tisdag, augusti 31, 2010

Fest imorgon

Imorgon kväll är det företagsfest. Ett större tält är uppslaget inne på området och nu hoppas jag bara att det skall bli fint väder så kan det nog bli trevligt.

Angående transfers i sista stund så verkar det mest som om The Mighty Gunners lånar ut spelare men att ingen spelare kommer in. Nu får vi förlita oss på Almunia i kassen. Och visst, han kan vara riktigt bra ibland. Men tyvärr är han riktigt uset därimellan.
Ikväll stängs fönstret

Så idag är det sista chansen för klubbarna att köpa och sälja spelare. Det brukar nästan alltid hända spännande saker så här i sista stund. Vi får väl se om Arsenal fixar en målvakt idag.

måndag, augusti 30, 2010

Känner mig som

Idag känner jag mig som Lena Ph. Jag har så ont i en lilltå. Det är en plåga att gå överhuvudtaget. Fick ont under sista kvarten på innebandyn igår men man kan ju inte bara lägga ner för det. Nu får vi se hur länge detta skall hålla i sig. Det känns inge bra i vart fall. Slaget över armen som jag fick den sista minuten av träningen är dock ingen större fara. Lite svullen men det går nog över på nån dag.
Sista veckan

Då går jag in på årets sista arbetsvecka. Tänk att det bara är 5 dagar kvar att jobba detta år. Och bara 4 mornar att gå upp. Sen blir det soft under hela hösten, haha, det kan jag ju inbilla mig. Det är ju sen jobbet börjar. Men det blir i alla fall ett annorlunda jobb jämförst med jobbets jobb..

söndag, augusti 29, 2010

Lång väntan

Efter 3 omgångar i Premier League är det dags för interlull igen. Ett par kvalmatcher skall spelas och man måste gå omkring här och oroa sig för att Arsenalspelarna skall skada sig. Dessutom är det inte i närheten så kul med landskamper som Arsenalmatcher. Så en lång väntan till nästa omgång blir det.
Första passet

Jag är precis hemkommen från säsongens första innebandyträning med Rådjuren. Det ska bli lite spännande att vakna imorgon. Risken finns för rejäl träningsvärk. Eller den kanske kommer under morgondagen och är som värst när jag ska kliva ur sängen på tisdag.

Skönt att vara igång igen i alla fall. Det behövs verkligen. Jag har tröttnat på att springa runt i radhuset och försöka packa upp prylar som jag inte vet vart dom skall stå.

Största


Kanske världens största spindel.

fredag, augusti 27, 2010

torsdag, augusti 26, 2010

Mätt

Det blev en Pirra till lurren idag. Det mättar rätt så bra. Sen kanske det inte är den allra bästa maten men ibland så är det svårt att låta bli.....

Ikväll är det lottning till CL. Igår gick ju våra grannar med det tomma prisskåpet vidare för första gången, synd....

Man ska väl inte snacka om bra lottningar osv men faktum är att med en lättare lottning så går inte CL-spelet ut lika mycket över ligaspelet. Det är nog så svårt helgen efter en CL-omgång.

onsdag, augusti 25, 2010

Frukt


Frukthandlarn har levererat frukt. Så nu klarar man sig nog till lurren.
Redan

Jobbet har inte börjat än och jag har precis ätit frulle. Ändå är jag redan vrålhungrig. Det kan bli en lång förmiddag det här. Eller så får man göra ett besök ut till automaten och köpa sig en Snirre, det har jag sett på TV att det skall vara bra när det kurrar lite i kistan....

tisdag, augusti 24, 2010

Tillbaks!

Då är man, efter 5 veckor och 1 flyttdag, tillbaka på jobbet. Ska bli skönt att få vila upp sig 9 dagar innan föräldrarledigheten börjar. Det blir nog fullt upp på jobbet dessa dagar för det är en hel del som "måste" göras när jag är på plats. Nu kör vi!

måndag, augusti 23, 2010

söndag, augusti 22, 2010

Vad bra!


Vad bra för brorsan nu när han tränar hårt inför seriespemiären!

Yes!


Äntligen är vi här igen.
Sliten idag

Efter gårdagens möbel- och kartongbärande så känns det i kroppen idag. Jag har inte mycket till kraft kvar. Det får bli en softardag helt klart. Dock så måste jag klippa gräset på PB. Men det får bli lite senare. Med lite tur så börjar det regna....

Tack till alla som hjälpte till med flytten igår. Det var en ovärderlig hjälp och utan er hade det aldrig gått! Dessutom så gick det relativt snabbt tycker jag.

fredag, augusti 20, 2010

Första bilden


inifrån nya bostaden.
Idag

Idag har vi tillträde till vårat radhus. Så i eftermiddag blir det att börja flytta prylar. Imorgon går den stora flytten. Då hoppas jag att vi skall få över det mesta, framförallt de tunga prylarna. Lite "skräp" kommer säkert vara kvar men det är ok.

