tisdag, april 30, 2019

Tisdag

Och snart en ledig dag igen. Inte fel, precis vad vi arbetare behöver. En ledig dag att vila upp oss på. Eller är det ut och demonstrera som gäller?

Vad man än tänkt sig göra så ska det bli skönt att vara ledig från jobbet! Så är det! Jag fattar inte varför man måste jobba fem dagar i veckan? Hade varit mycket mer sympatiskt med fyradagars arbetsvecka.

Nåväl, om ni tänkt gå ut och titta brasa ikväll så var försiktiga så ni inte bränner Er. Själv hoppas jag verkligen slippa iväg.....

Ha en trevlig valborg och en skön första maj!

måndag, april 29, 2019

Jobba, jobba, jooobba!

Då är man tillbaka på jobbet och man hinner inte ens dra igång burken innan man får höra allt som måste göras och som är panik. Inte konstigt att man mår dåligt när man är på jobbet.....

Men jag skall försöka att inte ta det så allvarligt, jag kan inte göra mer än mitt bästa. Och saker och ting får ta den tid det tar. De får väl finna sig i det eller?

Jag och Lalle hade i alla fall några bra dagar i London. Där tasting hours var en hit! Kan ha varit för att vi bara var totalt fem stycken som var inbokade på tastingen. Och att det höll på mer än en timme var ju inte heller något negativt :-)
Maten på Bella var grym. Maten på The Couting var grym. Det är väl de två som sticker ut. Och naturligtvis hade jag med mig en "karta" som ger 20 procent. Inte fel, dricksen på köpet liksom :-)

Annars är det väl bara att knega vidare, ha en fin vecka nu vänner!!

onsdag, april 24, 2019

Ifall någon undrar

Onsdag

Och det blev ännu en natt av usel sömn. Vet inte varför men bara att acceptera och gå vidare. I eftermiddag åker jag och Lalle till London för lite återhämtning. Hoppas få till lite bra sömn där. Har i och för sig aldrig sovit bra i London förut men någon gång skall väl vara den första?

Annars är det väl inte så mycket att orda om, 4 timmar kvar att jobba denna vecka!! :-)

Ha en fin onsdag!!

tisdag, april 23, 2019

Grattis på namnsdagen!

Japp, stort grattis till Lalle, Badbyxan, Esset med flera på Göran-dagen! Ha en fin dag!!

Fiaskonatt

Igår sov jag en timme mitt på dagen. Det var fantastiskt skönt. Att jag sen inte kunde sova inatt kan ju ha med det att göra. En riktig fiaskonatt där jag vaknade av minsta lilla ljud. Drygt, men nu är jag här. På jobbet alltså. Cyklandes dessutom. Alltså jag cyklar inte nu på jobbet (även om jag kan vara ute och cykla ibland...) men jag cyklade till jobbet. Till jobbet är det rätt så enkelt att cykla, det är mest utför. Det blir värre hem sen....

Kortvecka igen, och denna gång riktigt kort. Det blir London imorgon. Hoppas att vädret där är som här. Men det skall man väl inte tro. Det hör ju till med lite regn... Vi får väl se.

Ha en fin vecka!

torsdag, april 18, 2019

Torsdag och veckans sista arbetsdag

Visst är det väl härligt med korta arbetsveckor? Jag tycker det borde vara max 4-dagars arbetsvecka varje vecka. Och sen lite röda dagar på det så skulle vi må så mycket bättre!! Den här dagen tänker jag dessutom inte jobba fulltid. Det blir fram till lurren sen får det vara nog. Det blir i alla fall lite över 5 timmar så det är väl ok. Det tär ju lite på flexkontot men jag känner att vila är mer värt nu.

Ikväll hoppas jag att jag orkar se Arsenal kämpa i Euroleague. Man vill vinna en turnering man inte vill vara med i för att kunna få vara med i en turnering som man sen inte kan vinna (Champions League). Det är ju lite humor på något sätt....

Det skall ju, enligt progrnoserna i alla fall, bli skapligt väder oxå. Soligt och en hel del plusgrader. Det är ju fantastiskt om det stämmer!!

Så ha nu en riktigt skön helg och se till att vara ute i det fina vädret i alla fall några timmar per dag!

