måndag, juli 30, 2018

Sunday - runday

Blev 23 km igår. Skapligt lugnt men känner att kroppen inte vill springa längre än så. Så det är väl bara att springa några fler långpass så att kroppen vänjer sig.

tisdag, juli 24, 2018

Röros

Det blev en tur till Norge idag. När vi kom fram till Röros kom vi på att vi har varit där i början på 2000-talet.

Jogging

Började dagen med tunga nio.

söndag, juli 22, 2018

Bad

Tjejerna ville bada så jag följde med ner till stranden.

Lätt fjällvandring

Vi tog en tur upp på Digervålen. Lagom lugn vandring idag.

Söndagsjogg

Kanske sommarens absolut jobbigaste pass. Det började med tre extremt tunga kilometer där det ibland kändes som om det gick rakt upp.

Men blev lite lättare när jag lämnade skogen och körde det jag trivs bäst med, asfaltsnötning!

fredag, juli 20, 2018

Aj då

Idag ställde jag klockan på strax efter 5. Det var tänkt att bli ett långpass idag. Men vaknade och gick upp men insåg ganska fort efter lite gröt att allt inte stod rätt till. Magen krånglar och det är bara att skjuta fram långpasset tills jag mår bättre helt enkelt.

torsdag, juli 19, 2018

Torsdag

Och värmen håller i sig. Idag har jag i alla fall vilodag från träning. Så man går väl kanske ta tag i något här hemma som behöver göras. Men motivationen till att göra något alls i värmen finns inte där. Jaja, dags att ta tag i sig själv!

Ha en bra dag!

måndag, juli 16, 2018

Varmt

Funderade på att skaffa någon form av luftkonditionering. Men det är bara att glömma, verkar slut överallt....

Ha en fin måndag!

lördag, juli 14, 2018

Kvällsjogg

Tjejerna ville absolut ut och springa efter middagen. Så då fick det bli så.

fredag, juli 13, 2018

Morgonjogg

Det blev dryga milen på morgonen. Tog exakt samma runda igår kväll. På söndag blir det förhoppningsvis en lite längre vända.

Fredag

Och redan har en veckas semester avverkas. Börjar få lite panik att det snart är dags att börja jobba igen. Och att sommaren snart är slut. Måste lägga in några extrarader lotto....

Trevlig helg!

onsdag, juli 11, 2018

Middag på båten

Kanon!

Tidigt blev sent

Freddie började blöda näsblod inatt/imorse. Klockan var någonstans mellan 4 och 5. Så man var upp en sväng då. Tänkte nästan gå upp för dagen men la mig på sängen o vilade. Somnade om och vaknade först efter klockan 7. Närmre 8 faktiskt.

Hade tänkt att springa idag men jag har halsont och åker väl på kryssning istället. Hoppas att det går över snabbt så man kan komma igång med träningen igen.

tisdag, juli 10, 2018

Tidig morgon

Ja, vad gör man när man vaknar alldeles för tidigt. Jo, man går upp, äter frulle, tar fram jobbdatorn, svarar på några mail och inte minst, bloggar!!

Vet inte varför jag vaknar så tidigt idag. Kanske för att jag missade min eftermiddagslur igår och då somnade lite tidigare på kvällen. Det måste ju vara det som gör det. I och för sig har jag inget mot att vakna tidigt. Man hinner ju dra igång en tvättmaskin, tömma diskmaskinen och sörpla kaffe innan lugnet är över. Dvs när övriga vaknar.

Annars är det väl inte så mycket att orda om. Ledigt, jobbar lite ändå. Det verkar bli ett fint väder idag. Men det vet man ju aldrig.... kan ju vända fort. Det visar sig!

Ha en fin tisdag!