fredag, maj 30, 2008

torsdag, maj 29, 2008

En femma och lite skrot


En morgon på Nautilus är inte fel. I alla fall med tanke på att det är invägning imorgon. Två kryssningar sen senaste invägningen har satt sina spår. Hoppas att fem km på löpbandet hjälper till att hålla nere uppgången.

onsdag, maj 28, 2008

Varför har inte?

Ja, varför har inte Coach och TB's brorsa bloggar för? Varje gång jag läser deras kommentarer här på bloggen undrar jag detta. Jag brukar oftast garva för mig själv när jag läser dessa comments. Dom verkar ju ha skivandets gåva och kan uttrycka sig på ett bra och lättsamnt sätt.

Så nu hoppas jag att jag snart kan lägga upp några länkar till här bredvid som skulle lyda "Coachens blogg" och "TB's brorsas blogg". Hur stort skulle inte det vara?

Heja Arsenal!!!

måndag, maj 26, 2008

Kryssning *klapp klapp klapp*

Efter en fantastiskt trevlig kryssning med HBTK så är man tillbaka i verkligheten igen. Men man måste ju få minnas lite från utflykten. En sak jag funderat på är hur ruskigt snabbt tiden gick. Det börja med käk vid 18-tiden och utan att ha kollat alltför noga på klockan så tror jag nog att runt 19:30 hade vi nog käkat klart. Maten var ok. Framför allt tycker jag att oxfilén och potatisgratängen var riktigt bra.

Men sen, var tog tiden vägen? För vi satte ju oss vid pianobaren direkt efter maten, i samma veva som Maggan slutade spela och berätta att hon inte ville med och bada på morgonen. Och strax därefter var klockan 04:00 och man gick och la sig. Tiden bara rusade ju iväg. Måste säga att när Kenneth drog igång "Here I go again" på pianot så steg tempraturen rejält. Birka, Viking, eller vad vi nu åkte har väl inte haft sådant drag sedan Anna Book drog igång med alfabetet och Sandra D körde nån lappsong 2006.

Ett stort tack till alla medresenärer! Hoppas att det blir fler kryssningar framöver!

Heja Arsenal!!!

fredag, maj 23, 2008

Ica Maxi


Har kaffe som smakprov. Precis vad jag behövde.

På allmän begäran


Inte minst från fru Blogg. Frågan är vem vi fångar på bild med Maggan Svensson i helgen. Mitt tips är TB's brorsa som för övrigt tog denna bild.

torsdag, maj 22, 2008

Det är nära nu!

Och för att få upp stämningen lite inför vad som komma skall så tänkte jag visa några bilder på båten vi skall åka:




Det finns/(fanns?) bara en sak som är dålig på denna båt (och flera båtar med för den delen). Det är att det inte finns Guinness på fat. Men det får väl gå ändå på nå vis.

Heja Arsenal!!!

onsdag, maj 21, 2008

Nära nu!

På lördag är det dags för kryssning igen. Denna gång med Birka Paradise. Sällskapet är Hallstahammars BTK. Dvs Coach, TB's brorsa, brorsan med flera. Det ser jag verkligen fram emot. Har precis kollat på Birkas hemsida och kan där läsa att det blir denna underhållning:

24/5 lördag Sannex Live Company
Pubvärd Kenneth Vidmark
Margareta Svensson Schlagerfeber

Får väl se vad det innebär. Kul skall det i alla fall bli!

Heja Arsenal!!!

måndag, maj 19, 2008

Lycka!

Det finns vissa saker som Carolina tycker om mer än andra. Några favoriter är att åka kana och leka med bollar. Och är man på en finlandsfärja så kan man kombinera dessa båda saker på ett, för Carolina, perfekt sätt. Man borde ha räknat hur många gånger hon åkte kanan. Det var i alla fall en massa gånger.

Frost


Är hösten här?

lördag, maj 17, 2008

Hemma i Sverige igen

Och tydligen var det jobbigt att åka på kryssning.

fredag, maj 16, 2008

tisdag, maj 13, 2008

lördag, maj 10, 2008

Malte och Junior


Läckert!
Rådjuren *klapp klapp klapp*

Då är säsongen över och Rådjuren vann den sista måstematchen för säsongen. 6-4 slutade matchen efter att undertecknad gått in och visat vägen redan i andra minuten. Faktum är att vi ledde med 4-0 efter första perioden men släppte upp dom till 4-3 efter två perioder. 6-4 målet gjordes i öppen kasse. Hur enkelt som helst. Detta betyder att Västmanlands Rådjur klarade sig kvar i Hällaseriens elitserie. Starkt jobbat!!!

Nu är det dags för välförtjänt sommarvila.

Heja Arsenal!!!

Viktig match


Då måste man äta rätt mat!

fredag, maj 09, 2008

Min jordgubbsodling


fortsätter att leverera. Med tanke på vad jordgubbarna kostar nu så har snart mina speciallampor betalat sig.

Lite kvällsmat


Oxfile med potatissallad.

Första för i år


På balkongen alltså. För övrigt så behöver den städas. Hugade spekulanter kan anmäla sig här på bloggen. Guinness utgår som betalning. Snart dags att gå till jobbet igen. Klockan 6 i morgonbitti är det dags. Vi ska inventera ett multipellager. Och ska det bli bra får man göra det själv.

Sommarvärme


Hoppas det håller i sig till november!

torsdag, maj 08, 2008

Viktig match

På lördag spelar Västmanlands Rådjur sin sista match för säsongen. Och det är mycket som står på spel. Det blir en helt avgörande match för om vi skall hålla oss kvar i Hällaseriens elitserie eller ej. Det räcker med oavgjort för oss. Men det kan bli nog så svårt. Inte helt lätt att få ihop ett lag så här sent på säsongen. Vet inte varför men vissa prioriterar väl fel.

Angående Arsenal så spelar även dom sin sista match för säsongen. Sunderland borta väntar på söndag. Sen börjar den jobbiga silly season. Redan har vi förlorat Flamini till Milan. Grabben erbjöds ett rätt så bra kontrakt av Arsenal men valde ändå ett ännu bättre kontrakt med Milan. I Arsenal skulle han, enligt rykten, ha fått ca 50-55 000 £ i veckan men Milan erbjöd mer ändå. Sjukt med tanke på att killen för ett år sedan inte var vatten värd (nästan). Men så kan det vara. Det tråkiga i det hela är att Arsenal inte får en enda spänn i övergångssumma eftersom Flamsters kontrakt går ut nu. Det betyder att han är fri att gå till vilken klubb som helst helt gratis.

Heja Arsenal!!!

söndag, maj 04, 2008

Pressad potatis


Är, på något konstigt vis, godare än opressad potatis. Biffarna och vinbärsylten var oxå god.
Sista hemma

Idag spelar Arsenal sin sista hemmamatch för säsongen. I och med att äcklen från Manchester vann igår så saknar matchen helt betydelse. Så räkna med några oväntade starter idag. För Everton räcker det med en pinne för att man skall vara klara för UEFA-cupspel nästa säsong. Så man kan väl gissa att Everton kommer spela väldigt deffensivt.

Inget tips idag, eller, kryss ligger nära till hands. Men jag lägger nog inte in något spel.

Heja Arsenal!!!