söndag, november 30, 2008

Skön seger, men dyr

Ja, det blev en dyrköpt seger för Arsenal idag. Och det var för mig det blev dyrt. Jag hade, som vanligt, spelat emot Arsenal. Och dom gånger jag lägger lite mer pengar på en förlust för Arsenal så blir det garanterat något annat. Denna gång blev det en vinst och det var det värt.

Det var kanske inte en helt välförtjänt vinst. Vårat första mål var en solklar offside. Men o andra sidan så lyckades ju inte CFC göra mål på egen hand. Efter Arsenals 2-1 mål så hade faktiskt CFC inte så många farliga chanser. Vilket är märkligt för dom brukar ju kunna pressa på rejält i slutet av matcherna.

En sak som var kul att se var Ballacks dåliga humör när det går emot. Om man tittade på honom när han inte var i närheten av spelet så sprang han runt och var på Arsenalspelare med småknuffar och småsparkar mot benen. Inte ett helt bra sätt att lägga fokus på sådant när man borde göra allt för att ta ikapp ett underläge. Men så kanske det är om man inte är van att förlora så ofta.

Kul för Van Persie att hänga två kassar idag. Även om det första var offside så var det en riktigt fin avslutning, rätt upp i krysset! Dessutom med fel fot.

Heja Arsenal!!!
Det går som väntat

1-0 till CFC efter ett självmål av Djourou. Det är dock helt rättvist. Arsenal saknar fart och tyngd. Är lite för ärliga och kan inte skrämma CFC som dom skrämmer oss. Pinsamt av Denilson att försöka filma sig till straff. En filmning i värsta Ebouestil. Sånt vill jag inte se från en Arsenalspelare. Vi får nu i andra halvlek försöka hålla siffrorna nere. Det kan nog bli svårt. Arsenal kommer förmodligen gå bort sig ett antal gånger i sin iver att komma i kapp.

Heja Arsenal!!!
Klassiskt band, Tygers of PanTang




Raised On Rock (Live TV 1981) med John Sykes i bandet!

En härlig tradition.
TungGung på Östersjön!

TB's brorsa är ju som bekant på kryssning till Riga i helgen. Och förmodligen så skapar dessa båda herrar, TB's Brorsa och Kenneth the Rocker, musikhistoria på färjan till Riga. Östersjön har nog inte gungat som nu sedan M3 intog scenen på Siljarocken 2005. Tänk den som fick vara med på båten nu. Är det inte dags för Coach att arrangera en kryssning snart? En sådan duktig kryssningsarrangör är svårt att finna någon annanstans.
Snart dags för avspark mellan Arsenal och Chelski. Jag börjar må riktigt dåligt. En jobbig match. Och jag fruktar det värsta. Chelski slog ju AV med typ 5-0 hemma medans vi torska mot samma AV. Hur skall detta sluta? Svenska spel bjuder överodds på Chelski, 1,70 ggr pengarna. Säkrare spel till det oddset är svårt att hitta!
Heja Arsenal!!!

lördag, november 29, 2008

Rådjuren vände och vann!

I dagens match mot Dynamo Västerås lyckades Rådjuren vända ett 2-4 underläge till vinst med 7-5, starkt! Det var en ganska tät match i de trånga sportcentret på Bäckby. Men med tiden blev Rådjuren mer och mer överlägsna. Och det var en helt rättvis seger. Själv hade jag det ganska svårt idag. Tycker inte att jag kommer in riktigt i matchen men lyckas i alla fall hänga in en stenhård backhand rätt upp i inneribban, snyggt!

Heja Arsenal!!!
Humor!

Läste i tidningen att de två damlagen från Västerås som spelar i innebandyns elitserie skall mötas i morgon. Det var en helsida om detta i dagens lokaltidning. På frågan om dom trodde det skulle komma mycket folk så svarade en av dom att det borde komma mycket folk för folk har väl inget för sig en söndag kl 16.

