lördag, juli 26, 2008

Ina har badat


Hemma hos mormor och morfar. Kan ju inte varit del i denna värme. Synd att man är för stor själv för att komma ner i baljan.

onsdag, juli 23, 2008

Vill inte ge sig

I över 2 veckor har jag, mer eller mindre, haft ont i halsen. Och nu har det blivit mer igen. Det går inte svälja utan att det gör fruktansvärt ont. Funderar nästan, men bara nästan, på att gå till någon kvacksalvare (som kallar sig läkare) för att få hjälp. Men jag är skeptisk mot läkare. Och det borde ju ge med sig snart ändå. Och det är ju ändå precis det, -"avvakta några dagar till så ska du se att det ger med sig...", man betalar x antal kronor för att läkaren ska säga. Så jag går nog inte till vårdcentralen i morgon heller.

Heja Arsenal!!!

Slockna i soffan


Det tar på att fira mamma.

Fru Blogg fyller år


Så då blir det smörgåstårta.

onsdag, juli 16, 2008

Carolina


är helt slut efter lite fotboll. Eller har hon sett för mycket Liverpool och därför kastat sig på marken?

Maten klar


Efter ett tungt träningspass är det skönt att komma hem till dukat bord. Det är ordning på tjejerna.

Gymmet


Har precis kommit ut från gymmet. Lite skrotlyftning och dryga 5 km. Får se hur kroppen reagerar på detta. Antingen så försvinner förkylningen helt eller så blir jag helt däckad.

tisdag, juli 15, 2008

Helt underbart

Jag brukar följa Arseblog. Och läser med nöje det han skriver om Arsenal. Nu är det ju silly season som gäller och Alex Hleb är en av Arsenals spelare som det ryktas om titt som tätt. Och det roliga med Arseblog är alla hans smeknamn på spelarna. Särskilt dom som är på väg bort eller som har sagt något olämpligt i pressen.

Just Hleb har fått ett roligt namn, Dribbly McNoscore, och det är ju så himla rätt. Han dribblar en massa och gör inga mål. Även Adebayor har fått flera namn, bland andra detta, Adebayboring. Hur kul som helst tycker jag.

Heja Arsenal!!!

Tuna park


Man kanske skulle passa på och åka till Munktell Arena. Med lite tur har Norrland 1 träningsläger där nu.
Kan inte sova

Nä, vaknade för en stund sen och kan nu inte somna om. Rethostan håller på att ta knäcken på mig. Jag har ingen rethosta under dagen men när jag ska ligga och sova så är det kört. Nu har jag i alla fall dagit lite medicin som G köpte i Finland när vi var där senast. Det skulle tydligen vara bra grejer. Får hoppas att det hjälper.

Heja Arsenal!!!

fredag, juli 11, 2008

Arsenal överraskar

Och värvar en fransman. Det trodde man ju aldrig skulle ske. Samir Nasri heter spelaren och är inte mer än 21 år. Helt i linje med Mr Wengers sätt att skaffa spelare. Han var med i franska landslaget under EM men spelade inte överdrivet mycket. Men förhoppningsvis kan han visa sig något målfarligare än Alexander Hleb som enligt rykten är på väg bort.

Heja Arsenal!!!

Tvättstugan *klapp klapp klapp*


Det är sååå roligt! Borde göras oftare.

onsdag, juli 09, 2008

Detta åt G


Handskalade räkor precis som Rille vill ha det.

Lurre


Det fanns ett mål med våran lilla promenad. Det var att få lite mat i oss. La Pasta blev det och gott var det.

En stilla promenad


Idag har jag ont i halsen och är snuvig. Men det är ju så fint väder så en lugn promenad blir det i alla fall.

söndag, juli 06, 2008