måndag, februari 09, 2009

Ch€l$ki, nya Sp*rs?

Ja, man måste ju få börja undra i alla fall. Nu har man återigen sparkat en tränare. 7 månader ficka Scolari på sig att visa om han dög eller inte som tränare i den ryska klubben. Men det visade sig att han inte gjorde det. Långsiktighet verkar inte vara ordet för den ryske gangstern till ägare.

Man ville ha en tränare som gjorde så att laget vann och dessutom spelade en underhållande fotboll. Inget av detta har Scolari lyckats med på sin korta period. Men det är nog inte så lätt att sätta sin prägel på ett lag under en så kort tid. Tänk då även på att Drogba varit skadad till och från. Han är ju annars en notorisk måskytt av rang. Man har fått alternera på mittbacksplatserna under hela säsongen. Vilket inte var fallet under José M.

Vi får väl se vad detta får för konsekvenser nu. Det kanske blir ett lyft men det kan även bli en jätteflopp. Time will tell. För egen del gör det inget om kräftgången i ligan fortsätter för CFC. Det är ju trots allt det lag som ligger närmast före The Mighty Gunners och därmed just nu det lag vi måste ta oss förbi innan serien är slut om vi vill spela i Champions League nästa säsong.

Heja Arsenal!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ny tränare på GGGGG!!!!

Till Chelsea???

Har fortfarande inte hört något, hur svårt kan det vara????

Tycker de att jag saknar meriter eller...försök själva att leda ett gäng "xxxxxzgfasdkhgflwefg" i ett gäng år med starka viljor hit och dit.....

Som jag ser det står det mellan Stolpe ut och Coachen själv....

//Coachen

Anonym sa...

Coachen *klapp klapp klapp*

/José Mourinho