söndag, december 27, 2009

Skön seger!

Arsenal spelade bra idag men hade svårt att göra mål. In kommer då en halvskadad Fabregas och på 26 minuter ser han till att Arsenal går upp till en 2-0 ledning innan han gick av planen, lite mer skadad än när han kom in. 3-0 slutade till slut matchen och det är imponerande mot ett så starkt lag som Aston Villa, som inte förlorat i ligan sen i början av november och dessutom tills idag slagit alla topplag.

Nu är det riktigt jämnt i toppen av ligan och The Mighty Gunners är nu bara 4 pinnar bakom serieledarna, dom jag tror vinner till slut, Chelsea. Kul att det kan vara jämnt i ligan ett tag i alla fall. Jag var ett tag rädd för att Chelsea skulle rinna iväg i toppen efter att dom krossat oss på Emiraten. Men efter det har dom varit rätt så mänskliga. Det är bra för ligan.

Heja Arsenal!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja just nu tycker jag att känns som ni sitter lite i förarsätet, vår chans hade nog varit att vi haft en lucka på 10 poäng in till januari, men bollen är rund som tur är.

//Storebror

Anonym sa...

Nä du, det där kan du ju försöka intala någon annan. Chelsea har lett serien länge nu och kommer förmodligen göra det säsongen ut.

Varför skulle ni behöva 10 pinnar upp bara för att några åker och spelar fotboll i värmen? Det finns andra lag som har fler spelare på skadelistan än ni har spelare som åker till Afrika och spelar boll.

/Sir Alex