söndag, augusti 08, 2010

Är det över innan det ens har börjat?

Ja, det är frågan jag ställer mig idag efter att ha sett Arsenals genrep igår. Visst, det är bara en träningsmatch men det är den sista träningsmatchen innan serien drar igång nästa helg. Och man hade ju önskat sig någon form av förbättring jämfört med förra säsongen, men tyvärr...

Man vann visserligen matchen. Men 6-5 är inget seriöst resultat. Och det som man hade hoppats skulle ha förbättrats, det som var Arsenals svaghet förra säsongen, försvarsspelet var uruselt. En darrig polsk målvakt med ett, dessutom, uselt försvarsspel framför sig gör ju att det blir 5 kassar i baken. Och jag kan inte se att detta kommer att förändra sig på en vecka. En vecka då dessutom alla är iväg på landskamper. Med andra ord så finns det inte en chans att träna på sina svagheter.

Och på tal om landskamper, vad i hela friden skall dessa vara bra för veckan innan serien drar igång? Det kommer ju bara betyda att spelarna kommer tillbaka skadade. Nä, det är dags att vi säger ifrån dessa meningslösa landskamper nu. En bojkott borde göra susen. Om ingen går och tittar på dom eller vägrar att se dom på TV så lägger dom nog ner dessa meningslösa "vänskapslandskamper".

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är nog lugnt. Det är nästa helg ni ska visa klass inte i en match mot ett halvtaskigt polskt lag. Man U vann rättvist Community Shield, vi ser grymt sega och oinspirerade ut. Inte bra, det är ju inte bara att trycka på en kapp och tro att allt ska fungera.

//Lalle