söndag, november 30, 2008

Skön seger, men dyr

Ja, det blev en dyrköpt seger för Arsenal idag. Och det var för mig det blev dyrt. Jag hade, som vanligt, spelat emot Arsenal. Och dom gånger jag lägger lite mer pengar på en förlust för Arsenal så blir det garanterat något annat. Denna gång blev det en vinst och det var det värt.

Det var kanske inte en helt välförtjänt vinst. Vårat första mål var en solklar offside. Men o andra sidan så lyckades ju inte CFC göra mål på egen hand. Efter Arsenals 2-1 mål så hade faktiskt CFC inte så många farliga chanser. Vilket är märkligt för dom brukar ju kunna pressa på rejält i slutet av matcherna.

En sak som var kul att se var Ballacks dåliga humör när det går emot. Om man tittade på honom när han inte var i närheten av spelet så sprang han runt och var på Arsenalspelare med småknuffar och småsparkar mot benen. Inte ett helt bra sätt att lägga fokus på sådant när man borde göra allt för att ta ikapp ett underläge. Men så kanske det är om man inte är van att förlora så ofta.

Kul för Van Persie att hänga två kassar idag. Även om det första var offside så var det en riktigt fin avslutning, rätt upp i krysset! Dessutom med fel fot.

Heja Arsenal!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Histon "Klapp"Klapp"Klapp"

Postmann sendte Leeds ut av FA-cupen

Leeds gikk på et sjokktap mot ukjente Histon i FA-cupen søndag. Postmannen Matthew Langston ble matchvinner i første omgang.
Langstons scoring kom før pause, og Leeds som gikk til topps i FA-cupen i 1972, og som har vunnet det engelske seriemesterskapet tre ganger, klarte ikke å svare. Kampen ebbet ut med 1-0 til amatørene fra Histon-laget.

Leeds' Lubomir Michalik hadde riktignok en ball i treverket, men nærmere kom heller ikke det tidligere mesterlaget.

Leeds fikk en ny nedtur, og dem er det blitt mange av de siste seks-sju årene. I 2001 var laget i semifinalen i mesterligaen, men deretter har det meste gått galt. Det er blitt nedrykk to ganger, og nå befinner laget seg i 1. divisjon i engelsk fotball.

Histon skal møte Swansea fra mesterskapsserien i tredje runde i januar.

//Coachen

Anonym sa...

I morgon spelar både Arsenal och Derby i Kalle Anka Cup. Vore kul om vi kunde mötas i semin.

/TB

Anonym sa...

Då åker vi!!!!!!!!!!!!!

//Coachen

Anonym sa...

Självklart!

/TB