måndag, april 30, 2012

söndag, april 29, 2012

Mer på väg

Härligt att det är än mer jordgubbar på väg!


Märkligt

Arsenal spelade kryss borta mot Stoke igår. En helt ok pinne mot ett erkänt svårt lag på bortaplan. Dock då blir man ju något fundersam över hur deras fans beter sig. Hur kan man bua åt en motståndare varje gång han rör bollen, när det enda han har gjort Stoke är att ha fått benet kapat i två delar av deras spelare? Att bua detta är ju väldigt märkligt tycker jag i alla fall. Men Stokes s k fans är ju precis som hela Stoke, ett gäng WANKERS!


Träningen har börjat

Första skörden

Nu har elmätaren stått och snurrat extra snabbt en tid. Emirateslamporna har gjort sitt bästa för dessa fina bär.


Söndag förmiddag

Handlat och fikat på Ica Maxi på Hälla. Nu sitter vi i bilen och väntar på fru Blogg som "bara" skulle "springa" in på Plantagen och titta på något. Så bli inte förvånade om nästa inlägg om ett par timmar lyder 'Fortfarande utanför Plantagen i väntan på fru Blogg'.


lördag, april 28, 2012

Scheelelokalen

Stort att få se den igen...


På bussen

Jag och Ina sitter på bussen på väg till Köping. Fru Blogg har bokat in oss på en tur till nått växtställe. Men jag har naturligtvis spaden med mig ifall det ligger nära Scheelelokalen.


På bussen

Jag och Ina sitter på bussen på väg till Köping. Fru Blogg har bokat in oss på en tur till nått växtställe. Men jag har naturligtvis spaden med mig ifall det ligger nära Scheelelokalen.


fredag, april 27, 2012

Ina

fick en spruta på BVC idag. Men med två bokmärken för besväret var det kanske värt det.


Ny tidig dag

För att få ihop livet och allt som hör det till så blir det idag återigen en tidig morgon. Allt för att hinna jobba så många timmar jag hinner innan det är dags för flickorna att gå till BVC. Vid VABbande och annat så minskar ju inkomsten med ett gäng procent. Medans utgifterna stannar på samma nivå. Och det har ju blivit några VAB-dagar i både februari, mars och april.

Men nu blir det i alla fall långhelg. Fyra dagar utan tanke på att arbeta, skönt! Fru Blogg har bokat in oss på något imorgon. Kommer inte ihåg riktigt vad det var men vi skulle åka buss i alla fall. Det blir ju kul för flickorna att åka buss. Jag tror inte Freddie har åkt buss någonsin. Men nu dags för jobb!

torsdag, april 26, 2012

Tokhuvudvärk

I natt vaknade jag med en fruktansvärd huvudvärk. Den var riktigt hemsk. Men jag har mina aningar om varför den kom. Jag spelade pingis igår kvälll och vattnet tog slut mitt i träningen. Jag orkade inte gå och hämta mer. Och när jag kom hem så ville jag sova så snabbt som möjligt. Detta eftersom jag tänkte åka till jobbet väldigt tidigt för att kunna få ihop några timmar innan det var dags att VABba igen. Så därför 'hann' jag inte dricka så mycket när jag kom hem heller. Och det får man lida för nu....

Träningen var skaplig. Jag hade inte kört någon innebandy innan. Men i början kändes det som om man var en riktig nybörjare. Men mot slutet gick det mycket bättre. Det kanske är så att man behöver träna mer än en gång i veckan.

onsdag, april 25, 2012

VAB

Snacka om att vara tillbaka i verkligheten. Bara några timmars jobb och sen VAB.


Vanlig dag

Då var minisemestern slut och det är dags för en vanlig arbetsdag. Känner mig grymt inspirerad och riktigt sugen på att jobba igen. Det skall bli så roligt.

tisdag, april 24, 2012

Lalles lunch

Hemma igen

Här bodde vi i London. Det var ett bra rum och jag är nöjd med hotellet, Royal Eagle. Men det är alltid skönt att komma hem.


Borta bra men hemma bäst!


måndag, april 23, 2012

Discovery

En helt ok dryck:-)


På The Dove

En Honey Dewvska väl smaka bra....


Black lion

En vacker pub!


Guinness

Efter elva olika Fullers är det dags för en Guinness!


Ebb.

Det var ebb i Thamesen när vi var på rundturen.