Hallå! Kl 16 är det bara en timme kvar till Chelski - Arsenal. Alltså är det bara en timme kvar till riktig idrott börjar. Alltså ingen skolidrott som man håller på med på jymnastiken i skolan. Utan riktig idrott! På den timmen hinner man inte se så värst mycket innebandy om man dessutom har lite transporttid hem från hallen. Så visst finns det annat att göra en söndageftermiddag än att kolla på en jymnastiklektion.

Heja Arsenal!!!
Sovmorgon!

Det är ju helt underbart när man kan få sova lite längre på morgonen. Idag var en sådan morgon. Jag sov ända till 6,13. Helt fantastiskt! Vaknade dock då av en konstig dröm. Ina hade börjat med backhoppning. Och det redan nu, 2 år gammal. Det var upp och ner i Sollefteås backhoppartorn. Det jobbiga var att även jag var tvungen att hoppa, för att se att det gick bra för Ina. Det jobbigaste var dock kanske inte att hon hoppade backhoppning. Det jobbigaste var när hon baklänges kastade sig ut från tornet utan skidorna på. Det var då jag vaknade.

Men det kanske var dags att vakna. Denna helgen har ju Arsenal 20% rabatt på hela sitt sortiment i butikerna och i online shoppen. Så istället för att det är fruktansvärt dyrt så blir det bara dyrt. Ett såndant tillfälle får man ju bara inte missa.

Idag är det innebandymatch igen. Får hoppas att min måltrend håller i sig.

Första matchen - ett mål
Andra matchen - två mål
Tredje matchen - tre mål

Men det blir nog svårt att leva upp till den trenden.

Heja Arsenal!!!

fredag, november 28, 2008

Jul


Ja, även på jobbet råder det julstämning nu. Eller, julgranen är i alla fall framplockad.

torsdag, november 27, 2008

Nytt på andra sidor

På Rådjurens och Teamcontrols sidor (länkar här bredvid till vänster) kommer det snart att dyka upp en nyhet. Båda sidorna kommer snart att ha Tetris. Detta gamla klassiska spel kan ju få vilken arbetsdag som helst att swicha förbi. Arbetsgivarnas mardröm, arbetstagarnas dröm. Så kan det vara. Så håll ögona öppna, snart på var mans dator!

Ikväll är det dags för lite bordtennis igen. Nu är det nästan 3 veckor sen senast. Så, i vanlig ordning, kommer man väl känna sig som en nybörjare. Men det gäller att hålla igång nu. Nästa seriesammandrag är i början av januari och sen är det SM för oss äldre två veckor senare.

Heja Arsenal!!!
VAB

Och så kom den till slut, månadens obligatoriska VAB. Jag trodde, i min enfald, att det skulle kunna få gå en månad utan VAB. Men ack så fel man kan ha. Lilla Prinsessan har blivit dålig i magen, stackarn. Hoppas verkligen det är något snabbt övergående. För det är inge kul med en sjuk liten flicka.

onsdag, november 26, 2008

Skön seger!

Igår vann Arsenal med 1-0 hemma mot Dynamo Kiev. Skönt att AFC vänder en negativ trend och vinner. Nu är man dessutom klara för Champions Leagueslutspelet. Igår blev jag lite imponerad av Gallas. Trots den storm som varit runt honom de senaste dagarna går han in och gör en fullt godkännd insats. Visserligen hade han lite tur när Kiev sköt i utsidan av stolpen när han sjabblat. Men det är sånt som händer. Det andra som imponerade var att Arsenal, trots 9 spelare skadade, kan spela så pass stabilt. Det var ju inte vilka spelare som helst som var borta.
Sagna, Toure, Eboue, Diaby, Nasri, Walcott, Adebayor, Eduardo och Rosicky är alla spelare med kvalitet att gå in i dom flesta Premier Leaguelag.

Nu är det Chelsea borta på söndag och där får vi nog kallt räkna med en ny förlust. Allt annat skulle vara en skräll. Ade, Sagna och Nasri är 50-50 på att vara tillbaka. Men det spelar nog ingen roll. Det är nog kört ändå.

