torsdag, maj 08, 2008

Viktig match

På lördag spelar Västmanlands Rådjur sin sista match för säsongen. Och det är mycket som står på spel. Det blir en helt avgörande match för om vi skall hålla oss kvar i Hällaseriens elitserie eller ej. Det räcker med oavgjort för oss. Men det kan bli nog så svårt. Inte helt lätt att få ihop ett lag så här sent på säsongen. Vet inte varför men vissa prioriterar väl fel.

Angående Arsenal så spelar även dom sin sista match för säsongen. Sunderland borta väntar på söndag. Sen börjar den jobbiga silly season. Redan har vi förlorat Flamini till Milan. Grabben erbjöds ett rätt så bra kontrakt av Arsenal men valde ändå ett ännu bättre kontrakt med Milan. I Arsenal skulle han, enligt rykten, ha fått ca 50-55 000 £ i veckan men Milan erbjöd mer ändå. Sjukt med tanke på att killen för ett år sedan inte var vatten värd (nästan). Men så kan det vara. Det tråkiga i det hela är att Arsenal inte får en enda spänn i övergångssumma eftersom Flamsters kontrakt går ut nu. Det betyder att han är fri att gå till vilken klubb som helst helt gratis.

Heja Arsenal!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Var kan man köpa förköpsbiljetter till matchen? Menar då inte Sunderland-Arsenal,nej,utan Västmanlands Rådjur!!!! Sjukt spännande!!!
Trist bara att lagmedlemmar prioriterar fel som du nämner.
Lite skillnad mot HBTK märker jag, där har vi fullt fokus säsongen ut.Men men TB på planen kommer det ordna sig ändå.Vet du om matchen kommer sändas på "nätet" eller? Tänkte på de stackare som inte får tag på biljetter.Antar att det är Ticnet som gäller!
Birka *klapp klapp klapp*
Nära nu!!!!

//TB:s brorsa som har 3 timmar och 45 minuter kvar av nattskiftet för denna vecka

Anonym sa...

Tyvärr säljs det inga förköpsbiljetter. Men om det skulle knipa så kan man alltid komma in med mig. Jag kan ju behöva någon som bär väskan.

Ingen visning på nätet heller. Kanske en direktrapportering här på bloggen. Men det är väldigt osäkert.

Birka *klapp klapp klapp*

/TB

Anonym sa...

Behövs det någon saftblandare???

Jag trodde vi skulle åka med Viking

Lalle//

Anonym sa...

Behövs det någon saftblandare???

Jag trodde vi skulle åka med Viking

Lalle//