lördag, december 31, 2011

Angående Henry

Det verkar ju nästan som om det är klart att legenden Thierry Henry kommer göra ett par månader i världens skönaste lag. Det roliga är att jag för några dagar sedan, innan det blev sånt intensivt snack om att han skulle komma, drömde att han var med i en match. Jag vet inte mot vilka men han gjorde som han brukade göra, mål! Välkommen hem Titi!
Och nu hoppas jag

Nu hoppas jag på att Arsenal inte förstör denna nyårsafton. Vid allt annat än vinst i eftermiddag är kvällen förstörd. Då vet jag att jag kommer sitta och vara så där lagom trevlig.....(läs otrevlig). Men vid vinst så kommer jag vara otroligt glad och trevlig :-)
Ett bra slut

Det har gått bra mycket bättre att spela pingis de senaste gångerna. Inte för att jag vinner så många set eller matcher men spelet känns bra mycket bättre än för bara 3 veckor sedan då det kändes helt omöjligt att bara få över bollen. Så det är bra mycket roligare igen att spela. Bra, för det är en bra motion!

Sista passet

Nu är det dags för årets absolut sista pingispass!


fredag, december 30, 2011

Gott Nytt År!


Jag vill passa på att önska Er alla ett riktigt Gott Nytt År!

torsdag, december 29, 2011

Bra pass

Ett av de bättre passen i år.


Sliten i kroppen

Jag spelade innebandy igår. Och eftersom det inte kom några efter oss så spelade vi lite längre tid än vanligt. Nu på förmiddagen blir det pingis. Men jag vet inte hur benen ska orka


tisdag, december 27, 2011

Fiasko!

En som inte bryr sig

Om elpriserna!


Guinness

*Klapp klapp klapp*


Pitchers

Matchen idag kommer att ses på Pitchers. Så dyk upp om du har lust!


Match idag

Arsenal spelar match idag. Och det är ett tillfälle att hänga med i topp-4 racet. Både Chelski och Pööl tappa pinnar igår, vilket gör att det kampen om fjärdeplatsen lever. Normalt skall dagens motståndare inte ställa till några problem. Men som ni alla vet så finns det heller inga lätta matcher i Premier League.

måndag, december 26, 2011

fredag, december 23, 2011

Julstämning

Det är nästan så att man får lite julstämning. Men för att förringa min insats så är nog den här bänken våran ända julpyntning. Lite överdrivet men bara lite.....


Thin Lizzy

Lagar mat och lyssnar på Lizzy från Hammersmith Apollo. Riktigt bra, längtar till februari!


Sista dagen

Nu har jag kommit fram till årets sista arbetsdag. Efter denna dag väntar två veckors ledighet från jobbet. Vilken tur att det kommer spelas mycket fotboll i england under denna tid så man slipper sitta sysslolös. Arsenals match mot Wolves sköts upp 24 timmar pga eventuell strejk i tunnelbanan. Bra eller dåligt vet jag inte. Det blir en dags vila till före matchen men det blir en dags vila mindre innan nästa match.

Eftersom jag gissar att de flesta av er som läser denna blogg har bättre saker att göra imorgon än att läsa här så får jag passa på att idag önska alla snesurfare


En riktigt God Jul!

torsdag, december 22, 2011

Usel match men vinst ändå

Arsenal var riktgit dåliga igår. Men man lyckades ändå, på något konstigt vis, vinna borta mot Aston Villa. Och det kanske är en styrka att kunna vinna även om man spelar helt under isen. Det är ju trots allt poängen som räknas i slutändan. Du gäller det för grabbarna att ladda om inför de hektiska julveckorna. Vi möter lag som vi borde kunna slå och det är viktigt att vi verkligen gör det oxå.

Post

Ina och Freddie fick brev från Arsenal igår. Här sitter Freddie och läser.


onsdag, december 21, 2011

Marble Arch

Kan inte låta bli att gå in och kolla hur det ser ut i London med jämna mellanrum.


God morgon!

Ja, det kan väl kosta på sig att säga så här på morgonen. Idag är jag riktigt müde, som tysken skulle sagt. Det blev lite för sent och lite för mycket spring i natt. Men det får man ta ibland. Det viktiga är att Arsenal spelar ikväll och att jag orkar vara vaken då. Det skall bli lite intressant att se hur Arsenal reagerar på förlusten mot Shitty. Om dom är revanchsugna eller tycker att dom är ganska bra eftersom det var en rätt så jämn match och därför tror att dom är så mycket bättre än Villa så att man inte ens behöver anstränga sig för att vinna?

Sen blir det lite intressant att se vad dom kastar in för ytterbackar ikväll. Jag gissar att Kos går ut på högerkanten och Vermanator går in i mitten. Så frågan är vem dom ställer på vänsterbacken. Den unga spanjoren, Miquel, eller? Det visar sig. Vinst är ett måste hur som helst!

Ha en bra dag!

tisdag, december 20, 2011

Jullurre

Idag ska vi iväg på jullurre med avdelningen. Jag är väl ingen julbordskille men det finns säkert något att stoppa i sig som även jag tycker om. Annars är det fullt upp innan den två veckor långa julledigheten börjar. Särskilt när inte saker och ting går som jag vill så tar det lite längre tid att göra dom. Vissa saker kan jag bara inte begripa att det har gått tidigare men inte nu. Varför? Vem har gjort något för att det skall bli så här? Ahh! Nåväl dags för jobbet, nu kör vi!!

Jag tror jag glömt berätta att kryssningen var bra. God mat på fredagskvällen och flickorna skötte sig exemplariskt. På lördagen gick jag och Ina till badet. Vi var först en kortis i den "stora" poolen. Men gick rätt snabbt till bubbelpoolen. Vilket var tur för när vi kom ut på öppet hav så började det att gunga. Och detta gjorde att den "stora" poolen fick enorma vågor. Först trodde jag att det var någon vågmaskin. Men sen när vågorna var så stora så det slog stenhårt mot kanterna så stängde dom den poolen. Det var med andra ord ingen vågmaskin utan naturliga vågor. Men en bra kryssning!

måndag, december 19, 2011

Helt ute

Arsenal har varit ute från ligatiteln ända sedan den odugliga starten på säsongen. Men det ha funnits en gnutta hopp ända tills igår. Efter torsken mot Shitty så är det helt kört. Och jag börjar vänja mig vid tanken att topp 4 är omöjligt oxå. Det är bara att inse att vi inte räcker till mot dom bättre lagen. Det hela blir ju inte lättare av att vi inte har några hela ytterbackar och att en mittback som spelar på kanten gick sönder igår. Och vi ska väl inte tro att Wilshere kan göra underverk när han kommer tillbaka i februari? Nä, en plats i euroleague får väl vara målsättningen nu.

söndag, december 18, 2011

Snart match

Men först ska jag berätta att vi återigen har torskat i innebandyn. 5-6 blev det idag och nu har vi verkligen kniven mot strupen. Vi måste börja vinna matcher nu.


Arsenal spelar borta mot Shitty om några timmar. Allt annat än förlust vore en underbar skräll.


Heja Arsenal!!!


fredag, december 16, 2011

Lekrummet

hittades snabbt.


Ombord

Nu har vi gått på båten. Men vi måste vänta ett tag innan vi får gå till hytti.


Varken bra eller dålig

Arsenal lottades mot Milan i CL. Jag tycker nog vi är det bättre laget men det känns ändå helt öppet. Och mycket kan hända innan matcherna spelas.


Kort dag!

Imorse fick vi hämta bilen. Så nu är laddningsregulatorn bytt på den. Nu återstår bara det ursprungliga felet, att den låter så jäkligt ibland. Men det får vi väl ta vid tillfälle. I eftermiddag blir det kryssning med Birka. Så det blir att åka hem vid lurren och sen åka iväg. Ska bli kul!

torsdag, december 15, 2011

Det kom ett samtal

Som bekant blev jag bärgad till Volvo igår. Och jag trodde nog att jag skulle få vänta någon/några veckor innan dom skulle ha tid att kolla/fixa bilen. Men nu på eftermiddagen ringde dom och berätta att bilen var klar. Sen skulle han berätta vad det kostade och började säga 11. Shit, 11 tusen kronor tänkte jag snabbt och det är väl bilen knappt värd. Men sen sa han ytterligare ett tvåsiffrigt tal så jag tyckte genast att det var ju fantastikt billigt.....
Full rulle!

Det har varit fullt upp på förmiddagen. Först lämna på dagis och sen full rulle på jobbet fram till lurren. Det blir en lite kortare dag idag eftersom jag ska hämta på dagis oxå. Fru Blogg ska på julbord efter jobbet. Men det är i alla fall inte så långt kvar tills det är dags att se om K T R lirar på Birka. Eller jag har redan kollat upp att så inte är fallet. Däremot så gör han en insats i januari och sen i mars för dom som är intresserade.

Snart lurren slut och det är återigen dags att ge allt för aktieägarna!!

onsdag, december 14, 2011

Så där ja!

Då hände det som jag haft sån ångest gör. Bilen dog under färd. Som tur är så var bärgaren på plats rätt så fort. Står nu på Volvo och väntar på skjuts hem.


Inte på topp

Det är en riktigt jäkla skitdag idag så här långt. Trött som en tokig. Dagis gick i och för sig bra. Bilen är som en jäkla julgran. Nästan varenda jäkla varningslampa lyser halvstarkt. Jag gissar att den inte kommer starta i eftermiddag när jag ska hem. Någon som sätter mot? På jobbet har jag fått påminnelse att fylla i PDA'n. För det första så tycker jag det är helt ointressant med dessa utvecklingssamtal. Jag har inga planer för något och tycker inte att vi behöver planera min framtid. För det andra så skalll föregående års PDA ligga till grunden för detta års. Och det skall vara inläst i systemet. Men eftersom min, av någon anledning, inte är det så vet jag inte vad jag skall fylla i nu. Tråk!

tisdag, december 13, 2011

Kraften är tillbaka!

Nu kan jag återigen styra hur matcherna skall sluta i Premierleague. Har på två dagar sänkt både Sp*rs och Shitty med några välriktade spel.


måndag, december 12, 2011

Vinst, torsk, vinst

En helg är återigen avklarad. Och kanske slog den nytt rekord i att gå snabbt. Man går hem på fredagen för att i nästa steg kliva in på kontoret igen.

Arsenal lyckades i alla fall vinna i helgen, bra! Men det krävdes ett fantastiskt mål av RvP (vem annars) för att det skulle gå vägen. Han är, när han är hel, lätt en av de bästa forwardsen i ligan. Man får inte glömma att nämna den defensiva mittfältarens fantastiska framspelning heller. Song må vara en defensiv spelare men han bestitter även en talang att kunna göra fantastiska offensiva insatser oxå. För några år sedan var han en riktig hack-kyckling, en spelare som inte många tyckte hade en plats i Arsenal. Och just då så var det ju på det viset. Han var inte bra. Men Mr Wenger såg något i honom som gjorde att han fortsatte att spela honom. Och det får vi nog vara tacksamma för nu.

Sen lyckades vi torska i innebandyn igen. Inte mycket att säga om. Motståndarna var helt klart bättre. Men det är surt ändå. Sen avslutades helgen med att Sp*rs åkte på torsk, kul! Jag såg inte matchen själv men jag läste att Rödknappen inte var nöjd med domarinsatsen. Hmm, kan inte komma ihåg att han gnällde på domaren borta mot Fulham när en Bottenhamförsvarare låg och simma framför egen mållinje och spelade handboll utan att dom fick en straff emot sig.....

fredag, december 09, 2011

AW idag

Ja, idag är det dags för en AW. Så om det är någon som är sugen på att hänga med så är det bara att dyka upp! Rutten ät Pitchers -> Harrys -> Bishops.


torsdag, december 08, 2011

Piccadilly

Från en webbkamera. Längtar till nästa resa och nästa efter den och.......


En Bod

Härligt skummig dessutom!


Tjejerna

Ina gjorde ett gäng snögubbar igår. Här står tjejerna bakom dessa.


Skam?

Är Manchesterlagen en skam för Premier League? Har PL blivit så dålig att den inte kan producera 4 lag som går vidare till slutspel? För ett gäng år sedan så hade PL 3 lag i semifinalen. Efter det har det bara gått utför. Jag trodde det var för att det blev för många matcher för lagen i Premier League, att det var därför dom åkte ur tidigare i turneringen (åttondel, kvart...). Men det kan ju inte vara fallet när man åker ur redan i gruppspelet. Trötthet borde inte vara en anledning redan under hösten. Så har Premier League blivit en sämre liga? Ja, kanske är det så. I alla fall om PL ska skicka vissa Manchesterlag ut i europa och skämma ut sig. Nu får dessa Manchesterlag spela fotboll på torsdagar (Sp*rs day) istället.

onsdag, december 07, 2011

Torsk igår

Arsenal förlorade sin betydelselösa match borta mot Olympiacos. Inte hela världen. Arsenal var redan klara vinnare i gruppen. Arsenal ställde upp med bara två ordinarie spelare. Och tyvärr blev en av dessa skadad. Vänsterbacken Santos fick kliva av i mitten på andra halvlek. Och eftersom Gibbs fortfarande är skadad så betyder det att vi nu varken har vänster- eller högerbackar till helgens match. Så det kan bli så att vi ställer upp med 4 mittbackar på lördag. Djourou på högern och Vermaelen på vänstern. Men mer om detta senare i veckan.

Mer snö

Nu börjar det likna lite vinter.


tisdag, december 06, 2011

Snö

Inatt har det kommit lite snö. Det täcker marken precis. Och det är väl tur att vi inte är i England för då hade det varit fullt kaos nu..

Idag åkte vinterjackan på, nu gäller det att hitta vinterskorna oxå. För det blev lite kallt med jympaskor idag. I värsta fall så måste man köpa nya. Och det är väl en av det tråkigaste saker att göra, köpa skor alltså. Usch!

måndag, december 05, 2011

Hm...

Undrar hur jag ska mörka det här? 60 grader när det skulle vara 40.... Barnen kanske får sig ett gäng nya kläder.


Måndag

Vilken underbar dag, då sjunger vi så huset knakar.... Som man sjöng på öppna förskolan. Eller i alla fall på Myran där jag och Ina hängde. Dom lade sen ner den öppna förskolan och flyttade till Vallby. Lite längre, lite jobbigare, så dit gick vi inte många gånger.

Jag spelade innebandymatch igår kväll. Det var i och för sig bara en träningsmatch men vi lyckades vinna. Och jag lyckades både göra mål och sumpa en massa chanser. Jag förstår inte vad det är som gör saker och ting så jäkla svåra nuförtiden. Är det att man är gammal och slut eller finns det någon vettig förklaring? Skit samma, bra att få röra på sig i alla fall.

söndag, december 04, 2011

Bra lottning!

Arsenal lottades precis mot Leeds i FA-cupen. Det måste man väl säga att det är en bra lottning?


Andra advent

Blir det mer julstämning med lite ljus? Kanske, men inte mycket...


Stabilt!

Arsenal vann med 4-0 borta mot Wigan. Visserligen är Wigan ett bottengäng men det har ju inte hindrat Arsenal från att tappa poäng eller torska förr. Men på något konstigt vis så känns Arsenal mycket mer stabila nu än på länge. Kanske inte alltid så där överdrivet fin fotboll. Men det gör inte så mycket så länge man kämpar och spelar stabilt. Kanske känns det stabilare bara för att det var helt odugligt ett tag där i början av säsongen. En säsongsinledning som kan kosta Arsenal dyrt när säsongen summeras i mitten på maj.

I och med att alla andra lag i toppen vinner sina matcher så gäller det att Arsenal gör det samma. Annars är risken stor att vi hamnar utanför topp 4. Och det konstiga just nu är att jag inte känner att vi är så dåliga. Jag tycker tvärtom att vi är ganska bra!

Heja Arsenal!!!

Andra advent

Och jag riktigt känner hur julstämningen är på väg, NOT!


lördag, december 03, 2011

Vinst idag!

Vi lyckades vinna våran första innebandymatch för säsongen. 6-4 slutade matchen. Vi ledde med 6-0 eller 6-1, kommer inte ihåg, men höll ändå på att strula till det till slut. Jag hängde ett mål och en ass men borde gjort minst ett par mål till. Men det gjorde ju inte så mycket denna gång att jag missade dessa.

Nu får vi hoppas att Arsenal tar rygg på oss och vinner borta mot Wigan. Normalt sett så ska vi vinna men av någon konstig anledning så har vi alltid haft svårt borta mot dom. Vi får väl, i vanlig ordning, hoppas att RvP hänger några kassar och blir matchens lirare.

fredag, december 02, 2011

Fredag!

Och så är det fredag igen. En dag kvar att jobba. Sen är det helg igen. En helg som förmodligen springer snabbare än en tokdopad Ben Johnson. Men i alla fall. Det är två dagars ledighet. Två dagars möjlighet till att samla kraft för en ny vecka. En möjlighet att hinna göra allt det där som man inte hinner göra i veckorna. Spela innebandymatch, kanske t o m två matcher. Städa hemma, åka och hälsa på bekanta. Titta på fotboll. Kanske spela pingis, vem vet? Sist men inte minst, börja längta tillbaka till jobbet och möjligheten att få vila ut lite......

Sen måste jag passa på att önska Lalle en trevlig Londonvistelse. Jag är inte ett dugg avundsjuk..... ok då, jag är jäkligt avis. Ha det så jäkla bra i alla fall!!

torsdag, december 01, 2011

Grattis Arsenal!

Arsenal fyller 125 år i år och jag läste någonstans att det var idag som det var födelsedag. Så hela redaktionen här på Ryddes Stygga Pojkar önskar Arsenal en trevlig dag och en riktig KANON-framtid!!
Trött igen

Jag förstår inte varför jag skall behöva vara så jäkla trött hela tiden. Det kan ju vara det ständiga mörkret. Men jag har ju svårt att tro att jag skulle bli så mycket piggare bara för att det kom lite snö och det blir lite ljusare. Nä, det måste vara något annat. Det är snart Jul och 2 veckors "ledighet". Då kommer man förmodligen längta tillbaka till jobbet och möjligheten att få vila upp sig lite. Men man kanske skulle försöka ta en sovmorgon då i alla fall. Som det är nu på helgerna så vaknar jag vid 5 i vanlig ordning. Alla andra sover. Sen vid 8-tiden när jag känner att nu skulle jag kunna somna en stund, då kommer alltid Fru Blogg med en massa måsten och att det är dags att göra sig i ordning för dagen. Det är inte lätt att vara jag......