Heja Arsenal!!!

tisdag, november 25, 2008

måndag, november 24, 2008

Seger i bowlingen!

Klot Nästan Jämt tog ikväll en övertygande seger mot ComingUpp. 14-4 blev det till slut och det var väl aldrig någon fara. På 3 serier lyckades jag skrapa ihop 517 pinnar och det är väl skapligt men jag saknar ett riktigt toppresultat. Skulle vara kul att komma över 200 p en serie igen. Det var ett tag sen. Nu dröjer det väl tills man får chansen att vara med igen. Jag är ju bara reserv och knappt det i det här gänget.

Arsenal fick idag en ny kapten efter Gallas. Det blir, kanske inte helt oväntat, Fabregas som får bära kaptensbindeln. Vi får hoppas att detta blir en nystart för laget som haft det tungt ända sedan segrarna mot Manchester United i ligan och Wigan i Kalle Anka Cup. Imorgon är det ju Champions League som gäller och matchen visas, om jag inte minns fel, på Viasat Fotboll. Denna gång kan jag inte lämna något tips på hur det skall gå. Antingen fortsätter kräftgången eller så kommer kanske vändningen. Det visar sig.

Heja Arsenal!!!
Kallt och värk

Ny vecka, nya möjligheter! Vilket väder man kommer ut till idag. Blåst och kallt och lite snö på det. Tur man har inomhusjobb en sån här dag. Idag känns det att man hjälpte Rille att flytta igår. Värk i kroppen. Men jag gissar att innebandyträningen igår oxå har sin del i denna trötta, slitna kropp.

Ikväll ska jag spela bowling igen. När man spelar så sällan så känns det som om det kan gå hur som helst. Halvkul ska det bli i alla fall. Eller rättare sagt, går det bra så är det jättekul. Går det däremot lite sämre så är det fruktansvärt tråkigt. Ungefär som alla andra idrotter. Aldrig kul att förlora, eller hur Arséne?

Heja Arsenal!!!

söndag, november 23, 2008

Tung kriminalitet?


På ICA Maxi sågs dessa båda polisbilar. Är det julskinkestöld på gång månne?

Skräplurre


Ja, är det tomt i kylen så är det. Efter detta blir det att åka och handla. Heja Arsenal!!!

lördag, november 22, 2008

Arsenal torska men Rådjuren vann

Som väntat förlorade Arsenal sin bortamatch mot Manchester City. 3-0 stannade siffrorna vid och nu är det dags för Arsenal att visa vad dom vill med sin fotboll. För två veckor sedan spelade man drömfotboll och nu är man helt under isen. Visst några spelare saknas men så här håglöst får det inte vara.

Rådjuren vann i alla fall sin match idag. 8-3 tror jag siffrorna blev till slut. 3 mål från undertecknad var ju kul. Det var en viktig match eftersom vi mötte ett lag som ligger nedanför oss i tabellen. Och det är viktigt att hålla dom där så vi inte åker ur serien.

Heja Arsenal!!!
Kris i Arsenal?

Ja, det verkar vara lite turbulent i alla fall. Enligt rapporter har Gallas, efter att ha gått ut offentligt med interna motsättningar, blivit avplockad kaptensbindeln. Helt rätt! En kapten skall inte gå ut offentligt och hänga ut spelare till höger och vänster. Kaptenen skall gå före med gott exempel både på och vid sidan av plan. Detta har inte skett. Han har snackat i pressen om fel saker, skällt öppet på medspelare och dessutom varit rätt så usel själv på planen. I januari ryker han för gått! Det är i alla fall mitt tips just nu.

Idag spelar Arsenal en svår bortamatch mot Manchester C. Den är svår i vanliga fall och den är inte mindre svår i och med alla skador (Walcott, Toure, Eboue, Rosicky, Eduardo, Sagna) och avstängning (Cesc). På toppen av detta lägger vi alltså Gallas, som nu inte ens följer med till matchen. Svenska spel bjuder 3,20 ggr pengarna på en hemmaseger. I dessa finanskriser är det väl svårt att hitta en säkrare investering. Tyvärr är spelkontot nästan tomt igen. Men alla kronor jag har kvar där har jag lagt på Man C.

