onsdag, juni 30, 2010

Hur?

Hur ska man nu kunna somna på kvällen? Ja, nu när det är uppehåll några dagar i VM. Jag slocknade 2 minuter in i andra halvlek och vaknade upp precis efter matchens slut. Men ikväll, hur ska jag då somna? Får kanske plocka fram någon gammal inspelad Premier Leaguematch. Det borde ju funka det med.

Jag ställde aldrig väckarklockan tills imorse. Tänkte jag skulle få sova ut. Men 05:15 slog man upp ögonen och kunde inte somna om, bortkastat!

tisdag, juni 29, 2010

Tillbaka på jobbet

Efter en långhelg, 4 dagar, är man tillbaka på jobbet för 3,5 dagars jobb. På fredag bär det av till London för en helg. Fredag till måndag. Så det blir i alla fall 2 hela dagar där. Och en konsert står på programmet. CSN på Royal Albert Hall på söndagkväll. Nä, dags att göra rätt för sig.

måndag, juni 28, 2010

onsdag, juni 23, 2010

Blir fiaskot ett faktum idag?

Idag finns alla möjligheter till ett praktfiasko för engelsk fotboll. Landet som tror dom är bäst i världen men som alltid "underpresterar". Visst, möjligheten finns fortfarande till ett bra VM men det är hög tid att leverera nu. Annars är fiskot ett faktum!

Postlåda


En bild för Lalle med andra ord.

tisdag, juni 22, 2010

Fåglar


Jag går och matar fåglar den här och delar av nästa vecka.
Grattis Brorsan!

Idag fyller Västmanlands bästa pingisspelare år. Och det är ju inget vi på redaktionen missar. Så från oss alla här, Grattis på födelsedagen!

måndag, juni 21, 2010

Bara 3,5 kvar

Nu är det strax bara 3,5 dagar kvar till nästa helg. Och det är dessutom en långhelg. Är inte det bra? Jo, det är det!

torsdag, juni 17, 2010

Borta mot Pööl

Arsenal inleder nästa säsong med en bortamatch mot Liverpööl den 14/8. Blackpool hemma (21/8) och Blackburn borta (28/8) är de resterande matcherna i augusti. Som alltid är det bra med en bra start på säsongen och med dessa tre motståndare så finns ju alla möjligheter till 9 pinnar i augusti!

onsdag, juni 16, 2010

Klent gensvar
Det blev inget gigantiskt gensvar på en eventuell träff på lördag. Det var The Real som var på. Och det är ju underbart! Det finns i alla fall en kompis där ute! TB's brorsa är mer än osynlig numer. Coachen verkar fokusera på Ravellitipset. Borgen och Kjelle vägrar ju gå ut någon annanstans än på Hotell Scheele. Och sorry grabbar, jag orkar inte åka till Söping en helg till.
Fast det är klart det är ju några dagar kvar till på lördag. Eller finns det andra datum som passar bättre?



fredag, juni 11, 2010

Xavi är en j-la pajas!

Hur många gånger i veckan kan en spelare gå ut och snacka om samma sak utan att pressen slutar att rapportera om det? Nu har Xavi återigen för hundrade gången sagt att Cesc måste komma till Barca nu. Cesc har Barca DNA och vill spela för oss. Bla Bla Bla och åter BLA! Kan igen jäkel gå in och täppa till truten på den där sopan en gång för alla? Hur mycket har han i bonus från Barca för att ständigt tjata om att Cesc måste komma nu? Jag blir så trött på såna pajasar.

torsdag, juni 10, 2010

onsdag, juni 09, 2010

Vad sägs?

Vad sägs om en träff på något trevligt hak? Finns det intresse från bloggläsarna för det? En pub-runda helt enkelt. Vi behöver, i och för sig, inte ens ta en runda. Det kan ju räcka att gå till en pub bara. Vad vet jag? Men är det någon som är sugen på det så skriv gärna en kommentar här på bloggen och berätta gärna när det skulle passa.
Ska det behöva vara så?

Igår kväll ringde dom från jobbet igen vid 21-tiden. I morse hann jag inte ens till jobbet innan det ringde. Ska det behövar vara så. Har man som anställd ständig jour? Eller har man rätt till lite lugn och ro ibland? T o m när vi var på kryssning ringde det från jobbet. Men man skall väl igentligen inte klaga. Man ska vara glad att man har ett jobb. Det är inte alla förunnat.

tisdag, juni 08, 2010

Igår morse


Då var man här och promenerade den här tiden. Idag är det jobb som gäller.

söndag, juni 06, 2010

Murphy stout


Jag vet att det är många som väntat på ölbilden.

Huvudrätt


Och efter den gav jag upp. Mätt och glad helt enkelt!

Förrätt


Mm, gott!

Freddie


ska alldeles strax få lite krubb.

Ina


Vi har fått en hytt längst bak i båten. I den hytten finns det jättemycket plats vid fönstret.

Båt


Här står det en båt. Det är väl lika bra att åka ombord. Precis som de senaste gångerna har vi fått hytten uppgraderad.

Somnar


Freddie somnar alltid i bilen.

En släkting


till John Terry. Kanske till och med en avkomma.

Jämtget


Kallades förr i tiden för fattigmansko. Detta för att den användes för mjölkning förr.

Hedemorahöna



Vallby friluftsmuseum


Det här måste vara getkungen.

lördag, juni 05, 2010

Lördag

Och då skall man vara i tvättstugan. Och naturligtvis springer jag i tvättstugan även denna lördag. Ska bli skönt sen när vi har all utrustning själva. Slippa springa till tvättstugan varje lördag. Ta det eftersom. Nä, lite kaffe och sen ner och dra igång nästa laddning.

fredag, juni 04, 2010

Fredag

Och snart slut på veckan. Inte helt fel. Lurar på om man skall ta måndagen ledigt oxå. Vi får se, kanske. Det skulle ju inte vara helt fel i alla fall.

Arsenal tackade bestämt nej till Barcelonas bud på Cesc. Man sa att man inte hade för avsikt att sälja honom och att man inte ville ha några fler bud på honom. Det han gå ett knappt dygn efter Arsenals svar innan man kunde läsa på nätet att "det blir nog ganska enkelt att värva Cesc", "alla spelare har ett pris" bla bla bla bla bla. Hata Barca! Vilka pajasar! Varför kan man inte bara acceptera att Arsenal har bestämt sig för att behålla Cesc. Spelaren ha 5 år kvar på kontraktet. I min värld är det i och med dessa två fakta glasklart att Barca borde hålla käften och sköta sitt i stället.

Sen kan man läsa på nätet olika kommentarer (dock inte från Arsenalsupporter denna gång) om "att spelare som vill flytta till en annan klubb borde få göra det". Varför skulle det då finnas kontrakt? Om spelarna "borde" få spela där dom själva vill. Och varför överhuvudtaget ha transferfönster. Dom kan väl få byta lag efter varje match. Hur skulle det vara?

Spelaren: Jag flyttar till Mallorca efter den här matchen.
Coachen: Varför det? Trivs du inte här? Eller har du för lite betalt?
Spelaren: Nja, jag tänkte jag skulle ta en liten solsemester och skulle ju kunna passa på att lira för Mallorca under den semestern.

Nä, hedra kontrakten ni skriver på. Kommer det bud som accepteras av klubben så okej, hörs hej! Men annars får du fint finna dig vid att kämpa för det laget du skrivit kontrakt med.

Nä, nu dags att jobba!

torsdag, juni 03, 2010

Jordgubbar


Dom är inte egenodlade. Dom är inte billiga. Dom är inte svenska. Men vem kan vänta? Inte jag i alla fall!
Nu är lägenheten ute

Här kan ni gå in och titta på er kommande lya! Kanonlägenhet, bara att sätta igång och buda!

onsdag, juni 02, 2010

Trött

Jag vaknade vid 2-tiden av att jag drömde att vi skulle sälja våran volvo 240. 15 papp skulle vi få av ett par från Göteborg. Det måste varit en jobbig dröm eftersom jag vaknade så tvärt och med en sån olustkänsla. Sen var det svårt att somna om. Och det blev inte lättare av att Ina kom insmygande och sa att det knakade och lät i hennes rum. Så hon fick sova hos oss. Vid halv fem somna jag om och vaknade sen 05:20 av att klockan ringde.

Idag är det dags för innebandy igen. Hoppas jag i alla fall. Vi skall spela en träningsmatch och jag hoppas verkligen vi kan få ihop folk som omväxling. Annars kan det bli jobbigt. Vi har ju inte spelat på 3-4 veckor nu. Men, men, vi vinner väl ändå :-)

tisdag, juni 01, 2010

Skapligt


Det ser ut som om det är skapligt väder ute. Påminner lite om sommaren.
Back in business

Då är man tillbaka på jobbet efter 3 dagars frånvaro. Alltid lika spännande att se vad denna vecka har att erbjuda. Förmodligen enorma möjligheter! Vädret är i alla fall fint att titta ut på här inifrån kontoret. Man längtar inte alls ut till värmeslag och enorma mängder pollen. Nu kör vi!