lördag, november 28, 2009

Värre än det först verkade

van Persies skada är värre än befarat. Han tippades först bli borta i upp till 6 veckor men det blir nu operation och en frånvaro på 4-5 månader för holländaren. Detta är inte alls bra för Arsenal. Och det känns som om Arsenal är den klubb som alltid drabbas värst av skador under säsongerna, varför är det så?

Chelski imorn och då är första alternativet på vänsterbacken (Clichy) skadad. Andra alternativet (Gibbs) är skadad (borta 3 månader). Gallas är mer än osäker. Är även han borta så är det som vanligt när vi skall möta ett topplag, alla skadade. För vem vill se Silvestre i mittförsvaret? 2 av 4 ordinarie backar borta. Det är som om Chelski skulle bli av med Stolpe ut och Cashley till morgondagens match. Att sen RvP, Bendtner och Diaby är skadade gör inte det hela lättare. Och att Arsjavin fortfarande surar efter ryssarnas misslyckande i VM-kvalet gör ju inte saken bättre.

Det är precis som i våras. Vi är i semifinal i CL och FA-cupen. Vad händer då? Gallas och Clichy skadade. Fabregas är på väg tillbaka efter 4 månaders frånvaro, toppform? Knappast. Det är som om det vilar en förbannelse över The Kings of London.

Hur som helst Svenska spel ger 2,55 ggr pengarna på Chelseaseger. Så lassa in ett par tusen på en Chelskivinst och kvittera ut en vinst på 3100 kr. Ta sen pengarna och köp en resa till London och gå till The Toucan följt av en visit till The Emirates för en tur runt arenan. Eller varför inte vänta till CL-slutspelet och kolla in när Arsenals Carlingcuplag slår ut Barca.

Heja Arsenal!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Lycka till imorgon ARSENAL!!!

//B.esökare från The Toucan Inn