tisdag, december 30, 2014

Gott Nytt År!


Jag vill passa på att önska Er alla ett gott slut på 2014 och ett riktigt Gott Nytt År!

söndag, december 28, 2014

London Pride

I 50 cl flaska, tackar tackar!

Tragiskt

Det är ju en del fotboll att kolla på idag. Och man hinner knappt sätta sig så är det nån spelare som ligger och grinar. Och då har vederbörande fått en öppen hand över ansiktet. Det kan inte göra så ont som det ser ut. Det är likadant i många många situationer. Ibland har det inte ens varit kontakt. Och nu gnäller jag inte bara för att det var en Unitedspelare i detta fall. Det är likadant i alla lag, inklusive Arsenal. Men det är så jäkla tråkigt att behöva se.

Seg i kroppen

Ännu ett pingispass avklarat. Idag kändes det i kroppen att man körde igår. Framförallt kändes det i benen. Jag var riktigt seg men kämpade på så gott det gick. Nu blir det än vilodag innan nästa pass.

lördag, december 27, 2014

VIK

Kollar VIK på datorn. Trodde att min nya jobbdator hade samma möjligheter att koppla upp sig på TV'n som den gamla. Men icke!

Bättre lycka idag

Idag var låset fixat så vi kunde komma in i hallen och träna. Idag var det kul att spela. Kan kanske bero på att det kändes rätt så skapligt att lira. Nytt pass imorgon!

fredag, december 26, 2014

Snopet

Skulle träna pingis imorse. Men när vi skulle gå in funkade inte nyckelbrickan. Om det är för att det är annandag jul eller fel på låset vet vi inte. Vi provar imorgon bitti igen..

torsdag, december 25, 2014

Juldagen

God fortsättning på Er! Hoppas att julaftonen var bra för er också.

Undrar vad man skall pyssla med idag då? Gnälla på dvärgarna för att de inte plockar undan alla leksaker som dom fått i julklapp och som dom nu öppnar och leker med lite överallt. Eller så softar man bara och låter det förfalla än mer här hemma. Imorgon blir det i alla fall lite pingisträning. Det blir det nog på lördag och söndag också....

måndag, december 22, 2014

Buss

Sitter på bussen på väg till Paradiset. Får se om Mangan o Kenneth rockar loss i pianobaren.

fredag, december 19, 2014

Sista arbetsdagen i år!!

Tänk att man återigen har kommit fram till årets sista arbetsdag. Nu väntar 2,5 veckors ledighet. Känns mer än välkommet!

Dagen började med ett besök till tandläkaren. Freddie hade en tid 07:45 imorse. Hon tyckte det var hur kul som helst att åka i tandläkarstolen. Hon skratta och skratta. Tur det i alla fall!

Ha en trevlig helg!

torsdag, december 18, 2014

Success

Det ser ut som om morgonjobbet blev en total succé! Det verkar i alla fall som om det lirar. Man kanske skulle sätta igång bilen på tomgång så man snabbt kan komma härifrån ifall det börjar strula.... :-)

Tidig

Är tidigt på jobbet idag. Ska fixa lite prylar på en avdelning som inte jobbar skift. Så för att inte störa produktionen så börjar jag tidigare.

onsdag, december 17, 2014

Hosta

Jag har åkt på en rejäl hosta. Speciellt jobbigt är det när man ska knoppa in på kvällen. Men till slut så somnar man och klarar sig hela natten. Så det är ju bra i alla fall...

Nära jullov nu i alla fall! Inte helt fel!!! Längtar!!!!

tisdag, december 16, 2014

3 kvar

Nu är det bara tre tidiga uppstigningar kvar i år. I alla fall tidiga pga jobb. Kan ju faktsiskt bli en tidig uppgång på julafton. Friidrottshallen är öppen för aktiva med familj mellan kl 7-10. Man kanske skulle ta med sig dvärgarna dit så dom får springa av sig lite. Och även själv få springa lite såklart.

I eftermiddag är det avslutning för Freddies jympa. Så då slipper man äntligen att behöva sitta i omklädningsrummet och vänta. För idag har dom "uppvisning". Ska bli kul att få se!!

måndag, december 15, 2014

Lottningen

Idag lottades CL-slutspelet. Och eftersom vi, återigen, bara blev tvåa i våran grupp så får vi då en gruppetta i slutspelet. I år blev det Monaco. Och även om det inte är en lätt uppgift så känns det i alla fall på pappret bättre än att Bayern München som vi brukar få möta. Nu återstår bara att bestämma när matchen skall spelas. En tisdag vore bäst. Då kan man ju, om man nu kan, åka dit med Norwegian på tisdag förmiddag och hem med Ryan på onsdagen.

Hemma på jobbet

Så här ser det ut numera. Man har numera fönsterplats. Det går bra nu...

söndag, december 14, 2014

fredag, december 12, 2014

Tillbaka på jobbet

Då är Freddie åter på dagis. Och det betyder att jag är åter på jobbet. Ikväll är det dessutom julfest! Inleder på Bishop kl 15 sen rullar det bara på.

Imorgon spelar Arsenal sen match hemma mot Newcastle. Och det ser tunnare ut än någonsin i försvaret. Kos är ju skadad, Monreal är skadad, Chambers är avstängd och Gibbs är osäker. Vi får väl se vad Wenger kan skrapa ihop tills imorgon. Kanske kan Bould gå in i mittlåset. Han skulle nog inte göra bort sig.

torsdag, december 11, 2014

onsdag, december 10, 2014

VAB

Inatt vaknade Freddie och kräktes. Och sen har hon hållit på så. Det tar på både hennes och mina krafter. Hoppas hon blir bättre snart.

tisdag, december 09, 2014

måndag, december 08, 2014

Freddie o jag

Väntar på Inas gymnastikuppvisning. Det är sista gången för terminen.

Historia

Jag tycker den är rolig i alla fall....

A wife asks her husband, a software engineer... "Could you please go shopping for me and buy one carton of milk, and if they have eggs, get 6!" A short time later the husband comes back with 6 cartons of milk. The wife asks him, "Why the hell did you buy 6 cartons of milk?" He replied, "They had eggs."

Måndag

Och bara 10 arbetsdagar kvar i år! Och idag ska jag få en ny jobbdator. Shit, vad ska jag fylla dagarna med nu? Det brukar ju ta en evighet att starta upp datorn på morgonen. Och när man ska öppna t ex Word så tar det en evighet. Jag kommer ju att få massor av tid till riktigt jobb nu :-(

söndag, december 07, 2014

Segt

Det är något som inte är bra. Jag vet dock inte vad. Men jag är allt annat än glad. Mer åt det gringa och gnälliga hållet. Jag gillar inte att vara så här. Kanske blir bättre bara jag får komma till jobbet imorgon.... Mohahaha....

På friidrott

Det är en träningstävling idag. Ina ska hoppa längd och springa 600 meter.

lördag, december 06, 2014

Jogga

Det blev idag, efter 2,5 månaders förfall, en joggingrunda på 11,2 km. Jobbigt men nöjd!

fredag, december 05, 2014

London Pride

Ja, sämre kan man ha det efter ett tungt tränarpass på friidrotten.

Jobbar hemifrån

Fredagen avslutas med jobb hemifrån. En massa material som skall uppdateras i R3. Ett riktigt apjobb. Men när man gör det hemifrån så kan man dra på Spotify och lyssna på lite Priest. Och dessutom kan man köra en tvättmaskin!!

Mer jobba hemifrån åt folket!!

Fredag!!!

Äntligen fredag! Och efter denna dag så är det bara 10 arbetsdagar kvar i år. Eller i alla fall vad jag vet. Jag kommer ihåg förra julen. Då yrar jag om antal dagar kvar att arbeta och den långa julledigheten jag skulle ha då. Det blev ju den gången inte riktigt så. Jag jobbade inte bara dom svarta dagarna utan även på några av de röda dagarna. XP-datorer skulle bort från nätverket och Windows 7 skulle ersätta. Det var inte helt enkelt på alla ställen. Och på en av linorna var det extra svårt. Men jag kommer ihåg att jag fixade det den sista svarta dagen. Tråkigt att inte inte uppskattades mer än med ett "bra jobbat.....bla bla bla". Men så är det när folk inte fattar bättre. Men om jag säger så här, det är ju inget som driver att man skall lägga ner det där lilla extra om man inte får valuta för det......

Nu ska jag sluta vara bitter. Det är ju trots allt helg på gång. Friidrottsträning ikväll. Eventuellt en klubbtävling på söndagförmiddag. Frågan är när man skall få in ett pingispas den här helgen. Inte för att jag är sugen utan mer för att vänja mig vid nya bollen och inte tappa all känsla.

torsdag, december 04, 2014

Aktivitetsband

Jag har skaffat ett sådant. Klocka, stegräknare, kaloribrännarräknare och allt vad det nu är. Får väl se hur det här funkar och vad det kan ge.

Diskcheck

Typiskt att den vill göra en check på disken nu. På måndag får jag ny dator. Jag hade nog klarat mig i två dagar till utan denna check.

onsdag, december 03, 2014

Tröttare än någonsin

Idag är jag nog tröttare än jag varit på bra länge. Och då tycker jag ändå att jag har varit rätt så mycket trött den senaste tiden. Och ikväll så spelar Arsenal och frågan är hur många minuter jag hinner se innan jag somnar? Fast det kanske bara är bra om jag slipper se det. Känner på mig att det kommer en fölust idag. Och det skulle vara riktigt illa. Vi har helt enkelt inte råd att förlora idag. Kryss är inte heller godkänt. Inte som det ser ut i tabellen. Ska vi ha en chans på topp-4 så gäller det att hänga på nu. Annars går tåget...

Heja Arsenal!!!

tisdag, december 02, 2014

måndag, december 01, 2014

söndag, november 30, 2014

Fuller's

Klassbryggeri helt enkelt!

November

Snart är november över. Och julen närmar sig med stormsteg. Förhoppningsvis slipper vi dock storm... Det är 15 arbetsdagar kvar innan jag tar julledigt. Och jag längtar verkligen. Det har varit rätt mycket på jobbet och det har blivit en del tidiga mornar och även timmar på helgen. Dock inte denna helg som tur var. Jag hoppas jag skall slippa jobba över något fram till jul. Målet måste väl vara att gå utvilad på julledighet :-) Det lär ju inte ske men man måste ju ha ett mål i alla fall.

Får se om jag orkar åka på någon innebandyträning ikväll. Är, om jag skall vara helt ärlig, inte helt sugen på att ge mig ut igen.

Ha en trevlig december och ett bra slut på första advent!!

Freddie

Vi är på Inas extrajympa och kollar.

Träning

Och första passet med den nya bollen. Den känns lite annorlunda.

fredag, november 28, 2014

Brand

Det brinner en liten bit bort från jobbet. Tydligen är det elekronikskrot som brinner och den skall inte vara helt nyttig.

Elling

När Freddie ska till dagis så får Elling sova i hennes säng

torsdag, november 27, 2014

Fint besök

Idag fick jag fint besök på fikarasten. Mamma, Pappa och Lill-Jenna kom förbi!

Skön seger

Äntligen kunde Arsenal vinna en match igen. Och jag tycker till och med att dom spelade rätt så bra. Det gjorde dom i lördags oxå utan att göra mål då dock. Nu väntar en tidig match på lördag, vem är förvånad? Känns som om vi ofta efter CL-match, speciellt vid onsdagsmatcher, har en tidigt start på lördagen. Kommer ihåg förra säsongen när vi hade en tuff kvalmatch borta i Turkiet på onsdagen för att sen spela tidigt borta på lördagen. Men så är det om man spelar i Europa. Och jag skulle ju helst vilja att det var matcher varje dag.

Men hur som helst West Brom borta på lördag kan bli tufft. Det gäller att jobba hårt och hoppas inga fler än Arteta, Sanogo blev skadade igår. Känns som om det räcker med de skador vi har nu.

