måndag, juli 02, 2018

Måndag igen

Men det här blir sista måndagen innan semester! Så det är ju helt ok! Dock så ska jag till tandläkaren i eftermiddag. Dags att börja på min dåliga tand som måste lagas igen och efter sommaren få en krona på sig. Hoppas verkligen att det blir bra den här gången. Det är ju inte precis gratis att gå till tandläkaren heller så...

Helgen i Stockholm var bra. Vi bodde på Carolina Tower som visserligen ligger lite utanför innerstan men det gick bra med bussar därifrån så det var inga problem. En buss gick direkt till Djurgården så det var ju perfekt när vi skulle till Gröna Lund. Igår var vi även till Naturhistoriska museumet innan vi åkte hem. Vi kunde få sen utcheckning från hotellet så vi kunde ha grejerna kvar på rummet och när vi hämtade prylarna kunde vi ta en kaffe på rummet innan vi stack hem.

Och när jag kom hem så var det dags för löpning. Jag kände mig inte alls sugen på att sticka ut och springa. Och ett tag tänkte jag nästa skjuta upp det tills idag. Men så kom jag på att jag skulle till tandläkaren idag och kanske skulle ha ont efteråt och knappra alvedon mot värken så då stack jag ut. Och det ångrar jag verkligen inte. Jag skulle, enligt schemat, springa 13,5 lugna km. Men jag hamnade på 20,2 lunga km. Och det kändes fantastiskt bra. Det har varit tidsjagande den senaste tiden och det var skönt att bara springa på i lugnt tempo och inte bli så flåsig.

Ha en fin måndag!

Inga kommentarer: