torsdag, maj 31, 2012

Ska man...

.... behöva ha ont i huvudet var och varannan dag när man kommer hem från jobbet?


Sista dagen

Då är vi återigen inne på den sista dagen på månaden. Shit vad det går fort. Snart är ju sommaren över....

Det blev ett pass pingis igår. Och tänk vad mycket det är som spelar in för att man skall spela skapligt. Man får inte vara för trött eller utarbetad. Man måste ha ätit bra men inte för mycket. Man måste känna för att spela osv osv. Det gick väldigt upp och ner igår. Det kändes dock aldrig riktigt bra. Men det är ju nästan fyra veckor kvar till VM. Det hinner bli en hel del pingis spelat innan dess. Men först till jobbet....

onsdag, maj 30, 2012

Onsdag igen

Det är redan onsdag och med andra ord dags för lite pingis ikväll. Det skall bli lite intressant och se om det känns bättre idag än förra onsdagen. Eftersom jag körde ett pass i helgen så borde det kännas lite bättre. Eller är det så att jag har högre förväntningar på mig när jag tränar någon gång extra? Jag hoppas att det ger mer att köra mer men fan vet....

tisdag, maj 29, 2012

Tillbaka

Idag är man tillbaka på jobbet igen. Om det är tillfälligt eller för resten av veckan vet jag inte än. Det jag vet är dock att det är fruktansvärt mycket att göra. Och jag känner mig faktiskt lite stressad. Brukar inte göra det men nu är det mycket och det sprider på det mest olika uppgifter och avdelningar. Men det är väl bara att försöka ta en sak i taget och göra sitt bästa.

måndag, maj 28, 2012

VAB

Så då var det dags för VAB igen. Inge kul, stackars Freddie har feber.


söndag, maj 27, 2012

Sova gott

Här kommer Ina sova gott!


Pingisträning

Snart är det dags för ett pongispass igen. Helst skulle jag nog vilja köra 3-4 pass i veckan nu men allt över ett pass känns ändå som bonus.


fredag, maj 25, 2012

torsdag, maj 24, 2012

Trött

Idag känner jag mig llite trött och sliten. Dessutom vaknade jag med lite lätt huvudvärk. Jag misstänker att det är på grund av vätskebrist. Det var ju pingisträning igår och man svettas rejält nu när det är så varmt. Och när man kommer hem vill man ju inte hälla i sig enorma mängder vatten precis innan man skall sova. Då vet man ju vad som väntar på natten.

Träningen var rätt så kul i alla fall. Tyvärr så tar det ju ett tag att komma igång. Man känner sig som en nybörjare till en början. Jag fattar inte hur det kan bli så. Jag spelar ju trots allt en gång i veckan och borde inte behöva känna så varje gång. Nu är det inte så många veckor kvar till VM så det gäller att hålla i nu in i det sista.

onsdag, maj 23, 2012

Mer blommor

Rhododendron som vi satte i höstas blommar för fullt.


Hälsenan

Efter helgens två joggingrundor så har jag haft ont i vänster hälsena. Och ikväll är det förhoppningsvis träning. Det som är bra med pingis är ju att om jag inte skulle kunna röra mig ordentligt vid bordet så kan jag ju alltid träna på blockeringsspelet framme vid bordet. Visst behöver man röra sig då oxå men inte lika mycket som om man skulle springa runt och dra fh-loopar över hela bordet eller fiska nere vid barriärerna. Så nu återstår bara att se om det finns några som vill träna ikväll....

Tack fåglar!

Mycket finare lackering än det här får man ju knappast någon annanstans än i naturen.


tisdag, maj 22, 2012

Äppelträdet

Nu blommar äppelträdet för fullt.


Bränna pengar

Idag har man gjort av med alla pengar man kommer tjäna under denna dag. Jag var nämligen och tankade på vägen till jobbet. Och det är ju inte helt gratis att fylla upp bilen med soppa. Men det är ju rätt så bekvämt att köra bil. Igentligen borde man kanske börja cykla till jobbet. Men jag känner inte att jag har den tiden. Det tar ju trots allt längre tid. Och ska man hinna till dagis och hämta efter 8 timmars jobb +lurre så måste man börja jobba rätt så tidigt. Och skulle jag dessutom cykla så skulle jag behöva börja jobba än tidigare.

måndag, maj 21, 2012

Ny kortvecka

Det har varit många kortveckor under våren och denna är inget undantag. På fredag stänger dagis så det är bara att ta ledigt och hålla sig hemma, jobbigt.....NOT! Men först ska vi klara av fyra arbetsdagar. Och jag hoppas verkligen att det blir fyra dagar för jag vill inte ha någon mer VAB nu.

lördag, maj 19, 2012

Mat

Ambitionen var att grilla idag men av olika anledningar blev det inte så. Kan ju förhoppningsvis smaka gott ändå :-)


Mat

Ambitionen var att grilla idag men av olika anledningar blev det inte så. Kan ju förhoppningsvis smaka gott ändå :-)


Sommar på gång!

Blommorna blommar och smultronen blommar.


Ny runda

Precis tillbaka från en sex km lång runda. Gick lite långsammare idag. Men det var mer långa uppförslöpor idag. Nöjd med mig själv är jag i alla fall!


fredag, maj 18, 2012

Lurre

Dagens lurre, intagen på Tropic.


Joggingtur

Årets första joggingtur är nu avklarad. Det kändes tungt och jag vet att det kommer kännas ännu tyngre nästa och nästnästa gång. Så är det alltid. Det går, i vanliga fall, skapligt första gången men blir jobbigare några gånger sen innan det vänder och går bättre igen. Så nu gäller det att hålla i detta och ta sig ut några gånger i veckan!

Hockey-VM

Sverige torska gårdagens kvartsfinal i hockey-VM. Och hur konstigt det än kan låta så bryr jag mig inte nämnvärt. Förr i tiden satt jag alltid som klistrad framför TV'n när det var hockey-VM och jag tyckte det var hur spännande som helst. Men nu är det rena slumpen om jag skulle se en match. Konstigt hur det kan bli. Är det kanske all reklam som visas mellan vart och varannat byte som gör det? Eller är det spelet som blivit mycket tråkigare med en större del bök och kamp? Inga öppnande pass genom mittzon som det var förr i tiden.

Skit samma, om bara tre månader börjar Premier League igen. Då kan man sitta i soffan och vara helnervig igen!

torsdag, maj 17, 2012

Undrar?

Jag undrar om Drogba är medlem. Ronaldo ska tydligen vara hedersmedlem.


Nappträd

Tänk att det växer nappar på träden numera.


Norge

Det är Norges nationaldag idag. Så jag vill passa på att önska Coachen en riktigt bra dag!


Träningsvärk

Det är med en enorm träningsvärk i benen man vaknar upp idag. Dubbla pass igår känns verkligen i benen. Men det är bara att inse att det bara är att lägga ner innebandyträningen innan pingisträning. Det blir för jobbigt.


onsdag, maj 16, 2012

Sjukt?

Vi är i mitten av maj och det är dags för ännu ett pass pingis. Jag kan inte komma ihåg senaste säsongen man spelade pingis i maj.


Dagens lurre

Det är viktigt att äts bra när man skall träna. Dagens lurre blev en kebabtallrik.


Tillbaka på jobbet

Då är man tillbaks på jobbet om än för bara en dag. För imorgon är det röd dag och på fredag är det klämdag så det blir en långhelg! Inte helt fel.

Idag blir det både innebandy och pingis. Får se om man orkar men jag behöver verkligen träna mycket nu. Men jag skulle behöva träna oftare och inte allt på samma dag.

tisdag, maj 15, 2012

Åren går

Idag är det 19 år sedan ut träffade fru Blogg. Och det är 9 år sedan vi förlovade oss. Och det kändes som en bra idé då att skiva in i datum i ringen. Problemet nu är bara att man fått så dålig syn så jag inte, enkelt, kan se vad det står. Men men, det finns ju hjälpmedel för synen så det kanske går att läsa även om några år.


VAB

Idag är jag hemma med Ina. Hon har nackspärr. Det hade hon igår oxå. Men då lämna jag in henne på dagis men fru Blogg fick hämta henne strax efteråt. När hon sjukanmälde fick hon veta att barn som är under sju år och har ont i nacken skall uppsöka sjukvård. Det var bara nackspärr som tur va. Men det gör ont i hela mig när hon försöker röra nacken och det ser ut att göra såå ont. Hoppas det blir bra snart.


måndag, maj 14, 2012

Ny vecka

Så var det återigen dags för en ny vecka. Och nu är det en lång sommar utan fotboll. Ja, jag vet, det är fotbolls-EM i sommar. Men vem bryr sig? Det är ju inte samma sak som att titta på The Mighty Gunners!
Skönt att vi får spela i Champions League nästa år oxå. Femtonde raka säsongen, stort!

söndag, maj 13, 2012

YES!!!!

Fan va skönt! Och nu kan man fira St Totteringham's Day! :-D


Surt

Snuvade på en straff senast. Idag får vi ett offsidemål mot oss. Det är kört :-(


John Terry

Han verkar inte vara uttagen idag.....


Freddie

Verkar inte helt ledsen över att vara på Vallby friluftsmuseum.


Va det så här....

...det såg ut på Inas golv! Kul att kunna gå här inne utan att behöva trampa på något.


Lite lätt nervöst

Idag spelas den sista omgången av Premier League. Och jag måste erkänna att jag känner mig lite lätt nervös. Ja, jag vet, det är bara fotboll. Som man dessutom inte kan påverka mer än att lassa in pengar på att motståndarna ska vinna. Det vore förödande om vi missar champions league nästa säsong. Usch vilken tråkig höst man skulle ha då. Att man helt plötsligt skulle börja brinna för Euroleague har jag svårt att tro. Men man vet aldrig, det är ju ändå match med Arsenal och det är ju det man ser fram emot. Till och med träningsmatcherna ser man ju fram emot.

Nåväl, först ska det tydligen bli en tur till Vallby friluftsmuseum. Dom har tydligen något jippo där, typ. Har jag hört från säker källa (läs Fru Blogg).

Ha en trevlig söndag nu alla vänner!!

lördag, maj 12, 2012

Ingen ordning?

Vi var på Harrys och käkade igår. Och när vi skulle gå så ville vi betala. Vi fick vänta och be om notan igen och vänta mera. När notan väl kom så va det fel på den. Men nu ville vi inte vänta mera så vi betalade den. Den var ju trots allt lite billigare än vad jag hade förväntat mig :-)


torsdag, maj 10, 2012

AW på fredag

Om det är någon som är sugen på att haka på så är det bara att dyka upp!

Sallad

Det blev en Tropicsallad till lurre idag. Helt ok och en jäkla massa tuggande. Nu kaffe, sen jobb igen.

En match kvar

Det återstår nu bara en omgång av Premier League. Och ett tar så trodde jag att jag hade tittat på min sista fotbollsmatch för den här säsongen. För de enda matcherna som kommit upp på tvmatchen var de två med Manchesterlagen. Och det har jag ingen större lust att kolla på.

Men nu har det kommit upp att dom visar The Mighty Gunners på Viasat sport HD. Så då får man chansen att trycka i sig en påse godis alldeles för snabbt p g a att man är alldeles för nervös. För på söndag är det cup-final! Utan pokal men med många viktiga kulor i belöning för klubben! Och vid vinst skaffar man sig, i alla fall teoretiskt, större möjligheter att locka till sig bra spelare. För att locka med torsdagsfotboll är inte det lättaste se bara på Pööl....

Det känns i kroppen

Igår var det pingisträning igen. Det var två veckor sedan senaste träningen så förhoppningen om att spela bra hade jag inte. Dock så hade jag en ny platta på bh. Så nu är bägge sidor bytta. Det var som jag trodde, otroligt svårt. Det kändes helt fel att slå några offensiva slag. Även om några såna ändå gick in ibland.

Dock så är jag nöjd med en sak, blockeringen. Jag har ju knappt blockerat en boll under hela säsongen. Utan jag har direkt tagit några kliv bakåt i hagen och börjat fiska. Det blir visserligen kul spel och bra motion på det viset. Men det är jäkligt svårt att vinna på det i längden. Så nu har jag bestämt mig för att stå kvar lite mer vid bordet.

Så nu har jag börja att blockera motståndarens öppningar. Det gick rätt så bra (med utgångspunkt av att jag inte trodde jag skulle ta en boll). Nu är det bara att försöka få lite mer tryck på blockeringarna så att man verkligen får övertag. Alternativet är ju så klart att gå bakåt och fiska lite :-)

onsdag, maj 09, 2012

Europadagen

Idag är det europadagen. Och det måste ju naturligtvis firas med en dag på jobbet. Dagen firas till minne av Robert Schumans deklaration 1950 om att skapa ett enat europa för att bevara freden efter andra världskriget.

I övrigt kan nämnas att det är onsdag och det är dags att återuppta pingisen igen. Nu är det två veckor sedan jag spelade så man kommer väl återigen känna sig som en nybörjare. Men så är det, bara att träna på för nu är det inte många veckor kvar till VVM.

tisdag, maj 08, 2012

Sov gott

Ina har alla förutsättningar för att få en god natts sömn.


En intressant förmiddag

Ja, det blev en ganska intressant förmiddag. Tyvärr kan jag inte skriva varför men då var det.


måndag, maj 07, 2012

VAB

Då var det dags igen, hosta och feber på Freddie. Trots det så är det skaplig fart på henne. Får se hur länge bara.


söndag, maj 06, 2012

Hårt jobb

Det har blivit både sopning och grävning på eftermiddagen. Och det känns i kroppen att det spelades innebandy igår. Läste nyss på Text-TV att Newcastle torska och Bottenham kryssa. Vi har fortfarande Champions Leagueplatsen i egna händer. Det betyder dock inte att vi kommer ta den....


Nähä

Dags att gå ut och arbeta lite. Grussoparbilen ska tydligen svänga förbi i veckan. Måste se till att den får med sig så mycket som möjligt. Sen får man väl hoppas att Shitty gör sin plikt och spöar Newcastle. Och en skräll av Villa vore ju inte heller helt fel....


lördag, maj 05, 2012

Tvåa

Vi kom på andra plats i innebandycupen vi lira idag. Helt ok. Och kul att spela.


Bedrövlig första

Sitter och kollar inspelningen av Arsenals match. Dom är riktigt dåliga i första halvlek. Det verkar som om dom inte fattar hur viktig denna match är. Jag förväntar mig en uppryckning i andra halvlek.


Innebandy

Gruppspelet avklarat. En vinst och två oavgjorda. Nu lurre, spaghetti med köttfärssås. Sen blir det slutspel. Vi får se hur långt det bär.


fredag, maj 04, 2012

Ibland

är man inte vatten värd i Freddies ögon. Idag ville hon ha ett plåster på ett osynligt sår. Och givetvis så satte jag plåstret på fel ställe. Och fiaskot var ett faktum...


Sallad

Det blev en Tropicsallad till lurre idag. Helt ok och med vitlöksbrödet till blev det riktigt gott! Mycket tuggande dock.

Redan fredag!

Det är inte helt fel med dessa kortveckor. Det är redan fredag. Jag förstår inte hur man skall palla nästa vecka som är långvecka? Men som tur är så kommer det en kortvecka direkt på den sen. I natt sov jag bättre igen, skönt. Förkylningen känns som om den är på bättringsvägen och jag räknar med att kunna spela innebandyturnering imorgon.

Arsenal spelar sin sista hemmamatch för säsongen imorgon och det är bara vinst som gäller om det skall kunna bli någon Champions League till hösten. Och klarar vi inte av att slå Norwich så har vi ju ärligt talat inget i CL att göra. Risken är ju att Newcastle skräller mot Shitty oxå så vi kan inte hoppas på att vi klarar oss genom att andra lag torskar. Sp*rs har ju oxå bara enkla lag kvar att möta så där kan man inte heller hoppas på någon blunder. Heja Arsenal!

torsdag, maj 03, 2012

Trött

Jag sov fruktansvärt dåligt inatt. Förkylningen höll mig vaken. Ingen hit precis. Men det går väl över, det brukar det ju göra. Lite feber nu på morgonen men inget som håller mig från jobbet.


onsdag, maj 02, 2012

Varför?

Varför har jag ont i halsen och är snuvig när det är så fint väder. Jag vill hellre träna än att sitta här och deppa.


Sågad

Tandläkaren sågade mig jämns med fotknölarna i morse. Nä då, så illa var det inte. Utan det var det vanliga om tandtråd, flour mm. Det kunde m a o varit värre. Inga nya hål, skönt!

tisdag, maj 01, 2012

Inskickad

Jag är väldigt produktiv nu. För inte nog med att man tecknat sig för ett nytt år som medlem hos Arsenal så har jag även skickat in deklarationen. Bra jobbat! Nu gäller det bara att få Freddie att gå och lägga sig så jag själv kan knoppa in och bli utvilad för en tur till tandläkaren imorgon bitti.

Förlängt

Så där ja, då var Arsenalmedlemsskapet förlängt ytterligare en säsong.

Surt

Först tar det en evighet att installera uppdateringarna. Och sen när det nästan är klart så visar det dig att det inte gick att installera dom. Och nu tar det en evighet att återställa skiten. Vista *klapp klapp klapp*