Glad påsk!!

onsdag, april 17, 2019

Ännu senare ankomst

Idag var jag med mammas bil på däckskifte. Hon har däcken på Bilias däckhotell. Och det är ju rätt bekvämt måste jag säga att ha det så. Bara gå in och lämna nyckeln, sätta sig en stund, ta en kaffe med bulle om man vill och sen en stund senare så är allt klart!! Baksidan är väl att det kostar en slant. Men skulle man vinna på lotto så kunde ju detta vara en sak man lägger pengar på.

Annars är det väl inte så mycket att orda om. Det blir en väldigt kort dag då Freddie har gymnastik i eftermiddag så det blir tidig hemgång. Men det ska väl vara så, kommer man sent så måste man gå hem tidigt!! :-)

Imorgon är jag oxå rätt sugen på att inte jobba, alternativt jobba halvdag hemifrån. Vi får se hur det blir.

Ha en fin onsdag!!

tisdag, april 16, 2019

Sen ankomst

Eftersom det var match igår kväll så ställde jag inte väckarklockan idag. Jag vaknade någon gång vid 5 men måste ha somnat om ganska fort och sov till nästan klockan 6. Men det var ju inte så att jag orkade gå upp då. När jag väl gått upp och tänkte käka frulle så säger fru Blogg åt mig att väcka Freddie. Så det är klart att man gör det. Och i och med att hon vet att jag fortfarande är hemma så vill hon ju naturligtvis att jag skall lämna på fritids. Och det kan man ju inte tacka nej till. Så då blir det sent.....

Igår gick jag till massören. Eller massör och massör. Det var ett jäkla tryckande på olika punkter. Inte helt skönt. Men förhoppningsvis nyttigt på sikt. Hon trodde att jag skulle känna av det idag. Och det kan jag väl säga att jag gör...... man kanske skulle gå till en sån där spamassage istället.

Annars är det tisdag och kortvecka nr 1 av 3. Bara att bjuda till med andra ord....

Ha en fin dag!

måndag, april 15, 2019

Och där var helgen över....

Det gick lika fort som vanligt! Skulle ju vara skönt med några fler lediga dagar.... Nästa helg är det i alla fall långhelg!!

I helgen har jag bytt till sommardäck. Det gick väl skapligt bra. Det är bra mycket roligare att byta däck på våren när solen värmer ryggen än på hösten när man står där i snöslask och byter.

Idag när Freddie är på gymnastik tänkte jag springa över till Bombardier Arena och ta en 30 minuters massage. Jag har fått tips av en släkting om att det kan vara bra för mig nu.

Annars är det väl inte mycket att orda om. Det är tokmycket att göra.... bara att sätta igång.....

Ha en fin måndag!!

fredag, april 12, 2019

Friday

Så då har vi äntligen kommit till fredagen, skönt! Inga måsten i helgen. Jag skippar friidrottsträningen både idag och förmodligen söndag oxå. Andra får ta det, måste inse att jag inte kan vara med varje gång.

Det var lite kallt i morse. Frost på framrutan men det var inget som inte bilen klarade av att smälta bort efter en halv kilometer :-)

Ha en riktigt trevlig helg!!

torsdag, april 11, 2019

Sen ankomst!

Jag vaknade vid tvåtiden och trodde att jag aldrig skulle somna om igen. Men det gjorde jag! Kvart över fyra kollade jag på klockan sista gången och sen måste jag ha somnat. Rätt skönt i och för sig men man kommer ju sent till jobbet. Och eftersom jag var sen kunde jag lika gärna skjutsa Freddie till Fritids och tanka på vägen till jobbet.

Ina fick migrän igår kväll och var inte hundra imorse heller så hon får vara hemma och vila upp sig. Stackars liten att behöva få migrän. Hon kände att det var på gång under träningen igår men tänkte att det nog bara var trötthet, men sen kom det som ett brev med Postnord. Och när jag hämtade henne från träningen var hon inte pigg.

Annars är det väl inte så mycket att orda om, hårt jobb och glada aktieägare är målet för dagen!!

Ha en fin torsdag!

onsdag, april 10, 2019

Jobba hemma igen...

Så har man varit till läkaren. Fick ta lite blodprover och halsprover. Inga konstigheter. Blev kallad simulant... Skoja bara :-)
Fick lite piller och nässpray av något slag, ska göra susen. Kommer vara som en ny mäniska om någon/några veckor..... Annars är det bara att komma tillbaka..

