onsdag, december 30, 2009

Årets sista

Nu är man inne på årets sista arbetsdag. Snart väntar ett nytt år och ett gäng nya arbetsdagar. Men först är det pingisträning imorgon. Är det någon som ska med? Coach? Danne? Stolpe Ut? Kribba?

måndag, december 28, 2009

Årets sista vecka

Och den ägnas åt att jobba 3 dagar för att sen spela pingis en fjärde dag. Det blir inte mycket bättre än så :-)

söndag, december 27, 2009

Skön seger!

Arsenal spelade bra idag men hade svårt att göra mål. In kommer då en halvskadad Fabregas och på 26 minuter ser han till att Arsenal går upp till en 2-0 ledning innan han gick av planen, lite mer skadad än när han kom in. 3-0 slutade till slut matchen och det är imponerande mot ett så starkt lag som Aston Villa, som inte förlorat i ligan sen i början av november och dessutom tills idag slagit alla topplag.

Nu är det riktigt jämnt i toppen av ligan och The Mighty Gunners är nu bara 4 pinnar bakom serieledarna, dom jag tror vinner till slut, Chelsea. Kul att det kan vara jämnt i ligan ett tag i alla fall. Jag var ett tag rädd för att Chelsea skulle rinna iväg i toppen efter att dom krossat oss på Emiraten. Men efter det har dom varit rätt så mänskliga. Det är bra för ligan.

Heja Arsenal!!!
Spännande söndag

Ja, det kommer bli en spännande söndag idag. Kanske inte för att jag strax skall åka och spela pingis utan mer för vad som skall hända sen, på eftermiddagen. Arsenal möter Villa hemma på Emiraten. En match som är hur viktig som helst. Villa har gått bra i höst och ligger på samma poäng som oss. Och vill vi komma bland dom 4 bästa i år så gäller det att vinna denna hemmamatch. Att dessutom Chelsea gjorde mig fattigare igår gör att det är än mer spännande i toppen.

4,80 ggr pengarna på Villa är fantastiskt bra odds. Vi torskade hemma med 2-0 och spelade 2-2 borta förra säsongen. Dessutom har Villa aldrig förlorat på Emirates. Det som talar för att det kanske kan bli lite bättre från vår sida idag är att vi slipper ha Toure på backen och istället har Vermaalen. Han är bra mycket bättre än Cityfiaskoinköpet Toure är.

Come on You Gunners!!!

onsdag, december 23, 2009

God Jul alla bloggläsare!

Ha en riktigt skön och avkopplande Jul!

tisdag, december 22, 2009

Första passet

Idag körde jag mitt första träningspass efter knäskadan. Jag var ner en sväng på jymmet och joggade en dryg halvtimme följt av några benövningar på låga vikter. Det positiva var att jag kunde jogga utan större bekymmer. Men tyvärr "knäppte" det en del i knät när jag körde styrkeövningar för benen. På fredag blir det, förmodligen, pingisträning och det kan ju bli lite spännande med tanke på hur man rör sig då (eller i alla fall borde röra sig då är det bäst att lägga till innan någon påpekar detta i någon "vänlig kommentar" :-)).

Freddie med katten


Dom verkar ju trivas tillsammans:)

lördag, december 19, 2009

Seger!

Skönt att vinna idag. Men det såg lite tungt ut en kort stund. Hull fick en straff vid 1-0 till Arsenal. Det var Silvestre som drog ner en Hullspelare. Och nu skulle jag ju kunna skriva att han förmodligen trodde att han spelade i ManUSA fortfarande och då fick man göra vad man ville på plan utan att domaren reagerade. Men det tänker jag inte göra. Eller det gjorde jag ju i och för sig nu men ändå. Jag tyckte faktiskt inte att det var straff. Men eftersom Almunia räddade straffen så spelar det ju inte någon roll längre. Skön seger dock!

