fredag, april 29, 2022

Fredag *klapp klapp klapp*

 Ja, svårt att inte vara glad när det äntligen blivit fredag och de sista 8+ timmarna skall avklaras innan två dagars ledighet. 

Det blev ingen löpning igår. Jag kom hem, la mig på sängen och slocknade. Efter det fanns det ingen motivation att gå ut och springa. Kanske var det så att jag behövde vila? Åkte till mamma och klippte klorna på Jenna istället. 

På lördag har Freddie gymnastiktävling i Eskilstuna. Så det blir väl en sväng dit imorgon. På söndag är det ju första maj och då är det dags att demonstrera igen.... Det lär väl även vara friidrottsträning på eftermiddagen. Det börjar väl snart vara den sista träningen inomhus? Jag menar i maj går man väl ut och friidrottar.... Vi får väl se... Det är ju hur som helst tävling på vallen nästa söndag så redskapen lär ju transporteras till vallen innan dess. 

Nåväl, dags att ge det absolut sista krafterna den här veckan till aktieägarna så att de får en bra helg!!!

Trevlig helg!!

torsdag, april 28, 2022

Torsdag

 Det är i alla fall torsdag och det närmar sig helg.... Ska jag sammanfatta läget på det viset?

Det är märkligt att när man har som mest att göra på jobbet, det är då alla jäklar vill ha med en på olika möten och skit som skulle vara kul om man inte visste att man hade en massa annat att göra. Men som nu känns som en jäkla börda bara.... Med alla jäklar så menar jag verkligen ALLA... de kommer från alla håll. Och ibland känns det som om man är den enda som kan något/har koll på saker och ting. Nä, fy f*n..... när ska Lottovinsten komma? Så man kan dra på dagen från detta!!!

Sorry, behövde bara få ur mig lite....

Igår var jag ut och sprang en kortis. Jag hade ingen som helst motivation. Och det var kallt. Och jag var fortfarande sliten. Men jag pinna på i 5 km i alla fall, vackert så!! Idag är tanken oxå att det skall bli en runda..... 

Gårdagens femma:


Ha en fin dag nu vänner!!

onsdag, april 27, 2022

Först på plats!

 Somnade bra igår men vaknade 03:30 typ och kunde inte somna om. Helt jäkla omöjligt! Till slut är det ju bara att ge upp och gå upp och åka till jobbet!

Nåväl, mycket att göra idag så det var väl helt ok att komma tidigt hit. Tyvärr går saker och ting inte som jag hoppats. Så vi får se hur det slutar till slut..... 

Annars är det väl inte så mycket att orda om. Snart halvvägs till helgen!! Ha en fin onsdag!!!

tisdag, april 26, 2022

Sliten

 Det blev en 10:a medans Ina rehabbade igår. Det gick inte fort och det var riktigt tunga ben. Men det var ju i alla fall sol. Och jag hade dryga timmen att slå ihjäl. Så det fick bli en runda.

Bokade in en massage (som jag köpte i slutet av förra året för att bränna de sista stålarna på friskvårdsbidraget). Passade på att ta den igår kväll när Ina var på Växhuset. Så idag är jag inte bara sliten i benen utan hela ryggen och nacke känns. Men idag är det vilodag, idag blir det inget pass. Det får vänta tills imorgon!!

Passet:


Annars är det väl inte så mycket att orda om, mycket att göra nu så det är väl bäst att försöka göra aktieägarna glada!! Ha en fin tisdag!!

måndag, april 25, 2022

Minne

 3 år sedan jag och Lalle var till London. Har för mig att det var den gången de körde Tasting Tour på Fulle's! Man slapp gå omkring på bryggeriet och gick direkt ner till källaren för provsmakning i över 1,5 timmar....











Ännu en helg är över

 Ja, dessutom så försvinner helgerna alldeles för fort! Varför ska det behöva vara så? Kan inte helgerna promenera fram lika långsamt som veckorna gör?

Blev städning under lördagen och igår blev det en årslängstarunda med Jesper. Vi lyckades få ihop 30 km. Det får vi väl vara helnöjda med!!