På jobbet igen....

Men det blir bara en stund. Jag har en ny tid kl 13:00 hos någon kvacksalvare. Sköterskan som tog blodtrycket tyckte det var lite högt. Så hon skaffade fram en läkartid. Spänningen är oliidlig!

To be continued.....

På jobbet hemma!

Japp, så är det. Jag skall till vårdcentralen 08:30 och tänkte då att det var lika bra att jobba hemifrån innan det. Blir ju bara en onödig bilfärd om jag först åker till jobbet. VC ville kolla om jag har högt blodtryck. Jag tror ju personligen inte det men om det är så det vill börja kolla varför jag känner mig i obalans i skallen så får det väl bli så. Det jag helst av allt vill höra efter besöket är att det bara är att träna på nu. Inga problem! Det spelar ingen roll att du känner dig lite vinglig, det är bara att ösa på!!!

Annars är det väl inte så mycket att orda om. Jag kanske kommer tillbaka och berättar hur det gick på VC. Eller så gör jag det inte.....

Ha en fin onsdag!!

tisdag, april 09, 2019

Lite svalare idag....

Det måste nästan ha varit någon minusgrad i morse när man gick till bilen. Det kändes så i alla fall.

Idag blir det nog en signal till vårdcentralen. Det borde ju inte vara så att man känner sig i obalans i skallen så här länge som det gjort. Kanske bäst att i alla fall ta upp det med vårdcentralen och få till svar att "vänta någon vecka till och återkom om det inte blivit något bättre".....

Det vore ju skönt att bli kry snart så att man kan börja träna igen. Det är ju mindre än 8 veckor kvar till Stockholm Marathon. Och att åka dit utan att ha tränat känns ju inte aktuellt.

Ha en fin dag!

måndag, april 08, 2019

Monday morning

God morgon vänner! Igår var jag helt övertygad om att jag inte skulle kunna gå till jobbet idag. Jag hade huvudvärk redan från den stund jag slog upp ögonen och obalans i skallen. Igår kväll kändes det lite bättre och jag hade liiite hopp om att kunna åka till jobbet idag. Och imorse när jag vaknade så var huvudvärken borta. Jag är dock trött som en tokig och halsen känns lite grann men jag kunde åka till jobbet i alla fall. Så det känns ju faktsikt bra i alla fall.....

I lördags var det friidrottstävling i hallen. Jag som funktionärsansvarig i Freddies grupp kan bara konstatera att 50% av de som tidigare sagt ok uteblev. En mailade i alla fall och skrev att hon var sjuk. Så det blev som jag trott, en eftermiddag i kulgruset. Jag måste avpoletera mig själv från detta uppdrag. Någon anna måste ta vid.....

Tävlingarna då? Jo, Freddie lyckades slå två pers, i kula och på 60 m. Ina tangerade sitt pers i höjd och var bara en liten retlig vad ifrån att persa. Det blir kanske nästa gång!

Annars är det väl inte så mycket att orda om, ny vecka, nya möjligheter!

Ha en fin vecka och en riktigt fin måndag!!

fredag, april 05, 2019

Jobb idag, en stund....

Då är det fredag igen. Jag är tillbaka på jobbet. Vet inte om jag är något bättre än tidigare men jag har ju friidrottsträningen ikväll och det skulle ju se lite konstigt ut om jag först är sjukskriven på jobbet och sen åker och är tränare på eftermiddagen. Dessutom så skall jag med Ina till sjukgymnasten i eftermiddag. Så det blir hur som helst en kortare dag idag. Och det kanske passar rätt så bra nu.

Imorgon är det friidrottstävling, jag är ju den som ser till att föräldrar från Freddies grupp kommer och hjälper till. Men tyvärr så är det vissa som trots ok inte dyker upp på tävlingen. Så risken finns ju att man får rycka in som funktionär imorgon.

Men men, bara att bita ihop! Ni får ha en trevlig helg!!

onsdag, april 03, 2019

Ifall någon undrar.......

.... så är jag hemma även idag. Men jag hoppas verkligen att det är sista dagen jag är hemma nu. Vill vara frisk och kry och stark och glad!

tisdag, april 02, 2019

måndag, april 01, 2019