Vinterkväll



1-0 i paus

1-0 på tillläggstid av Denilson. Det var Brasilianarens brasilianska vrister (som Wenger brukar säga) som hängde in en snygg frispark. I övrigt är det inte en jättebra match och Hull krigar med många man hemmåt. Det gäller att hålla ett högt bolltempo med få tillslag i andra halvlek. Då skall det kunna gå vägen. Men det är 45 minuter kvar att spela. Och vi ledde förra året med 1-0 för att sen torska med 1-2 så det är långt ifrån över.

Heja Arsenal!!!
Vilka möjligheter

Ser precis att Arsenals match hemma mot Porto spelas 3 dagar efter hemmamatchen mot Burnley. Hm, skulle ju kunna vara en lyckad resa, lör-ons med 2 matcher med Arsenal! Ja, det krävs dock lite jobb här hemma först för att det skall kunna gå igenom.... Men hur som helst så skulle det vara läckert!

Heja Arsenal!!!
Snart match

Hull hemma. Bara 3 pinnar är gott nog. Vi förlorade motsvarande match förra året. Och det kunde man se redan innan avspark den gången att det skulle gå åt skogen. Spelarna såg då väldigt ofokuserade ut och räknade då med att det räckte med att ställa in skorna. Men så är det aldrig i PL (om man inte möter Wolves C-lag). Så idag vill jag se bra inställning från start och ett högt tempo matchen igenom. Då kommer inte Hull ha en chans trots att Arsenal har fått ytterligare skador sedan senast (Fabregas).

Heja Arsenal!!!

Vinter


Det är riktigt kallt idag. -15 grader ute. Men det är ganska fint på nåt vis.

fredag, december 18, 2009

Porto i nästa omgång

Det blir Porto i nästa omgång av Champions League. Och det blir ingen lätt uppgift. Visserligen har vi brukat slå dom hemma på Emiraten men bortamatcherna har vi torskat (om jag inte missminner mig). Nu är det bara avvakta datum när matchen spelas och sen hoppas att CFC spelar dagen bredvid. Då är det bara att boka flygresa och sen börja leta biljetter.....

Heja Arsenal!!!

onsdag, december 16, 2009

Match ikväll igen

Ikväll är det Burnley borta som gäller för Arsenal. Ett Burnley som tagit några otippade skalper på Turf Moor. ManUSA, Everton och Sunderland har alla torskat där. Så det gäller för Arsenal att inte ta för lätt på uppgiften och tro att det bara är att ställa in skorna. Torsk ikväll och vinsten borta mot Fool var helt bortkastad.... Arsenal förlorade faktiskt borta mot Burnley i förra årets Kalle Anka Cup. 2-0 blev resultatet och det jag kommer ihåg av den matchen var att TB's Brorsas stora favorit, Bendtner, missade hur många klara lägen som helst. Men som Brorsan brukar säga, "har man en gång avgjort mot Sp*rs, så är man alltid en hjälte!". Visa ord av Brorsan där....

Heja Arsenal!!!

söndag, december 13, 2009

En bra helg!

Det har varit en dyr, men bra, helg. Alla resultat i Premier League har gått med Arsenal. Nu tror jag ju ändå inte på någon ligatitel i år men det är i alla fall roligare när man är någorlunda med i toppen ett tag. Efter torsken hemma mot Ryssarna för någon vecka sedan kändes det inte alltför kul. Det mest tråkiga efter den matchen var att:
  1. Matchen var rätt dålig
  2. Arsenal var dåliga
  3. Chelsea var dåliga
  4. Chelsea behövde inte göra något för att vinna med 3-0

Men det var fler än jag som tyckte att Chelsea inte var bra. Mr Wenger sa att Chelsea kommer gå på flera minor om dom inte är bättre än så här (fri översättning av mig här). Och visst var det så, 1 pinne på 2 matcher nu för ligaledarna (ligavinnarna? (min tippning)). Jag gissar att många, efter det uttalandet, tyckte Wenger sa något för att han var en dålig förlorare. Men som vanligt, "Arséne knows"!

Matchen idag var inte heller någon kanonmatch. Liverpool var usla, vi var nästan lika usla, men vi har Arsjavin. Han blev till och med idag jämförd med Classe Lindblom och TB's Brorsa av Jens Fjellström (som jag för övrigt tycker är en usel kommentator), stort!

Heja Arsenal!!!

Come on you Gunners!



Pepparkaksgumma


Idag är Ina en pepparkaksgumma.
Kvartalsrapport

I måndags blev Freddie ett kvartal gammal. Och i veckan var hon på BVC för kontroll och spruta. Hon är numera 62 cm lång och väger 7015 gram. Hon har även fått fullständigt namn, Fredrika Julia Eleonora.

Och på tal om Freddie så var Ljungan på Arsenals hemmamatch mot Stoke förra helgen. Han fick gå ut på plan och ta emot publikens jubel.

lördag, december 12, 2009

Dyr eftermiddag

Det kostar att få motståndarlag att tappa poäng. Både Sp*rs och Ch€£$ki lyckades man dock sänka idag. CFC fick dock en poäng men Shitty Sp*rs lyckades inte ens med att ta poäng hemma mot Wolves. Nu återstår det bara att sänka USA så är eftermiddagen fulländad.

Heja Arsenal!!!

Snö


Nu har det snöat lite.

onsdag, december 09, 2009

Match ikväll i CL

Arsenal spelar borta i Grekland ikväll. Det är sista matchen i gruppspelet och den har ingen betydelse för Arsenal. Och tur är väl det nu när rekordmånga spelare är skadade. Så det blir ett Kalle Anka Cuplag som åker på solsemester. Det gör, i och för sig, den här matchen lite mer intressant för oss Arsenalsupportrar. Det är alltid kul att få se ungdomarna mäta sina krafter mot bra motstånd.

I övrigt har det ryktats om att Bergkamp skulle komma tillbaka och stötta Mr Wenger. Detta har dock dementerats av maistro himself. Enligt andra rykten finns det andra Coacher som står före i turordningen. Det talas om en norrman i Sverige, kan detta stämma?

Heja Arsenal!!!
Sista dagen på jobbet denna vecka, men ändå inte

Imorgon kl 5 börjar trippen ner mot Smögen, via Reftele. Och det låter ju inte fel att få åka till Smögen. Nä, särskilt inte när den var i juni frågan kom upp och att vi skulle åka senare i sommar. Men nu mitt i vintern låter det väl inte lika roligt. Imorgon blir det totalt 70 mil i bil. På fredag bara ca 40 mil. Om jag kommer vara pigg när jag kommer hem? Tveksamt, stel i kroppen är väl mer troligt.

Anledningen till att vi åker är att vi skall göra ett referensbesök hos en eventuell leverantör av utrustning till våra nya produkter.

lördag, december 05, 2009

Aj!

Mitt vänsterknä gör ondare och ondare. Det kan kanske bero på svullnaden. Det blir så fruktansvärt stelt. Och sitter jag stilla en liten stund så känns det nästan omöjligt att räta ut det igen. Hoppas verkligen värken släpper snart annars är jag rädd för att det inte blir så mycket sömn inatt.
Nu bara möjlighet till 3 pinnar

Vi torska innebandymatchen stort. Vet inte hur mycket det blev till slut. Själv fick jag kliva av i mitten på sista perioden efter att ha åkt på en Lulintackling. Jag måste ha vridit till knät i nersättningen och det var omöjligt att fortsätta. Hoppas att det går över fort.

Arsenal leder i halvtid med 1-0 men det borde ha varit mycket större siffror. Fabregas missa straff. Fabregas prickade Eboue på mållinjen så det inte blev mål. Det är alldeles för spännande med bara 1-0. Det krävs så lite för att Stoke skall kvittera.

Heja Arsenal!!!
5 poäng står på spel idag

Idag är det först innebandymatch och sen är det Arsenal på TV. Fullt upp med andra ord. Det vore inte helt fel med 5 pinnar på dessa bägge matcher. Då skulle man kunna vara lite nöjd sen på lördagkvällen. Men som alltid är det inte bara att ställa in skorna. Inte för något av lagen.

Arsenal har Stoke hemma. Och med tanke på senaste tidens resultat så har jag svårt att ta något för givet. Det blir väl, i vanlig ordning, några långa inkast från Stokes sida som gör att det blir hyperfarligt i eget straffområde. Framåt får vi hoppas att Eduardo eller Vela kan göra något bra idag.

Heja Arsenal!!!

fredag, december 04, 2009

Att dom orkar!

I England är det en j-la massa skriverier om att AW inte skakade hand med M Hughes efter matchen i onsdags. Hughes tyckte AW saknade klass/stil och att det hör till att man skakar hand efter matchen. Varför då? Om man har blivit dåligt bemött och utsatt för både det ena och det andra under matchen från motståndarcoachens sida, varför skall man då skaka hans hand efter matchen? Man måste väl få välja själv vem man skall skaka hand med.

Och för övrigt är det alldeles för mycket gulligull runt matcherna. Spelarna skall skaka hand innan match och det skall vara så gemytligt, varför då? Var finns hatet som skapar lite adrenalin hos spelarna så att dom tar i det lilla extra bara för att visa dom där jävlarna?

Falska leenden innan matchen är ju bara ett spel för galleriet. Mer hat, mer känslor och mindre gulligull!

Heja Arsenal!!!

torsdag, december 03, 2009

Torsk igår, men vem bryr sig?

Arsenals junisar och annat löst folk som inte platsar i A-truppen fick storstryk av ManC igår. ManC spelade ordinarie lag och vann rättvist med 3-0. Kul att något lag verkar bry sig om Kalle Anka Cup. Men det är klart, spelar man inte i CL och dessutom har svårt att ta sig in bland dom fyra bästa i England så kanske man måste prioritera pajascuper?

Jag håller dock med AW om att det är större att gå till kvarts, semi och final i CL än att vinna Kalle Anka Cup. I europa är det få lag som ställer upp med juniorlaget medans det i KAC är mer regel än undantag.

Nu gäller det dock att börja fokusera på lördagens match mot Stoke och det finns inget annat resultat än vinst som gäller. Nu är november över och därmed även en traditionellt dålig månad.

Nu gäller det att plocka de 18 pinnar som finns att hämta i ligan och sen se fram emot en trevlig vår med Champions Leagueresor på löpande band!

Heja Arsenal!!!

tisdag, december 01, 2009

Matlagning


Vad är det för fel på Pubmat?

Ika


Som klarade testet på hörcentralen idag. Och som dessutom vaknade till av blixten från kameran när jag tog bilden.

söndag, november 29, 2009

Jag mår så dåligt

Usch vad illa jag mår. Orkar inte med att vänta tills i augusti innan nästa säsong börjar. Årets säsong tog slut under landskampsuppehållet när ligans bästa forward gick sönder.

Då är man här igen


Kanan på IKEA.
Ösregn i London

Är rädd för att det passar ickespelande Ch€£$ki bäst. Men vi får hoppas att det bästa laget (Arsenal) ändå vinner idag. Någon gång måste väl dom goda få vinna?

Heja Arsenal!!!

lördag, november 28, 2009

Värre än det först verkade

van Persies skada är värre än befarat. Han tippades först bli borta i upp till 6 veckor men det blir nu operation och en frånvaro på 4-5 månader för holländaren. Detta är inte alls bra för Arsenal. Och det känns som om Arsenal är den klubb som alltid drabbas värst av skador under säsongerna, varför är det så?

Chelski imorn och då är första alternativet på vänsterbacken (Clichy) skadad. Andra alternativet (Gibbs) är skadad (borta 3 månader). Gallas är mer än osäker. Är även han borta så är det som vanligt när vi skall möta ett topplag, alla skadade. För vem vill se Silvestre i mittförsvaret? 2 av 4 ordinarie backar borta. Det är som om Chelski skulle bli av med Stolpe ut och Cashley till morgondagens match. Att sen RvP, Bendtner och Diaby är skadade gör inte det hela lättare. Och att Arsjavin fortfarande surar efter ryssarnas misslyckande i VM-kvalet gör ju inte saken bättre.

