måndag, december 12, 2011

Vinst, torsk, vinst

En helg är återigen avklarad. Och kanske slog den nytt rekord i att gå snabbt. Man går hem på fredagen för att i nästa steg kliva in på kontoret igen.

Arsenal lyckades i alla fall vinna i helgen, bra! Men det krävdes ett fantastiskt mål av RvP (vem annars) för att det skulle gå vägen. Han är, när han är hel, lätt en av de bästa forwardsen i ligan. Man får inte glömma att nämna den defensiva mittfältarens fantastiska framspelning heller. Song må vara en defensiv spelare men han bestitter även en talang att kunna göra fantastiska offensiva insatser oxå. För några år sedan var han en riktig hack-kyckling, en spelare som inte många tyckte hade en plats i Arsenal. Och just då så var det ju på det viset. Han var inte bra. Men Mr Wenger såg något i honom som gjorde att han fortsatte att spela honom. Och det får vi nog vara tacksamma för nu.

Sen lyckades vi torska i innebandyn igen. Inte mycket att säga om. Motståndarna var helt klart bättre. Men det är surt ändå. Sen avslutades helgen med att Sp*rs åkte på torsk, kul! Jag såg inte matchen själv men jag läste att Rödknappen inte var nöjd med domarinsatsen. Hmm, kan inte komma ihåg att han gnällde på domaren borta mot Fulham när en Bottenhamförsvarare låg och simma framför egen mållinje och spelade handboll utan att dom fick en straff emot sig.....

Inga kommentarer: