tisdag, oktober 31, 2017

Bättre sent......

Ok, jag vet, det är sent på dagen. Men bättre sent än aldrig, typ. Jag har i och för sig inte så jäkla mycket att skriva om heller....

Ska i alla fall ner till hallen och spela lite pingis ikväll. Det kändes som ett bra beslut i söndagskväll när frågan kom upp. Det känns inte alls som ett lika bra beslut nu....

måndag, oktober 30, 2017

Höstlov

Men tyvärr bara för dvärgarna... Själv är man tillbaka på jobbet, väldigt tidigt dessutom. Jag ska faktiskt ha en förmiddag ledigt på torsdag. Då ska jag och Ina på Beppematik på expectrum. Kul för Ina med lite matte så här på lovet :-)

söndag, oktober 29, 2017

Bilmek

Igår när jag skulle tanka ramlade tankluckan av. Ett plastsnäppe som tyckte att den gjort sitt. Så idag inhandlades en plastpryl som skulle lösa mitt problem. Och med en hammare mm så lyckades jag till slut att byta ut den och nu är allt som vanligt igen... Tror jag...

Träningar

Idag har jag både tränat själv, pingis. Och jag har varit tränare för Freddies friidrottsgrupp. Jag körde längdhopp med barnen. Fokus på landningen i gropen. Idag var det runt 25 dvärgar och det var riktigt bra fart, kul!

Pingisen gick så där. Både bra och mindre bra men det positiva var att jag vågade dra med både backhand och forehand. Det negativa var att jag inte drog in allt... :-)

fredag, oktober 27, 2017

Fredag igen

Ska bli skönt med helg och slippa jobbet några dagar. Blir dock jobb på hemmaplan då det är städhelg i samfälligheten. Så räkna med regn och kallt :-)

Annars bjuder helgen på två friidrottsträningar och det är två kalas som dvärgarna ska gå på. Så det är i vanlig ordning fullt upp.

Ha en trevlig helg!

torsdag, oktober 26, 2017

Glömde....

Jag glömde visst att blogga igår.... Vilket fiasko! Det har vällt in mail och SMS. Folk har ringt som tokiga. Alla undrar samma sak, mår du bra? Lever du? Vad händer? Jag kan härmed meddela att jag är helt ok. Jag glömde "bara" bort att göra min plikt! Jag hoppas att det inte kommer upprepas.... Men man vet aldrig. Man är ju ingen junior längre.

Redan torsdag idag och veckan har gått rätt så fort. Det är som vanligt fullt upp både på jobbet och hemma. Skulle vara skönt med en dag utan att ha ett smack planerat eller göra något.

tisdag, oktober 24, 2017

Tidig idag

Jag vaknade vid 2-tiden inatt. Efter det kunde jag inte somna om igen. Så till slut var det ingen mening att sova längre. Jag stämpla nog in vid 5-tiden typ. Men det passar rätt bra just nu då jag håller på med ett program som "börjar om" 05:30. Alltså programmet börjar räkna nu dag då. Och jag har haft några buggar som jag hittade nu. Hoppas att jag får till dessa nu.

Annars är det väl som vanligt numera, träningsfritt för egen del. Börjar bli lite segt... Idag är det dessutom utvecklingssamtal för Ina. Ska bli kul att höra hur det går för min pensionsförsäkring :-)

Ha en fin tisdag nu vänner och glöm inte att njuta av lite fin pingis i tidigare inlägg...!! :-)

måndag, oktober 23, 2017

Lite pingisunderhållning

När man inte är i träningsdugligt skick så får man passa på att klippa ihop några filmer från sommarens pingisspelande i Helsingborg.

Monday morning

Då är man här igen, 40 friska timmars arbete kvar tills nästa helg. Man har verkligen längtat efter det här hela helgen. Eller så har man inte gjort det.... I mitt fall inte.

Det är lite drygt nu när jag återigen har fått ont i halsen och är snuvig. Man kan ju inte träna. Eller man bör inte träna så då gör jag inte det. Men jag saknar't. Och jag känner att jag tappar det man under sommaren har byggt upp. Nåväl, även jag måste väl bli helt kry någon gång....

Ha en fin vecka!

Träning

Igår körde vi friidrottsträningen på Björnö. Det blev trailtrean och några svängar i Björnöbacken. Totalt ca 3,5 km.

fredag, oktober 20, 2017

Freitag

Det blev lite pingis igår på lurren. Det gick skapligt för att vara så sällan jag spelar numera. Var dock jäkligt sliten i benen efter onsdagens löpning men framförallt utfallsgången. Får se när det blir lira nästa gång. Men det lär väl dröja ett par veckor i alla fall.....

Jag vaknade med huvudvärk igen imorse. Hade ingen huvudvärk igår när jag la mig men idag när jag vaknade så hade jag huvudvärk. Man ska väl inte få huvudvärk av att sova? Jaja, man kanske skulle ta och boka in en date med optikern, kan ju vara synen som blivit sämre och som gör att man måste anstränga sig mer för att se bra.....

Ha en trevlig helg!

torsdag, oktober 19, 2017

Träning

Idag blir det eventuellt ett pass pingis på lurren. Vi får se om Foppa kan komma ifrån eller inte. Det visar sig. Igår var jag i alla fall ute en sväng medans det var ljust och innan jag skulle åka till Bellevue med Freddie. 5 km hann jag med och tyvärr så började knät att krångla efter 4,5 km, tråkigt! Men jag avslutade med lite utfallsstegsgång eller vad man nu skall kalla det. Jag hoppas att det skall stärka benen lite så att knät håller ihop bättre. Vi får väl se. Det var hur som helst grymt jobbigt att gå så. Körde först ett gäng och gick lite vanligt efter det. Sen tänkte jag att jag skulle prova några fler men det var ju helt omöjligt! Det var alldeles för jobbigt. Så uppenbarligen så ger det lite och och kommer nog vara nyttigt framöver.

onsdag, oktober 18, 2017

Mittvecka

Idag ska det bli soligt. Jag har inte sprungit på 10 dagar nu. Har inte kännt mig tillräckligt kry för det. Är rätt så sugen på att dra ut en sväng idag. Vi får se. Är väl inte helt 100 än men om det är sol och lite vind så kanske det blir svårt att låta bli....

Jag hade bilen på verkstan igår igen.... Denna gång på grund av att den tjuvlarmat ett par gånger. Det var tydligen givaren inne i bilen som larmat. Precis som om någon varit kvar där. Men det har det ju inte varit. Jag hann ju knappt gå från bilen när den satte igång att larma. Hur som helst, igår hon Bilia så tjuvlarmade den aldrig trots flera försök. Så ingenting gjordes med bilen och vi får väl se hur det går framöver. Än så länge, på 4 låsningar, har den inte tjuvlarmat. Hoppas att det har "läkt" av sig självt....

tisdag, oktober 17, 2017

Vad mörkt det är!

Skulle åka till Bilia imorse och shit vad mörkt det är ute på mornarna nu! Med lite lätt regn i luften så blir det än svårare att se. Tänk att man hinner glömma från år till år hur mörkt det verkligen blir på hösten. Men snart kommer väl snön och lyser upp lite....

måndag, oktober 16, 2017

Måndag igen

Då är helgen återigen över. Blev inte riktigt som jag tänkt. Fick tokont i huvudet på fredagkväll och på lördagen vaknade jag med samma huvudvärk. Blev en smula bättre efter lurren. På söndagen var det VF-cupen för tjejerna och jag kände ingen huvudvärk alls på morgonen och kunde åka med dom. Både Ina och Freddie persade i höjdhopp. Ina hoppade 1,31 och vann sin höjdhopp. Hon hade ett riktigt bra försök på 1,34 och det känns inte omöjligt att putsa det rekordet ytterligare lite. 1,31 tror jag faktiskt aldrig jag har hoppat. När jag gick i 8:an eller 9:an så hoppade jag typ 1,30. Jag har i och för sig nästan aldrig hoppat höjdhopp men ändå. Jag är imponerad av henne.

Eftersom det, i vanlig ordning, var ont om funktionärer och tävlingen drog ut på tiden så körde jag, Ina och en ledare till från Freddies träningsgrupp höjdhoppet för F9. Så jag vet inte riktigt vad Freddies bästa resultat blev till slut men minst 0,90 vilket var pers. Det som var kul att se med henne var att hon i vissa hopp verkligen hade en bra teknik. Hon fick till bågen med ryggen och benen hängde med perfekt, kul!

Efter friidrotten hade Freddie gymnastik i ett par timmar. Efter kvällsmaten började jag återigen att få ont i huvudet och huvudvärken hänger kvar än. Tog ett par Alvedon imorse och det känns lite bättre så jag skall väl klara en dag nu.......

fredag, oktober 13, 2017

Friday

Och bara en arbetsdag kvar, skönt! Ser fram emot två dagar utan jobb. Och jag hoppas att jag skall kunna träna mer än bara pingis i helgen. Det vore ju skönt att kunna bränna av ett löppass på söndag. Men det är väldigt tveksamt, tyvärr!

Och i helgen återvänder den riktiga fotbollen igen. Det är ju kul ända tills favvolaget torskar eller tappar pinnar :-)

Trevlig helg!

torsdag, oktober 12, 2017

Och regnet det bara öser ner...

Det finns tydligen lite vatten där uppe som skall ner nu. Men det hör väl hösten till kanske. Även om det är drygt när man måste ut. Tyvärr känns det som om jag får svårt att få till någon löpning i helgen. Halsen känns sämre idag och jag gissar att jag inte kommer vakna upp helt frisk någon morgon i närtid. Börjar få lite abstinens. Och eftersom jag vet hur lätt det är att komma bort från löpningen så vill jag inte ha några uppehåll....

Annars så är det bra :-)

onsdag, oktober 11, 2017

Missar onsdagsrundan

Idag har ju tjejerna gymnastik och det är ju ett perfekt tillfälle att springa lite på. Men idag hoppar jag över det. Jag är tjock i halsen och snorig i näsan så jag avvaktar med löpandet tills i, förhoppningsvis, helgen. På lördag hoppas jag att jag skall kunna springa lite. I och för sig så tränar jag lite pingis på morgonen men en liten tur efter det ska man väl kunna få till med lite tur.

tisdag, oktober 10, 2017

Hyde Park

Jag hade lätt kunna tänka mig att ta en promenad här idag. Eller varför inte en liten löprunda här.....

Regnfritt i alla fall...

Har jag sagt det förut? Att jag inte gillar höst. Kallt, blött och mörkt. Idag regnar det i alla fall inte. Och tur är väl det för idag ska Inas skola vara på Arosvallen och det är ju verkligen tur att det inte var igår.

Annars rullar det väl på som vanligt. Interlull är snart över och det väntar Premier League fotboll igen till helgen. Får se vilka vi torskar mot då.... :-)

måndag, oktober 09, 2017

Usel sömn

Det blev inte mycket sovandes denna natt. Började i och för sig skapligt med att knoppa in vid 22-tiden. Men vaknade vid 12-tiden en kortis och vaknade sen igen vid 1-tiden. Efter det blev det ingen sömn alls mer. Så det var väl lika bra att dra till jobbet... Skulle i och för sig åka hit tidigt ändå för att fixa lite innan produktionen drar igång. Tänker som så att det är bättre att jag jobbar själv 1-2 timmar och fixar det som skall göras innan dom börjar än att göra mitt jobb när 10 man sitter på vänt motsvarande tid... Allt för aktieägarna :-)

söndag, oktober 08, 2017

lördag, oktober 07, 2017

Träning

Igår blev det 8 km efter jobbet. Tyvärr så kom knäsmärtorna tillbaka. Under det två passen innan hade jag inga känningar av knät men igår kom det tillbaka. Undrar vad det är? Har i och för sig gått och stått en hel del på det hårda verkstadsgolvet och med de sköna skyddsskorna. Kanske sätter det sina spår?

Imorse blev det lite pingis. Med knäont så är det svårt. Men det kändes skapligt när man väl stod rätt så det var ingen katastrof....

fredag, oktober 06, 2017

Humor

Jag har fått mail från Bella Italian hela hösten med erbjudanden och så oxå idag. Men när vi var i London så var det mailtorka...

Tur!

Det är verkligen skönt att det bara är två arbetsdagar denna vecka. Vet inte om jag pallat fler :-)

I helgen är friidrottshallen upptagen av stenmässa så vi körde vårat söndagspass igår istället. Det blev lite färre barn men bättre med träning för ett fåtal än ingen träning för någon. Vi körde höjd, kula och sprint. Tycker själv att passet gick skapligt trots lite brisfällig förberedelse från min sida. Man har väl varit med ett tag nu och kan köra på rutin när det behövs.

Ha en trevlig helg nu alla vänner!!

torsdag, oktober 05, 2017

Grattis Bror!

Stor grattis på namnsdagen till alla Brorsor!

A quick one

Det är fullt upp just nu på jobbet. Jag hinner knappt med att blogga, då förstår ni hur mycket det är.

Måste i alla fall säga att jag är helnöjd med resan till London. Härligt gäng som nu har åkt sju år på raken tillsammans! Vädret var kanon! Jag hann med att springa en runda i Hyde Park. Och vi hann med en sväng till Druid Streets alla mikrobryggerier.