Italien


På något vis måste jag ha gillat jobbresan dit i våras. För det händer ibland att jag går in på det hotellets, vi bodde på, webcamera och kollar ut över vattnet. Det var ju kanonväder då vi var där. Så dit skulle jag till och med kunna tänka mig att åka på semester. Dock kändes det inte som det billigaste hotellet. Och dessutom låg det lite avsides. Men där hade vi ju hämtning och körning vart vi än skulle så det gick ju bra då.

onsdag, november 26, 2014

Flytt

Idag ska vi flytta ut från vårat tillfälliga rum. Nu väntar en ny plats som, tyvärr, är usel. Men men, bara att bita ihop och vara tacksam för att man har en plats att gå till.

tisdag, november 25, 2014

Väntan

Nu står man och väntar på Ina igen. Ikväll är det scouterna som gäller.

Evighet

Det tar en evighet att starta upp jobbdatorn. Och när det sen blir en uppdatering som kräver en omstart så blir det en lång väntan på att få komma igång.

söndag, november 23, 2014

Ljus

Det blir betydligt trevligare när det kommer upp lite ljus på stan.

Ny dag...

Idag ska jag och Ina gå på bio. Lassemaja eller nåt sånt. Ina har pratat om det här i evigheter. Så det är ju kul att hon ser fram emot detta.

lördag, november 22, 2014

Hata allt

Så tråkigt när det mesta går emot. Usel pingis, Arsenal bedrövliga. Så jäkla tråkigt, lägg ner allt :-(

Pingis

Återigen seriesammandrag. Denna gång i Fagersta (Norberg anordnar). Vi har i sista stund fått med oss en spelare till, Viktor. Det betyder att med lite tur så slipper jag kanske spela.

torsdag, november 20, 2014

Motiverad

Grymt motiverad att cykla hem nu.

Borde inte

Jag borde inte skriva detta inlägg eftersom jag inte har något att skriva om. Eller, visst kan jag skriva om hur dålig jag var på pingisen igår eller hur trött jag har varit idag. Men det vill väl knappast någon läsa om. Fast nu fick ni ju göra det ändå. Och då förstår ni att jag inte borde gjort detta inlägg....

onsdag, november 19, 2014

På jobbet

Idag är jag på jobbet igen. Helt underbart! Tänk att slippa brygga sitt eget kaffe. Bara att gå till kaffeautomaten och hämta. Ikväll blir det faktiskt lite pingisträning igen. Jag har ingen lust men Foppa vill träna inför helgen och självklart ställer jag upp.

tisdag, november 18, 2014

Hemmajobb

Idag sitter jag hemma och arbetar. Klockrent!! Inga transporter till och från jobbet. Inget som stör och godare kaffe. Det enda felet är väl att man måste brygga det själv. Idag måste jag ner till polisen och fixa nytt pass. Det går ju ut om en månad och det går ju inte att leva utan ett pass. Det är ju, trots allt, bara ett par månader kvar tills nästa Londonresa!!

Jul på gång

Lite belysning är uppsatt på Oxford Street.

måndag, november 17, 2014

Varierande

Idag är det väldigt varierande arbetsplatser för mig. Först på jobbet och nu sitter jag i en källare under Skallbergsskolans gumpahall och jobbar. Det är ändå fantastiskt att det låter sig göras. Jap kopplar upp mig på företagets nät via min mobil. Och "datamässigt" är det som att sitta på jobbet. Lite lugnare här dock :-)

Tillbaks

på jobbet. Och i detta lilla rum ska vi sitta 4 pers. Huvudvärken knackar på dörren bara av tanken....

söndag, november 16, 2014

Gympa

Sitter i VGF-HALLEN och tittar på när Ina gympar. Imorse var det pingisträning igen. Och inte heller idag kändes det särskilt bra eller roligt. Deffen satt skapligt men knappt ett offensivt slag. Sista säsongen?

lördag, november 15, 2014

Gott!

Ikväll blev det Oxfilé med rotsaker i ugn. Rödbetor blir faktiskt grymt goda om skär dom tunnt. Nästan som chirre.

