fredag, mars 29, 2013

Usel plan

I måndags spelade Arsenals U19 kvartsfinal hemma på Emirates. En av de finaste gräsmattorna i Europa. Idag spelar man på en riktigt usel plan i Italien. Det är ändå semifinal i NextGenSeries och jag kan ju tycka att dom borde kunna lägga denna på en arena med lite bättre matta i alla fall.

I halvlek leder Arsenal med 1-0 men det kan sluta hur som helst detta.

Eurosport

Jag har precis skaffat abonnemang hos Eurosport för att kunna se Arsenals U19-lag i NextGenSeries. Gäller att jag kommer ihåg att säga upp detta sen.......

På turné

Inte många som öppnar/är hemma.

Påskkärringar

Glad Påsk

Bloggen villl passa på att önska alla en riktigt glad påsk!

torsdag, mars 28, 2013

Torsdag fast fredag

Veckans sista arbetsdag, inte helt fel! Och arbetsveckan kommer att avslutas med simskola med Ina. Mitt mål är att simma i alla fall 500 meter.

I helgen är det återigen dags för lite Premier League. Så det blir till att titta på Arsenals hemmamatch mot Reading. Och det är bara 3 pinnar som räknas. Men det blir nog tufft. Reading krigar för att hålla sig kvar och kommer kriga till tänderna. Men jag hoppas verkligen att det blir vinst.

Inas

gamla jacka är nu lagom för Freddie. Bra att hon kan ärva kläder!

onsdag, mars 27, 2013

Grattis skatteverket

Skatteverkets IF verkar ta klivet upp i elitserien i år. Så jag räknar med att Coachen tar plats i båset och Coachar. Fruktis är väl en hårt jobbande center som fördelar äpplen och päron. Oala en tungt skjutande back och Rinde en rapp överoffensiv ytterforward. Sen har jag dålig koll på vilka som finns att tillgå? Jag har hört talas om någon klen kärring som inte orkar lägga ur handbromsen. Men det låter ju inte som någon som går in i förstafemman i alla fall.

Idag var det ljust på morgononen när jag gick till jobbet. Ett lyft! Kunde vi få lite värme nu oxå så skulle det vara än bättre. Snart kanske man kan börja cykla till jobbet oxå. Men än finns det för många isfläckar kvar på cykelbanorna.

tisdag, mars 26, 2013

Överlevde

Yes! Jag överlevde 1,5 timme som pingistränare/barnpassare/lekledare. Nu dröjer det ett gäng veckor tills nästa gång och sista gången. Jag har svårt att se idag att jag kommer ställa upp på det här nästa säsong. Vi får väl se.

Arsenal gick vidare i "Champions League" för U21. Seger mot CSKA hemma på Emiraten i gårdagens kvartsfinal. Nu väntar nästa CSKA-lag i semin, Ch€£$ki. Har ingen aning om hur det kommer gå där men kul att dom gått så här långt i alla fall. Och kul för grabbarna att dom fick spela på Emirates igår. Dock så var det inte fullsatt men det var ändå över 6000 pers.

måndag, mars 25, 2013

Måndag

Och idag är man tillbaka på jobbet, underbart! Eller underbart att det bara är två fyradagarsveckor i alla fall. Jag är inte helt hundra än men ingen feber så det är helt ok. Ikväll ska jag vara pingistränare, usch, vill verkligen inte. Men det är bara att stå ut, 1,5 timme ska man väl orka? Det blir lite upprop inbollning och någon/några övningar. Sen blir det nog vinnarbord för hela slanten.

lördag, mars 23, 2013

onsdag, mars 20, 2013

tisdag, mars 19, 2013

Torsk

Det ser ut att bli torsk mot Kexen idag. Dom verkar något starkare i alla situationer. Ångest månne?

Alvedon

Idag är man allt annat än stark. Feber med mera. Tur att jag hann hem innan det blev så här illa.

lördag, mars 16, 2013

Svag WiFi

Och ibland ingen alls. Blir därmed glest med inlägg. Det har hur som varit regnigt idag men nu tittar solen fram. Gissar att det är tillfälligt. Ikväll blir det Status Quo på Hammersmith Odeon. Ser vi fram emot!

torsdag, mars 14, 2013

Väskan packad

Hoppas att den får ut och resa.

Kallt

Nu har jag faktiskt tröttnat rejält på den här kylan. Mitten av mars och jag tycker nog att det borde börja bli runt nollan och åt plushållet istället.

Arsenal föll väl med flaggan i topp igår. Tyvärr så räckte man inte till över två matcher. Men en hedersam vinst igår i alla fall. Men man ser ju att det är vissa i det här gänget som inte räcker till på allra högsta nivån. Men man får väl inte räkna med det när det inte finns pengar till bättre spelare. Att man trots sålda klassspelare de senaste säsongerna ändå är med så pass bra är ju ändå starkt. Men det är ändå tråkigt att det är så.

Imorgon blir det i alla fall förmodligen London. Jag har fortfarande inte fått någon feber och jag hoppas att det stannar med halsont och hosta. Det kan man ju leva med. Men att ligga med 39 grader på något hotell i London lockar inte. Hoppas att jag klarar mig.

onsdag, mars 13, 2013

Familjegympa

Igår kväll var jag på familjegympa med Freddie. Det brukar vara fru Blogg som åker på denna men eftersom hon är sjuk så fick jag äran att följa med. Jag kan konstatera att hon, precis som jag, ogillar att göra kullerbytta och stå på händer. Men hon gillar dessto mer att gå balansgång och hoppa ner på mjuk madrass.

Ikväll spelar englands sista hopp i Champions League. Men att kalla det för hopp är kanske lite väl optimistiskt. Det känns som om det är större chans att Shitty köper sig en plats i kvartsfinalen än att vi spelar oss dit. Men kul att vi är det engelska laget som är kvar längst (kalendermässigt) i turneringen :-)

tisdag, mars 12, 2013

Shit

Känner igen symptomen. Har dock inte tid nu. Hoppas att jag har fel.

Puls

Ibland blir det lite mer spännande en vanligt på jobbet. Som när vi skulle testa några saker på en lina. Två stationer var inblandade i testet. Och när vi gjort ändringarna och skall testa visar det sig att hela linan står. Det kan inte bero på det vi gjort men ändå så står hela linan. Produktionsstopp är ju aldrig roligt. Och om det, om än mot förmodan, beror på en själv så är det lite svettigt. Nu fixa vi det till slut och relativt snabbt men det är en liten pulshöjare.

Annars så är nu även Ina hemma p g a sjukdom. Fru Blogg är lite bättre dock. Och jag och Freddie är på dagis/jobb. Det känns som om det bara är en tidsfråga nu innan jag drabbas. Eller kan jag ha sådan tur att jag klarar mig? Spänningen är olidlig!!

måndag, mars 11, 2013

Kortvecka!

Ska bli skönt med en fyradagars arbetsvecka. På fredag blir det London med Status Quo som huvudnummer på lördag. Men vi får väl se om det blir fyra dagars arbete. Fru Blogg har legat sjuk hela helgen och är fortfarande dålig. Jag hoppas verkligen att jag slipper det. Jag har ingen lust att vara sjuk nu och än värre om det blir sjukdom i London.

Annars så känns det rätt så mycket i kroppen idag. Efter två dagars pingis så får man kanske räkna med det. Skönt att vi klarade kontraktet. Nu får man fundera på om man skall fortsätta ett år till eller inte. Men som den äldsta i laget sa, "du går ju inte på jym och någon träning måste du ju ha". Så det blir väl så att man står där i höst oxå.

söndag, mars 10, 2013

Slut

Nu är serien över. Vi var tvungna att ta minst en pinne mot Gävle i sista omgången för att undgå kvalspel. Och vi vann med 8-1 och kontraktet är säkrat. Jag lyckades vinna mins första singelmatcher 2011. Kul för mig. Nu är jag så där lagom slut i kroppen.

lördag, mars 09, 2013

Losertåget

Vi är inte helt bra idag. Jag är riktigt usel. Kul att ha tagit set i alla fall.....

fredag, mars 08, 2013

Inte vilken dag som helst!

Idag är det inte vilken dag som helst, det är Coachens födelsedag! Och det är verkligen något vi här på bloggen vill uppmärksamma.