Spännande skall det bli hur som helst. Kl 10 skall vi ner på stan och träffa säljarn.

onsdag, augusti 18, 2010

måndag, augusti 16, 2010

1 pinne i premiären

En poäng borta mot Liverpööl kanske inte är så dåligt? Eller är det? Med tanke på hur matchen såg ut igår så är det bedrövligt. En man mer i 45 minuter och ändå behöver man hjälp för att kunna göra ett mål. Det var faktiskt en riktigt usel match och om det inte blir bättre snabbt så kan säsongen vara över i november. Eller, det kanske är då den börjar, bottenstriden. För om det fortsätter så här så är det inte omöjligt att man gör tidernas största plattsäsong.

söndag, augusti 15, 2010

torsdag, augusti 12, 2010

onsdag, augusti 11, 2010

Ballongen


Är på gång att bli större. Kanske hinner vi i alla fall se det innan flytten.

Grillning


Vad jag börjar bli hungrig nu!
Ännu ett

Då var ännu ett pass i skogen avklarat. Ca 5,5 km blev det och förhoppningsvis kan det bli lite innebandy i eftermiddag. Tyvärr var det lika tungt som vanligt att jogga och det verkar inte bli lättare för varje gång. Jag hade ju en liten förhoppning om att det skulle kännas bättre efter några pass. Men det kanske krävs fler än dessa 3 pass sen i lördags? Förmodligen.

söndag, augusti 08, 2010

Är det över innan det ens har börjat?

Ja, det är frågan jag ställer mig idag efter att ha sett Arsenals genrep igår. Visst, det är bara en träningsmatch men det är den sista träningsmatchen innan serien drar igång nästa helg. Och man hade ju önskat sig någon form av förbättring jämfört med förra säsongen, men tyvärr...

Man vann visserligen matchen. Men 6-5 är inget seriöst resultat. Och det som man hade hoppats skulle ha förbättrats, det som var Arsenals svaghet förra säsongen, försvarsspelet var uruselt. En darrig polsk målvakt med ett, dessutom, uselt försvarsspel framför sig gör ju att det blir 5 kassar i baken. Och jag kan inte se att detta kommer att förändra sig på en vecka. En vecka då dessutom alla är iväg på landskamper. Med andra ord så finns det inte en chans att träna på sina svagheter.

Och på tal om landskamper, vad i hela friden skall dessa vara bra för veckan innan serien drar igång? Det kommer ju bara betyda att spelarna kommer tillbaka skadade. Nä, det är dags att vi säger ifrån dessa meningslösa landskamper nu. En bojkott borde göra susen. Om ingen går och tittar på dom eller vägrar att se dom på TV så lägger dom nog ner dessa meningslösa "vänskapslandskamper".

lördag, augusti 07, 2010

11 månader idag


Tänk att Freddie snart är ett år!
Fy!

Usch vad jobbigt det skall vara att springa, nä, jogga, ok då, lufsa i spåret. Nu var det ett gäng veckor sen och man får åter börja på ruta ett. Idag blev det extra jobbigt.

För återigen så möter man en snubbe som springer motsols. Och att denna snubbe dessutom springer i en ManUSA-tröja gör ju att man måste ju bara vara snabbare. En ren principsak. Och det är ju dessutom så att man skall inte bara vara snabbare utan man skall ju dessutom springa längre. Man skall med andra ord vara säker på att "motståndarn" har lämnat spåret innan man själv viker ner sig. För annars kan han ju tänka, "klart han var snabbare som sprang så kort sträcka...", och det vill man ju inte riskera.

Idag gjorde dessutom Ina sitt första varv i spåret. Men hon orkade inte springa hela tiden. Men man kanske inte skall ha för höga förväntningar, hon är ju inte 4 fyllda än.

I eftermiddag blir det att bänka sig framför datorn igen för att se Arsenal träningsspela i Polen. Sista genrepet innan serien börjar nästa helg. Och det är väl stor risk för att Fabregas, som igår sa att han skall spela kvar i Arsenal, och van Persie inte är med. Och med TB's Brorsas stora idol, Bendtner, på skadelistan borde det bli så att den nya pojken, Chamakh, som lirar mot Pööl.

onsdag, augusti 04, 2010

Som Coachen redan nämnt

Young forward Sanchez Watt has today joined newly-promoted Leeds United on loan for the entire 2010/2011 season.
Nineteen year-old Sanchez will be familiar with his surroundings for next season, as he spent the last two months of the 2009/2010 on loan at Elland Road, helping the Yorkshire club to promotion to the Championship.

Bara att önska grabben lycka till och hoppas att han inte dras ner i fördärvet..... ;-)

Freddie


har intagit första parkett framför TV'n. Hon måste tro att det är en Arsenalmatch snart.

måndag, augusti 02, 2010

Trallen borttagen


Nu kan dom komma hit och bygga ut och måla om. Men med tanke på hur hantverkare är så kanske vi inte hinner se resultatet innan vi flyttar.