lördag, augusti 07, 2010

Fy!

Usch vad jobbigt det skall vara att springa, nä, jogga, ok då, lufsa i spåret. Nu var det ett gäng veckor sen och man får åter börja på ruta ett. Idag blev det extra jobbigt.

För återigen så möter man en snubbe som springer motsols. Och att denna snubbe dessutom springer i en ManUSA-tröja gör ju att man måste ju bara vara snabbare. En ren principsak. Och det är ju dessutom så att man skall inte bara vara snabbare utan man skall ju dessutom springa längre. Man skall med andra ord vara säker på att "motståndarn" har lämnat spåret innan man själv viker ner sig. För annars kan han ju tänka, "klart han var snabbare som sprang så kort sträcka...", och det vill man ju inte riskera.

Idag gjorde dessutom Ina sitt första varv i spåret. Men hon orkade inte springa hela tiden. Men man kanske inte skall ha för höga förväntningar, hon är ju inte 4 fyllda än.

I eftermiddag blir det att bänka sig framför datorn igen för att se Arsenal träningsspela i Polen. Sista genrepet innan serien börjar nästa helg. Och det är väl stor risk för att Fabregas, som igår sa att han skall spela kvar i Arsenal, och van Persie inte är med. Och med TB's Brorsas stora idol, Bendtner, på skadelistan borde det bli så att den nya pojken, Chamakh, som lirar mot Pööl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar