torsdag, februari 28, 2013

Våfflor

Eller wofflor som Jenna säger :-)

Dubbla pass

Det blev både innebandy och pingis igår. Men jag känner mig ändå inte helt slut i kroppen. Men det är klart, visst känns det att man har tränat.

Idag har jag bilen, skönt! För trots allt så skulle det nog vara tyngre att gå idag. I eftermiddag blir det förmodligen en sväng med tjejerna till farmor och farfar. Ska bli kul!

onsdag, februari 27, 2013

Kanske?

Är det möjligt att VIK klarar att ta sig till kvalserien i år? 5 pinnar upp med 2 matcher kvar. Ingenting är klart men VIK har ett bra utgångsläge. Om man krossar lite kex på torsdag så är det klart sen, hur svårt kan det vara?

Idag blir det innebandy med jobbet för första gången på hur länge som helst. Tack vare snälla medarbetare så får jag skjuts både hit, dit och hem igen. Får se om det även blir lite pingis ikväll. Inge sugen men om någon annan är det så är jag på. Det är ju trots allt snart dags för sammandrag.

På tal om pingis så hade jag en konstig dröm inatt. Jag var i Hallsta och skulle spela KM. Väl där dök Jonny K upp och skulle spela. Lite senare dök även TB's brorsa upp. Han skulle dock inte spela. Men han började surra om en eventuell comeback. Och vi bestämde att nästa år skulle vi spela dubbel på DM. Man kan väl lugnt påstå att det skulle vara en högoddsare som gick in..... :-)

tisdag, februari 26, 2013

På Pizza Hut

Två bitar kvar. Gott!

AW

På fredag blir det en sväng till Harrys. Så jag hoppas verkligen att det dyker upp några trevliga bloggbesökare. Rykten säger att kinesen ev dyker upp!!

Kallt!

Igår var det rätt så behagligt att gå till jobbet. Lagom temperatur. Idag var det ju sk*tkallt! Med facit i hand så skulle man ha behövt långisar idag. Men det är lätt att vara efterklok.

Ikväll tror jag att VIK spelar match ikväll. Och jag hoppas att dom inte darrar som motståndarlaget heter. Men risken finns att dom gör det nu när möjligheten till direktkvalplats finns och är nära. Jag hoppas dock att dom kan knipa tre pinnar ikväll. Det vore ju kul med lite kvalhockey. Då kanske t o m jag går till Rocklundahallen ABB-Arena Nord och tittar.

Ikväll blir det Pizza Hut till kvällsmat. Freddie har familjegympa på Hamre kl 17. Och tjejerna gillar att åka dit så då får det bli så.

måndag, februari 25, 2013

Nu kör vi!

Ny vecka, nya möjligheter, allt kan hända, nu kör vi!!

Jag var och spelade innebandy igår. Visserligen bara träning men det var riktigt kul att lira. Jag önskar att jag hann med att göra det fler gånger i veckan men det är inte så lätt. I och för sig är det snart dags för sista pingissammandraget och efter det kanske man kan hinna lira lite på onsdagar oxå. Nu lär det bli pingisträning det två närmsta onsdagarna.

Det snackas en del om att Arsenal kommer att kunna värva lite spelare i sommar. Jag vet inte var det kommer ifrån. Eller jag gissar att det är pga det nya sponsoravtalet som kommer ge lite mer kulor i framtiden. Men grejen är ju att Arsenal har ju varit tvungna att sälja spelare för att inte resultatet skall hamna på minus. Vilket i så fall ger att vi inte behöver sälja någon men pengar till nyförvärv finns det ju inte heller då. Enkel mattematik helt enkelt. Och det är ju skrattretande att det surras om såna sjuka summor. Och det är ju inte bara övergångssummorna som är höga, lönerna är ju inte småpengar heller. Så då vet ni, Arsenal kommer inte värva i sommar heller :-)

söndag, februari 24, 2013

Sex pinnar

Både VIK och Arsenal vann igår, stort! Och inte minst oväntat. Arsenal höll på att kryssa trots jättespelövertag. Sköna poäng och kampen om europaplatser fortsätter. Viktig match nästa söndag, Sp*rs borta. Kan vi hoppas på en ny 5-2 seger? Knappast men det vore kul!

Katter

Grannens katter, Selma och Sebbe.

lördag, februari 23, 2013

Orkidéer

Orkidéerna verkar trivas i Diddies rum.

Lördag

Och idag är det två VIKtiga matcher. VIK, som gynnades av att både djurgården och karlskoga torska igår, ska möta Leksand på bortais. Tyvärr brukar det vara lika med torsk. Men vid vinst så ser det riktigt ljust ut angående kvalserieplats.

Arsenal spelar som bekant hemma mot Villa och inget annat är 3 pinnar är ok. Vilket betyder att det är genomklappning på gång. Jag lägger i alla fall mina slantar på X2. Men hoppas givetvis på seger. Jag är redan nervös.

Heja Arsenal!!!

fredag, februari 22, 2013

Grattis Coach

Höll nästan på att missa. Grattis på namnsdagen Coach (PIA)!

Pingis

Ina "tränar" pingis :-)

Dramatik

Vilken start på dagen. Brandlarm på jobbet. Jag kan lugna alla med att det gick bra.

Freitag

Äntligen fredag! Och det känns verkligen så. Den sista tiden har man bara längtat efter att veckorna skall ta slut så man får vara ledig. Kan vara för allt traskande och problemen med att hinna med fulla arbetsdagar. Alldeles för tidiga mornar osv.

Igår var jag och simmade 20 minuter medans Ina var på simskola. Och för en gångs skull så var det ganska glest med folk i motionsrännan. Så man behövde inte känna sig ivägen för dom duktiga simmarna. Jag är rätt så dålig på att simma. Har inget som helst tempo. Och hatar när det kommer en liten våg som gör att man får vatten över ansiktet.

Imorgon spelar Arsenal en måstematch i Premier League igen. Hemma mot Villa och det måste bli tre pinnar. Det måste bli en reaktion på de senaste förlusterna. Det är dags att börja spela redan i första halvlek! Kanske skulle Wenger svänga förbi Hyde Park och köra lite småmål och kalla det för första halvlek. Sen kan Wenger skälla ut dom i spelarbussen på väg till den riktiga första halvleken och spela skjortan av motståndarna. Men frågan är om Wenger är så smart? Kanske kan Mentorn gå in och styra upp?

Heja Arsenal!!!

torsdag, februari 21, 2013

Pundet

Det har hänt lite med pundet sen 2006. Då stod det i 14 spänn och idag i 10. Det är ju en skaplig skillnad. Bilden här visar Forexs priser. Kanske läge att köpa lite....

Det kom ett brev

Igår kom det ett brev från försäkringsbolaget. Det innehöll en inlösen av bil. Pajasarna hade värderat den till mindre än vad vi tycker den är värd. För övrigt så vill vi inte lösa in den heller. Vi får väl se vad som händer.

Igår spelade jag 30 min pingis. Det var länge sen det kändes så uselt. Men det är 2,5 vecka kvar tills sista(?) sammandraget. Så förhoppningsvis skall det bli bättre med ett par träningspass innan dess.

onsdag, februari 20, 2013

I'm back!

Tillbaka på jobbet igen, kul! Eller kul och kul. Ett måste om man skall få det hela att gå ihop.

Arsenal visade sig från sin vanliga sida igår. Och det tråkiga är att jag tror inte vi är så mycket sämre. Men det verkar väldigt krampaktigt i första halvlek. Det verkar vara något psykiskt. Vill man för mycket? Det är inte första gången den här säsongen som vi gör en dålig första halvlek. För att i andra vara ett helt annat lag. Visst kanske BM blir lite mer tillbakadragna i andra halvlek. Och det kan göra att det ser ut som om Arsenal är bättre. Men det förklarar ju inte att Arsenal jobbar bra mycket mer som lag än man gör i första halvlek. Man jobbar tillbaka bollen om man blir av med den. I första halvleken konstaterar man bara att man blir av med bollen och joggar runt lite. Synd! För jag tror som sagt inte att vi är så mycket sämre igentligen. Undrar om man kan köpa ett nytt psyke när transferfönstret öppnar i juni?

Heja Arsenal!!!

tisdag, februari 19, 2013

Freddie

Börjar ju se lite friskare ut. Hoppas hostan ger med sig helt snart.

VAB

Är hemma med Freddie idag. Hon har en fruktansvärd hosta. Igår även lite feber. Det verkar dock lite bättre idag så förhoppningsvis så är hon kry imorgon igen.

Ikväll spelar Arsenal sin kanske sista hemmamatch i Champions League på många år. Ja, så illa kan det vara. Torsk mot Bayern i åttondelen och ett misslyckande i ligan kan göra att det blir så. Tragiskt i så fall. Men vi får hoppas att världens skönaste klubb överraskar och går och vinner hela CL. Allt är möjligt! Come on You Gunners!!

måndag, februari 18, 2013

Värk

Igår kväll spelade jag innebandy för första gången sedan i början av dec. Då spelade jag 15 minuter innan kroppen sa ifrån. Men igår var det alltså återigen comeback på plan. Riktigt kul att spela även om man var allt annat än stark. Det märks att man varit borta ett tag. Man har tappat en hel del ork och muskler.

Vad annars? Arsenal visade återigen att dom är Arsenal och vek ner sig mot Blackburn i FA-cupen. Det är en sak att torska om man gör sitt bästa och har den rätta inställningen. Men att torska bara för att man verkar tro att man är bättre än motståndarna och därmed inte bjuder till är en helt annan sak. Och det är inte första gången det händer. Och det är därför man numera är ett mittengäng. Imorgon är det dags för Champions League och då kommer inställningen garanterat vara mycket bättre. Men tyvärr så kommer det nog inte räcka. Jag gissar på 0-3 eller 0-4. 0-2 om dom har tur. I övrigt så får ni ha en trevlig vecka!!

lördag, februari 16, 2013

fredag, februari 15, 2013

Omväg

Vilken jäkla tur att man inte gick till jobbet idag. Vägen var nämligen avspärrad pga någon brand i närheten av jobbet. Så för att komma till jobbet fick man åka en jäkla omväg. Och sitter man i bilen så är det ju överkomligt men om man traskar så är det ju inte lika kul. Och eftersom fru Blogg är nere på stan idag så fick jag ta bilen!

torsdag, februari 14, 2013

Jaha

Vi fick reda på igår vad det skulle kosta att åtgärda skadorna som blev på bilen vid inbrottet för två veckor sen. 10 papp och försäkringsbolaget funderar på att lösa in den. Shit, skrota våran pärla. Bara för att någon jävla pajas har pajat den. Det är så jäkla tråkigt. Vi får ju aldrig i närheten en så fin bil för dom pengarna. Orka....

onsdag, februari 13, 2013

Matchen hela världen väntat på

Haha, han är rolig han Mourinho. Jag läste att han sagt att kvällens match mellan Scum och Wankers skulle vara matchen hela världen väntat på. Hur tänkte han då? Själv är jag helt ointresserad av denna match. För mig är den helt likgiltig. Det är väl bara dom har den dåliga smaken att hålla på något av dessa lag som är intresserade? Och kanske även några pajasar till "experter" som får chansen att sitta i TV och leka duktiga. Men vi andra som inte bryr oss om dessa lag, varför skulle denna match vara viktigare eller intressantare än en match i t ex Kalle Anka Cup för ens eget lag? Jaja, inte så mycket att orda om igentligen men ändå :-)

Snö, snö och mera snö

Nu har jag faktiskt tröttnat på den här snön. Kan det inte bara sluta nu? Om det ändå vore plogat på gång- och cykelbanorna. Det blir bra mycket jobbigare att traska till jobbet när man skall spåra dessutom. Dessutom tar det längre tid och blir varmare. Nu måste man ju hålla ner takten för att inte bli så jäkla svettig tills man kommer fram. Och då vet man ju att man kommer sitta och frysa på jobbet. Det är m a o fiasko med vinter....

tisdag, februari 12, 2013

Semla

Idag är det semmeldagen. Och även jag trycker i mig en, två, semlor.

Med facit i hand

Om jag vetat då, för några månader sen, vad jag vet nu så hade jag nog bokat. För några månader sedan kolla jag flyg ToR London till nästa veckas Champions League match mot Bayern. Då skulle det typ kosta några hundringar bara. Men det var ju det där med biljetter till fotbollen oxå. Men jag har kollat in på Arsenals sida några gånger de senaste dagarna och sett att det gått att köpa biljetter lite då och då. Så med facit i hand så borde man ha köpt flyget för några månader sen. Nu kostar flyget en bit över tusingen. Och med hotell på det så drar det iväg stålar. Även om det skulle vara skitkul....

Moddigt

Idag hade jag ganska bra fart när jag traskade till jobbet. Tyvärr så var det ganska moddigt på sina håll vilket gjorde att jag ändå inte fick någon bättre tid än vanligt. Men hade jag hållt samma takt som vanligt idag så hade jag nog fått lägga på några minuter på sluttiden.

Igår hade jag förmånen att bli hämtad när jag skulle hem från jobbet. Det var mamma som erbjöds sig att komma och hämta mig. Kanon! Då kunde jag jobba en halvtimme till. Vilket verkligen behövdes igår eftersom jag var sen till jobbet.

Igår somnade jag tidigt, redan vid 9-tiden knoppade jag in. Och det är verkligen skönt att det inte är någon fotboll på TV denna vecka. Det vet jag inte om jag hade pallat. För trots att jag somna tidigt så är jag ju inte direkt utvilad nu.

måndag, februari 11, 2013

Måndag

Och jag hade tänkt att traska hit så jag var här till sextiden. Men tyvärr så vaknade Ina inatt och kunde inte sova. Så efter att ha hon somnat om så somnade jag oxå om till slut. Och när klockan sen ringde så var jag så jäkla trött så det var bara att glömma att komma hit i tid. Nu är det en vecka utan fotboll. Det är först på lördag som det drar igång igen. Blackburn hemma på Emirates. Sen väntar Bayern München i CL på tisdagen. Sen är vi borta från alla möjligheter till titlar, hehe, men vem bryr sig :-)

lördag, februari 09, 2013

Skön seger

Men utan JW, en av ligans bästa mittfältare, är vi ett helt annat lag. Håller andan och hoppas att skadan inte är allvarlig.

Ina verkar laddad

Redan nu är hon ombytt och klar för dagens match borta mot Sunderland.

fredag, februari 08, 2013

Fuller's

En Old Winter Ale passar väl en vinter som denna.

En päronsplittare

Vad får man från en nervös ko?

Jobb/VAB

Idag är det min tur att vara hemma. Jag räknar dock med att kunna jobba åtminstone halva tiden. Jag har ett program på gång som jag med fördel kan sitta hemma o fixa.

torsdag, februari 07, 2013

Snö

oj vad snö det kommer. Man hinner inte mer än ta av sig skorna och hänga av sig jackan efter att man skottat innan man ska ut igen. Jag som nästan trodde att vintern var över för någon vecka sen när nästan all snö försvunnit. Fast det är ju bara början på februari och det är väl inte så konstigt att det ser ut som det gör. Landskamper igår. Idag är det bara att invänta rapporter om skadade spelare. Sen är ju frågan hur många som spelat 90 minuter och som kanske är lite slitna inför helgen. Det verkar nästan alltid vara så att vi har bortamatch i omgången efter. Alltid efter landskamp eller CL-match är det bortamatch på helgen. Märkligt.

onsdag, februari 06, 2013

Jobb

Idag blir det jobb. Fru Blogg är hemma och VABbar idag. Kul för mig att få jobba lite istället. Och eftersom fru Blogg är hemma så får jag åka bil till jobbet, stort! Det var inte igår. Får passa på att njuta för snart traskar man väl där i mörkret igen.

Denna vecka är det ingen fotboll som spelas. Jaja, ok, onödiga vänskapslandskamper spelas. Men vem bryr sig om dessa? Helt jäkla onödiga. Och risken är väl som vanligt att vi pga detta åker på storstryk på lördag av Sunderland.

tisdag, februari 05, 2013

En päronsplittare

Bloggens första tid innehöll ju en del päronsplittare. Så varför inte köra en igen?

Vem hämtar man när cirkusen brinner?

Träning

inför Vasaloppet. Blåbärssoppa ska även vara bra vid magsjuka.

VABruari

Insatt vaknade Ina med magont. En liten stund senare satte det igång. Inge kul. Stackars Ina. Hoppas nu att hon blir frisk snart.

måndag, februari 04, 2013

Ny

Ny vecka, nya möjligheter!

Veckan börjar med en promenad till jobbet. Ska bli skönt att få vara ute i friska luften osv.... Trots att man har varit ledig i tre dagar känns det som om man skulle vilja ha lite ledigt nu, lite helg. Det känns inte riktigt som en ledig helg när man är iväg och spelar pingis alla dagar. Det blir inte så mycket mer än det. Även om man spelar dåligt och inte får spela så mycket så är det ändå tillräckligt för att man inte skall orka med något annat.

Denna vecka hoppas vi få lite mer information angående bilen. Kommer dom att reparera eller vill dom lösa in den. Och vad får vi då i ersättning. Knappast i närheten av vad den är värd för oss. Så jag hoppas verkligen att dom fixar till den för den behövs!

söndag, februari 03, 2013

Över

Då är VSM över för denna gång. Mitt absolut sämsta VSM någonsin. Eftersom jag inte visste för två veckor sedan om jag kunde vara med så var jag jag glad att jag kunde vara med. Men när man väl är på plats så vill man gärna spela bra och vinna lite matcher. Strunt samma, bara att spela klart säsongen och sen fundera på om man fortsätter eller inte.

Arsenal vann ju igår i alla fall.

Bra start

Jag och Henke har vunnit våra första två matcher.

Bröderna

Spelar dubbel ihop.

J-O

Slår in. Ser ut som om han har något bättre träff än jag idag.

Sista dagen

Och inbollningen är bedrövlig :-(

Helgens sista

Snart dags för helgens sista resa till Södertälje. Ska bli skönt att komma hem ikväll.

lördag, februari 02, 2013

Bra

Det enda bra med att lägga i poolen är att man kommer hem i tid. Men det är en jäkla klen tröst. Imorgon är det dubbel och kanske får jag vara med om en första segermatch för helgen

Så dålig

Inte en seger idag heller. Jag är så jäkla dålig. Bara att inse. Racket på hyllan?

Singel

Nu drar singelspelet igång. Jag hoppas kunna spela utan ångest och strunta i resultatet. Lättare sagt än gjort....

fredag, februari 01, 2013

Torsk direkt

Synd :-(

VSM

Idag blir det lagspel med Henke. Imorgon singel och tanken var att familjen skulle med då. Men nu har Freddie blivit sjuk så det är inställt. Blir bara pingis imorgon.