lördag, februari 28, 2009

Här är det...


...en som missar fika. Så kan det vara ibland. Heja Arsenal!!!

Usch vad tungt


Fast det är klart, det var 19 dagar sedan senaste passet. Heja Arsenal!!!
Matchdag

Idag är det en ny match för Arsenal. Fulham väntar hemma på Emiraten. Arsenal har inte gjort mål i ligan på flera matcher och idag borde det lossna. Eller rättare sagt, det måste lossna. Vi har inte råd att tappa så många mer onödiga poäng om vi skall hamna bland dom fyra bästa. Och det är väldigt viktigt. Annars blir det inget Champions League till hösten. Och vad det skulle ha för konsekvenser har jag ingen aning om. Men ekonomiskt skulle det vara ett jättetapp. Likaså är det inte lika attraktivt för spelarna. Vilket betyder att vissa spelare kanske vill lämna laget och skyller då på att man inte får spela CL till hösten.

Vi har revanch att kräva på Fulham. Vi torska ju borta i höstas med 1-0 efter en bedrövlig insats. Gallas gjorde bort sig på Fulhams mål. Men han har blivit bättre och bättre under säsongen så en upprepning av det misstaget hoppas jag slippa se. Fulham har bara gjort 3 mål borta under säsongen och det är väl inget som skrämmer precis. Men som vanligt, bollen är rund.

Heja Arsenal!!!

onsdag, februari 25, 2009

Efterrätt


Heja Arsenal!!!

Dags för middag


Det var lax till förrätt. Snart lax till huvudrätt.

Så var det Champions Leaguematch igen!


Detta är ett liv man skulle kunna leva för jämnan.

Vad är det som händer?


2 pints för under 3 pund, helt fantastiskt!

Lalle går lös


i Chelseashoppen. Kul för grabben!

Fish and chips


Lalle kastar sig över lurren. Gott var det!

Billigt!


Ca 22 spänn för en pint John Smiths. Det får man väl säga att det är överkomligt!

Lalle


är fortfarande glad efter Arsenals seger igår. Idag firar vi med en cappucino. Kaffet till frullen var riktigt usel. Heja Arsenal!!!

tisdag, februari 24, 2009

One - nil


to the Arsenal!

One - nil


to the Arsenal!

Lalle


verkar trivas på en Arsenalpub. Heja Arsenal!!!

Hotellrummet


Ser ut så här. Rent och snyggt! Heja Arsenal!!!

Pizza


*klapp klapp klapp*

Lurre


Förrätt är Bruschetta. Riktigt gott!

Gissa sort?



Ännu en flocköl!


Som inte gillar att komma in ensam, John Smiths.

Utsikt från hotellfönstret


Ingen snö som ni kan se.

Cornflakes


På allmän begäran! Rille visste nog inte vad han drog igång när han kallade mig för Cornflakesmannen på förra Londonresan. I övrigt kan nämnas att man var en riktig medmänniska på flyget hit. En ensam förälder med ett spädbarn och ett litet barn hittade inte två platser bredvid varann så jag flyttade bort till en annan plats så dom fick sitta ihop. Heja Arsenal!!!

Boddingtons


kommer alltid i lag...

En klassiker!


Boddington i hotellbaren. Ska bli gott!

söndag, februari 22, 2009

Skinande rent!


Då är den obligatoriska städningen i tvättstugan avklarad, skönt! Och nu är det bara ett dygn kvar tills nästa Londonresa, härligt! Heja Arsenal!!!

Gissa vad jag ska göra?



Dags


att åka och handla lite. För övrigt är det skönt att det bara är en arbetsdag innan nästa ledighet! Heja Arsenal!!!
Nu vet jag!

Jag har känt mig hängig och haft ont i huvudet en tid nu. Det är nog i alla fall en 10 dagar som det varat. Men idag har jag lite mer ont i huvudet än i går. Nu vet jag varför. Arsenal kan ju inte göra mål i ligan längre. Det är klart att man går omkring och oroar sig för det. Man kanske till och med missar Champions League nästa säsong. Det får inte hända. När ska jag då börja må bättre igen?

Matchen igår mot Sunderland var väl ingen höjdare precis. Men man saknade inte chanser att göra mål. Men just nu vill det sig inte. Det verkar bara vara när Eduardo är med som man kan göra mål. Men det är ju lite glest mellan dom matcherna....

Viktigt på tisdag mot Roma är att inte släppa in något mål. Ren bonus om man lyckas göra ett. Sen får vi hoppas att det kommer tillbaka lite spelare till returen i Rom om två veckor.

Heja Arsenal!!!

fredag, februari 20, 2009

Seger för VIK!