Fullt upp

Klockan är 10:36 och jag har redan hunnit jobba ett par timmar och spelat pingis nästan lika länge. Full rulle med andra ord. Nu iväg och handla, kul....NOT! Sen blir det innebandymatch i eftermiddag. För att imorgon återigen träna ett pass pingis. Tyvärr har jag ingen motivation för pingisen just nu men det är sammandrag nästa helg så det är bara att bjuda till....

fredag, november 14, 2014

Flytt

Vi håller på att renovera på jobbet. Så vi måste tillfälligt arkivera lite prylar för att få plats. Så en del grejer åker ner i flyttkartonger. Och dom måste vi märka upp med namn. Men Arsenal lär ju räcka för att alla ska veta att det tillhör mig :-)

Freitag

Inatt hade jag en riktigt skum dröm. Jag drömde att jag var i Bulgarien på jobb. Och det var jäkligt skumt på firman där. I stort sett omöjligt att förklara här. Men en sak kommer jag ihåg. Och det var att jag dessutom hade bilen där. Och på morgonen när jag kom ut så hade något rispat in, stort på bägge sidor om bilen, något på finska. Ja, jag vet, helt sjukt. Men jag fjärrjobbade ju med Bulgarien igår och vi har en finne som är här och gör lite justeringar på en lina här. Så på något vis så hänger det ihop. Att sen Freddie mitt inatten börjar surra om köttbullar är en helt annan story.

Ha en trevlig helg!

torsdag, november 13, 2014

Humor

Arsenal fan TV är rätt kul. Dom brukar bl a intervjua en snubbe som är riktigt negativ till klubben just nu. Den enda spelaren som duger för tillfället är Sanchez. Men han tycker synd om honom. Som han sa, " förra säsongen spela han bredvid Messi, nu är det Flamingo". Så det är klart att det är synd om Sanchez när man tänker efter :-)

Bulgarien

Skulle ju fixa ett program till Bulgarien. Och när man ändå håller på så kan man väl hjälpa till med annat oxå...

Att härifrån Sverige ställa in etikettutskrifter man inte ser är inte helt enkelt. Men till slut fick man ett "Perfect" till svar :-)

Måste återigen hylla TeamViewer som funkar kanon. Har börjat köra detta mot vissa datorer i produktionen oxå. Då slipper man springa benen av sig så fort man behövs eller behöver testa något! :-)

Störst?

Ska snart skeppa iväg nästa egenutvecklade program till Bulgarien. Jag är nog snart den utvecklare som har mest mjukvara i Bulgarien. Skämt o sido. Men lite kul att program som jag utvecklar används i ett helt annat land. Det krävs ju verkligen att man gör ett buggfritt program när man skeppar iväg det så långt bort. Det är ju trots allt lite svårare med supporten och eventuell felsökning där än vad det är om det är något som används i verkstaden här.

Snart helg igen och tyvärr måste jag nog lägga några timmar på jobb även denna helg. Dock så borde det räcka med 1 max 2 timmar. Och även denna gång går det att göra hemifrån. I helgen blir det nog dessutom ett eller två pass pingis och en innebandymatch. Eventuellt även ett innebandyträningspass.

onsdag, november 12, 2014

Ny platta

Det blev en investering i en ny forehandsplatta. Kanske man kan få i alla fall lite skruv i serve och loop.

Trött

Idag är jag fruktansvärt trött. Vet inte varför?  Men kanske för att vi har utbildning här idag i ett system som jag inte gillar. 

tisdag, november 11, 2014

Sitter...

... i ett omklädningsrum på Hamre och väntar medans Freddie gympar. Man kanske skulle ta och flytta till Hamre.

Först

Idag var jag återigen först på kontoret, stort! Förmodligen så är jag även först härifrån, ännu större! :-)

Tråkiga två veckor nu när det är uppehåll i fotbollen. Fast å andra sidan så är ju inte fotbollen så jäkla upplyftande heller just nu. Kamp om en fjärdeplats i bästa fall men i år känns det tyvärr inte troligt. Det finns just nu ingenting som talar för en vändning. Jo, om två backar kommer tillbaka från skada skulle ju vara välgörande. Att spela med andravalsvänsterbacken som mittback har ju inte direkt varit lysande. Och en ung lovande halvhögerback som kanske är bättre som mittback håller inte heller. Men dom får heller ingen vidare hjälp av övriga laget. Det är ju trots allt inte bara 4 + målis som ska försvara. Nån mer skulle ju underlätta.....

måndag, november 10, 2014

Guinness

Importerade från Spanien. En kille på jobbet som såg dom i butik där nere och av någon konstig anledning tänkte på mig då.

Fiasko

Mitt lördagsjobb som jag gjorde har inte till fullo slagit igenom i systemen. Fiaskosystem!

söndag, november 09, 2014

DM

Tyvärr orkade jag inte förvara alla fyra titlar från förra året. Det blev bara tre.

Kul att träffa TB's Brorsa med sambo! Och tack för bilderna :-)

Fars dag

Och som vanligt är det pingis då.Idag i Köping. Enligt rykten kommer TB's Brorsa dit och kollar. Blir i så fall kul att träffa honom igen. Det måste vara två år sen senast.

lördag, november 08, 2014

Lördagsjobb

Har jobbat ett par timmar nu och har nog ett par timmar kvar. Det som är bra är att jag kan göra jobbet hemifrån. Det betyder att man kan dra igång lite musik samtidigt som man jobbar. Dessutom kan man ju sjunga med när det svänger som mest :-) Just nu är det en live med M3 Classic Whitesnake som rullar. Det är för övrigt ett riktigt apjobb som skall göras. Synd att man inte har en lite apa här hemma som kunde göra jobbet åt mig.

Ha en skön lördag!

fredag, november 07, 2014

Uppstart

Detta möts jag av vid uppstart av datorn. Då vill man ju hem direkt och umgås med dvärgarna.

torsdag, november 06, 2014

Ny skärm

Nu har min nya skärm till jobbet kommit. 27 tum. Några fler kodrader. Blir nog bra!

onsdag, november 05, 2014

Arsenal

Starkt att tappa 3-0 ledning igår, not! Men sett över två matcher så får vi vara mer än nöjda med 4 pinnar. I första matchen var vi inte värda någon poäng. Och igår var nog kryss ett rätt så rättvist resultat.

Dags att andas igen

Idag åker jag till Linköping på studiebesök. Men denna trip blir nog den sista i detta projekt i alla fall. Synd, för det är rätt sjysst att få komma bort lite och få andas.

tisdag, november 04, 2014

Ny dator

Jag beställde en ny jobbdator igår. Man fick skriva i önskat datum när man skulle få den. Jag skrev naturligtvis idag. Tror inte jag kommer få den idag. Dock så verkar det nästan som om den nya skärmen skall kunna komma idag. Det blir bra med en lite större skärm än den 24 tummare jag har nu. 27 tum är på väg. Det borde betyda att några fler rader kod får plats på skärmen.

Ikväll spelar Arsenal Champions League igen. Måstematch! Bara tre pinnar som gäller. Och blir det 3 pinnar så kan det bli slutspel i år oxå.

Heja Arsenal!!!

måndag, november 03, 2014

Då börjar vi om igen

Ny vecka, nya möjligheter! Nu är skolan och diverse aktiviteter igång igen. Och nu gäller det att börja pussla med tiden för att lyckas få ihop fulla arbetsveckor igen. Eller rättare sagt, nu gäller det att komma upp på morgonen för att få ihop fulla veckor igen.

Men nu låter det som om det bara är jobbigt allting. Men det är värt allt när man ser att dvärgarna, inför och efter träningspassen, är glada och tycker det är kul!

Ha en trevlig vecka!

söndag, november 02, 2014

Tung dag

Började med pingisträning.  Började redan då få ont i huvudet. Var tvungen att knoppa in en stund efter lurren.  Känns lite bättre nu.

lördag, november 01, 2014

50 min

Mindre än timmen kvar till match. En kaffe blir bra!

November

Då har vi kommit in i november och sommaren närmar sig med stormsteg. Det stormar mer vissa dagar än andra. Och ibland regnar det också. Snart dags för snö också kan man gissa.

Idag spelar Arsenal igen. Burnley hemma och allt annat än tre pinnar är ett fiasko. Men fiaskon händer då och då... Speciellt när Arsenal spelar :-(

Annars så står det tvättning på schemat. Skulle även behöva göra en insats för aktieägarna men vi får se om jag orkar. Det är ju trots allt helg. Men men, jag ska göra ett program på jobbet och problemet är att när jag håller på med detta så jobbar jag mer eller mindre hela tiden. Och då på det viset att jag har det i bakhuvudet och kan när som komma på hur jag skall göra det på bästa sättet. Som tur är för aktieägarna så är ju denna tankeverksamhet helt ideell.

BSR

Snart ett år sen vi senast såg dom i London. Ny turné i mars. Vill så gärna åka då också....

fredag, oktober 31, 2014

Fredag

Jobbveckan är över. I alla fall jobb som utförs på arbetsplatsen. Kan bli lite jobba hemifrån ihelgen.  Nu iväg till friidrottsträning med Ina men först skjutsa Freddie till Farmor o Farfar.

Kaffe

Något tidigare än vanligt.

torsdag, oktober 30, 2014

Måste lära mig!

Inte helt smart att läsa jobbmailen på mobilen när man är hemma. Totallurad idag och inser nu att jag måste till jobbet vid 3-4 tiden för att man inte kan berätta på en hel dag att saker ska ändras. Och eftersom jag lever efter devisen "customer first , quality always" så vill jag inte att mitt jobb ska drabba någon kund!

Jag

Så här ser jag ut på jobbet när jag vill skärma av mig från omgivningen. Huva på och musik i öronen!

Ja du..

Vad ska man säga? Inte alltid som jag känner mig glad och harmonisk på jobbet. Och just nu är ett sånt tillfälle. Men det är bara att bita ihop och inte bry sig så jäkla mycket alla gånger. Men f*n......

Jag och Ina kom i alla fall iväg på handboll igår. Ina som precis har fått prova på handboll i skolan och lärt sig lite regler undrade varför dom bråkade så på plan. Och varför det inte bara var 3 steg som gällde vid vissa tillfällen... Och dessutom så tyckte hon att motståndarna filmade för att fuska!! Hon utbröt ett rejält JAAAA!! vid något av Västerås mål. Och hon tyckte Västerås målvakt var duktig som kunde gå ner i spagat.

Matchen var spännande och Västerås lyckades få en straff i absolut sista sekunden. Så vid 20-20 kunde västerås dunka in en straff och vinna med 21-20. Spännande match och en nöjd Ina som sa att handboll skulle hon inte spela när hon blev stor. Dom bråkar ju så mycket.....

onsdag, oktober 29, 2014

Blåsigt!

Det var stundtals riktigt blåsigt när jag cyklade till jobbet. Och det var ju inte åt rätt håll det blåste så klart. Rejäl motvind bitvis. Men det hinner väl vända innan man hojar hem i eftermiddag.

Idag känner jag återigen av nacken. Vet inte varför eller hur det kommer sig. Men det kanske är åldern. Ikväll ska i alla fall Ina och jag gå på handboll. Och det var inte igår jag var på handboll. Jag kommer ihåg att jag var någon gång på 90-talet. Och jag kommer ihåg att jag var och kolla i gamla sporthallen en gång i tiden när Irsta höll på och kvala. Det kommer jag ihåg därför att man var riktigt nära spelet i den hallen och det var ganska häftigt kommer jag ihåg. Det var inte så många gånger jag var in i den hallen. En gång var det någon pingis där. Kommer inte ihåg vad det var för pingis, kanske landskamp eller dylikt? Sen kommer jag ihåg att jag var med ett gäng och spelade innebandy där strax innan det skulle rivas. Det var nån snubbe som hade tillgång till nån nycket så vi var dit och lirade nån eller några gånger.

Dags att lämna minnena nu och börja jobba! Ja, jag vet, men vad ska jag skriva då? Somna om....?

tisdag, oktober 28, 2014

VIK

Kollade lite ishockey ikväll. VIK borta mot IKO. Och det var väl ingen höjdare precis. Jag som trodde att VIK var på gång. Ack så fel jag hade.

Ibland

Ibland så känner man sig som en kung. Eller i alla fall så känner man sig lite duktig ibland. Idag har jag varit ute på verkstan och fixat några prylar på olika avdelningar. Kul när det går bra. Tråkigt att ingen uppskattar det.....

Det är ju höstlov denna vecka så idag "slipper" jag sitta i ett omklädningsrum på Hamre och vänta medans Freddie jympar. Och jag slipper att stressa iväg till scouterna med Ina efter jympan. Så det är skönt!

Och imorgon kväll vill Ina gå på Handboll. Dom har spelat en del handboll på jympan och hade t o m en heldag i Bombardier Arena där dom spelade lite matcher. Och i samband med detta fick som även en fribiljett för hela familjen till valfri hemmamatch under hösten. Och då ville hon se damerna spela och eftersom det är höstlov så gör det ju inte så mycket att det blir lite senare än vanligt nån kväll.

måndag, oktober 27, 2014

Kallt

Fattar inte varför jag alltid ska frysa så. Eller i alla fall på hösten och vintern. Sen vår och sommar brukar funka bra. Men nu fryser jag mest....

Full vecka och ingen fotboll denna vecka. Blir en låång vecka. Men kanske skönt att slippa kolla fotboll en vecka? Eller, nä!

söndag, oktober 26, 2014

Ina bollar


Rekordet när hon räknar är 40. Men jag tror hon gjorde fler denna gång när hon tappade räkningen.

Dags att gömma racket så hon inte får för sig att hon ska börja spela pingis... :-)

lördag, oktober 25, 2014

Lördag!

En ledig dag! Härligt! Ska iväg på fika i eftermiddag så det blir till att spela in Arsenals match och se den i efterhand. Så efter kl 16 loggar jag ut helt från omvärlden för att inte riskera att få reda på något resultat från matchen.

I morgon är det pingisträning igen. Det var ett tag sen. Och eftersom det är tidsomställning och Ina har friidrottstävling så blir det en väldigt tidig träning. Kl 07:00 kör vi igång!!!

Ha en trevlig helg!

torsdag, oktober 23, 2014

Skyddskläder

Så här fick man vara klädd på AZ när vi var på besök.

Nytt studiebesök idag

I eftermiddag bär det iväg till Södertälje för ett besök på Astra Zeneca.

Det var ruggigt kallt, i början, när man hoja till jobbet i morse. Men det blev jäkligt varmt innan man var framme. Nackdelen med att cykla är att det är helt omöjligt att klä på sig rätt kläder. Jag hatar att frysa så därför drar man på sig för mycket kläder i början. Och sen när man blir varm blir det alldeles för kallt att knäppa upp kläderna. Gillar sommaren! Saknar sommare! Vill ha sommar igen!!

onsdag, oktober 22, 2014

Never in doubt

Enkel vändning i sista minuterna! Eller om man ska vara ärlig. Vi var helt odugliga but got away with it. Ren tur!

Joyeux anniversaire Arsène!

Happy birthday Mr Wenger!  Seger ikväll borde väl laget kunna ge dig i födelsedagspresent?

Innebandy

Har precis spelat innebandy ned jobbet. Och det är inte ofta som jag är med där och kör. Det var riktigt många där. Men det var inte direkt roligt. Kanske jag ska dra igång löpningen igen istället? Men det är inte så jäkla kul i mörker, kyla och ibland regn.

Dags?

Kanske börjar dra ihop sig till en städning snart?

tisdag, oktober 21, 2014

Tisdag

vik tog sin tredje raka seger igår. Har det vänt nu?

På jobbet sitter vi i en byggarbetsplats och jobbar. Det ska göras om rejält och kommer hålla på året ut.