Heja Arsenal!!!

G & C


Fikar på Robotics familjedag. Ina fick även en tablettask.

fredag, november 21, 2008

Mmm, vad gott!


Ibland blir det bara för gott! Och idag var en sån gång. Oxfilé och potatisgratäng med diverse tillbehör. Mmm!

torsdag, november 20, 2008

Ny fin mössa


Ina gillar sin nya Arsenalmössa.
Kurs igen

Idag är sista dagen på kursen jag gick förra veckan. Jag har inte alls någon lust att kursa men det är väl bara att bjuda till. Vi blir i alla fall bjudna på lurre idag. Var och spelade innebandy igår. Vitt (dvs mitt lag) hade återigen lekstuga mot dom svarta. "Spel mot ett mål" som man brukar säga.

Heja Arsenal!!!

måndag, november 17, 2008

John Smiths


*klapp klapp klapp*

Ojoj


En Gudfader till efterrätt. Riktigt bra restaurangvagn på det här tåget! Risken är att vi missar att hoppa av sen.

Tomten


har dykt upp på tåget till N-hamton. Kanske har han 3 poäng med sig till Leeds?

Pizza


Lätt den godaste pizzan jag ätit i London!

Matdags


Middagen intas på Bella Italia. Förrätten var god.

Mer jul


Även på pubben är det julpyntat.

Jul


Nu är det jul igen, tydligen.

Här åt vi lurren



Lurre


Fish & chips. Riktigt bra! Jag är helnöjd. Heja Arsenal!!!

Buckingham Palace


Och vaktbyte på gång.

söndag, november 16, 2008

Brownie med glass



Guinness igen


Inte helt fel.

Tillfälligt tillbaks till John Smiths


Och det funkar ju det oxå. Heja Arsenal!!!

Äntligen!


Första Guinnessen på denna resa. Riktigt god! Heja Arsenal!!!

Så spelade man förr


Igår verkade alla ha en fri roll. Med fokus på att röra sig så lite som möjligt.

Arsenal museum


Heja Arsenal!!!

A Wenger



*klapp klapp klapp*



Lurre på Garfunkels


En rätt så god club sandwich blev det. Snart dags för en tur ut till Emiraten igen.

En gåta


Vart är vi nu?

lördag, november 15, 2008

Terroristen


tar det lilla glaset.

Och en till...



John Smiths


Finns inte i Sverige. Så man får passa på att sörpla dom när man är här.

Pizza *klapp klapp klapp*


Men inte den bästa jag har ätit.

Förrätt


Bruschetta. Helt ok. Man får inte begära för mycket av Pizza Hut.

Bland det sämsta som jag sett


Heja Arsenal!!!

0-0 i paus


Inte helt bra första. Almunias straffräddning var dock läcker. Come on you reds!

Hemma igen!


Dock så hinner vi inte med något pubbesök innan.

Lurre


Intogs på Bella Italia. Gott, mätt och snart dags för match. Men först incheckning på hotellet.

Oxford circus


Och fortfarande skönt väder.

Vilket väder!


Långkalsongerna lär ju inte behövas idag. Och varför man inte lyssnade på fru Blogg när det gällde val av jacka är ju just nu en gåta. Men nu sitter man här med vinterjacka.

Slutätet


Nu är frullen avklarad och snart är det dags att åka in till London. Heja Arsenal!!!

En Boddington


i hotellbaren. Det hör till när man bor här.

Rille bloggar


Nu har vi landat och är på väg till hotellet.

fredag, november 14, 2008

Vinnare


*klapp klapp klapp*

Rille


Eller som han nu kallas, Terroristen. Detta efter en dust med säkerhetskontrollen angående en alldeles för stor tub hårgele. Själv har jag inte såna problem då jag sätter upp mitt hår med snodd.

4 tofsar


har Ina. Jättesöt tjej!