Och detta utan att imponera. För att vara riktigt ärlig så var dom faktiskt ganska usla. Men det är ändå starkt att vinna med 4-0 utan att övertyga. I höstas hade man torskat en sån här match med 1-2. Så man ser vad självförtroende ändå kan göra för utgången av matcher i sportens underbara värld.

Imorgon spelar Arsenal hemma mot Sunderland. Normalt skall det bara kunna sluta på ett sätt. Men denna säsong är inte normal. Man har blandat och gett. Ena dagen drömfotboll för att nästa dag inte alls vara med i matchen och torsk mot något bottenlag. Det är kanske så det blir när det är för mycket junisar i laget.

Se bara på HBTK som har ett fantastiskt ungt och lovande lag men som tyvärr blandar och ger lite hur som helst. Men jag tror att om Coachen får chansen att slipa dessa diamanter ytterligare något år så kan det bli riktigt bra. Potensial finns för att kunna bli ett stabilt mittenlag i tvåan.

Heja Arsenal!!!

Om Ina får som hon vill!


Eller som nu, går omkring själv, så hamnar man lätt här...

onsdag, februari 18, 2009

Redan

Idag trodde jag ett tag att det var tisdag och tänk vad skönt det var att inse att det faktiskt är onsdag. Och nu är det bara två dagar kvar till nästa helg. Ska bli skönt! Sen jobb en dag för att sen flyga ner till den engelska huvudstaden för lite fotboll! Längtar!!!

Ikväll spelar VIK en på pappret lätt bortamatch mot Mariestad. VIK har ju verkligen kommit igång bra på slutet och förhoppningsvis så gör dom inte som dom brukar göra mot sämre gäng, nämligen underskattar dom. För det kan väl inte vara annat i tidigare matcher mot soplagen? Men nu gäller det ju en plats i kvalserien. Och då finns det inget annat än full fart från början.

Heja Arsenal!!!

måndag, februari 16, 2009

2-0 i halvtid

Idag gör Eduardo comeback efter 1 års skadefrånvaro. Och han behövde inte mer än 20 minuter på sig för att göra det som hans forwardskollegor har misslyckats med de senaste 3 matcherna. Han gör ett vackert nickmål. Lite senare ökar Bendtner på till 2-0 och borde strax före halvtidsvilan även gjort 3-0. Arsenal har haft ytterligare bra lägen och spelar riktigt bra idag. Hoppas att det håller i sig i andra halvlek.

Heja Arsenal!!!
Matchdag

Så var det äntligen dags för en Arsenalmatch igen. Och som tur är så visas den på Viasat sport fotboll. Det är omspelsmatchen mot Cardiff i FA-cupen som gäller ikväll. Och det måste avgöras idag. För övrigt är det redan lottat vilka Arsenal får möta i näst-nästa matchen om man skulle vinna ikväll och i nästa omgång. Men det struntar vi i nu. En match i taget som man brukar säga.

Jag hoppas verkligen att jag kommer orka se matchen ikväll för jag har sån huvudvärk och känner mig inte alls pigg. Men bra spel av Arsenal ikväll kanske skulle vara den perfekta medicinen.

Heja Arsenal!!!

söndag, februari 15, 2009

Jaha


Det här var inte mycket till toalett. Viksjö kyrka *klapp klapp klapp*

lördag, februari 14, 2009

En helg utan Arsenal


Hur ska det gå? Ok, jag slipper genomlida en halvtaskig match som blir onödigt jämn. Men det känns ändå tomt. Match först på måndag. Heja Arsenal!!!

torsdag, februari 12, 2009

Invägning

Imorgon är det dags för invägning igen. Men eftersom jag skall VABba imorgon så fick jag göra min invägning idag. Det går återigen åt rätt håll. Nu gäller det att hålla i detta och ta sista steget ner till målet. Nu kan det ju bli rätt tufft till nästa gång då en Londonresa ligger precis innan. Och det brukar inte vara något man tappar i vikt av.


Heja Arsenal!!!

tisdag, februari 10, 2009

På väg från träningen igår


Så var månen på väg upp. Var rätt så fint. Eller så var jag så trött att jag trodde det var fint. Trött är jag i alla fall fortfarande. Och fint? Det är upp till var och en att avgöra.

Där ser man


Team Norrland är på gång!

måndag, februari 09, 2009

Ch€l$ki, nya Sp*rs?

Ja, man måste ju få börja undra i alla fall. Nu har man återigen sparkat en tränare. 7 månader ficka Scolari på sig att visa om han dög eller inte som tränare i den ryska klubben. Men det visade sig att han inte gjorde det. Långsiktighet verkar inte vara ordet för den ryske gangstern till ägare.

Man ville ha en tränare som gjorde så att laget vann och dessutom spelade en underhållande fotboll. Inget av detta har Scolari lyckats med på sin korta period. Men det är nog inte så lätt att sätta sin prägel på ett lag under en så kort tid. Tänk då även på att Drogba varit skadad till och från. Han är ju annars en notorisk måskytt av rang. Man har fått alternera på mittbacksplatserna under hela säsongen. Vilket inte var fallet under José M.

Vi får väl se vad detta får för konsekvenser nu. Det kanske blir ett lyft men det kan även bli en jätteflopp. Time will tell. För egen del gör det inget om kräftgången i ligan fortsätter för CFC. Det är ju trots allt det lag som ligger närmast före The Mighty Gunners och därmed just nu det lag vi måste ta oss förbi innan serien är slut om vi vill spela i Champions League nästa säsong.

Heja Arsenal!!!

torsdag, februari 05, 2009

Intressanta dagar

Igår och idag har det varit riktigt intressanta dagar på/med jobbet. Vi har uppgraderat hårdvara och en del mjukvara på en "gammal" produktionsutrustning som jag en gång i tiden var med och plocka in på firman. Och det var hög tid att vi bytte ut dessa prylar då det inte finns någon backup på dessa nu längre.

Det är ju alltid lite spännande vad som skall hända. Kommer det gå som det ska eller kommer det att krångla. Vi har haft hjälp av en finsk firma. Det är några killar som var med och byggde utrustningen för 10 år sen som nu har startat en ny firma. En intressant sak som hände var att den nya PC'n var för snabb för kommunikationen. Så detta fick fixas till. Nu funkar nästan allt som det ska. Det är bara några prylar kvar som skall fixas men det är inget som stör på något vis just nu. Och förhoppningsvis kan vi sova lite bättre de närmsta åren utan att vara rädd för att det skall krascha.

Igår kväll så var vi dessutom ut och käkade på Karlsson på taket. Det var riktigt gott. Tyvärr så blev det inga bilder tagna på den underbara måltiden. Men kanongott var det i alla fall.

Heja Arsenal!!!

tisdag, februari 03, 2009

Så blev det klart till slut

Det tog lång tid innan det blev bekräftat från officiellt håll, dvs propagandaapparaten (arsenal.com), att AA var klar för spel med The Mighty Gunners. Men till slut så. Nu återstår att se om han var värd att vänta på. Personligen tror jag inte att han kan bidra med så mycket under pågående säsong. För det brukar ta ett tag att komma in i Premier Leaguespelet. Men till nästa säsong kan han nog bli en riktig tillgång. Hoppas jag har fel och att han kommer in och dominerar direkt.

Heja Arsenal!!!

måndag, februari 02, 2009

Kommer, kommer inte?

På Skysports hemsida kan man läsa följande angående Andrei Arshavins eventuella övergång till Arsenal. Jag har skonat er från spekulationer angående spelare som eventuellt skulle "vara på gång" till Arsenal under detta transferfönster. Men nu är det slutspurten kvar innan fönstret stänger. Och jag hoppas verkligen att Arsenal presenterar Arshavin ikväll. Med tanke på alla skador som är i truppen så skulle ju, i och för sig, vilken spelare som helst vara välkommen. Annars är väl risken att Mr Wenger själv sitter ombytt på bänken i väntan på inhopp.

Fr Skysports
"18.50 Arsene Wenger has told Sky Sports News that Arsenal will make a "positive" announcement on the Andrei Arshavin saga this later evening."

Heja Arsenal!!!
Kaos i England

Ja, det har ju kommit några flingor snö. Så nu är det kaos i England. Arsenals returmatch mot Cardiff i FA-cupen som skulle spelas imorgon är nu uppskjuten till den 16/2 istället. Nu får vi hoppas att detta är den sista snön som faller i England i år. För jag vill inte vara med om några inställda plan/matcher/pubrundor om tre veckor.

Heja Arsenal!!!

söndag, februari 01, 2009

Rätt nöjd

Jag ser fram emot nästa Londonresa nu. Ska bli kul att se två Champions League-matcher live två dagar i rad. Och helnöjd med priset är jag oxå. Jag kollade runt lite för att se vad olika resebolag skulle ha för motsvarande paket. Och det är bra många tusenlappar mer än vad vi betalar. Så det gör ju att man blir rätt så nöjd. Dom pengarna kan man ju lägga på något viktigare än resa, på The Armoury t ex. Tänk vad mycket Arsenalkläder man kan få för några tusen.....

Heja Arsenal!!!