torsdag, februari 05, 2009

Intressanta dagar

Igår och idag har det varit riktigt intressanta dagar på/med jobbet. Vi har uppgraderat hårdvara och en del mjukvara på en "gammal" produktionsutrustning som jag en gång i tiden var med och plocka in på firman. Och det var hög tid att vi bytte ut dessa prylar då det inte finns någon backup på dessa nu längre.

Det är ju alltid lite spännande vad som skall hända. Kommer det gå som det ska eller kommer det att krångla. Vi har haft hjälp av en finsk firma. Det är några killar som var med och byggde utrustningen för 10 år sen som nu har startat en ny firma. En intressant sak som hände var att den nya PC'n var för snabb för kommunikationen. Så detta fick fixas till. Nu funkar nästan allt som det ska. Det är bara några prylar kvar som skall fixas men det är inget som stör på något vis just nu. Och förhoppningsvis kan vi sova lite bättre de närmsta åren utan att vara rädd för att det skall krascha.

Igår kväll så var vi dessutom ut och käkade på Karlsson på taket. Det var riktigt gott. Tyvärr så blev det inga bilder tagna på den underbara måltiden. Men kanongott var det i alla fall.

Heja Arsenal!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Inga rapporter från träningarna längre....

Lever NI på gamla DM alternativt SM titlar...

Kommande KM på gång som ni/vi skall arrangera????

//Coachen (som måste plocka in fightern kanske???)

Ola frågar igen om hur mycket ni kostar den 19 februari...

Anonym sa...

Kan bara svara för mig själv. Men jag lever fortfarande på DM-titeln i PSD 1980 i Östergötland. Kommer ihåg att jag vände ett 14-20 underläge i skiljeset mot Tobias Svensson i semifinalen.

Sånt glömmer man inte, och jag lever fortfarande på det!

/TB