Det är precis som i våras. Vi är i semifinal i CL och FA-cupen. Vad händer då? Gallas och Clichy skadade. Fabregas är på väg tillbaka efter 4 månaders frånvaro, toppform? Knappast. Det är som om det vilar en förbannelse över The Kings of London.

Hur som helst Svenska spel ger 2,55 ggr pengarna på Chelseaseger. Så lassa in ett par tusen på en Chelskivinst och kvittera ut en vinst på 3100 kr. Ta sen pengarna och köp en resa till London och gå till The Toucan följt av en visit till The Emirates för en tur runt arenan. Eller varför inte vänta till CL-slutspelet och kolla in när Arsenals Carlingcuplag slår ut Barca.

Heja Arsenal!!!

söndag, november 22, 2009

Hårdträning


i babygymmet för Fredrika.

Breaking news


Tittar lite på Sp*rs mot Wigan. Och då får jag veta av de engelska kommentatorerna att Aaron Lennon är Premier Leagues bästa yttermittfältare. Det kom som en jättechock för mig i alla fall.

Trötta


Det var 2 trötta flickor som kom hem nu.
Skön seger!

Rådjuren kunde, efter två raka förluster, äntligen vinna sin första match för säsongen. 5-1 skrevs segersiffrorna till. Det är alltid skönt att vinna och det är alltid skönt att göra mål, 2 st idag. Får hoppas att det håller i sig nu och vi kan fortsätta vinna.

lördag, november 21, 2009

Ok, kan jag få vara mig själv en stund?

Ok, jag ska vara lite så där "alla är emot oss" oxå. Två frågor, var det straff till Arsenal på stopptiden? Det drällde ju inte av repriser precis som det brukar göra när Sur Alex gäng har domaren mot sig. Och varför får vissa lag förlängning tills man gjort mål och andra får bara sina minutrar trots att minst två av dessa minutrar går åt till att motståndarspelare ligger "skadade"?

Bitter? Moi? Oui, un petit! Snart London, yes!

Heja Arsenal!!!
Torsk mot Sunderland

Ja, torsk mot Sunderland borta idag. Inge kul! Men jag misstänkte att det skulle bli en svår match men kanske inte så tufft att det skulle bli torsk. Nu skulle man ju kunna såga Arsenal och skriva om hur dåliga dom är och så vidare. Men man kan inte gärna hänga dom efter en dålig match. Dom har ju, trots allt, spelat skapligt innan uppehållet kom.

Men varför blev det torsk idag och vad skiljer mot 2 veckor sen. Ja, några spelare är skadade och andra kanske är slitna efter avgörande VM-kvalmatcher. På vänsterkanten såg vi en, för säsongen, ny spelare. Traore gjorde inget extra denna match när han äntligen fick chansen när både Clichy och Gibbs är skadade. Två andra som inte spelade och som blivit lite av hackkycklingar till och från var Diaby och Eboue. Kan det vara en anledning? Svårt att tro det även om jag tycker att Eboue har varit bättre i år än förra säsongen. Istället spelade idag Ramsey, som jag inte blev impad av idag. 3 spelare idag var 3 spelare som brukar husera i The Treatment Team. Rosicky, Nasri och Eduardo. Tyvärr kändes dessa lite klena mot ett hårt kämpande Sunderland. Saknades från start gjorde Arshavin, v Persie och Bendtner. Kan det vara förklaringen till spelet. Eller ligger förklaringen helt enkelt i att man varit ifrån varann i två veckor, fått några skador och att flera spelare är slitna efter interlull?

Hoppas på bättring på tisdag då HBTK skall bevittna matchen mot Standard Liege i Champions League.

Heja Arsenal!!!

Farmor och Fredrika



fredag, november 20, 2009

Incheckade!

Nu är det bara att vänta in måndagkväll för en 2 dygns intensiv resa. Ser fram emot den!

