lördag, oktober 31, 2009

Skön seger!

3-0 hemma mot Sp*rs utan att spela direkt bra. Det måste ju betyda att Bottenham är riktigt usla, eller? Hur som helst så hade Sp*rs inte ett smack att komma med. Arsenal avgjorde matchen strax före halvtid med 2 snabba (och då menar jag snabba) mål. 10 sekunder effektiv tid gick mellan målen. Och det andra målet som Fabregas gjorde var en slalomkörning mellan Sp*rsspelare innan han iskallt smällde in bollen i ena hörnet.

Arsenal borde gjort fler mål. Särskilt Eduardo borde ha satt en boll när han var helt ren med Gomes. Men ett lamt avslut som gick utanför räddade Bottenham från en ännu större förnedring.

Heja Arsenal!!!

I väntan på


att matchen skall börja så tar vi lite foton.
Lite Sp*rskross på det här

Så kanske man kan bli lite piggare. Måste lära mig sova på mornarna. Även lära Ina att sova på morgonen. Nu är det inte långt kvar.......

Heja Arsenal!!!
Tiden går så sakta



Jag vill ha match nu!!!! Eller så vill jag somna om.......



Heja Arsenal!!!
Nä, dra igång matchen nu!

Jag kan inte vänta tills klockan slår 13:45. Och inte kan jag sova heller....

Heja Arsenal!!!

torsdag, oktober 29, 2009

Hatmatch på lördag

På lördag spelar The Kings of London, The Mighty Gunners, Arsenal match mot våra närmsta grannar. Sp*rs står alltså för motståndet (även om det kanske i normala fall är något motstånd).

Men de senare åren har det varit alltför många onödiga poängtapp. Vem minns inte förra årets 4-4 match på Emiraten? Själv satt jag i Finland på en pub i Jyväskylä och såg Arsenal leda med 4-2 när det bara var några minuter kvar av matchen. Mina kollegor skulle gå tillbaka till hotellet och jag ville inte stanna själv på pubben. Och eftersom matchen var avgjord så hängde jag med tillbaka.

Väl på hotellrummet wappa jag in text-tv för att få segern bekräftad. Tyvärr hade Sp*rs både hunnit reducera och kvittera. Jag trodde inte det var sant. Tappa en säker seger de sista minutrarna, dessutom hemma mot Sp*rs, det finns ju inte.

På lördag vill jag se en felfri insats där koncentrationen och viljan att vinna finns med från första sekunden till och med den sista och sjunde övertidsminuten. Är man bara fullt fokuserade och ger allt bör vi köra över mittenlaget (i bästa fall) Sp*rs.

Hur som helst så börjar jag redan bli lätt taggad inför matchen och det är väl tur att matchen börjar tidigt på lördag (13:45) för jag kan inte vänta längre än så på att det skall börja!

Heja Arsenal!!!
Resultat från lag-DM

Så här gick det i matcherna i gårdagens semifinal i pingislag-DM:
HBTK - Västerås
Åsbyhallen

Danne - Benny Lindvall 3-2
Micke - Pitchers Stenvall 3-1
Petter - Matte "Stocken" Bennbo 3-0
Danne - Stocken 3-0
Micke - Lindvall 3-0

Publik: Fullsatt

Citat från Coach: "En Coachseger"

onsdag, oktober 28, 2009

Dags för Kalle Anka Cup


Ikväll krossar vi Pööl! För övrigt vann HBTK ikväll över Västerås B med 5-0 i lag-DM.

måndag, oktober 26, 2009

Ina viking



Väntan


Ina sitter och väntar på att få gå ombord. Inge kul att vänta. Men mindre än 10 minuter kvar nu.

Nära


Snart dags att träffa Ville.

Fredrika


slockna direkt. Och jag hör att Ina oxå sover där bak.
Nu är jag övertygad

Arsenal kan inte vinna ligan i år heller. Det visade man igår. Halvlojt och taskig inställning. Att man sen efter att ha gjort 2-0 helt slutar att engagera sig visar att man inte vill/kan vinna ligan. Det går inte att tro att man kan vinna matcher genom att glida igenom serien och försöka "spara" sig till kommande matcher. Dags att skaka om truppen och berätta för dom vad som gäller om man vill ha kvar platsen i laget. Jag är så besviken.....
Ville Viking och Ina


Så såg det ut när dom träffades i somras. Nu är det dags igen. Nu är det höstlov från dagis så då passar vi på att åka och hälsa på Ville Viking igen. Ska bli kul!

söndag, oktober 25, 2009

Tvättstugan igen...


Med risk för att skrämma iväg mina två besökare så kommer här ännu en bild på min helgsysselsättning.