Fish and chips

En riktigt god!


Dags för lurre

Och det är inte bara öl till lunch om nån tror det.


Dags för turen

Nu är det snart dags för rundturen på Fullers.

söndag, april 22, 2012

Dagens namn

Idag grattar vi Pappa, Lalle, Badbyxan och Rydde!

Guinness

Måste ju ta en sån oxå.


Det är gott

John Smith's, tänk om den fanns i Sverige...


Uteservering

Det är trevligt att kunna sitta ute och njuta av en pint.


Lalle

Bloggar, Facebookar och surfar. Fri Wi-Fi är bra grejer.


Bloggning

Det går inte helt lätt att blogga härifrån London. Varför vet jag inte.

London

Det finns många fina gränder här i London.


Hyde Park

Det är alltid skönt att promenera i denna park.


fredag, april 20, 2012

Skönt

Man får vad man betalar för. Och det är värt varenda öre.


Snö

Ska det behöva se ut så här i andra halvan av april?


Grattis Pappa på födelsedagen!



Hoppas att du får en riktigt bra födelsedag!
Idag är det dags!

Idag går planet hem till London igen. Det skall bli kul att få komma ner till huvudstaden igen. Med lite tur så är det några minuters regnuppehåll. Men det spelar inte så stor roll. Det är härligt att bara få komma ner. Dessutom går ju London Marathon av stapeln så man skulle ju kunna reka lite inför kommande start där.

torsdag, april 19, 2012

Testar app

Enligt rykten skall inte bilden bli som en schackbräda. Vi får väl se.

F ö så kan det bli några av dessa i helgen.


Varför?

Freddie är en riktig kvällsmänniska. Hon har fortfarande inte gått och lagt sig. Eller hon har gått och lagt sig en gång men gick direkt upp igen. Hon verkar bra mycket piggare än vad jag är.


Fiasko!

Det blev återigen en fiaskoträning igår. Det är två saker som gör att det går dåligt. Den ena kan vara att jag kör innebandy innan och därmed inte orkar bjuda till tillräckligt för att kunna spela bra. Det andra är nog att jag helt enkelt har tappat formen. Den ena kanske ger det andra.....

Hur som helst så är det veckans sista arbetsdag. Imorgon bär det av till London. Ska bli skoj. Jag är dock lite orolig att vi skall få tokspö av Ch€£$ki på lördag. Dom är på väg upp och vi är på väg ner i form. Kan väl bara slulta på ett sätt? Måste komma ihåg att lassa på oddset innan jag åker.

onsdag, april 18, 2012

Snart

Innebandyträningen klar.

Matintag klart.

Nu dags för pingisträning.


Att träna eller inte träna

Frågan är om man skall träna innebandy idag eller inte? Förra veckan var jag så jäkla trött på pingisträningen sen så det blev bara skit av den. Och att åka dit och bara gå på halvfart är inte riktigt min grej. Det verkar bli mycket folk på innebandyn så jag kan nog bestämma mig rätt så sent. Det är inte mig det hänger på om det skall bli träning eller inte.

Vilken resa

Jag gick och Ka mig hemma. Men jag vaknar upp i Lutzen.


tisdag, april 17, 2012

Snö

Skönt med lite snö igen. Jag var lite orolig att det inte skulle bli nå mer den här säsongen.


måndag, april 16, 2012

En av de sämre

insatserna denna säsong. Men inte överraskande. Dålig inställning funkar inte om man vill vinna. Wigan kämpade som galningar och förtjänade 3 pinnar.


Nu blir det återigen en sömnlös natt. Orka :-(


Idag

är Walcott bedrövlig. Ändå inte utbytt, skumt!


Torsk på gång

Underläge i paus med 2-1 och Arsenal ser allt annat än vassa ut idag.


Limma

Jag har precis limmat på min nya platta. Och de senaste åren har jag, varje gång jag limmat på en ny platta, undrat om det är sista gången jag byter platta. Men denna gången tänkte jag, 'undrar om limmet räcker till ett byte till'. Vi får väl se.....

En stor dag

Ina har tappat sin första tand, stort!


Den som spar han har

Arsenal hade ju som alla vet en spelledig helg. Och detta betyder att vi har en Arsenalmatch att se fram emot ikväll! Härligt! Underbart! Och för motståndet står Wigan. Ett lag som krigar för att hålla sig kvar. Ett lag som borde fått en pinne borta mot Ch€£$ki. Ett lag som slog ManU hemma i onsdags. Ett lag som man med andra ord måste ta på allvar. Och gör vi det så har vi en väldigt god chans att vinna. Gör vi det inte så är det torsk. Så enkelt är det.

Jag vaknar väldigt tidigt numera. Freddie brukar sätta igång och säga några väl valda ord strax före kl 4 på mornarna. När hon har snackat klart så somnar hon om. Men det gör inte jag. Och för att göra det ännu svårare att somna om så har alla Västerås fåglar morgonmöte utanför oss. Det är ett jäkla kvittrande den tiden. Vi får väl hoppas att dom kommer fram till något vettigt. Och inte bara kommer överens om att det är våran bil dom skall använda som toalett.

Ny vecka

Ochvi och med det även nya koppar kaffe.


söndag, april 15, 2012

Usch

vad jag spelar dålig pingis just nu. Och den där plattan jag köpte för några veckor sedan borde jag kanske limma på nu.


fredag, april 13, 2012

Dagens namn

Dagens namn är Artur eller Arthur som dom stavar på dom brittiska öarna. Det kan man väl bara fira på ett sätt?


Sista dagen

Idag är det veckans sista arbetsdag. Eller igentligen inte eftersom jag skall jobba på söndag. Men jag behöver inte till jobbet för att jobba utan jag kan sitta hemma och koppla upp mig mot jobbet. Man skall byta lagringssätt för en nätverksdisk och jag skall testa att det funkar bra även efter flytt.

Annars är det en helg utan fotboll. Arsenal spelar inte i helgen utan har en måndagsmatch. Wigan hemma, vilket kan låta som en enkel match men Wigan slog dom kommande mästarna i onsdags så det är långt ifrån några enkla pinnar.

På söndag blir det lite pingisspelande oxå. KM ska spelas och jag tar alla möjligheter till pingisspelande jag kan få, nästan. Nästa helg är det ju Hallstamästerskapen som jag, i säsongsplaneringen, hade lagt in som en tävling jag skulle vara med på. Men nu blir det inte så. Jag åker och tittar på fotboll istället. Arsenal hemma mot Ch€£$ki. Så det blir en tur till London nästa helg. Och det är ju nästan lika bra som att spela pingis :-)

torsdag, april 12, 2012

Hamburgertallrik

Ska förhoppningsvis bli gott!


Lekparkssäsongen har börjat

Freddie är helnöjd!


Märkligt

Det är märkligt hur det kan svänga på två dagar. I måndags när jag spelade pingis så kändes det fantastiskt bra. Och i och med det så var det ju även hur kul som helst. Men igår när jag spelade så kändes det så fruktansvärt dåligt. Ingenting stämde, fötterna var inte alls med. Jag misstänker att det var innebandypasset ett par timmar tidigare som spökade. Och frågan är om jag skall skippa onsdagsinnebandyn om jag ska spela pingis på kvällen? Vi får se, men det kan vara en bra idé.

Arsenal vann en riktigt färglös match igår. Efter två snabba mål så åkte handbromsen i igen. Och man spelade bara av de sista 75 minuterna. Bra poäng, tråkigt att titta på.

onsdag, april 11, 2012

Skön seger

Och det blev aldrig någon match. Men de viktiga tre poängen säkrades.


Stort

Fick höra idag att en innebandytjej som jobbar här på jobbet ska bli proffs. Och detta efter bara 2 träningar med oss. Så snacka om att det verkar finnas spioner på läktarna när vi tränar.

Men för att återgå till det viktiga. Arsenal har match ikväll. Vid seger går vi upp på en 5-pinnarsgap till Sp*rs och Newcastle och en 7 pinnars till Ch£l€ki. Viktig match med andra ord. Men bara för att det är ett sopgäng så blir det inte en enkel vinst. Utan det är som alltid hårt jobb som gäller. Jag har redan börja bli nervig och det är ändå rätt långt till matchstart.

Heja Arsenal!!!

tisdag, april 10, 2012

Ny vecka

Och ännu en kortvecka (som tur är). Har just nu inte den största inspirationen att jobba. Men det är bara att bita ihop och ge allt för aktieägarna. Arsenal spelar redan på onsdag igen, dvs imorgon. Och eftersom det är träning då så får man sätta boxen på inspelning. Och sen hoppas att ingen lyckas meddela mig vad det står i matchen. Det är viktigt att kriga lika hårt som senast om man skall ta några poäng på onsdag även om det är jumbon man möter.