Tycker det kändes skapligt under passet. Det var en jäkla vind, konstigt nog mest motvind... Men 30 km, så håller man sig bara frisk och kan träna på så kanske man kan lufsa runt på Stockholms gator i början på juni.

Ha nu en fin måndag!!

fredag, april 22, 2022

Fredag!!

 Och först och främst, sorry för gårdagen!!! Åkte till Skövde 05:10 igår och kom hem 19:40. Och inte för det är någon anledning igentligen till att missa att blogga så är det en förklaring i alla fall. Men återigen FÖRLÅT!!!

Det blev en lång dag och många timmar i bilen. Dessutom verkar det som om så fort man blir inblandad i något projekt så är det jag som ska lösa en massa saker.... Saker som borde vara spikade hur det skall göras vid det här skedet av projektet är bara tomma ord utan lösning.... Då är det ju enkelt att kansta in pajasen i hörnet..... Blir så trött!!!

På tal om att bli trött.... Det är dags för städdagar i samfälligheten..... Det brukar kunna vara rätt så jobbigt.... Försöka att hålla det på en "good enough" nivå..... Och på söndag blir det långpass med Dansken. Det kan oxå bli jobbigt.... Men förhoppningsvis även roligt!!!

Ha en fin helg!!


onsdag, april 20, 2022

Fint väder

 Det fina vädret verkar hålla i sig! Riktigt fina dagar nu. Men när kommer bakslaget? Det har ju inte varit valborg än, och den brukar ju kunna vara riktigt kall. Och mer snö lär väl komma i alla fall en gång till....

Imorgon ska jag till Skövde. Avresa kl 05:15..... jag hade grymt jobbigt att komma till jobbet kl 06:10 idag.... Blir en tuff uppgift imorgon bitti....

Jaja, igår sprang jag lite, sorry lufsade jag lite, medans Ina var på gymmet. Det var tunga steg igår. Men kanske inte så konstigt efter många kilometer i påsk. Ina ska till sjukgymnasten idag på knätest! Hoppas verkligen att det ser bra ut och att hon nu äntligen kan få börja träna på riktigt igen. Jag kommer dock inte lufsa under tiden, jag behöver vila!!!

Här är gårdagens pass:


Ha en fin onsdag!!

tisdag, april 19, 2022

Ny vecka, men kort!

 Japp, vi kör ytterligare en 4-dagarsvecka! Borde bara vara 4-dagarsveckor men så är det naturligtvis inte.

Det var i alla fall skönt med några extra lediga dagar i helgen. Och kanonväder får man väl säga att vi hade oxå. Jag hade som mål att få in ett gäng löprundor och jag lyckades springa 3 av 4 dagar, helt ok!

Det blev 23 km på fredagen, 5 km på söndagen och 19 km igår. Så totalt 47 km.

Här är passen:




Nä, dags att dra igång verksamheten!! Ha en fin vecka!!

torsdag, april 14, 2022

Tröttare än vanligt....

 I natt somnade jag till och med om när jag vaknade vid 2. Och till slut var det till och med alarmet som väckte mig. Trött som en tokig försökte jag gå upp men det var tufft. Till slut så kom jag i alla fall upp. På väg till jobbet så åker jag naturligtvis fel. Svänger av mot Erikslund istället för mot jobbet. Kommer i alla fall på det och kan vända i nästa rondell. Men att det ens händer..... 

Nåväl, det är ju fyra dagar att vila upp sig på nu! Tänk vad mycket löpning det finns möjlighet till!! Har en liten tanke på att försöka få in två längre pass denna helg. Minst en på över 20 km. Kanske ska man försöka toppa förra helgens 21 km och kanske komma upp i 23 km typ....

Ha en fin påsk nu vänner! Passa på att njuta av några lediga dagar och förhoppningsvis fint väder!

Bjuder på några gamla bilder fr 2013. Glad Påsk!!




onsdag, april 13, 2022

Två dagar till ledighet!

 Japp, det närmar sig en fyradagarsledighet! Det är inte illa!! Tur det är 4 dagars ledighet så man hinner byta till sommardäck på bilen. Bara det inte regnar... då är det inte så kul....

Vaknade vid 4 i morse, kunde inte somna om. Lyssnade på fågelkvitter, härligt ändå!! 

Nä, dags att dra igång verksamheten igen. Det är så grymt mycket att göra. Och allt ska ske samtidigt! Man blir ju lite splittrad, tur man är kung!!

Ha en fin dag nu vänner!

tisdag, april 12, 2022

Fint väder!

 Jag kollade på väderprognosen och insåg att imorgon kan det bli regn. Idag är det sol. När man tänker efter så är det ju skönare att springa i sol än att springa i regn. Slog igång klockan och den säger vila! Hm, vad vet klockan om vad det blir för väder imorgon? Så jag gick ut och sprang idag. Lite snabbare än vanligt och bara 5 km. Det märks att man inte är van att springa snabbare.... Håller ju numera en lufstakt på över 6 min/km. Så nu när jag sprang 5:16 min/km så blev det jäkligt flåsigt och jobbigt! Men det behövs väl det oxå ibland.

Här är passet:


Fint och ljust

 I morse när jag gick till bilen så var det ljust! Klockan var kanske 05:45 och det var ljust! Det är ju grymt bra! Och fint väder verkar det bli idag oxå!!

Blev en långsam runda igår medans Ina rehabbade. Fick ihop 10 km i alla fall. Så 36 km de senaste 3 dagarna är väl ändå ok? Och frågan är ju om man inte skall ut en sväng idag oxå när det är så fint väder. Så kan man vila imorgon istället!

Här är gårdagens pass:


Nä, dags att ge lite till nu för aktieägarna!!! Ha en fin dag!


måndag, april 11, 2022

Ny vecka men kort

 Japp, kortvecka som väntar. Det är ju i alla fall positivt!! 

Det blev ett långpass igår. En halvmara fick jag ihop, det är jag grymt nöjd med!!!

Här är passet:


På fredag ska jag åka och besikta mammas släpvagn. Helt otroligt att dom har öppet på långfredagen. Men jäkligt bra så slipper man att åka på arbetstid. Det är ju bra! 

Nåja, dags att dra igång jobbet, ha en fin dag!


söndag, april 10, 2022

Dagens lurre

Övriga ville åka till Björnön och våffelbaren för lurre. Ja, varför inte tänkte jag.

lördag, april 09, 2022

Lördag

Började med en femma innan det var dags för Freddie att springa ett 600 meterslopp. Tiden blev 2,00,81 och en putsning av personbästa med nästan 6 sekunder. Dock var hon lite ledsen att hon missade att komma under 2 minuter. Men det får hon väl fixa i sommar.
Sen blev det lurre hos Sulan. Blev en lax-planka för mig.

fredag, april 08, 2022

Fredag!

 Vaknade vid strax efter 4 men kunde inte somna om. Nu sitter man vid köksbordet och jobbar istället. Det verkar ha kommit lite snö i natt. Funderar på om det kommer bli varmare under dagen och om det blir det strunta i att skotta och låta naturen sköta det där. Men blir det kallgrader så kanske man borde ut och skotta.... svåra beslut!!

Annars är det ju fredag och snart väntar 2 dagars ledighet! Och sen är det ju faktiskt två stycken fyradagarsveckor som väntar. Det är ju inte helt fel. Kanske, kanske, kan man gå hem några minuter tidigare på torsdag oxå. Så att man får en riktigt "lång" helg. 

Annars är det väl, i vanlig ordning, inte mycket att orda om. 

Ha en fin fredag och en fantastisk helg!!

torsdag, april 07, 2022

Kvar i Västerås

 Jag hoppade av Skara-resan idag. Jag tycker inte det är värt att åka iväg när det skall bli snöoväder och det kommer från det hållet så ser man på väderleksprognosen så är det snö hela vägen hem i eftermiddag. Kanske är jag bara en fegis, men har ingen lust att skada mig för en jobbresa. Särskilt inte när man inte behöver åka just nu.

Nu får jag ju chansen att se när Freddie spelar piano på Växhuset ikväll istället!! Med andra ord är jag en dubbelvinnare.

Blev en kort sväng igår. Hoppas verkligen att jag är igång nu för resten av säsongen. Går tungt, men jag kommer garanterat bli bättre bara jag får hålla igång regelbundet nu!!