En tappad napp


Jag såg denna tappade napp vid kundvagnarna utanför ICA Maxi och tänkte, stackars barn som tappat denna. Men kom snabbt på att ändra mig, stackars förälder som tappat ljuddämparen till barnet.

fredag, oktober 23, 2009

Fredrika


ligger och sover i vanlig ordning.

Ina


Här är Ina när hon var på Åsby trädgård idag.
Dags för seriespel igen

I helgen spelar HBTK omgång 5 och 6 i serien. Målet är, som alltid, full pott. Och det finns väl ingenting som tyder på att det skall bli något annat. Fast igentligen har jag ingen aning. För jag vet inte vilka vi möter och eftersom jag inte var med i första sammandraget så kan jag inte säga om det är bra eller dåliga lag vi möter. Matcherna spelas i Eskilstuna under lördagen och tur är väl det eftersom Arsenal spelar match på söndag. En helhelg i idrottens tecken. Skall även försöka tränga in lite tvättstuga mellan idrotten.

Heja Arsenal!!!

Skrivbordslampans enda uppgift


Skrivbordslampan på jobbet har bara en uppgift, att hålla en Arsenalvimpel. Lampan är inte ens inkopplad. Heja Arsenal!!!

torsdag, oktober 22, 2009

Ika sover


Hon ser så harmonisk ut.
Joyeux anniversaire Arsène!

Idag fyller Mr Wenger 60 bast, Grattis! Arsène är en stor ledare och verkar dessutom vara en sympatisk människa. Han har gjort fantastiskt mycket för Arsenal under sina år hittills i klubben och jag hoppas att han blir kvar "for life". Om än inte som tränare livet ut men gärna i organisationen på ett eller annat sätt även efter tränarkariären.

Happy birthday Arsène!
Inte idag

Jag har hela tiden haft målet att jag skall träna pingis ikväll. Men precis som med innebandyn igår så ställer jag in. Jag har kännt mig halvvissen hela veckan. Och jag vill inte bli sjuk inför helgens saftblanderi så det blir vila, vila och åter vila för mig ikväll.

tisdag, oktober 20, 2009

Såå onödigt

1-1 borta mot AZ är inte ok. Och det var det gamla vanliga vi släppte in mål på, en långboll in i straffområdet. Och som så många gånger förr är Diaby helt oduglig i detta försvarsspel....

Heja Arsenal!!!

Stolt och glad!


Idag fick Ina sitt member pack från Arsenal. Hon ville ju gå med i Junior Gunners och detta paket ingick i medlemsskapet. Hon blev riktigt glad för paketet!

Ika


Tar det betydligt lugnare på IKEA än storasyster gör.

IKEA


Är kul tycker Ina!

Vilket skräp


Men jag var i alla fall mätt i 5 minuter.

söndag, oktober 18, 2009

Grattis Peking

Från SVT Text:
"IFK Norrköping säkrade kontraktet i Superettan via 1-0 hemma mot Jönköpings Södra.
-Årets skönaste seger, säger sportchefen Tony Martinsson till SVT Sport. "

Skönt att se att Norrköping inte gjorde en VSK och åkte ur Superettan.

lördag, oktober 17, 2009

Tänk


Det spelas nog väldigtmycket bra musik runt om i Sverige. Tyvärr så vet man nog inte om alla godbitar.

En favorit


Det är alltid lika kul att gå hit.

Ina


väntar på fika. Snart öppnar ICA Maxis fik.

Äntligen dags för match


Efter två veckors fotbollstorka är det återigen dags för match. Idag är det Birmingham hemma och allt annat än tre pinnar är ett misslyckande. Heja Arsenal!!!

onsdag, oktober 14, 2009

Det är så enkelt!

Så var det fixat! Jag har precis inhandlat ytterligare två plåtar till Arsenalmatchen i November. Det var dock inte helt enkelt trots allt. För när jag skulle betala (mata in kortnummer mm) så klaga systemet gång på gång. Jag provade flera gånger och med olika kort men samma felmeddelande. Till slut så släppte den igenom köpet och jag misstänker att problemet var att det var många samtidiga köpare..... Men nu är det i alla fall fixat!

Heja Arsenal!!!
Idag gäller det!

Idag släpps fotbollsbiljetterna till matchen vi skall åka och kolla på för medlemmarn som mig. Så klockan 11 gäller det att vara på plats framför datorn. Tyvärr är ju nätverket på jobbet rätt så lynnigt för tillfället men det skall nog ordna sig. Måste låsa kalendern den tiden så att man inte blir inkallad till något möte just då.....

Heja Arsenal!!!

söndag, oktober 11, 2009

Trött

Nu är sommaren slut och vi har flyttat hem till lägenheten igen. Och det dröjde inte länge innan man saknade diskmaskinen. Det tar på att flytta hem alla saker som man haft med sig till huset och det finns faktiskt fortfarande några prylar kvar. Så dom får jag se till att vi får hem i veckan som kommer. Det blir nog en tidig kväll för jag är riktigt trött efter helgens jobb och flytt och städning.

torsdag, oktober 08, 2009

Ibland

Ibland, vissa dagar, känns det som om man inte hinner sätta sig och ta det lugnt ett tag. Jag vill inte klaga på nå vis, utan konstaterar bara att så är det vissa dagar och jag har själv valt det.

Idag åkte jag till jobbet strax efter klockan 6 i morse. Slutade där vid 15:30. Åkte iväg och handlade lite. Åkte till lägenheten och hämtade posten. Åkte "hem" och lagade mat, pizza. Satte igång en tvättmaskin, packade väskan för pingisträning och åkte till Hallsta för att träna. Hemma igen 20:30. Plockar ur tvättmaskinen och hänger på tork. Och nu äntligen sitter jag här och softar lite framför datorn.

Nu är jag trött och funderar starkt på att gå och sova. Det är ju 2 arbetsdagar kvar denna vecka.

Heja Arsenal!!!

tisdag, oktober 06, 2009

Jag har redan tröttnat

Ja, det har bara gått någon dag sedan senaste omgången i Premier League men jag har redan tröttnat på interlullen som ska vara nu. Tråkiga landskamper om platser i VM nästa år. Eller, jag har nog inte tröttnat än, för det brukar ju inte vara matcher varje dag, men bara vetskapen om att det inte är någon riktig fotboll förens till nästa helg gör ju att man tröttnat på interlull.

På söndag sitter man och letar igenom internet för att få reda på hur många klubbkamrater som har blivit skadade under dessa landskamper. Och det slår ju aldrig fel på att det brukar vara ett gäng. 10 dagar kvar tills nästa match!!!

måndag, oktober 05, 2009

Pingis


Rundpingis på färjan. Men kvalitén på spelet som bjöds var inte i närheten av kvalitén när jag och The Real One lirade på färjan.

söndag, oktober 04, 2009

Skön seger och Chelsea är storfavoriter

Arsenal avfärdade Blackburn med 6-2 hemma på Emiraten idag. Och det var sex stycken målskyttar i The Gunners. Londons stolthet var dock i underläge med både 1-0 och 2-1 men det var aldrig någon fara på taket. Skönt att vi kan slå de sämre lagen i år. Det har varit lite si och så med det de senaste åren. Vi får verkligen hoppas att det håller i sig.

Ch€£$ki slog ett tamt Liverfool på hemmaplan med 1-0. Och CFC gick i och med det upp i ligaledning. Risken är att dom stannar där säsongen ut. Inte för att dom är så roliga att titta på alla gånger(nästan inga faktiskt) men dom är riktigt effektiva och svåra att slå. Jag kan inte se att något lag skall kunna stoppa dom i år. ManUSA är inte alls vad dom har varit och jag är inte alltför imponerade av dom än så länge. Även om dom slog oss så var dom inte bättre än oss i den matchen. Liverfool har redan lagt 3 matcher och med Lucas på plan skall man inte kunna vinna Premier League.

Heja Arsenal!!!
En gåta!

Vilka blommor är Arsenalfansens favvoblommor?

Fint pris till den som gissar rätt!

Dags att byta


Hoppas att jag har lim hemma.

Kaffe


Är precis vad jag behöver!

lördag, oktober 03, 2009

Grillning


Ösregn och grillning på gång. Det blir garanterat årets sista grillning för oss.

fredag, oktober 02, 2009

Matlagning


Dags att fixa en Toast skagen.
Ruggig form

Igår hade jag förmånen att spela pingis mot en formtoppad TB's Brorsa. Jag var totalt utspelad och förlorade med 3-2 i set. Men det borde varit 3-0 men Brorsan var snäll och gav mig ett par set. Distriktsmästarn från förra året (TB's Brorsa) skulle inte haft en chans mot årets blivande mästare, TB's Brorsa. Jag var lika sen till bollarna som jag var till träningen igår. Men det var kul att få spela mot en så bra spelare! Tack för lektionen!

torsdag, oktober 01, 2009

Ina


Ina har varit på 3-årskontroll och var jätteduktig. Särskilt när hon fick frågan om vem som lärt henne allt. Vad svaret var? Pappa så klart! Gissa vem som var stolt då? Pappa så klart!
13 år idag

Idag har Arsene Wenger varit coach i Arsenal i 13 år. Och han har gjort det jäkligt bra. Jag skall inte rabbla upp allt han gjort för klubben under dessa år. Man kan dock konstatera att han är en fantastisk coach och jag hoppas att han blir kvar många år till!

Arsene knows!