söndag, maj 31, 2009

Senaste ryktet


Barca ska köpa kapten Fabregas för 40 miljoner pund. Troligt? Inte! Heja Arsenal!!!
Det går inte

Ibland händer det, vissa veckor, att man får för lite sömn. Och då tänker man, jaja, jag tar igen det i helgen. Den här veckan var sådan. Trött som en tokig efter fem arbetsdagar. Så igår mitt på dagen sov jag ett par timmar.

Och visst det kändes jättebra efter det. Problemet var bara att det var ju helt omöjligt att somna igår kväll. Jag som hade tänkt somna i bra tid för att få tillräckligt med sömn i natt. Men inte, jag vände och vred på mig ända till en bit efter kl 01:00. Och vid 05:30 var det dags för Ina att vakna igen. Och jag kan ju inte gärna säga åt fru Blogg att gå upp med Ina när det är Morsdag (som om det skulle gå och göra det någon annan dag).

Så man kan väl sammanfatta denna smörja jag skrivit med att det inte går att sova ikapp, försöker man så är det bara ett lån av kommande natts sömn.

Och kom ihåg alla där ute att det är Morsdag idag. Och till Mamma om du läser detta, du är bäst!!

Heja Arsenal!!!

lördag, maj 30, 2009

Innergården


Är verkligen rogivande. Särskilt ljumma kvällar som denna.

Nån som grillat


i lekparken. Men att plocka undan efter sig var tydligen för jobbigt. Det här är bara en liten del av allt skräp som ligger här.

Shortsväder idag


Snart blir det gungning i lekparken.

fredag, maj 29, 2009

torsdag, maj 28, 2009

Idag var det tungt


Det är inte med lätta steg man kliver in på jobbet idag. Träningen var riktigt jobbig idag. Kan bero på att det var innebandy igår.

onsdag, maj 27, 2009

Hatten av!

För Arsenalkidsen som vann FA Youth Cup i år. Senast Arsenal vann var 2001. Kul, och det visar att det finns en skaplig tillväxt inom klubben även om säkert inte mer än en eller ett par gubbar kommer slå sig in i A-truppen i framtiden.

Ikväll är det dessutom korpfinal i Rom. Jag hoppas verkligen Barca vinner för jag har väldigt svårt för Scum USA. Dessutom unnar jag Kungen en seger i CL. Lycka till ikväll Henri!

Heja Arsenal!!!

tisdag, maj 26, 2009

Final

Säsongens viktigaste cup i England avgörs just nu på Anfield Road i Liverpool. Det är i FA Youth Cup. Finalen spelas över två matcher och går mellan Arsenal och Liverfool. Första matchen på Emiraten slutade med en 4-1 seger till The Mighty Gunners. Och just nu leder man borta med1-0. Med andra ord är det just nu totalt 5-1 till The Kings of London. 60 min återstår.

Alla kommer väl ihåg vad som hände denna dag för 20 år sedan? Just det, Arsenal reste till Liverpool för att där, i sista omgången, vinna ligan! 2-0 slutade matchen då efter mål av Alan Smith och Michael Thomas.

Heja Arsenal!!!
Uselt, eller inte....

Var precis ner till gymmet för att köra ett pass. Men tyvärr visade det sig att dom har börjat med sommartider där så dom stängde redan 19:00. Surt när man väl har tagit sig dit. Det som är bra med sommartiderna är i alla fall att dom öppnar redan klockan 09:00 på lördag och söndag. Det passar mig bättre än 10:00 som det är på vintern.

Heja Arsenal!!!

Kul med gamla bilder. Denna hittade jag

Kul med gamla bilder. Denna hittade jag i jobbmobilen.

Gunga *klapp klapp klapp*


Men det är ganska trevligt i detta underbara väder!

söndag, maj 24, 2009

Säsongen är över

Vad ska man nu göra när det inte finns någon fotboll att kolla på? Arsenal avslutade i alla fall säsongen på ett snyggt sätt. 4-1 hemma mot Stoke inför över 60000 personer. Nu är det bara att vänta på att försäsongen skall dra igång så man kan få se lite träningsmatcher. Förhoppningsvis har vi förstärkt på några väl valda platser i laget.

Heja Arsenal!!!

Ina


har gröna fingrar.

Tänk att man skall behöva


använda åbäket även på en söndag, Usch!

Då var man här igen


Härligt, gillar inte dom där långa helgerna. Bättre att hålla igång hela tiden. Och inte minst hålla igång Sverige!

torsdag, maj 21, 2009


Det blev en ganska lyckad tripp till jobbet idag. Fosters är dessutom en av få lageröl som jag kan hälla i mig.

Skönt att få jobba


Härligt att man får åka till jobbet även idag. Jag skulle absolut inte vilja vara hemma i fyra dagar.

tisdag, maj 19, 2009

Är det?

Kolla detta: http://pingisfan.blogspot.com/2009/05/norrtull-i-karlstad.html. Är det en kändis iklädd röd tröja på bord 3 som är med och lirar ca 1:40 in i videon?

Äntligen


I morse tog jag mig i kragen och åkte ner till gymmet. Härligt att vara igång igen!

fredag, maj 15, 2009

Vackert



Irish Coffee



Fantastisk!


Efterrätten var helt suverän. Synd att den tog slut.

Ina


åt lite av varje. Med en massa glass till efterrätt.

Huvudrätt


Pepparstek, kanon!

Förrätt


Toast skagen gjord på kräftor. Riktigt gott!

Dubonnet


Gott!

En skärgårdsbåt


Den kan man se från Gabriella som vi nu ska åka med. Ina är så glad över att få åka båt igen. Och tänk att Ville Viking stod och hälsa välkommen när vi gick ombord.

onsdag, maj 13, 2009

Om ni...

flyger till London med SAS och landar på Heathrow så kan ni ha förmånen att få inflygningen över London. Och då har ni möjlighet att se Emirates stadium uppifrån, stort! Värt flygkostnaden bara det! Att man sen även fick se Wembley, Stamford Bridge, Craven Cottage och några andra mindre sevärdheter som Big Ben mm var ju ren bonus.


Här en bild på Emirates (dock inte från planet)


Heja Arsenal!!!

tisdag, maj 12, 2009

Hemma igen

Och som vanligt, trots att man har haft skoj, så är det skönt att komma hem igen. Det var en höjdarresa, trots förlusten. Och som alltid så går tiden alldeles för fort. Vi var igång från morgon till kväll alla dagar. Kanske det berodde på min förkylning som gjorde att jag hade svårt att sova på nätterna. Så jag drog med mig Lalle upp på frulle så fort dom öppna den och sen var det bara att ta det därifrån.

Det var kul att prova på Club Level på Emiraten. The Brewery Tour på Fullers var oxå en höjdare. Man lärde sig lite på den till och med. Till exempel så fick man veta var det var för skillnad mellan Chiswick Bitter, London Pride, ESB och London Gold. Men det tänker jag inte berätta här, haha. Inte nu i alla fall. Sen var det även kul att läsa alla kommentarer som kommit in här på bloggen från alla kända och okända.

Enda plumpen med resan var väl att jag inte hann/orkade med att åka till HBTK's avslutning.

Heja Arsenal!!!

söndag, maj 10, 2009

Lalle


firar segern på Burger King.

Har ni sett?


Vilket fint golv dom har inne på Club level. För övrigt kan jag meddela att fotboll är ett världsligt ting. Betyder ingenting. Helt ointressant. Vem bryr sig? Skit samma! Tacka vet jag bordtennis, det är idrott det!

After



Before



Tänk


vad glad man var innan matchen. Det var bättre förr.

En tröst


i halvtid. Men vi har i alla fall tur med vädret!

Utsikt från våra platser


Helt ok. Helnöjd!

En fråga?


Är det någon mer än jag som blir lycklig av denna vy? Heja Arsenal!!!

Fish and chips


Det blir en bra lurre.

Guinness


Nu börjar uppladdningen inför matchen. Heja Arsenal!!!

Hyde Park


Tyvärr gick solen just i moln. Men jag gillar verkligen att promenera här.

Utsikten från hotellrummet


Är inte så tokig. Känns ju inte som om man är mitt i en storstad. Heja Arsenal!!!

Frullen


Detta är allt som bjuds. Rätt så färglös.

lördag, maj 09, 2009