Skulle kunna skriva något om en händelse på jobbet men jag skippar det idag.... Blir bara så trött när jag tänker på det.... :-)

Ha en fin torsdag nu vänner!!

onsdag, april 06, 2022

Snart halvtid

 Snart har vi avverkat halva veckan, så det går ju åt rätt håll!!

Fick migrän igår och kunde knappt se ett tag. Sen var det "bara" huvudvärk. Ingen höjdare. Sov dåligt i natt. Men som vanligt så knoppa man in 25 min innan klockan skulle ringa.. Men tyckte det var värt det då... sen ringde klockan och efter det somna jag om en stund till....

Imorgon är det tänkt att jag skall med till Skövde. Vi har en nu produktionslina under uppbyggnad där. Jag ser dock på väderleksrapporten att det skall bli snö och regn.... Låter ju inget vidare.... Funderar på att hoppa av. Fegt kanske men inte f*n vill jag bli mosad av en långtradare.... 

Nåväl, ny dag, nya möjligheter! Nu kör vi!! Ha en fin dag!!

tisdag, april 05, 2022

Nära ögat!

 Ja, jag höll på att springa iväg på jobb det första jag gjorde här. Men kom på att jag har ett än viktigare jobb att göra här först! Inte för att jag har så mycket att skriva om idag (heller). Men tangenterna skall tryckas och förhoppningsvis bilda några ord som med liiite tur formar en mening. Alltså det finns ingen mening med det men de sammansatta orden skall bilda en mening... Ja, ni fattar!!!

Grymt onödig snö inatt... Grym svår is att skrapa på bilen. Och att dom igår sopade bort gruset på parkeringen på jobbet gör ju inte att det blir mindre halt....

Nä, nu får jag nog rusa ut.... Ha en fin tisdag!!

måndag, april 04, 2022

Ny vecka igen då!

 Jaha, det var en snabb helg! Får hoppas att denna vecka går lika fort och sen en långsam helg.... 

Blev första rundan igår efter 10 dagars uppehåll. Och det var precis som jag trott, jobbigt. Och det känns som om man börjar om igen från 0. Lite tråkigt men inte så mycket att göra åt. Är man förkyld ska man inte träna. Och då tappar man mycket. Det känns nästan som om man tappar mer ju äldre man blir. Det tar längre tid att komma ifatt. Eller ifatt kommer man ju aldrig.... 

Det var även lite friidrottsträning igår. Stav och spjut gällde igår. Jag körde stavhoppet med en annan tränare. Kul när man ser någon verkligen förbättrar sig under en träning. Från att man behöver hjälpa dem att svinga staven till att de själva hoppar. Det gör en glad!

Nähä, lika bra att dra igång arbetet nu så att aktieägarna blir nöjda!!!

Ha en fin måndag!!

lördag, april 02, 2022

2 PB

I 60 m och kula. Det är hon nog glad för!

Taggad

Magiskt

Är i Eskilstuna med Freddie. Hon ska tävla i friidrott. Det ligger i Munktell Arenan. Sitter och fikar med Freddie när jag ser JH Svensson gå förbi. Jag tänkte nästan slita fram näsduken bara för att ... :-)

Den som vet, vet ...

fredag, april 01, 2022

Fredag!

 Ja, äntligen skulle man kunna säga!!

Idag skall alla vara tillbaka på jobbet. Jag sitter hemma idag oxå. Fortfarande snuvig och avvaktar med återgång tills nästa vecka. Ina fortfarande sjuk och fru Blogg har vikit ner sig och är nu sjuk med feber.

På tal om att vika ner sig, VIK vek ner sig igår igen. Och nu skall det väl mycket till om man skall kunna vända på den här kvartsfinalserien. Är nog säsongens sista match på lördag.

På tal om lördag. På lördag har Freddie sin sista inomhustävling för den här vintern. Detta i en, för pingisspelare, känd arena. Munktell Arena i Eskilstuna skall få sitt första besök som inte har med pingis att göra. Inga längre distanser fanns på schemat så Freddie får prova på att springa 60 meter igen. Det blir väl bra med ett tempopass oxå :-)  Förutom det är det kula och längdhopp som gäller.

Annars är det väl inte så mycket mer att tilllägga mer än att önska Er alla en riktigt trevlig helg!!!