Ha en bra vecka vänner!

måndag, april 09, 2012

Rulla

Först rullar man backhand i pingislokalen, sen rullar man pizzadeg i köket.


Dags för ett pass

Lite pingis så här på förmiddagen kan väl aldrig vara fel?


söndag, april 08, 2012

Skön seger!

Inte orättvis heller.


Viktig match!

Både Sp*rs och Ch€l$ki tog pinnar igår så idag måste även The Mighty Gunners göra det samma. Men då krävs det rätt inställning till matchen för att detta skall ske. Jag tror att vi kan slå Shitty vilken dag i veckan som helst bara man har rätt inställning och är beredda att jobba hårt. Och det är igentligen lika dant mot alla lag. Man tar inga poäng bara genom att ställa upp ute på plan. Det är hårt arbete som gäller!

Jag hoppas att vi kan leverera idag och därmed gå förbi Sp*rs i ligan igen. Det är en lång bit kvar till säsongen skall summeras. Det är många pinnar kvar att kämpa om. Men det är helt upp till oss själva om vi skall kunna fira sommaren som Champions Leaguelag eller om vi skall börja spela fotboll på torsdagar....

Heja Arsenal!!!

fredag, april 06, 2012

torsdag, april 05, 2012

Caffreys

En fantastiskt god dryck!


Lite stel

När det var tre minuter kvar av innebandyträningen igår så gjorde jag illa mig i hälen/hälsenan. Det gjorde fruktansvärt ont till en början men kändes rätt så skapligt när jag kom hem. Så jag åkte iväg och körde ett tvåtimmarspass pingis. Det knäppte till lite i hälsenan några gånger men i övrigt så kändes det skapaligt. Men idag känns det lite konstigt. Lite ömt och stelt. Jag hoppas verkligen att det går över snabbt så man kan fortsätta träna någorlunda regelbundet.

Idag blir det en sextimmars arbetsdag. Och i och med det så kommer jag vara från jobbet före klockan 12 idag. Sen är det långhelg!

Glad påsk på er allihopa!

onsdag, april 04, 2012

Då har,det kommit!

Det räckte med att gnälla lite här på bloggen så kom plattan, bra! Dock så orkar/hinner jag inte limma på det till kvällens träning.


Onsdag

Det betyder innebandy och pingis. Eller det betydde det för länge sen men nu var det ett tag sen det var så. Men ikväll är det dags igen. Dubbla pass, ska blir kul. Får se hur mycket jag orkar när det väl är dags för pingisen. Jag beställde ju en ny platta för en vecka sen men den har ju naturligtvis inte dykt upp än. Bedrövligt kan man tycka. Och det tycker jag faktiskt.

tisdag, april 03, 2012

Tillbaka till jobbet


Idag blir det jobb för mig. Förmodligen går tjejerna tillbaka till dagis idag. Det får Fru Blogg bestämma. Denna vecka, som redan var en kortvecka, blir en ännu kortare vecka. Bara tre dagars jobb. Så det gäller att vara effektiv om man ska hinna med allt man tänkt.


Minusgrader ute idag. Inget vidare. Däcken är bytta till sommardäck på bägge bilarna så jag hoppas att det inte blir något vinterväglag framöver. Det vore ju ingen höjdare. Jag har fortfarande inte kommit över Arsenals förlust. Så himla onödigt. Man har inte råd att lägga dessa matcher nu när det står miljoner på spel. Det är en jäkla skillnad på Champions League och Europa League eller vad den nu heter. Shitty måste slås på söndag, så enkelt är det!

måndag, april 02, 2012

VABen fortsätter

Det blir VAB även idag. Ingen höjdare. Ina har ont i halsen och snoken levererar mer snor än vad tappkranarna på oktoberfestivalerna klarar av att leverera pilsner. Men det är inte så mycket att göra åt. Bara att köpa läget och hoppas att det blir bra snart.

Arsenal vek ner sig i lördags. Verkade inte ha den rätta inställningen och då är det svårt att få någonting med sig i Premier League. Jag såg, som tur var, inte matchen själv men det jag läst talar för underskattning. Nu gäller det att ladda om inför kommande matcher för man har inte råd att lägga så många mer matcher nu.