Heja Arsenal!!!
Vissa guldstunder även på jobbet

Ibland är man ganska nöjd över vad man lyckats med på jobbet. Igår var ett sånt tillfälle. En produktionslina stod helt stilla igår eftermiddag. Jag blir utkallad och börjar titta på eländet. Det är verkligen helstopp.

Efter lite efterforskning inser jag att det är något med Comportarna. Efter support från Suomi får jag det bekräftat. Med hjälp av den finska supporten kan vi konstatera att det kort som splittas till två Comkort är trasigt alt något annat fel. Nästan alla chefer är borta utom just chefen på linan. Dessutom är mannen i skrubben (våran IS/IT-kille) ledig idag.

Får tag på IT-chefen som får tag på mannen i skrubben. Kanske kan det finnas ett reservkort inne i skrubben. Nu gäller det "bara" att få tag på en nyckel in dit. IT-chefen hänvisar till säkerhetschefen, inte på plats. Men som av en händelse så fanns en annan kille på it-avd på plats. Vilken tur! (för han hade oxå varit iväg under dagen)

Vi fick tag på kortet kunde byta det och med ny hjälp från Suomi kom vi igång. Så min första tanke på att det skulle vara stopp en längre tid var bara en tanke nu, det funka! Sen om kvällsskiftet var lika glada är jag kanske inte lika säker på...... Men jag var i alla fall nöjd :-)
Äntligen!

Imorgon drar Premier League igång igen efter detta helt onödiga uppehåll. Det som är positivt är dock att man redan nu, 1½ dag innan match är tokladdad. Jag hoppas att våra hjältar inte är alltför slitna efter landskamperna och att dom fortsätter där dom slutade. Då kan det bli en riktigt trevlig lördagseftermiddag.

Heja Arsenal!!!

torsdag, november 19, 2009

Trött

Idag är jag så fruktansvärt trött. Orkar knappt hålla ögonen öppna. Tur det snart är möte så man kan somna in en stund...

onsdag, november 18, 2009

Skaplig elva...

Denna elva finns på Arsenals skadelista:

Mv: Fabianski

Backar: Clichy, Djourou, Gibbs

Mittfält: Walcott, Denilson, Wilshere, Traore

Forvards: Bendtner, Van Persie, Vela

Risken är att det efter kvällens landskamper även dyker upp lite reserver till detta lag.....

Heja Arsenal!!!

måndag, november 16, 2009

Vaccinerad

Så nu ska man väl slippa svin. Frågan är om man slipper ManUSAfans nu?
4-6 veckor

RvP blir enligt uppgift borta i 4-6 veckor. Sen gissar jag att det tar ytterligare veckor innan formen infinner sig. Under denna period möter vi både Ch€£$ki och pööl. Bättre timing hade man ju hoppats på....... Nästa säsong blir vi säkert farliga i alla fall......
Gillar inte

Jag gillar inte ointressanta vänskapslandskamper. Och nu gillar jag dom än mindre. I helgen blev RvP skadan när Holland spelade en helt onödig match mot Italien. RvP har varit fantastiskt bra så här långt på säsongen. Och med tanke på att Bendtner är skadad i minst en månad till och att Walcott och Vela har Rosicky som idol och förebild och därmed tillbringar mer tid i sjukstugan än på den gröna mattan så börjar det se tunt ut igen. För vem vet hur länge Eduardo kan spela innan nästa skada? Hur länge RvP blir borta vet jag ej än. Rapporterna har sagt allt från 3 mån till säsongen ut. Men vi får nog snart veta. Arsenal måste vara det lag som jämt har mest spelare skadade. Om det beror på att spelarna är skörare än andra eller att det enda sättet att stoppa dom på är med bruatala medel.