Stort grattis till Coachen som fyller år idag!

Hoppas att du får en riktigt trevlig och bra födelsedag!



 På kortet ses han under en "under cover"-operation på en av Londons pubbar som ligger i de skummare kvarteren, Fulham Broadway :-)

torsdag, mars 07, 2013

Segt

Så där ja, då var kylan tillbaka. Och jag som vill ha värme. Idag känner jag mig lite sliten. Jag var i och för sig iväg och tränade/spelade pingis igår. Usch vad tråkigt det är med pingis nu. Jag har ingen som helst lust att spela. Kanske är det därför det går så dåligt oxå. Eller så är det för att jag är så jäkla trött jämnt numer.

Bara två dagar kvar till helg nu i alla fall. Fast det är klart, den skall ju avverkas i en pingishall i Enköping. Så man kanske längtar till måndagen redan på fredageftermiddag :-)

onsdag, mars 06, 2013

Kanske den sämsta ligan

Premier League har gått från att vara den överlägset bästa ligan i europa till att vara den kanske fjärde bästa ligan. Och detta bara på några år. Visserligen vann Ch€£$ki förra året men det kändes mer som en seger man borde fått för många år sedan. Ifjol var dom inte som bäst och var inte spelmässigt det bästa laget. Visserligen spelar inte det så stor roll. Vinner man så vinner man, men jag tror ni förstår vad jag menar.

Från att ha haft tre lag i semifinal (fyra i kvarten) för några år sedan så har man två i åttondelsfinal och som inte är nära att gå vidare därifrån. Två lag vek ner sig redan i gruppspelet. Ska PL verkligen ha fyra lag med i denna turnering? Det konstiga är oxå att ju mer stålar klubbarna pumpar in i PL ju sämre går det. Det blir kanske bättre nästa år när Sp*rs får vara med i CL igen.....

tisdag, mars 05, 2013

Biltvätt

Det var inte igår eller i år....

Tisdag

Idag var det lite lurigt väder. Runt nollan men ändå rätt kallt i luften. När man promenerade blev det varmt men det var svårt att knäppa upp för då blev det jäkligt kallt. Men det känns som om vi ändå är på rätt väg!!

Är det någon som vet när kvalserien lottas? Skulle eventuellt vara kul att se någon match. Och helst då i början av kvalserien när man fortfarande har chansen till uppgång.

måndag, mars 04, 2013

O va gott!

Husmanskost när den är som bäst! Bra jobbat TB!

Måndag

Ny vecka, utan möjligheter.... Nä då, jag ska försöka gå vidare nu. Se det positiva. Säsongen är snart slut! En massa fritid väntar!

I helgen är det även sista seriesammandraget i pingis, skönt! Har ingen som helst lust. Men om en vecka är det över, i alla fall för den här säsongen. Om vi nu inte ställer till det helt och hamnar på någon jäkla kvalplats för att hålla oss kvar. Inte helt omöjligt när jag tänker efter. Jag är i riktigt dålig form.....

söndag, mars 03, 2013

Mår så dåligt

Om ändå inte sp*rs var så dåligt lag så kanske det inte känts så illa. Varför så illa? Då uselt! Orkar inte mer :-(

Inte bra nu

Men inte helt oväntat. Vi är uppenbarligen inte bättre. Det gör det dock inte mindre jobbigt. Hatar livet just nu!

Matchdags

Come on you Gunners!

lördag, mars 02, 2013

Stavhopp

Det visades stavhopp på TV idag. Och då säger Ina, "det där ser roligt ut, det vill jag göra". Så vi får väl se om det blir en stavhopperska av Ina?

Sitter i bilen

På väg till Uppsala. Tjejernas kusin fyller fyra år idag..

Guinness

Gott och nyttigt!

fredag, mars 01, 2013

Tungt

Idag var det tungt att gå till jobbet. Kanske berodde det på en extra sväng upp till Trollbacksskolan för att lämna Ina. Det blev ju genast ytterligare en bit att gå.

Det är i alla fall fredag idag och det är ju inte fel. Två raska dagars ledighet. Sen är man här igen, pigg och utvilad......