tar en match mot honom och vinner med 3-2 efter att ha haft stora problem med hans "Cribbaservar".Pust,betyder att man fortfarande är nr 1 på Kanthal i alla fall.
Sen går Goran Badbyxa en match mot Jonny Big,vilken slutar med 3-1 seger för Byxan.
Sen avslutar Byxan och jag med bäst av 7,där TB:s brorsa till slut står som lycklig segrare med 4-3.Eller lycklig och lycklig förresten!! Det innebär ju att jag torskade med 6-7 sammanlagt mot Byxan. Därav min ilska och vrede i början på rapporten.

För övrigt kan nämnas att armen känns bra och tummen är vid liv.

/TB:s brorsa som här uppmanar folk att anmäla sig till nästa veckas drabbning,som blir någon gång på torsdag nästa vecka.Har hört att Pelle Promenad ska vara klar.Allt enligt Mr Big. Micke Bank skulle golfa idag men var eventuellt sugen nästa vecka!

TB ! Coach!! Ni är klara va?

Anonym sa...

Ska försöka få in detta i mitt fullspäckade schema. Och jag gissar att det är som saftblandare jag skall komma. Jag behöver väl inte ta med racket?

/TB

Anonym sa...

Korrekt TB...

varför inte prova några nya smaker

en undran bara???

Var är L as Ny

en legend

som chef på kungliga P-verket kan han väl inte stå o kasta klump ???

//Coachen