söndag, november 15, 2009

Torsk

Rådjuren spelade idag sin andra match i Hällaserien och torska sin andra match. Det var första matchen jag var med i och därmed även den första matchen för mig i den nya hallen. Det var ett väldigt hårt och snabbt golv. Men helt ok. Vi låg under med 7-2 inför sista perioden men där går vi upp till en 9-8 ledning innan vi torskar, surt. Nu är det nästan match varenda helg fram till april/maj undantaget juluppehållet. Så nu gäller det att hålla igång med träning och få upp flåset ordentligt. Mitt facit, 5 mål och en assist om man nu räknar en styrning på magen in i mål som mitt mål. Kanske är skytten som skall ha det målet....

lördag, november 14, 2009

Pingisligan

Jag såg några set på pingisligan idag. Det var riktigt bra spel, i alla fall det jag hann se. Kul att det visas pingis på TV. Men, det finns alltid ett men, hur mycket reklam kan man få in på en sändning. Efter varje match var det reklam. Så fruktansvärt jobbigt. Sista matchen, dubbeln, fick man inte ens se hela matchen. Klipptes bort ett gäng bollar där i början bara för denna j**la reklam. Är det bara jag som tycker det är jobbigt?

Det är pga all reklam jag har slutat att titta på hockey-VM. Där är det ju nästan avbrott för reklam vid varje avblåsning. Jag förstår att det måste visas reklam för att vi skall slippa betala fullt pris för ett abonnemang men det måste ju finnas några gränser för hur mycket reklam man får visa?

Ina är finklädd


Det är nog därför hon är så glad.

Gissa vart jag är...


... helt rätt, tvättstugan *klapp klapp klapp*

fredag, november 13, 2009

AW

Idag blev jag inspirerad till lite AW. Men jag vill mer kalla det för MW. Det hela utspelade sig på LB.

Få tiden att gå


Så här kan man oxå få arbetstiden att gå. Fler nödvändiga installationer som startar på arbetstid. Vore ju dumt att köra igång dessa när man går hem för kvällen.

onsdag, november 11, 2009

I dagens VLT


Hallsta bäst i DM. Det skulle kunna vara en stående notis i VLT efter varje DM.

Hemma på lurre


Och träffar lilla Fredrika en stund.
Remembrance Day

Om ni har tittat på engelsk fotboll den senaste tiden så kanske ni undrat varför i stort sett alla lag har haft en vallmoblomma på sina dräkter? Eller om ni sett något nyhetsinslag från England så har var och varannan haft denna blomma på jackan/kappan. Det är nämligen för "Remembrance Day". Det är en dag då vi skall komma ihåg de som kämpade för fred i första världskriget. Förhoppningsvis kan det även lära oss att inte gå in i några nya krig, men det verkar ju vara en omöjlighet....

Men varför då just Vallmoblomman? Jo, det var som så att den första blomman som blommade på krigsfälten efter krigets slut var just Vallmoblomman. Så kan det vara.

söndag, november 08, 2009

Helt slut!

Årets DM i bordtennis är över för denna gång. Innan jag skriver någonting annat om tävlingen så måste jag bara nämna funktionärerna. Grymt imponerande att orka sitta koncentrerade i två hela dagar! Och dessutom sköta det bra!

Till spelet då, tyvärr kunde inte HBTK försvara herrsingeltiteln i år. Jocke Karlsson från Köping var för dagen bäst. Men i övrigt på herrseniorsidan lyckades vi vinna både lag och dubbel. Så vi får väl ändå säga att vi, HBTK, är den bästa herrseniorklubben i länet.

Hårt jobbande killar!


I seketariatet på DM. Så här långt fortsätter Hallstas dominans på herrsidan. Så här långt lag och dubbel.

lördag, november 07, 2009

Lätt seger

Det blev en lätt seger för Arsenal ikväll. 4-1 borta mot Wolves. Nu väntar ett nytt uppehåll vilket ingen kan tycka är roligt. Det är ju så fruktansvärt tråkigt med landskampsfotboll om man jämför med Premier League. Men nu är det som det är och förhoppningsvis kommer alla tillbaka friska och krya.

Heja Arsenal!!!

Back to back!


HBTK försvarade titeln i Lag-DM efter att ha vunnit med 5-3 mot Västerås.