lördag, juni 06, 2009

Dags att såga

Med risk för att låta som Bosse "Lampsladden" Hansson, mannen som sågade Sverige jämns med fotknölarna under första gruppspelsmatchen i VM-94, så kommer här mina tankar efter första halvlek mellan Sverige och Danmark.

Sverige är som en sämre variant av vad Arsenal presterade denna vinter. Uddlösa framåt och tokdarriga bakåt. Precis som The Gunners sjabblar vi till helt ofarliga attacker till mål för motståndarna. Och framåt så händer det inte alltför mycket. Den store Ibra såg laddad och bra ut de första 10 minuterna men sen såg han ut som vanligt igen, helt ointresserad och loj. Sen har vi mannen som alla vill se i startelvan, Kim Källström, som är lika usel som vanligt. Jag fattar inte varför han får vara med överhuvudtaget. Vad är det alla ser i denna långsamma spelare?

Sen har vi den största sopan av dom alla, Chippen. Snälla, han trippar runt på vänsterkanten tokrädd för att göra illa sig. Gång på gång viker han undan i det som skulle kunna bli en närkamp. Jag vet i och för sig inte hur han spelar nere i kamelland men det här duger inte för att spela i ett landslag.

Sen är det ju tragiskt att man skall behöva se Mike "United" Riley på plan även när PL-säsongen är över. Bara tanken på att behöva se en ManUSA-kille på plan är jobbig. Att det sen är så gör det än värre.

Nu får ni fan ta och skärpa till er till andra halvlek annars kommer första torsken som ett brev från en av sponsorerna idag, posten.

Haha, glömde hylla Viasat som lyckades att visa Viasatloggan istället för straffen, stort!

Heja Arsenal!!!

Inga kommentarer: