fredag, februari 22, 2013

Freitag

Äntligen fredag! Och det känns verkligen så. Den sista tiden har man bara längtat efter att veckorna skall ta slut så man får vara ledig. Kan vara för allt traskande och problemen med att hinna med fulla arbetsdagar. Alldeles för tidiga mornar osv.

Igår var jag och simmade 20 minuter medans Ina var på simskola. Och för en gångs skull så var det ganska glest med folk i motionsrännan. Så man behövde inte känna sig ivägen för dom duktiga simmarna. Jag är rätt så dålig på att simma. Har inget som helst tempo. Och hatar när det kommer en liten våg som gör att man får vatten över ansiktet.

Imorgon spelar Arsenal en måstematch i Premier League igen. Hemma mot Villa och det måste bli tre pinnar. Det måste bli en reaktion på de senaste förlusterna. Det är dags att börja spela redan i första halvlek! Kanske skulle Wenger svänga förbi Hyde Park och köra lite småmål och kalla det för första halvlek. Sen kan Wenger skälla ut dom i spelarbussen på väg till den riktiga första halvleken och spela skjortan av motståndarna. Men frågan är om Wenger är så smart? Kanske kan Mentorn gå in och styra upp?

Heja Arsenal!!!

Inga kommentarer: